Semua Pelakon Suara di Gotham Knights Disenaraikan – Prima Games, Gotham Knights Cast: Setiap Watak dan Pelakon Suara | Den of geek

Gotham Knights Cast: Setiap watak dan pelakon suara

*Nota: Versi asal artikel ini menampilkan foto pelakon lain yang tidak dikenal pasti sebagai Stephen Oyoung. Foto itu telah diganti. Saya minta maaf kepada Stephen dan pembaca kami atas kesalahannya.

Semua pelakon suara di Gotham Knights disenaraikan

Kemas kini: Sekarang bahawa Gotham Knights sudah keluar, kami mempunyai senarai lebih lengkap senarai Gotham Knights Voice Actors utama. Periksa!

Seperti yang kita lihat di Gamescom 2022, Gotham Knights WB Montreal mempunyai tarikh pelancaran yang sedikit diselaraskan pada 21 Oktober 2022. Ini satu langkah kecil, menembusi permainan sedikit dari 25 Oktober. Tetapi hei, banyak sebab bagi dc sickos untuk meraikan. . Oleh itu, mari kita pergi siapa yang telah kami sahkan setakat ini.

Sehingga Gamescom, kami tahu siapa yang memberikan suara untuk beberapa watak utama, tetapi tidak semuanya. Ada yang akan kita bicarakan yang tidak disahkan pada masa ini, tetapi nampaknya mungkin. .

 • Nightwing/Dick Grayson – Christopher Sean
 • Batgirl/Barbara Gordon – America Young
 • Red Hood/Jason Todd – Stephen Oyoung
 • Robin/Tim Drake – Sloane Siegel
 • Batman/Bruce Wayne – Michael Antonakos
 • Alfred Pennyworth – Gildart Jackson

Perkara di atas semua disahkan, dan terdapat beberapa suara tambahan yang tersebar di sekitar sumber seperti IMDB yang tidak betul -betul boleh dipercayai, tetapi kami akan menyenaraikannya di sini di bahagian mereka sendiri untuk sekarang dan menyesuaikan apabila diperlukan.

 • Talon – Halaman Gabriel
 • Suara tambahan – Rohana Kenin, Lucie Pohl, Kate Miller, Di Quon

Kemas kini: Ini ternyata palsu, kerana Emily O’Brien telah disahkan sebagai Talia Al Ghul. Akhirnya, nampaknya Talia Al Ghul mempunyai pelakon suara, tetapi ini tidak disahkan secara rasmi. Terdapat beberapa scuttlebutt di subreddit Gotham Knights yang mencadangkan ini mempunyai kredibiliti, tetapi biji garam juga digunakan di sini.

 • Tala Al Ghul-Mylène Dinh-Robic

Apabila kami mendapat pengesahan di atas, kami akan mengedit senarai dengan sewajarnya. Kami juga akan menyemak semula apabila perkataan berjalan untuk lebih banyak suara watak utama, seperti MR. .

Mengenai Pengarang

Lucas White

Lucas memainkan banyak nama video. Kadang -kadang dia menikmati satu. Favenya termasuk Dragon Quest, Saga dan Misteri Dungeon. Anda boleh menemuinya di twitter @hokutonolucas. Mahu menghantar e -mel? Tembak ke [dilindungi e -mel].

Gotham Knights Cast: Setiap watak dan pelakon suara

Gotham Knights mempunyai pelakon yang menyokong watak -watak yang menyokong semua yang dibangkitkan oleh sekumpulan pelakon suara yang mengagumkan.

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

Gotham Knights mungkin kelihatan seperti Arkham Batman Pengembaraan yang juga mempunyai pelakon baru dan pelakon suara.

Kami akan banyak mengatakan Gotham Knights Pada hari -hari yang akan datang, tetapi kualiti pelakon permainan benar -benar merupakan salah satu aset terbesar permainan. . Sudah tentu, itu adalah suara watak -watak seperti wajah mereka yang benar -benar menjual berapa banyak mereka menjadi bintang pengembaraan Gotham yang tidak mungkin.

Sebelum kita menyelam Gotham KnightPanggilan roll, kata amaran ringkas. Walaupun jawatan ini tidak mengandungi spoiler yang penting, ia membincangkan beberapa watak yang tidak hadir pada permulaan permainan. Sekiranya anda mahu masuk Gotham Knights Tanpa mengetahui apa -apa mengenai pelakon utama dan sokongan permainan, pastikan anda kembali apabila anda sudah bersedia untuk bermain “yang suara itu?”

Batman/Bruce Wayne - Michael Antonakos Gotham Knight

Batman/Bruce Wayne – Michael Antonakos

Kematian Batman Mungkin Gotham KnightInsiden Inciting, tetapi kami masih dapat melihat dan mendengar Batman melalui flashbacks, urutan awal, dan rakaman VR. .

Iklan – Kandungan terus di bawah

Michael Antonakos membongkar cowl (atau sekurang -kurangnya suara) di Gotham Knights. Resume Antonakos dipenuhi dengan karya video permainan video yang meliputi penggambaran Alexios yang tidak dapat dilupakan di Assassin’s Creed Odyssey. Selain itu, Antonakos telah muncul dalam banyak siri TV sejak awal tahun 2000an.

– Amerika Young

Gotham Knights bermain dengan beberapa aspek mitologi Batman yang lebih baru untuk mendapatkan Barbara Gordon kembali beraksi. Walaupun beberapa peminat membantah keputusan kreatif itu, pasti senang melihat Batgirl meronda di jalan -jalan di Gotham lagi.

. Resume Young merangkumi pelbagai karya, walaupun dia lebih terkenal dengan beberapa kerja untuk beberapa perkara baru -baru ini Barbie filem siri dan TV. Menariknya, dia juga bermain Samus Aran dalam filem pendek Metroid yang dibuat oleh peminat, Metroid: Sky Panggilan.

Red Hood/Jason Todd - Stephen Oyoung Gotham Knights

Red Hood/Jason Todd – Stephen Oyoung

Laluan Red Hood untuk menjadi salah satu . Walaupun Todd dan Batman mempunyai … perbezaan mereka selama bertahun-tahun, Red Hood kembali ke lipatan memberikan Gotham pelindung berat yang tidak takut untuk mendapatkan tangannya kotor.

Stephen Oyoung melangkah masuk sebagai Hood Merah di Gotham Knights. Oyoung sebenarnya menjadi sedikit bintang yang semakin meningkat terima kasih kepada karyanya dalam siri TV seperti Tidak selamat, Masalah yang baik, dan . Sudah tentu, pemain mungkin mengenali dia yang terbaik sebagai mister negatif di Marvel’s Spider-Man atau mungkin seperti Alex Weatherstone di Death Stranding.

*Nota: Versi asal artikel ini menampilkan foto pelakon lain yang tidak dikenal pasti sebagai Stephen Oyoung. Foto itu telah diganti. Saya minta maaf kepada Stephen dan pembaca kami atas kesalahannya.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Nightwing/Dick Grayson - Christopher Sean

‘Empat protagonis pada permulaan permainan, Dick Grayson pastinya berminat untuk menguji pencalonannya untuk peranannya. Nightwing telah mengasah kerajinannya untuk beberapa waktu, dan kemahirannya pastinya akan diuji sekarang bahawa Batman sedang berjalan.

Resume bervariasi Christopher Sean termasuk segala -galanya dari bermain Kazuda Xiono di Rintangan Star Wars untuk menggambarkan Paul Narita di Hari Kehidupan Kita. Permainan video-bijak, dia baru-baru ini bermain Arokkeh di Horizon Dilarang Barat Hantu Tsushima.

Robin/Tim Drake - Sloane Morgan Siegel Gotham Knights

Robin/Tim Drake – Sloane Morgan Siegel

Young Tim Drake telah dimasukkan ke dalam kedudukan yang tidak diingini di Gotham Knights. Dia mungkin telah menjadi nombor dua Batman, tetapi jelas bahawa dia mempunyai banyak untuk membuktikan sebelum memikirkan dirinya sebagai pengganti yang jelas. Walau bagaimanapun, dia pasti tidak sabar -sabar untuk menunjukkan bahawa dia lebih daripada sidekick.

Jangan terkejut jika nama Sloane Morgan Siegel tidak menelefon loceng. Pemain berusia 21 tahun itu sebenarnya telah bertindak untuk beberapa waktu, walaupun dia baru-baru ini mula mendapat peranan yang lebih besar dalam siri TV seperti Dwight dalam perisai bersinar dan filem seperti Panggilan.

Alfred Pennyworth - Gildart Jackson Gotham Knights

Alfred Pennyworth – Gildart Jackson

Manakala Gotham KnightWira -wira yang bimbang bahawa Alfred tidak akan tahu apa yang perlu dilakukan dengan dirinya tanpa Bruce Wayne dalam hidupnya, ternyata dia lebih bersedia untuk memainkan peranan yang sama untuk wira baru Gotham. Namun, semua orang mengesyaki dia merindukan Bruce lebih daripada yang dia lalui.

Gildart Jackson menyertai senarai kuat pelakon yang sebelum ini menggambarkan Alfred. Ramai di antara kamu akan mengenali Gildart dari penggambaran Flyseyes di Castlevania Netflix siri, sementara yang lain dapat mengenali suaranya dari pelbagai sumbangan suara ke Republik Lama Francais MMO.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Harley Quinn - Kari Wahlgren Gotham Knights

Harley Quinn – Kari Wahlgren

Ia tidak semestinya menunjukkan bahawa Harley terlalu rosak atas kematian Batman, walaupun ada sesuatu untuk idea itu. Sama seperti Joker, Harley nampaknya sedikit hilang tanpa Batman dalam hidupnya. Fikiran anda, dia masih lebih gembira dengan main -main dengan pelindung baru Gotham bila mungkin.

Kari Wahlgren mungkin akan menjadi suara yang paling dikenali di Gotham KnightPelakon. Rick dan Morty, yang benar -benar hanya hujung gunung es sejauh kredit suara beliau pergi. Malah, dia sebelum ini bermain Starfire di ! dan Zatanna dalam . Dia juga bermain plastique di HBO Max Harley Quinn siri.

Penguin - Elias Toufexis Gotham Knights

Penguin – Elias Toufexis

Anda mungkin akan mengharapkan Penguin segera meningkatkan dan menjadi tuan jenayah Gotham sekarang bahawa Batman mati, tetapi peranannya dalam permainan sedikit lebih rumit daripada itu. Walaupun Penguin masih menjadi ancaman serius ke bandar, dia juga terperangkap dalam beberapa plot yang boleh mengancam flippernya di bandar.

Pelakon suara Elias Toufexis telah menjadi ruji sci-fi dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ramai di antara anda mungkin mengenalnya sebagai kenzo Ekspan, . Dia juga menyuarakan Adam Jensen dalam perkara baru -baru ini Deus Ex Horizon Dilarang Barat, Saints Row, Kembali 4 Darah.

Talia Al Ghul - Mylène Dinh -Robic Gotham Knights

Talia Al Ghul-Mylène Dinh-Robic

Dalam permainan semua tentang orang yang melangkah untuk mengisi beberapa kasut besar, ia sesuai bahawa Talia Al Ghul mempunyai peranan utama untuk dimainkan Gotham Knights. Walaupun ketegangan Talia tidak pernah dipersoalkan, dia tiba -tiba mendapati dirinya berada dalam kedudukan untuk benar -benar membuat nama untuk dirinya sebagai salah satu ancaman utama di dunia.

Suara Mylène Dinh-Robic mungkin akan terdengar sangat Penjaga galaksi permainan sebagai Meredith Quill. Battlestar Galactica, Jadi manusia, dan peranan lanjutan dalam 19-2. Dia juga bermain Delara di .