Semua Mortal Kombat 1 aksara | PCGamesn, Mortal Kombat 1 Roster – Setiap watak yang disahkan setakat ini – Gamespot

Mortal Kombat 1 Roster – Setiap watak yang disahkan setakat ini

Itu semua watak Mortal Kombat 1 setakat ini. Jika anda teruja dengan masa depan siri jangka panjang, anda mungkin ingin menyemak keperluan sistem Mortal Kombat 1 untuk melihat sama ada anda perlu menaik taraf PC anda.

Semua watak Mortal Kombat 1

Ketahui siapa yang keluar dari watak Mortal Kombat 1 adalah pejuang biasa dan yang semua pejuang bantuan baru, juga dikenali sebagai Kameos, anda memilih sebagai pasangan anda.

Liu Kang adalah salah satu watak Mortal Kombat 1 yang paling penting. Di sini dia berdiri di dekat perapian ketika api menerangi wajahnya

Diterbitkan: 18 Sep 2023

Siapa watak Mortal Kombat 1? NetherRealm Studios sekali lagi menghidupkan semula garis masa MK, hanya kali ini, kita mempunyai Liu Kang sebagai kebakaran Tuhan yang membimbing manusia Earthrealm dan bukannya tuhan guntur, kerana sejarah mengulangi dirinya sekali lagi. Walau bagaimanapun, bukannya pejuang tradisional, Mortal Kombat 1 memperkenalkan watak -watak membantu yang dipanggil Kameos, yang boleh anda panggil untuk membantu keluar dari situasi melekit.

Kami telah melihat campuran watak Mortal Kombat 1, dari pejuang yang lama yang sering muncul sepanjang siri ini kepada beberapa pejuang lama yang dilupakan diperkenalkan semula dalam garis masa baru. Yang mengatakan, walaupun beberapa watak klasik permainan pertempuran telah mempunyai tweak untuk kisah asal mereka, dengan Scorpion seolah -olah hidup dan berpihak kepada Lin Kuei, sementara Kitana kini benar -benar peduli untuk kakaknya Mileena sebagai ibunya adalah penguasa di luar dunia. daripada Shao Kahn. Dengan tarikh pelepasan Mortal Kombat 1 hanya beberapa hari lagi, kami menyenaraikan semua pejuang yang telah disahkan setakat ini.

Thumbnail YouTube

Senarai Roster Mortal Kombat 1

Jadual untuk Mortal Kombat 1 dibahagikan kepada dua jenis yang berbeza. Terdapat watak yang anda kendalikan secara langsung dan watak kameo yang bertindak sebagai bantuan. Jika anda sudah biasa dengan Marvel vs asal. Capcom, maka mekanik ini harus mengembalikan beberapa kenangan. Watak -watak Kameo ini bertindak sama ada sebagai sambungan ke kombo anda atau untuk memecahkan kombo lawan.

Kitana dan Mileena disahkan dimainkan Mortal Kombat 1 aksara, yang bertembung sebelum perjuangan bermula

Mortal Kombat 1 watak yang boleh dimainkan

Di sini setiap watak Mortal Kombat 1 IO permainan:

Mengenai perbezaan garis masa, Scorpion dan Sub-Zero nampaknya sekutu dan bukannya musuh dengan matlamat yang lebih tinggi daripada hanya melindungi EarthRealm. Dalam treler terkini, Smoke menyertai mereka dengan rupa baru, dan Lin Kuei datang untuk bertiup dengan hujan, yang, bukannya ninja ungu, kini menjadi ahli sihir dengan lebih banyak kuasa di atas air.

Thumbnail YouTube

Jadi bagaimana dengan watak -watak dalam garis masa baru? Nah, Liu Kang kini menjadi penjaga masa, mengambil mantel dari Kronika dalam peristiwa Mortal Kombat 11. Geras, The Guardian of the Mantle, adalah satu -satunya watak lain dalam garis masa semasa yang nampaknya menyedari apa yang berlaku sebelum ini. Dia memerhatikan bahawa ketika Liu Kang menghidupkan semula garis masa, dia membuat perubahan utama, tetapi “penglihatan damai itu mungkin telah dikompromikan”.

Kung Lao adalah guru Monk Shaolin yang agak hijau, Raiden, yang Liu Kang memilih sebagai juara Earthrealm. Pada masa yang sama, Samurai Kenshi mistik kesal kerana pedangnya nampaknya berada dalam koleksi senjata Johnny Cage di suite penthouse, menunjukkan bahawa dia sebenarnya seorang pelakon yang baik dalam garis masa ini.

Thumbnail YouTube

Sementara itu, Kitana dan Mileena mempunyai ikatan saudara yang menunggu untuk memecahkan, walaupun, dalam garis masa ini, Kitana kini memuja kakaknya. Mileena juga telah berubah kerana dia kini ditimbulkan dengan penyakit yang menjadikannya Tarkatan daripada dilahirkan. Seperti yang dinyatakan oleh Baraka dalam treler lain, virus ‘Tarkat’ “disfigures, kemudian melemahkan. Pada waktunya, ia akan menjadikan kita semua menjadi raksasa yang dahagakan darah ”.

Perubahan yang paling ketara ialah Sindel, yang pada asalnya adalah ratu Edenia dan diperbudak oleh mantra kebangkitan oleh Shao Kahn, kini menjadi penguasa di luar dunia. Daripada padang gurun seperti padang pasir dalam garis masa sebelumnya, nampaknya versi ini berkembang dengan taman yang indah dan suasana perayaan di kalangan rakyatnya. Sindel mempunyai hubungan yang baik dengan Liu Kang, melihat Mortal Kombat sebagai persaingan yang bersemangat dan bukan peluang untuk penaklukan. Shao kini menjadi jeneral dan juara yang paling dipercayai Sindel, menunjukkan beberapa tanda diri yang lebih kejam dalam sikapnya terhadap Raiden.

Mortal Kombat 1 juga melihat kepulangan watak -watak jarang muncul dalam permainan utama. Tanya pertama kali memulakan kerjaya Mortal Kombat 4, dan dalam garis masa yang asal, adalah seorang Edenian yang mengkhianati jenisnya untuk melayani Outlords Outllords. Di sini, nampaknya dia adalah salah satu kepercayaan Mileena yang dipercayai dan setia kepada Queen Sindel.

Li Mei adalah kemasukan paling mengejutkan setakat ini, kerana dia hanya boleh dimainkan dalam trilogi Perikatan Deadly 3D. Dalam Sukan Asal, dia adalah seorang pejuang yang cuba menyelamatkan nasib kampungnya dari Quan Chi dan Shang Tsung’s komplot tetapi akhirnya bertemu dengan kematiannya. Dalam garis masa baru ini, dia adalah pemimpin pahlawan Umgadi yang bersumpah untuk melindungi keluarga diraja tetapi menjadi orang buangan selepas ayah Mileena meninggal dunia di jam tangannya.

Thumbnail YouTube

Di Evo 2023, terdapat tiga watak lagi. Reptilia adalah watak Kombat Mortal Klasik dan musuh jangka panjang kepada Earthrealmers. Walau bagaimanapun, dia kini berada di pihak mereka, telah diasingkan dari luar dunia kerana kebolehannya untuk mengubah antara bentuk manusia dan reptilia. Dalam treler itu, dia dilihat menyerang Princess Kitana dan bahkan dirujuk oleh nama kelahirannya, Syzoth, oleh Liu Kang.

Demon Ashrah adalah watak yang kembali yang pertama kali muncul dalam Penipuan Mortal Kombat. Dibuang dari netherrealm oleh adik-beradiknya kerana membersihkan sebahagian besar kejahatan dari jiwanya, dia kini mengambil bentuk seperti manusia. Liu Kang merekrutnya dan reptilia untuk berlatih dengan para bhikkhu untuk perang di hadapan.

Kami juga mempunyai Havik, watak lain yang pertama kali muncul dalam Penipuan Mortal Kombat. Dalam permainan asal, dia adalah seorang ulama kekacauan yang tidak benar -benar berpihak, tetapi di sini, dia mengambil penampilan yang lebih jelas dan ingin menakluki alam lain untuk membebaskan diri sendiri, menentang Ashrah dalam proses itu. Tidak seperti majoriti jadual, anda perlu membuka kunci Mortal Kombat 1 Havik dengan melengkapkan mod cerita permainan terlebih dahulu.

Thumbnail YouTube

Nitara nampaknya mempunyai backstory yang dikemas kini, kerana vampire kelihatan lebih evilly sejajar. Debutnya di Mortal Kombat: Perikatan Deadly, Reka Bentuk Baru Nitara adalah lebih pahlawan daripada lelaran succubus yang pertama. Dia kini betul -betul membenci Ashrah, dan nampaknya dia lebih bersandar ke cita -cita Netherrealm daripada kisah asalnya yang asalnya sebagai vampire yang dipindahkan yang dunia diserap ke dunia. Dia juga satu -satunya watak untuk mendapatkan pelakon suara selebriti yang diketengahkan, Megan Fox, pendatang baru yang relatif untuk suara yang bertindak di luar beberapa permainan Transformers. Paling relevan, dia adalah antagonis utama dalam badan Jennifer.

Watak bukan DLC yang terakhir ialah Reiko, yang pertama kali muncul di Mortal Kombat 4 sebagai jeneral Tentera Shao Kahn. Kami tidak pernah melihatnya di luar sebuah cameo semasa Comic-Con. Sejauh yang kita tahu, dia masih setia kepada dunia luar, tetapi kita tahu sedikit lagi daripada itu, kerana rakaman prerelease tidak menunjukkan banyak di luar mengejek Raiden.

Akhirnya, kami mempunyai watak bonus preorder, Shang Tsung. Rakaman mod cerita menunjukkan bahawa dia bertemu dengan Kronika, antagonis Mortal Kombat 11, yang entah bagaimana terselamat daripada pembentukan semula garis masa dan penghapusan berikutnya oleh Liu Kang. Shang Tsung digambarkan sebagai tidak lebih daripada seorang Conman menjual penyembuhan palsu ke penduduk di luar dunia dan secara meluas dihindari oleh orang -orang yang dia cuba untuk menipu. Walau bagaimanapun, Kronika nampaknya menjalin beberapa ikatan dengan Shang Tsung, meyakinkannya bahawa dia terikat untuk kebesaran tetapi nasib itu tidak pernah berada di sisinya.

Sub-Zero klasik adalah salah satu watak Mortal Kombat 1 khas yang bertindak sebagai pejuang Kameo. Di sini dia

Mortal Kombat 1 Kameo Watak

Kami juga melihat sekilas skrin Pilih Karakter Kameo, yang anda masukkan selepas memilih pejuang utama anda. Terdapat cukup slot untuk 16 watak kameo, walaupun lebih banyak boleh ditambah pada masa akan datang. Beri Panduan Buka Kunci Mortal Kombat 1 Kameo Baca untuk mengetahui apa yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci keseluruhan senarai watak.

Gimmick di sini nampaknya bahawa pejuang Kameo berasal dari garis masa asal dari ketika Kronika adalah penjaga waktu. Inilah sebabnya kita melihat sub-sifar dan kalajengking dalam gear ninja klasik mereka, dan Cyrax dan Sektor adalah robot. Ia juga menjelaskan mengapa watak -watak lain memakai pakaian dari penampilan pertama mereka dalam permainan Mortal Kombat yang lain, seperti pakaian Jax’s Mortal Kombat 2 dengan lengan sebenar atau Sonya dan Kano yang mempunyai gear Mortal Kombat asal mereka. Bercakap tentang gear, lihat Panduan Gear Mortal Kombat 1 kami untuk mengetahui bagaimana sistem penyesuaian kostum berfungsi.

Berikut adalah watak Mortal Kombat 1 Kameo yang disahkan setakat ini:

Thumbnail YouTube

Mortal Kombat 1 watak DLC

Tidak lama selepas pengumuman Mortal Kombat 1, VGC melaporkan pada penyenaraian Amazon yang memperincikan kandungan gelombang pertama watak DLC. Ada yang seolah -olah mengembalikan watak, sementara yang lain mengambil wira -wira dari DC, Komik Imej, dan Dynamite Entertainment, yang kini mempunyai filem atau rancangan TV yang popular. Watak -watak ini kini telah diturunkan secara rasmi, dan mereka adalah:

  • Quan Chi
  • Ermac
  • Takeda
  • Homelander (budak lelaki)
  • Peacemaker (Skuad Suicide/Peacemaker)
  • Omni-Man (Invincible)

Itu semua watak Mortal Kombat 1 setakat ini. Jika anda teruja dengan masa depan siri jangka panjang, anda mungkin ingin menyemak keperluan sistem Mortal Kombat 1 untuk melihat sama ada anda perlu menaik taraf PC anda.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mortal Kombat 1 Roster – Setiap watak yang disahkan setakat ini

Ini adalah masa yang tepat untuk menjadi peminat permainan pertempuran, dan antara pelancaran ketibaan jalanan Street Fighter 6 dan Tekken 8 yang akan datang pada Januari 2024, Mortal Kombat membuang topi mautnya ke dalam gelanggang. Kini tersedia, francais jenis ini berlaku dalam garis masa era baru, yang mana pemaju Netherrealm Studios telah digambarkan sebagai putaran baru dalam siri ini. Watak -watak ikonik telah diimakan semula, sistem pertempuran baru sedang dimainkan, dan kematian yang gory bahawa francais telah menjadi terkenal kerana telah disimpan secara utuh.

Treler Reveal menunjukkan beberapa pejuang yang akan muncul dalam permainan, dengan jadual semasa yang terdiri menjadi reel sorotan wajah yang biasa. Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, dan Johnny Cage hadir dan menyumbang, sementara beberapa wajah yang tidak jelas dari permainan Mortal Kombat yang lain juga dimasukkan juga. Watak-watak yang kebanyakannya mempunyai penampilan satu dan yang dilakukan sebelum mereka diturunkan untuk mengisi orang ramai dalam permainan kemudian kini sekali lagi dimainkan.

Pada Summer Game Fest, treler permainan pertama menunjukkan lebih banyak status quo baru dan mendedahkan Johnny Cage melengkapkan tendangan tinggi dan pesona Hollywood, dan di Kombat Kast Livestream yang pertama, menyelam yang mendalam ke dalam kempen mendedahkan kembali asap dan lain -lain. Kami telah mengemas kini senarai ini dengan semua watak yang disahkan, walaupun anda mungkin ingin berhati -hati dengan spoiler sekarang bahawa permainan itu keluar di alam liar.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh menyemak semua yang kita tahu mengenai Mortal Kombat 1, dan anda boleh membaca di bawah untuk mendapatkan rundown cepat mengenai siapa yang akan melukis bandar merah di Mortal Kombat 1.