Semua penggemar Cypher dalam Valorant Episode 5 Act 3 dan bagaimana mereka akan menentukan tempatnya di meta, Riot mengesahkan penggemar cypher di Valorant untuk membantu Sentinel yang kurang berkuasa – Dexerto

Riot mengesahkan penggemar cypher di valorant untuk membantu sentinel yang kurang berkuasa

Ia datang selepas rusuhan telah membuat beberapa perubahan keseimbangan yang signifikan kepada valorant dalam patch baru.

Semua penggemar Cypher di Valorant Episode 5 Act 3 dan bagaimana mereka akan menentukan tempatnya di meta

Valorant’s 5.. Cypher telah menjadi salah satu ejen yang paling kurang dipilih di Valorant. Ini biasanya kerana sentinel lain sekarang sesuai dengan meta dan dapat memberikan kelebihan yang tidak dapat dilakukan oleh Cypher.

Dalam keadaan blog blog baru -baru ini oleh Riot Games, pemaju melihat keupayaan Cypher dan menyebut bahawa mereka sedang mencari tweak dan peningkatan untuk ejen di masa depan. Sebagai patch 5.10 berhampiran penggunaannya, Sentinel Maghribi akan menerima beberapa penggemar yang serius.

Walaupun kadar memilih ejen yang menjunam, Cypher mempunyai beberapa kebolehan hebat yang dapat membantu pasukan dalam pelbagai cara.

Patch Valorant 5.10 berharap untuk buffing kit cypher

Patch 5.10 juga dijadualkan untuk membawa perubahan lain seperti pudar nerfs dan pembaikan pepijat pelabuhan. Selain daripada tweak ejen, Riot juga merancang untuk membuat beberapa perubahan kualiti hidup dalam permainan, seperti Tweak Skrin Menu.

Walau bagaimanapun, peminat cepat melihat perubahan panjang yang datang ke kit Cypher dengan patch. Dengan itu, pemaju di Riot Games telah cuba memastikan bahawa bermain sentinel lebih bermanfaat.

.10 patch:

“Perubahan di bawah ini bertujuan untuk menangani ramalan persediaan cypher’s trapwire serta kekurangan ganjaran untuk menarik diri dari suasana muktamadnya dengan beberapa penambahbaikan QOL.”

Kenyataan itu berterusan:

“Kami berharap dapat membuka persediaan TRAPWIRE baru dan campurkan corak main yang diketahui. Pencurian saraf sedikit lebih mudah diakses dan ping mendedahkan kedua harus menambah tekanan pada musuh. Cypher Mains, keluar di sana!”

Seseorang boleh mengharapkan perubahan yang dibuat pada kitnya pasti akan menjadikan Cypher sedikit lebih serba boleh sentinel berbanding dengan keadaannya yang terdahulu. Ejen buffs untuk patch 5 yang akan datang.10 adalah seperti berikut:

TRAPWIRE

 • Panjang perangkap maksimum meningkat sebanyak 1000 >>> 1500.

Kecurian saraf

 • Pencurian saraf kini mendedahkan musuh dua kali. Terdapat kelewatan empat saat antara mendedahkan.
 • Sekatan masa untuk dibuang di mayat musuh telah dikeluarkan.
 • Jarak pelakon maksimum meningkat sebanyak 1200 >>> 1800.

 • Dikemas kini siluet kuning yang digunakan untuk mengungkapkan cypher pada spycam dan kecurian saraf.
 • Siluet kuning kini hilang jika musuh yang diturunkan dapat dilihat oleh anda untuk membantu mengurangkan kekeliruan melihat dua representasi musuh di tempat yang berbeza.
 • Siluet kuning kini mula dimmer dan pudar lebih cepat untuk menjadikannya lebih dibezakan dari musuh sebenar.
 • Utiliti yang diletakkan Cypher tidak lagi dimusnahkan oleh kerosakan AOE sekutu.

Cypher selalu berada dalam senarai pesaing utama untuk sentinel pada hari -hari awal Valorant. Dengan itu dikatakan, penambahan Killjoy dan kemudian di Dewan telah memaksa meta penembak ke arah yang sama sekali berbeza.

. Ini bermakna Cypher pasti akan menjadi ejen yang lebih berdaya maju dan berorientasikan maklumat untuk dimainkan.

Riot mengesahkan penggemar cypher di valorant untuk membantu sentinel yang kurang berkuasa

. Perubahan yang tepat tidak lama lagi akan disahkan pada PBE permainan.

Cypher pernah menjadi sentinel utama di senarai Valorant. Pengumpul Intel Maghribi dapat melakukan perjalanan musuh, mengimbasnya dengan kameranya, dan secara umumnya bertindak sebagai pasangan yang selamat sebelum musuh terhempas ke tapak.

Rusuhan perlahan -lahan mengambil angin dari layarnya, dan sekarang cypher adalah cangkang bekas dirinya. Nerf selepas nerf mendorongnya ke biasa, dan agen lain mengambil tempatnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, dia boleh kembali dengan cara yang besar selepas Riot akhirnya mengesahkan penggemar cypher yang lama dijanjikan untuk membantu Sentinel yang berkuasa.

“Sesuatu yang dapat ditonton oleh pemain ialah kami mengasah cypher,” kata pereka watak Alexander Mistaakidis semasa aliran pemaju baru -baru ini. “Itu akan datang tidak lama lagi.”

Buffs yang tepat tidak terperinci di aliran, dan kebocoran hanya menunjuk ke arah kehadiran mereka dan bukannya sebarang nilai. Walau bagaimanapun selepas Valorant Episode 5 Act 3 berjalan secara langsung dengan Pelabuhan, pemain harus mengharapkan mereka melancarkan PBE.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Itu tidak berhenti misakidis dan pasukan daripada bergurau tentang apa yang mereka akan, bercerita tentang hitbox kepala yang lebih kecil untuk Cypher sebaik sahaja dia menghilangkan hatinya: “Itulah bagaimana saya mahu mengasah Cypher,” dia ketawa.

Artikel berterusan selepas iklan

“Saya menonjolkan beberapa kali seperti ‘Biarkan dia melepaskan topinya, bila -bila masa dia mahu.’Itu sahaja yang dia perlukan … [tetapi] kita mungkin akan meletakkan sesuatu yang lebih menarik untuk pemain.”

Buffs Cypher akan datang dalam Episod Valorant 5 – Akhirnya.

Ia datang selepas rusuhan telah membuat beberapa perubahan keseimbangan yang signifikan kepada valorant dalam patch baru.

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Kami akan mengemas kini anda dengan set lengkap perubahan cypher dalam Valorant setelah rusuhan menjadikan mereka awam.

Nota Patch Valorant 5.10: Buffs Cypher, pudar nerfs

Patch Valorant 5.10 membuat beberapa perubahan besar kepada cypher dan pudar, serta menambahkan kesederhanaan sembang masa nyata.

pada 16 November 2022 jam 8:32 pagi PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Kemas kini terbaru Valorant ada di sini, dan ia membawa sejumlah kecil nerfs ke pudar ejen popular, serta penggemar utama untuk cypher kegemaran lama. Patch 5.10 juga membawa penilaian teks masa nyata untuk mengepung pemain yang mengganggu, bersama dengan menu yang dirombak yang menyokong navigasi sejagat.

Cypher, yang dahulunya dianggap sebagai salah satu ejen yang paling berguna Valorant, telah jatuh dari segi pengaruh dan kadar memilih dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Untuk membetulkannya, pemaju Riot Games telah meningkatkan julat di Cypher’s Trapwire, membangkitkan kecurian neutralnya untuk bekerja dua kali lebih berkesan seperti dahulu, dan merombak beberapa bahasa visual di sekitar kebolehan utamanya.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Panggilan untuk Worthy // Chronovoid Skin Reveal – Valorant

Ejen yang kuat Fade telah terbukti agak mengganggu untuk keinginan Riot, jadi tanduk tandatangannya telah nerfed. Mereka kini bertahan lebih pendek dan mempunyai kelewatan yang lebih lama untuk menggigit. Di samping itu, kos keupayaan malamnya telah meningkat. New Agent Harbour juga telah diserang, kerana mereka kini boleh membeli dua caj cascade dan bukan hanya satu.

Selain daripada perubahan watak ini, Riot telah memperkenalkan penilaian teks masa nyata untuk mencegah pemain toksik atau mengganggu, walaupun ciri ini hanya aktif untuk Amerika Utara. Patch juga menetapkan sejumlah pepijat dan sistem menu Valorant yang dirombak menjadi lebih intuitif kepada pemain baru.

Valorant 5.10 nota patch

Kemas kini ejen

Cypher

Memandangkan permainan telah berkembang, kami telah melihat kehadiran Cypher dan kesan relatif pada jadual jatuh. Walaupun kita menyifatkan sebahagian daripada ini ke ruang yang datang untuk menguasai slot sentinel lebih daripada yang kita fikir adalah sihat, kita juga mendapati bahawa persediaan cypher lebih masa cypher telah menjadi terlalu diramalkan dan mudah untuk melawan dan bahawa muktamadnya telah merasakan kekurangan kedua tarik dan ganjaran untuk melakukannya. Peningkatan jarak trapwire harus membuka banyak persediaan berpotensi baru untuk cypher dan membolehkannya mencampurkan corak permainannya dengan cara yang memaksa musuh -musuhnya melambatkan dan bergerak dengan teliti melalui peta jika mereka ingin melihatnya tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap tanpa ditangkap.

Mengeluarkan sekatan masa ke atas mayat musuh harus membuat muktamadnya lebih mudah diakses daripada yang telah berlaku pada masa lalu dan membolehkan Cypher merasa lebih banyak agensi ketika dia memulakan kecurian saraf, sambil menambah ping kedua harus mencipta masa yang lebih jelas di mana cypher sedang menarik rentetan, mengambil maklumat mengenai lokasi awal musuh dan menubuhkan langkah strategik berdasarkan tekanan yang kedua. Kami berharap kemas kini ini mendapat Cypher Mains di luar sana dengan persediaan baru untuk web maklumat mereka dan, apabila dipasangkan dengan kemas kini yang akan datang ke ruang, bantu dia menuntut semula tempat yang menarik di kalangan rakan -rakannya.

 • TRAPWIRE
  • Panjang perangkap maksimum meningkat 1000 >>> 1500.
  • Kini mendedahkan musuh dua kali. Terdapat kelewatan empat saat antara mendedahkan.
  • Sekatan masa untuk dibuang di mayat musuh telah dikeluarkan.
  • Jarak Cast Maksimum meningkat 1200 >>> 1800.
  • Dikemas kini siluet kuning yang digunakan untuk mengungkapkan cypher pada spycam dan kecurian saraf.
  • Siluet kuning kini hilang jika musuh yang diturunkan dapat dilihat oleh anda untuk membantu mengurangkan kekeliruan melihat dua representasi musuh di tempat yang berbeza.
  • Siluet kuning kini mula dimmer dan pudar lebih cepat untuk menjadikannya lebih dibezakan dari musuh sebenar.
  • Utiliti yang diletakkan Cypher tidak lagi dimusnahkan oleh kerosakan AOE sekutu.

  Pudar

  Prowers Fade telah menjadi keupayaan serba boleh dan sukar untuk bermain-main yang kita inginkan untuk mengasah dengan perubahan ini. Perubahan tempoh menggalakkan pudar menjadi lebih disengajakan di kawasan yang dia pilih untuk menyapu, sementara tweak yang lain untuk keupayaan dimaksudkan untuk membantu musuh di sisi kontra perkara.

  Kos Nightfall meningkat dengan harga, kerana kami telah menemui nilai asas yang paling tinggi untuk berada di hujung yang lebih tinggi berbanding dengan ultimat lain dalam permainan.

  • Prowlers
   • Tempoh dikurangkan dari 3 >>> 2.5 saat. (Masa Prowler masih hidup tanpa jejak).
   • Kelewatan gigitan setelah mencapai sasaran meningkat .4 >>> .6 saat.
   • Penambahbaikan Hitbox.
   • Tempoh dekat pada hit dikurangkan 3.5 >>> 2.75 saat.
   • Prowlers kini memusnahkan dan tidak lagi debuff dan bukannya debuffing sasarannya jika mereka menelefon sebelum selesai animasinya.
   • Kos meningkat 7 >>> 8.

   Pelabuhan

   Kemampuan pelabuhan semua membuat kesan pusingan yang sihat, tetapi kami melihat beberapa pemain baru untuk pelabuhan tidak menggunakan kebolehan mereka cukup dan merasa terlalu terkawal. Kami harap perubahan ini memudahkan para pemain untuk memukul tanah berjalan dengan pelabuhan dan pemain pelabuhan mahir untuk mencapai lebih banyak fleksibiliti ketika mengawal peta.

   Kemas kini sistem permainan

   Penilaian teks masa nyata (na hanya untuk memulakan)

   • Sebagai tambahan kepada campur tangan kami yang sedia ada, kami melancarkan ciri baru untuk memulakan pemain yang meredakan dalam sembang yang menghantar mesej teks yang mengganggu dalam permainan. Intervensi untuk teks yang mengganggu kini akan digunakan lebih awal daripada kemudian ketika kami terus mengemas kini sistem kami untuk menilai lebih banyak jenis komunikasi teks.
   • Penambahbaikan ini akan ditambah ke Amerika Utara terlebih dahulu dan berkembang ke lebih banyak wilayah dalam masa terdekat.
    • Dengan pelaksanaan penilaian teks yang lebih segera, kami berharap dapat mengesan dan mengurangkan situasi yang mengganggu sementara pemain masih dalam permainan dan membantu anda merasa lebih selamat untuk terlibat dalam Valorant.

    Kemas kini umum

    • Kemas kini Menu: Setelah mendengar kesakitan yang disebabkan oleh mengeluarkan akses satu klik ke kebanyakan menu kami, kami telah mengembalikan fungsi itu dalam bentuk butang ikon dalam navigasi sejagat di bahagian atas skrin. Anda kini dapat melompat dari rumah, battlePass, ejen, kerjaya, koleksi, dan disimpan dengan satu klik dari mana sahaja. Tidak pasti ikon apa itu? Beri mereka hover – kami telah menambah petua alat untuk membantu anda membiasakan diri.
     • Seperti kebanyakan perubahan, ini tidak muktamad dan kami akan menyesuaikan berdasarkan maklum balas anda!

     Kemas kini peta

     • Pintu kini akan memusnahkan objek yang boleh diletakkan sebaik sahaja mereka bersentuhan dengan mereka, berbanding dengan hanya masa pintu ditutup

     Kemas kini sosial

     • Memperbaiki masalah yang menyebabkan “permintaan rakan auto-recek: pada” pemberitahuan akan diselaraskan di panel sosial untuk beberapa bahasa.

     Bugs

     Ejen

     Astra

     • Memperbaiki pepijat di mana Astra dapat membuang nebula palsu tepat pada permulaan pusingan sebelum bintangnya dikenakan.

     Ruang

     • Memperbaiki pepijat di mana ruang akan gagal melengkapkan pistol pada permulaan pusingan baru.

     Pelabuhan

     • Cascade Pelabuhan Tetap yang dapat dilihat pada minimap untuk musuh dengan penglihatannya.
     • Memperbaiki pepijat di mana litar Harbour kadang -kadang akan bertelur di bawah peta.
     • Memperbaiki pepijat di mana targeter cascade Harbour di minimap akan memendekkan apabila mensasarkan ke atas atau ke bawah walaupun lata itu akan bergerak jarak yang sama.
     • Memperbaiki pepijat di mana targeter cascade pelabuhan di minimap sedikit lebih pendek daripada jarak sebenar yang akan perjalanan.

     Neon

     • Memperbaiki pepijat di mana slaid Neon boleh digunakan untuk meningkatkan ke atas di lokasi peta tertentu.