Semua pembunuh & faedah mati oleh siang hari: The Skull Merchant, Knight & More – Dexerto, Dead oleh pembunuh siang hari, kuasa, senjata, dan faedah | Taktik Pocket

Mati oleh pembunuh siang hari, kuasa, senjata, dan faedah

Ini adalah makhluk yang menakutkan, yang tidak perlu bertemu, dan dia pasti tidak terhormat. Kazan adalah anak seorang samurai, tetapi bukannya mengejar sebab -sebab mulia, dia memilih untuk menyerang orang yang dia anggap sebagai penipu. Petani yang mendakwa sebagai samurai adalah mangsa utamanya, Yamaoka membunuh banyak di bukit, lembah, pantai, dan hutan. Akhirnya, Kazan diberi nama Oni, yang dia tidak faham, oleh itu dia menamatkan kehidupan sesiapa yang berani mengucapkan Oni-Yamaoka.

Semua pembunuh & faedah mati oleh siang hari: The Skull Merchant, The Knight & More

Semua pembunuh mati dengan siang hari

Tingkah laku interaktif

DBD secara konsisten menambah pembunuh baru untuk pemain untuk bereksperimen dengan.

Mencari butiran mengenai Dead by Daylight’s Killers dan faedah mereka untuk membantu anda untuk menurunkan mangsa – atau melarikan diri pembunuh – dalam percubaan anda yang seterusnya? Dari saudagar tengkorak ke ksatria, inilah yang perlu anda ketahui, termasuk berapa banyak pembunuh yang ada, dan kuasa mereka di DBD.

Semasa anda bekerja sendiri untuk menurunkan mangsa yang terselamat dalam siang hari, memajukan matlamat dunia yang berkuasa di dunia, anda mempunyai pelbagai pembunuh yang besar untuk dipilih, masing-masing dengan kuasa dan faedah mereka sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Bab terbaru permainan, Alat Siksaan, telah memperkenalkan pembunuh baru, saudagar tengkorak, dan tiga faedah baru kepada DBD. Oleh itu, jika anda ingin memutuskan mana pembunuh yang paling menarik kepada anda yang paling mati dalam siang hari, baca terus untuk mengetahui yang mana yang akan dimasukkan ke dalam percubaan anda yang seterusnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai alternatif, pastikan anda menyemak panduan mengenai kod terkini yang terdapat di Dead by Daylight, semua yang anda perlu tahu mengenai Kuil Rahsia, dan sama ada DBD mempunyai Play Platform.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Berapa banyak pembunuh yang mati oleh siang hari?
 • Siapa pembunuh baru di dbd?
 • Semua pembunuh & faedah mati dengan siang hari

The Dredge in Dead by Daylight, pembunuh terbaru

The Dredge adalah pembunuh baru di DBD, membawa tiga faedah tambahan untuk digunakan dalam percubaan.

Berapa banyak pembunuh yang mati oleh siang hari?

Sehingga Alat Bab Siksaan, ada sekarang 31 pembunuh mati oleh siang hari – sedikit kurang daripada 36 mangsa yang berbeza yang boleh dimainkan sebagai. Kami telah menyenaraikan semua ini di bawah, bersama dengan kuasa dan faedah mereka. Apabila pembunuh baru dibebaskan, kami pasti akan mengemas kini senarai ini dengan penambahan baru.

Siapa pembunuh baru di dbd?

Pembunuh terbaru untuk menyertai Dead by Daylight’s Roster adalah ‘Pedagang tengkorak‘. Diperkenalkan dalam Bab Alat Siksaan, Kuasa Adriana Imai membawa teknologi ke dalam kabus dengan cara yang belum kita lihat diterokai sebelum – dengan drone.

Mati oleh pembunuh siang hari, kuasa, senjata, dan faedah

Terdapat banyak yang mati oleh pembunuh siang hari, dan panduan berguna kami merangkumi semua mereka, termasuk tradisi, kuasa, faedah, dan senjata mereka.

Mati oleh pembunuh siang hari Samara merangkak dari telaga

Diterbitkan: 23 Mac, 2023

Dengan kami Mati oleh siang hari pembunuh panduan, kami menawarkan sedikit latar belakang pada setiap mania yang membunuh, dan biarkan anda dalam apa yang mereka faedah dan kuasa unik. Serta senjata yang mereka pilih untuk pergi memburu. Makhluk -makhluk yang hina ini mempunyai semua alat yang mereka perlukan untuk memastikan mangsa mereka benar -benar mati oleh siang hari. Pada masa ini, terdapat 31 pembunuh untuk anda pilih, masing -masing membawa sesuatu yang berbeza ke meja. Sudah tentu, ini termasuk Mati oleh pembunuh baru siang hari, Carmina Mora, juga dikenali sebagai artis. Oleh itu, menyelam Leet ke dalam panduan ini mengenai semua Mati oleh pembunuh siang hari.

Oleh kerana anda berada di sini, kami menganggap anda peminat seram. Itu, atau anda mempunyai obsesi dengan pembunuh – bukannya kami menyalahkan anda, kami telah kehilangan banyak jam untuk dokumentari pembunuh bersiri. Sama ada, anda harus melihat pilihan kami untuk permainan seram mudah alih yang terbaik. Ada yang meletakkan anda di kasut psikopat, sementara yang lain menugaskan anda dengan mengalahkan kemungkinan sebagai mangsa.

Cukup yapping, inilah yang mati oleh pembunuh siang hari.

Mati oleh pembunuh siang hari

Mati oleh pembunuh siang hari

Evan Macmillan – The Trapper

Salah satu trio asal, Evan, adalah pembunuh sadis, yang menyembah ayahnya terlalu banyak, yang menyebabkan kematian lebih dari 100 pelombong – bukannya penglibatannya dalam tragedi itu pernah terbukti.

Senjata:
Evan memilih untuk menggunakan seorang pendengaran, yang dia buat sendiri menggunakan logam yang terdapat di lombong keluarganya.

Faedah unik:

 • Kemungkinan pencetus pemeriksaan kemahiran meningkat sebanyak 10%
 • Zon kejayaan pemeriksaan kemahiran menurun sebanyak 40%, 50%, atau 60%
 • Kelajuan pergerakan membawa perangkap meningkat sebanyak 6%, 12%, atau 18%
 • Radius keganasan anda meningkat sebanyak 12 meter

Kuasa:
Kuasa penangkap adalah perangkap beruang. Dia memulakan perlawanan dengan dua, sementara enam lagi bertelur sepanjang permainan. Seperti yang anda mungkin meneka, mana -mana yang selamat bahawa langkah -langkah dalam salah satu daripada ini tidak bergerak, walaupun perangkap juga boleh terperangkap dalam perangkapnya – itu karma untuk anda.

Jika anda membawa mangsa apabila anda melangkah ke perangkap beruang, mereka akan melarikan diri, dan anda tersekat di sana menonton mereka meninggalkan.

Mati oleh pembunuh siang hari wraith

Philip Ojomo – The Wraith

Yang kedua dari trio asal adalah Wraith. Dia pernah menjadi manusia yang baik, hanya berusaha mencari nafkah di halaman sekerap, memilih untuk mengabaikan aktiviti jenayah yang berlaku di sana. Selagi Philip tidak terlibat, dia tidak peduli. Iaitu, sehingga dia menemui seorang lelaki di dalam kereta. Membiarkannya pergi, lelaki itu tidak jauh sebelum bos Philip membunuhnya, mendorong Ojomo membunuh bosnya dan hilang.

Senjata:
Senjata Wraith dikenali sebagai tengkorak Azarov, yang, seperti namanya, adalah tengkorak, walaupun ia masih melekat pada tulang belakang orang yang mengoyakkannya dari.

Faedah unik:

 • Tanda gores yang terselamat meninggalkan lebih kerap dan lebih dekat bersama
 • Kolam darah lebih cerah, dan dapat dilihat selama dua, tiga, atau empat saat lebih lama daripada biasa
 • Bidang pandangan anda meningkat sebanyak sembilan, 12, atau 15 darjah

Kuasa:
Kuasa Wraith adalah loceng yang meratap. Ini membasahi pembunuh, yang membolehkannya mengetuk mangsa di bawah tudung bayang -bayang. Walau bagaimanapun, orang yang terselamat dapat mendengar loceng dari sehingga 24 meter jauhnya, dan bising yang jauh dari 40 meter jauhnya. Oh, dan apabila anda berada dalam radius 20 meter dari mangsa anda, tudung mengangkat, menunjukkan kepada mereka sendiri yang membunuh.

Mati oleh pembunuh siang hari bukit

Max Thompson Jr – The Hillbilly

Pembunuh terakhir trio asalnya adalah Max Thompson Jr, dan untuk mengatakan bahawa pendidikannya adalah hina akan menjadi kenyataan. Ibu bapanya adalah pemilik tanah yang kaya, mempunyai anak yang mereka tidak minta, yang cacat, menyebabkan mereka mengunci dia. Walau bagaimanapun, balas dendam adalah hidangan manis, yang Max berkhidmat sejuk ketika dia membunuh ibu bapanya.

Senjata:
Hillbilly menggunakan tukul lembu, yang cekap untuk menyembelih banyak orang.

Faedah unik:

 • Tempoh Stun Pallet menurun sebanyak 40%, 45%, atau 50%
 • Survivor yang cuba buta anda ditunjukkan selama enam, lapan, atau sepuluh saat
 • Lampu suluh, Flashbangs, dan lombong letupan tidak buta anda
 • Bunyi yang kuat menunjukkan lokasi penjana
 • Kesan yang tidak dapat dikesan dilaksanakan selama 12, 14, atau 16 saat

Kuasa:

The Hillbilly menggunakan gergaji sebagai kuasanya, membolehkannya bergerak dua kali ganda pergerakannya sambil menggunakan senjata dengan cara yang menjadikan Bubba Sawyer memerah. Walau bagaimanapun, terdapat meter yang terlalu panas, jadi perhatikannya apabila menggunakan kuasa ini.

Mati oleh pembunuh siang hari jururawat

Sally Smithson – Jururawat

Dead by Daylight mengalu -alukan Sally Smithson pada tahun 2016, dengan berkhidmat sebagai pembunuh dalam babak terakhir. Suatu ketika dahulu, dia mempunyai kehidupan yang baik, tetapi suaminya kehilangan nyawanya semasa bekerja, memaksa Sally untuk mengambil pekerjaan di suaka yang gila, di mana pesakit menundukkannya kepada penderaan emosi dan fizikal. Sudah tentu, hanya ada banyak yang boleh diambil sebelum mereka snap. Malangnya, titik pecah Sally mengakibatkan kematian empat kakitangan dan lebih daripada 50 pesakit.

Senjata:
Jururawat menggunakan Bonesaw, sesuai untuk memotong daging.

Faedah unik:

 • Jumlah kesakitan yang terselamat meningkat sebanyak 25%, atau 50%
 • Jumlah pernafasan secara berkala meningkat sehingga 25%
 • Setiap mangsa yang cedera, ketagih, atau mati mati menanggung stack-afle 4%, 4.5%, atau 5% penalti untuk membaiki, membersihkan, dan kelajuan sabotaj
 • Survivor yang disembuhkan kepada anda diturunkan sehingga 28 meter jauhnya

Kuasa:
Nafas terakhir Spencer membolehkan jururawat berkedip, yang bermaksud dia melompat melalui dunia roh, mendarat di tempat lain di peta

Mati oleh pembunuh siang hari Michael Myers

Michael Myers – Bentuknya

Anda tahu, ia tidak perlu menjadi Halloween untuk Michael Myers untuk ditikam gembira. Ikon Seram Hit Dead by Daylight pada tahun 2016 sebagai sebahagian daripada bab Halloween. Sesiapa sahaja yang melihat filemnya tahu dia berhenti apa -apa untuk membunuh mangsa. Sekali, dia adalah anak yang tidak bersalah, sehingga dia membunuh kakaknya.

Senjata:
Tidak mengejutkan, Myers menggunakan pisau dapur, seperti yang dilakukannya ketika memburu Laurie berjalan dalam filem Halloween.

Faedah unik:

 • Anda mendapat satu tanda untuk percikan ini setiap kali anda memukul seorang yang selamat, walaupun ia keluar pada lapan. Walau bagaimanapun, untuk setiap token, anda mendapat pengurangan cooldown 5% stack pada serangan yang berjaya
 • Setiap kali anda membiarkan obsesi anda melarikan diri, Michael mendapat satu tanda, dengan maksimum tiga. Setiap token dia telah menawarkan sehingga 5% tergesa-gesa stack
 • Bagi setiap mangsa yang anda sangkak yang bukan obsesi anda, anda mendapat token
 • Selagi obsesi masih hidup, mangsa lain yang lain menerima sehingga 3% stack-mampu untuk membaiki, menyembuhkan, dan mensabotaj, hingga maksimum 33%

Kuasa:
Kekuatannya jahat di dalamnya, dan ini membolehkan Michael dengan jelas melihat mangsa -mangsanya, dengan lebih banyak kuasa jahat membina ketika dia mengetuk mereka

Mati oleh pembunuh siang hari

Lisa Sherwood – The Hag

Hag dibesarkan di sebuah kampung yang tenang, sehingga dia diculik dan diseksa oleh kanibal. Dia melihat banyak mangsa mati semasa menjadi tebusan. Namun, dia digantung, sehingga akhirnya, kematian datang untuknya, walaupun dia bersumpah, membolehkannya membalas dendam terhadap penculiknya yang kejam. Malangnya, ini juga bermaksud kemanusiaan Lisa telah hilang, meninggalkan kejahatan yang dirindukan untuk darah.

Senjata:
Hag menggunakan senjata yang dikenali sebagai Cakar.

Faedah unik:

 • Dua, tiga, atau empat orang yang terakhir terkena serangan menderita kebutaan
 • Setiap penjana regress pada kadar 100%, 150%, atau 200%lebih cepat daripada biasa
 • Jika seorang yang selamat diselamatkan dari cangkuk dan anda dengan radius 24 meter, anda mendapat token

Kuasa:
Pemangkin hitam membolehkan Hag melukis tanda Phantasm. Anda boleh mempunyai sehingga sepuluh aktif ini pada satu -satu masa. Survivors yang tidak disengajakan oleh Lumpur Phantasm, dan menjaga mangsa yang terselamat yang melarikan diri dalam pemandangannya.

Mati oleh pembunuh siang hari doktor

Herman Carter – Doktor

Dead by Daylight mengalu -alukan doktor pada tahun 2017, dan dia agak gila. Dia mendapat karier pembunuhannya bermula di penjara, satu di mana satu tugasnya adalah untuk mengekstrak maklumat, dan dia mengambil ini dengan cara yang diperlukan.

Senjata:
Senjata doktor dikenali sebagai tongkat, dan ia adalah kegemaran lama. Ia selalu mengekstrak maklumat, walaupun instrumen lain gagal.

Faedah unik:

 • Sekiranya seorang yang selamat berada dalam jejari keganasan anda, kadar kekurangan pada item mereka meningkat sehingga 100%
 • Apabila di luar mengejar jejari keganasan anda berkurangan sebanyak 16 meter, tetapi bidang pandangan anda meningkat sehingga sepuluh darjah
 • Jika mereka gagal pemeriksaan kemahiran, mereka mendapat kehilangan perkembangan sehingga 5%

Kuasa:
Jika doktor berjaya menduduki terapi kejutan atau letupan statik sementara percikan Carter aktif, ia meningkatkan kegilaan yang selamat.

Mati oleh pembunuh siang hari pemburu

Anna – The Huntress

Masa lalu Anna sedih. Dia dibesarkan di dalam hutan, dalam persekitaran yang mengajarnya menjadi mangsa yang selamat, tetapi ini datang dengan kos tidak mempunyai sesiapa selain ibunya. Kemalangan yang mengerikan bermakna ibunya telah ripped dari dia semasa dia masih kecil, memaksa dia untuk menjaga dirinya sendiri. Tidak lama lagi, dia mencari persahabatan, dan mula menculik anak -anak perempuan penduduk berdekatan.

Senjata:
Anna memburu mangsa dengan kapak yang luas, yang sesuai untuk tujuan mencincang pokok – atau anggota badan.

Faedah unik:

 • Setelah mendapat darah, kesan yang tidak dapat dikesan datang selagi darah aktif
 • Beast of Prey menyediakan tambahan 50% dalam titik darah untuk kategori pemburu

Kuasa:
The Huntress memulakan perbicaraan dengan lima kapak memburu, yang boleh dibuang untuk menyerang mangsa dari jauh.

Mati oleh Leatherface Killer Daylight

Bubba Sawyer – The Cannibal

Sampaikan salam kepada ikon seram yang lain, kemungkinan anda lebih akrab dengan nama samaran Bubba Sawyer, Leatherface, Maniac yang memakai gergaji Chainsaw dari Texas Chainsaw Massacre Series. Dan ya, topeng yang dia pakai dibuat dari wajah mangsa. Walau bagaimanapun, ada kesedihan kepada kisahnya, kerana ia bukanlah keseronokan yang dia cari dari pembunuhan. Sebaliknya, dia mahukan kelulusan keluarganya. Dia takut sakit hati.

Senjata:
Anda mungkin menjangkakan lelaki ini menggunakan gergaji, dan dia tidak, bukan sebagai senjata utamanya. Sebaliknya, Bubba berjalan dengan sledgehammer, rasa dia cuba tenderise mangsa.

Faedah unik:

 • Apabila seorang yang terselamat memasuki keadaan mati dari serangan asas, mangsa lain tidak dapat melihatnya dari 36 meter jauhnya
 • Mangsa merangkak 50% lebih perlahan dan menderita akibat kesan buta
 • Setiap kali anda menghubungkan seorang yang selamat, anda meningkat 25% kenaikan kepada keuntungan Bloodpoint. Ini melekat pada rangsangan 100%
 • Orang yang terselamat mempunyai minimum 90 saat untuk memulihkan barang -barang mereka yang hilang. Gagal berbuat demikian bermaksud semua caj yang disimpan hilang

Kuasa:
Di sini, kuasa kanibal adalah gergaji Bubba, dan anda memulakan perbicaraan dengan tiga tuduhan.

Mati oleh pembunuh siang hari Freddy

Freddy Krueger – The Nightmare

Satu, dua, Freddy akan datang untuk anda. Itu orang yang betul, itu adalah perkara mimpi buruk, Freddy Krueger sendiri. Terdapat dua latar belakang yang berbeza kepadanya, tetapi mati oleh siang hari merangkumi pembuatan semula 2010, yang bermaksud bahawa Freddy menyalahgunakan anak-anak di sekolah pra-sekolah, sehingga ibu bapa mangsa membakarnya hidup. Sekarang dia kembali, dengan lebih banyak tekad daripada sebelumnya untuk menimbulkan kengerian kepada orang -orang yang dia percaya dia salah.

Senjata:
Kejutan (tidak betul -betul), Freddy menggunakan sarung tangannya dengan pisau, lebih baik untuk memotong anda dengan sayangku. Dia membuat peranti ini dengan apa -apa kecuali penyeksaan dan pembunuhan dalam fikiran

Faedah unik:

 • Untuk setiap penjana tetap, perkhemahan ini berkembang dengan kuasa, memberikan anda peningkatan 4% yang dapat disusun dalam kelajuan tindakan sehingga rangsangan maksimum sebanyak 20%
 • Ini terpakai untuk memecahkan dinding, palet, penjana dan membawa mangsa
 • Setiap kali anda memukul obsesi anda, The Remember Me Perknya mendapat satu tanda
 • Masa pembukaan untuk setiap pintu keluar meningkat sebanyak empat saat setiap token, walaupun obsesi anda tetap tidak terjejas
 • Anda dapat melihat auras mangsa yang berdiri di kawasan pintu keluar

Kuasa:
Kekuatan Freddy adalah Dream Demon, yang membolehkannya mendorong tidur mikro pada mangsa yang terselamat, yang seterusnya menarik mereka ke dunia impian. Sekali di sini, mereka menjadi tidak sedar, dan boleh menjadi mangsa perangkap mimpi ngeri.

Mati oleh pembunuh siang hari Amanda

Amanda Young – Babi

Ada gila, maka ada Amanda Young. Jika anda telah melihat mana -mana tiga filem SAW yang asal, anda mungkin akan mengenali Perantis Jigsaw. Sekali, dia berada dalam perangkap sendiri, tetapi berjaya bertahan, memeluk pajakan hidup baru John memberinya dia. Walau bagaimanapun, tidak seperti tuannya, dia merampas perangkapnya untuk memastikan mereka yang ditangkap di dalamnya akan binasa – mati atau mati, ini bukan pilihan.

Senjata:
Amanda adalah seorang yang licik, jadi dia menggunakan bilah tersembunyi nampaknya sesuai.

Faedah unik:

 • Amanda mendapat pemberitahuan bunyi yang kuat ketika mangsa yang terselamat dengan cangkuk
 • Semasa membawa seorang yang selamat, babi dapat melihat melihat aura yang terselamat dalam jejari cangkuk
 • Walaupun perkhemahan ini aktif, anda akan mendapat kenaikan lapan meter ke julat bunyi pembaikan penjana yang boleh didengar
 • Sesiapa yang menyelamatkan rakan mereka mengalami kesan status yang terdedah selama 40 saat

Kuasa:
Nah, nampaknya sesuai bahawa kuasa Amanda adalah pembaptisan Jigsaw, yang menyediakannya dengan perangkap beruang terbalik. Sekiranya seorang yang selamat berada dalam keadaan mati, babi boleh meletakkannya dalam alat – biarkan permainan bermula.

Mati oleh pembunuh siang hari badut

Jeffrey Hawk – Badut

Jeffrey mendapat permulaan stereotaip dalam kerjaya pembunuhannya, dan itu membunuh haiwan yang tidak bersalah ketika dia masih kecil, perlahan -lahan menangani mangsa yang lebih besar ketika dia semakin tua. Akhirnya, bapanya menemui beberapa ‘trofi’ nya yang menyebabkan Hawk menyertai sarkas perjalanan, sehingga menjadi badut, dan memberikannya peluang yang cukup untuk melakukan kejahatan yang paling kejam ketika bergerak.

Senjata:
Ketika Dunia Melipat Anda Jeffrey, Jalankan. Hanya berlari, melainkan jika anda mahu menjadi mangsa pisau rama -rama.

Faedah unik:

 • Survivor dalam jejari keganasan anda mempunyai kelajuan penyembuhan mereka dikurangkan sehingga 50%
 • Perk bekerja selama maksimum 45 saat pada satu masa
 • Penjana seterusnya yang anda tekan kehilangan 25% kemajuannya

Kuasa:
Badut membuang tonik selepas itu yang menyebabkan ketoksikan, yang seterusnya merosakkan visi yang terselamat dan menghalang mereka.

Mati oleh pembunuh siang hari semangat

Rin Yamaoka – Roh

Suatu hari, Rin pulang ke jeritan ibunya. Bergegas ke tingkat atas, dia mendapati ibunya mati di bilik tidur, dengan pembunuh itu tidak lain dari ayahnya sendiri. Sudah tentu, ayah Rin memalingkan bilahnya, ingin menamatkan kehidupan anak perempuannya kerana dia mempunyai isterinya. Nah, Rin berjuang kembali. Namun, bapanya mengalahkannya, tetapi pada masa itu, dia membuat sumpah bahawa dia akan membalas dendamnya, dalam kehidupan ini, atau seterusnya.

Senjata:
Senjata beliau adalah katana yang hancur, sama dengan yang mengakhiri kehidupan Rin dan ibunya.

Faedah unik:

 • Setelah membersihkan totem, semua yang terselamat mengalami kesan status yang terdedah sehingga 60 saat
 • Sebagai pertukaran untuk lokasi anda diturunkan kepada obsesi anda, anda dapat melihat lokasi semua yang terselamat
 • Setelah semua penjana selesai, obsesi anda menderita secara kekal
 • Anda boleh membunuh obsesi dengan tangan anda sendiri

Kuasa:
Melalui menggunakan Haunting Yamaoka, Rin dapat melintasi kelajuan yang lebih cepat, dan ketika dia kehilangan pandangan yang terselamat, dia dapat melihat semua tanda cakar mereka. Semasa berjalan fasa, semangat meninggalkan sekam yang memancarkan radius keganasan.

Mati oleh Legion Pembunuh Siang

Frank, Julie, Susie, Joey – Legion

Legion terdiri daripada empat individu, sekumpulan kawan yang mengambil pembunuhan sebagai hobi. Pasti, kebanyakan mereka tidak mahu melakukannya, namun mereka melakukannya. Frank adalah pemimpin cincin, dengan tiga yang lain mengikuti dia seperti anak anjing yang hilang.

Senjata:
Ini lebih banyak pembunuh yang suka mendekat dan peribadi dengan pisau.

Faedah unik:

 • Perbalahan mencetuskan pemberitahuan bunyi yang kuat pada penjana
 • Sekiranya anda memukul mangsa yang lain, perkembangan yang anda bawa untuk berhenti selama empat saat
 • Legion membuka loker sehingga 50% lebih cepat

Kuasa:
Kegilaan liar membolehkan anda bergerak dengan kelajuan tinggi, secara maniak menyerang pelbagai mangsa. Walau bagaimanapun, apabila menggunakan kuasa ini, anda tidak dapat melihat tanda awal atau kolam darah, jadi gunakan ini dengan bijak.

Mati oleh pembunuh siang hari wabak

Adiris – wabak

Imam tinggi Babilon adalah seorang wanita yang beragama yang taat, sehingga penyakit berjalan melalui kota, menjangkiti Adiris. Keadaannya mengubahnya, mengerikan itu, dan ketika dia cuba menenangkan tuhan -tuhan, itu tidak berguna. Oleh itu, dia, dan pengikutnya, meninggalkan bandar. Akhirnya, dia tunduk kepada wabak itu, tetapi tidak sebelum diselubungi asap hitam setelah membuat satu doa terakhir.

Senjata:
Adiris menggunakan censer yang tidak senonoh, yang pernah dia cenderung kepada taman -taman sebagai seorang pendeta

Faedah unik:

 • Apabila percubaan bermula, entiti menghalang tiga penjana sehingga dua minit
 • Menyerang obsesi dengan serangan asas menyebabkan mereka memancarkan radius keganasan 32 meter selama sekurang -kurangnya 20 saat, yang juga dapat didengar oleh obsesi
 • Anda menjadi tidak dapat dikesan

Kuasa:
Pembersihan Vile membolehkan Adiris menjangkiti mangsa yang selamat, dan apabila meter sakit mereka penuh, ia meletakkan mereka dalam keadaan yang cedera. Sekiranya anda menyerang objek alam sekitar, ia dijangkiti, bermakna ia boleh merosakkan mangsa. Oh, dan mangsa anda mungkin akan membuang, yang juga menjangkiti objek dan orang.

Mati oleh wajah hantu pembunuh siang hari

Danny Johnson – Hantu Wajah

Wajah Hantu telah melihat banyak wajah selama bertahun -tahun, tetapi di Dead By Daylight, itu Danny Johnson di belakang topeng, yang sebelum ini dikenali sebagai Jed Olson. Dia membawanya sendiri untuk melakukan pembunuhan di Roseville. Dia bekerja di akhbar sebagai penyumbang, dan katakan saja dia mengambil karyanya dengan serius sehingga dia tidak dapat membantu tetapi membawa kisahnya ke kehidupan.

Senjata:
Seperti mana -mana wajah hantu yang bernilai garam mereka, Danny menggunakan pisau taktikal, senjata ini telah mendakwa banyak nyawa selama bertahun -tahun.

Faedah unik:

 • Setiap kali anda mengaitkan obsesi anda, anda mendapat tanda
 • Untuk setiap token yang anda miliki, jejari keganasan anda berkurangan sebanyak empat meter
 • Sekiranya obsesi anda tidak disukai, Juruselamat mereka menjadi obsesi baru anda

Kuasa:
Kekuatan Hantu Face adalah Kafan Malam, Ini Memberi Pembunuh Kesan Status Tidak Dapat Diketeksi. Walau bagaimanapun, sekiranya orang yang selamat mengesan anda dengan melihat anda lebih dari 1.5 saat, tolok kuasa anda hancur sepenuhnya, dan kafan malam menyahaktifkan selama 24 saat.

Mati oleh pembunuh siang hari oni

Kazan Yamaoka – The Oni

Ini adalah makhluk yang menakutkan, yang tidak perlu bertemu, dan dia pasti tidak terhormat. Kazan adalah anak seorang samurai, tetapi bukannya mengejar sebab -sebab mulia, dia memilih untuk menyerang orang yang dia anggap sebagai penipu. Petani yang mendakwa sebagai samurai adalah mangsa utamanya, Yamaoka membunuh banyak di bukit, lembah, pantai, dan hutan. Akhirnya, Kazan diberi nama Oni, yang dia tidak faham, oleh itu dia menamatkan kehidupan sesiapa yang berani mengucapkan Oni-Yamaoka.

Senjata:
ONI menggunakan pusaka keluarga. Blade Yamaoka diturunkan dari generasi ke generasi, sekurang -kurangnya, sehingga pembunuh kejam ini mendapat tangannya.

Faedah unik:

 • Dinding, palet, dan tingkap yang boleh dipecahkan mendedahkan auras mereka jika mereka berada dalam radius 32 meter atau kurang
 • Setelah mengaitkan satu mangsa yang terselamat, semua mangsa Oni akan mengalami kesan status pendarahan sehingga mereka menyembuhkan diri mereka sendiri
 • Survivor mengalami kesan status yang habis selama 45 saat
 • Perkongsian ini mengambil maksimum 80 saat untuk pulih
 • Ketika seorang yang terselamat menghalang anda menggunakan palet atau loker, mereka menjadi obsesi anda
 • Obsesi anda ditimbulkan dengan kesan status yang tidak sedar selama sekurang -kurangnya 40 saat
 • Anda dapat melihat aura mereka selama empat saat

Kuasa:
Keupayaan Oni adalah murka Yamaoka, yang membolehkan anda menyerap bola darah mangsa anda, mengisi tolok kuasa anda. Sekali penuh, anda boleh memasuki kegilaan yang dikenali sebagai Fury Darah, dan ketika ini aktif, Oni mendapat dua kebolehan baru – Demon Dash dan Demon Strike.

Mati oleh pembunuh siang hari

Caleb Quinn – The Deathslinger

Dilahirkan kepada ibu bapa Ireland, Caleb berjuang untuk bertahan di Midwest Amerika. Suatu hari, anak muda itu menemui alat kejuruteraan ayahnya, yang memimpin ayahnya untuk mengajarnya bagaimana membuat aplikasi baru. Dengan usia, Caleb mula membuat alat -alat yang lebih jahat, dan akhirnya, dia meletakkannya dengan baik selepas paten dicuri darinya. Pencuri menjualnya untuk keuntungan, tindakan yang akan membuktikan akibat yang mematikan.

Senjata:
The Deathslinger menggunakan kematian ke Bayshore, senjata tajam yang memberikan lebih dari sekadar tusukan.

Faedah unik:

 • Setiap kali seorang yang terselamat melepasi pemeriksaan kemahiran yang baik, penjana yang mereka baiki menunjukkan dirinya kepada anda dengan aura kuning
 • Sekiranya seorang yang terselamat sedang membaiki penjana tetapi berhenti sebelum menyelesaikan tugas, entiti itu menghalangnya selagi ini tetap aktif
 • Anda dapat melihat penjana ini berlaku dengan aura putih
 • Mana -mana yang terselamat yang membersihkan totem mengalami kesan status yang tidak sedar selama sekurang -kurangnya 35 saat
 • Setelah anda membersihkan atau memberkati totem, semua auras yang selamat ditunjukkan kepada anda selama 15 saat

Kuasa:
Kekuatan Caleb dikenali sebagai Penebus, ini membolehkan anda menuju ke arah senjata anda, menembak tombak pada satu orang yang selamat. Apabila berjaya memukul mereka, anda boleh menggulung mangsa, walaupun kemungkinan mereka tidak akan turun tanpa pertarungan.

Mati oleh kepala piramid pembunuh dylight

Kepala Piramid – Executioner

Kita semua tahu siapa raksasa ini. Walaupun anda belum bermain Silent Hill 2, anda mungkin telah melihat kepala piramid dalam filem itu, atau sebagai cameo dalam permainan kemudian. Gagal itu, ia adalah ikon seram, yang menghantui minda ramai pemain – kami tidak ragu -ragu anda sekurang -kurangnya mendengar makhluk ini. Tujuannya adalah untuk tepat hukuman, penyeksaan, dan siksaan terhadap mereka yang berjalan di dewan silent Hill.

Senjata:
Tidak mengejutkan, kepala piramid mengetuk mangsa dengan pisau besar itu sinonim dengan.

Faedah unik:

 • Mana -mana mangsa yang mengambil perlindungan melanda mengalami kesan status yang rosak selama sekurang -kurangnya 60 saat
 • Sekiranya anda menendang penjana, anda menjadi tidak dapat dikesan sehingga sama ada seorang yang selamat mula membaiki penjana, atau anda membahayakan mangsa
 • Perkubit ini mempunyai cooldown maksimum 80 saat
 • Sekiranya seorang yang selamat menyembuhkan mangsa lain dalam jarak 32 meter dari anda, penyembuh menjerit, memberi anda lokasi mereka
 • Ketika yang terselamat sekurang -kurangnya lapan meter dari mangsa yang tersembunyi, mereka menjadi tidak sedar

Kuasa:
Kuasa Pengendali adalah Ritus Penghakiman. Anda membuat jejak siksaan di atas tanah, dan sekiranya seorang yang selamat menyeberanginya, naluri pembunuh diaktifkan, dan mangsa mengalami kesan status siksaan. Kepala Piramid juga mendapat akses kepada serangan khas, termasuk hukuman penghakiman yang terkutuk, terakhir, dan sangkar Pendamaian.

Mati oleh pembunuh siang hari

Talbot Grimes – The Blight

Ah, inilah pembunuh yang tidak dapat diramalkan untuk anda. Talbot adalah ahli kimia dengan kaedah yang dipersoalkan, dan kehendak untuk menolak had. Akhirnya, setelah menggunakan banyak mangsa untuk mencipta ubat-ubatan, dia diculik, penculiknya membawanya ke kubur penuh beratus-ratus mayat. Ini adalah orang -orang yang kehilangan nyawa mereka dalam karyanya, oleh itu dia dipukul dan ditinggalkan mati di kubur sendiri. Namun dia diselamatkan, dan dibawa ke sebuah biara. Malangnya, waktunya di sini hanya akan berakhir dengan darah dan kematian. Seorang jenius hilang dalam jiwa dan jeniusnya sendiri.

Senjata:
Blight menggunakan tulang tulang, yang melakukan apa yang dikatakannya pada timah, patung tulang.

Faedah unik:

 • Langkah ini mempunyai maksimum dua minit maksimum

Kuasa:
Rasuah yang dibakar adalah kuasa Talbot, dan ia membolehkan anda bergerak dengan pantas dengan mengaktifkan tergesa -gesa, walaupun ini bermakna Talbot tidak dapat menyerang. Walau bagaimanapun, ia membantu menutup jarak antara anda dan mangsa anda.

Mati oleh pembunuh siang hari kembar

Victor dan Charlotte Deshayes – The Twins

Kedua -duanya adalah kembar yang disatukan, dan itu menjadikan mereka cukup tarikan pada abad ke -17. Mereka gembira pada usia muda, sehingga ibu mereka dibunuh setelah dituduh melakukan ilmu sihir, dengan itu merobek kebaikan apa -apa anak kembar dari mereka. Ketika bertahun -tahun berlalu, mereka berdua mula membenci kebencian yang mendalam terhadap kemanusiaan, terutama setelah mereka terkoyak. Namun, mereka mendapati jalan mereka kembali ke satu sama lain, bertekad untuk menyebabkan kesakitan dan kesengsaraan pada mereka yang cukup malang untuk menemui mereka.

Senjata:
Victor dan Charlotte menggunakan bilah Marseille, senjata yang pasti akan menuntut kehidupan ramai.

Faedah unik:

 • Survivor Membuka Dada
 • Survivor mengambil barang
 • Setelah merosakkan penjana, sehingga tiga penjana lain juga mula merosakkan
 • Pemeriksaan kemahiran yang sukar dimulakan apabila penjana sedang dibaiki
 • Perkubit ini mengambil masa sekurang -kurangnya 80 saat untuk menyejukkan

Kuasa:
Kuasa kembar adalah ikatan darah, ini membolehkan anda melepaskan Victor, menghantar apa yang boleh menjadi serangan yang dahsyat. Pada masa ini, anda boleh beralih antara kembar, mengawal sesiapa sahaja yang anda mahukan.

Mati oleh pembunuh siang hari penipu

Ji-Woon Hak-The Trickster

Sekarang, sekarang wanita dan anak -anak, kami mengakui dia cantik, tetapi itu bukan alasan untuk menjadikan diri anda sasaran mudah oleh fangirling atau fanboying atasnya. Seorang penyanyi berbakat, Ji-Woon menyertai sebuah band, dan ini terbukti menjadi pilihan yang mematikan kerana narsisis tidak berpuas hati berkongsi cinta dan pemujaan peminatnya dengan orang lain, sehingga dia melakukan perkara yang paling alami di dunia, mulakan api itu memakan rakan -rakannya. Dia kemudian bertindak seperti seorang pahlawan, mencintai pujian yang dihantar, tetapi dalam fikirannya, dia terputus – memulakan sebuahnya yang mengerikan yang akan masuk dalam buku sejarah.

Senjata:
Penipu menggunakan smasher kepala yang digilap.

Faedah unik:

 • Sekiranya dalam jejari keganasan anda, mangsa yang terselamat menjadi terdedah, dan ini berlangsung sehingga 30 saat setelah meninggalkan kehadiran anda
 • Hooking a Survivor melucutkan senjata, tetapi kesan status kekal bagi mereka yang berada di radius keganasan anda
 • Apabila seorang yang selamat mengaktifkan suis pintu keluar, entiti menyekat pintu masuk keluar selama 12 saat, dan sehingga 12 saat tambahan untuk setiap token yang anda miliki

Kuasa:
Showstopper adalah kuasa penipu, dan ini membolehkan anda membuang bilah di mangsa anda. Ji-woon memulakan perbicaraan dengan 44 bilah.

Mati oleh musuh pembunuh siang hari

Nemesis T-Type-Nemesis

Mana -mana peminat Evil Resident di luar sana? Sudah tentu ada, dan anda semua tahu lelaki ini. Nemesis membuat debutnya dalam Resident Evil 3 ketika Umbrella menugaskannya dengan menamatkan semua S.T.A.R.Ahli s, termasuk protagonis Jill Valentine. Oleh itu, ia jelas merupakan pembunuh yang mahir, yang anda akan dapat menjauhkan diri dari.

Senjata:
Nemesis tidak memerlukan senjata, penumbuknya lebih dari cukup. Dan terus terang, kami gembira ia telah mengambil pendekatan ini dan bukannya menembak kami dengan pelancar roket.

Faedah unik:

 • Mencederakan mangsa yang sihat menyebabkan semua mangsa yang cedera memasuki negeri yang tidak sedar sehingga 30 saat
 • Perkubai ini mempunyai cooldown 30 saat
 • Meletakkan seorang yang terselamat di negeri yang mati menyebabkan semua penjana meletup, merosakkan kemajuan yang telah dibuat oleh mangsa yang terselamat
 • Sekiranya seorang yang terselamat membaiki penjana pada masa itu, mereka menjadi tidak berupaya dan menjerit, menunjukkan lokasi mereka

Kuasa:
Kekuatannya adalah t-virus yang bermutasi anda, memberi anda kebolehan tambahan dan cara menyerang. Contohnya, Nemesis tumbuh tentakel yang membolehkan anda menyerang dari jauh.

Mati oleh pembunuh siang hari neraka

Elliot Spencer – Cenobite

Sampaikan salam kepada ikon seram yang lain – yang akan memikirkan permainan yang penuh dengan pembunuh akan menampilkan banyak legenda. Pinhead paling terkenal sebagai pemimpin Cenobites di Hellraiser Universe. Dia, seperti iblisnya – atau malaikat, bergantung pada pandangan anda – memanjakan diri dan orang lain dalam keseronokan kesenangan dan kesakitan.

Senjata:
Cenobite memilih untuk menyerang dengan cangkuk dan rantai, cara terbaik untuk mencampur kesenangan dan kesakitan

Faedah unik:

 • Survivor yang tersangkut menderita kesan status yang tidak sedar dan terkutuk sehingga ini berlaku
 • Selama 90 saat pertama, hanya yang tersembunyi yang dikutuk dapat membersihkan totem
 • Ketika seorang yang terselamat melarikan diri dari cangkuk, mereka mengalami kesan status pendarahan dan pendarahan sehingga mereka sembuh
 • Setelah sembuh, mereka mendapat penalti laju, melambatkannya sehingga 9%

Kuasa:
Kuasa Pinhead adalah saman kesakitan, yang membolehkan anda menyerang mangsa dengan rantai tambahan. Sebenarnya, anda dapat mengawal rantai yang dimiliki ini, dan apabila mereka membungkus orang yang selamat, mereka menjadi rantai biasa, tidak mampu mangsa.

Mati oleh pembunuh siang hari artis

Carmina Mora – Artis

Inilah, Carmina, dan mengatakan bahawa dia seorang artis yang korup akan meremehkan. Namun, untuk menjadi mangsa, adalah menjadi karya. Namun, dia tidak selalu seperti ini, kehilangan ibunya dan kawan -kawannya yang menyebabkannya jatuh ke kegelapan, mendengar jeritan orang yang tersayangnya sebagai burung gagak memakannya – melalui perintah seorang lelaki – memusnahkannya, sehingga membuat Carmina pembunuh yang dikenali sebagai artis.

Senjata:
Carmina pernah menggunakan pisau palet untuk melukis muralnya, tetapi sekarang ia adalah senjata pilihannya.

Faedah unik:

 • Entiti menyekat setiap penjana selama maksimum 40 saat
 • Anda dapat melihat aura obsesi anda
 • Apabila seorang yang terselamat melarikan diri dari cangkuk, mereka menyebabkan penjana dengan perkembangan yang paling meletup, menyebabkan ia kehilangan sekurang -kurangnya 9% daripada kemajuannya sebelum terus menundukkan
 • Sekiranya seorang yang selamat berhampiran penjana, mereka menjerit, mendedahkan diri kepada anda
 • Satu totem mengurangkan kelajuan pembaikan yang selamat
 • Dua Totem Mengurangkan Kelajuan Penyembuhan Semua Survivor
 • Tiga Totem Mengurangkan Kelajuan Pemulihan untuk Semua Survivor
 • Empat Totem Mengurangkan Kelajuan Pembukaan Pintu untuk Setiap Survivor
 • Lima item menyebabkan entiti menyekat semua totem

Kuasa:
Kuasa artis adalah burung siksaan, ketika tolok anda penuh, anda dapat memanggil burung gagak yang mengerikan yang menimbulkan rasa sakit pada mangsa yang terselamat di jalan penerbangannya. Anda boleh memanggil banyak burung, melepaskan mereka di mangsa anda, sama seperti mereka pada orang yang anda sayangi.

Dead by Daylight Killer Adriana duduk di meja yang memamerkan senjatanya

Mati oleh pembunuh baru siang hari

Adriana Imai – Pedagang Skull

Yang paling baru Dead by Daylight Killer adalah Adriana, menjadikan debutnya dalam Alat Siksaan DLC pada 7 Mac, 2023. Untuk mengatakan dia seorang individu yang marah adalah meremehkan, tetapi dengan cara yang sakit, dia menghormati ayahnya yang meninggal dunia melalui menggambarkan watak utama dari manga yang gelap dan tidak diterbitkan, saudagar tengkoraknya.

Phew, di sana anda memilikinya, semua yang anda perlu tahu mengenai pembunuh siang hari yang mati, sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai surviviors, lihat Panduan Watak Daylight Our Day By Daylight. Oh, dan pastikan anda melihat senarai kod siang hari kami yang mati untuk beberapa barang percuma yang berguna, serta artikel filem kami yang mati dengan siang hari untuk mempersiapkan debut skrin peraknya.

Sekiranya anda memerlukan rehat dari pembunuhan itu, dan sebaliknya ingin bermain dengan beberapa mainan, pergi dan periksa watak -watak mainan poppy kami dan panduan watak FNAF kami. Atau, lihat panduan permainan seram kami untuk melihat apa yang lain menanti anda.

Lebih banyak dari taktik poket

Kayleigh Partleton Kayleigh mendapat permulaan kewartawanannya di PocketGamer.biz dan pcgamesinsider.Biz Sebelum Menyertai Gamerant sebagai Penulis Senarai. Pada bulan Mei 2021, beliau menyertai Taktik Pocket sebagai penulis kakitangan, melangkah ke peranan Timbalan Editor pada bulan November 2022. Kekasih semua perkara Nintendo dan Mobile, dia juga suka berjalan -jalan dengan Geralt dari Rivia ketika dia tidak bermain Pokémon, kehidupan yang aneh, jiwa gelap, Disney Mirrorverse, atau Mortal Kombat, itu. Gagal itu, dia mungkin mencari kod roblox baru. Untuk lebih banyak perkataannya, pergi ke loadout dan wargamer. Oh, dan dia tidak fikir Skyrim adalah RPG yang baik, dia mempunyai keberanian untuk berfikir ia membosankan.