Semua Mod Sel Warmind – Destiny 2 | ShackNews, Warmind Cell – Destiny 2 Wiki – D2 Wiki, Pangkalan Data dan Panduan

Sel pemanasan

Ketika treler Destiny 2 Season 19 dilancarkan, Penjaga teruja untuk mengetahui bahawa musim yang akan datang akan memberi tumpuan kepada Rasputin, AI Warmind yang hebat. Jalan cerita ditetapkan untuk menavigasi percubaan saksi untuk mengawal Warsats dengan bantuan yang jelas dari Xivu Arath.

Semua mod sel Warmind – takdir 2

Semua mod sel Warmind - takdir 2

Senarai lengkap semua mod sel Warmind di Destiny 2 dan bagaimana untuk mendapatkannya.

25 Februari 2021 11:45 PM

. Tetapi sekarang 2021, dan anda, pemain yang rendah hati yang tidak menghabiskan masa mengutip mereka semasa musim 10, ingin tahu sama ada anda masih boleh mendapatkan sel -sel pemanasan, dan jika ya, di mana. Berita baiknya ialah sel -sel pemanasan masih sangat berdaya maju dan masih sangat kuat.

Sehingga Destiny 2: Lightfall, sel -sel pemanasan tidak lagi tersedia untuk membuka kunci atau digunakan.

Cara Mendapatkan Mod Sel Warmind

Destiny 2 mod sel pemanasan

Satu -satunya cara untuk mendapatkan mod sel pemanasan adalah untuk beli mereka dari ADA-1 Semasa dia menjualnya. Mereka tidak boleh didapati dari pakej pangkat kerana sumber dalam permainan nampaknya menunjukkan. Selain itu, halaman Koleksi tidak menyenaraikan semua mod sel Warmind yang ada, jadi anda tidak akan tahu jika anda mempunyai segala -galanya kecuali anda menggunakan alat dalam talian.

Dari segi mengetahui ketika ADA-1 menjual mod sel Warmind, anda boleh mendaftar masuk dengannya setiap hari atau melihat di Twitter. Pemain dalam komuniti biasanya akan membuat sedikit bunyi apabila dia menjual mod sel pemanasan atau mod sumur elemental.

Semua mod sel Warmind

Sekarang inilah bahagian penting, setiap mod sel Warmind yang kini tersedia di Destiny 2. Perlu meraih apa -apa dan semua ini apabila anda boleh, seperti yang anda tidak tahu bila anda ingin mainan dengan binaan pemanasan. Anda tidak mahu sampai ke musim baru di Destiny 2 dan memerlukannya.

Setiap mod sel Warmind mempunyai kesan keseluruhan yang sama: mengalahkan seorang pejuang dengan senjata seraph ketujuh mempunyai peluang untuk menjatuhkan sel pemanasan. Beberapa salinan mod ini tidak disusun. Oleh itu, ingatlah ini semasa anda mula membuat binaan anda. Dan lihat Panduan Seraph God God Seraph Seraph kami untuk apa yang harus anda cari di senjata anda. Anda juga boleh melihat panduan mod kami yang lain:

Terdapat hampir dua dozen mod sel Warmind untuk pemain untuk dikumpulkan di Destiny 2. Bergantung pada playstyle pilihan anda, mod yang berbeza akan merayu kepada anda, tetapi semuanya bernilai membeli. Ingatlah untuk mendaftar masuk dengan ADA-1 setiap hari sehingga anda tidak terlepas satu. Berhenti oleh Panduan ShackNews Destiny 2 juga supaya anda dapat mengikuti perkembangan terkini untuk dikumpulkan dan senjata mana yang harus anda fokuskan sebagai meta beralih.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

  • Panduan
  • Takdir 2
  • Destiny 2: Musim yang layak

Sel pemanasan

Sel -sel pemanasan adalah seorang mekanik yang diperkenalkan pada musim yang layak.

Dengan pelepasan cahaya dan permulaan musim penentangan, sel -sel pemanasan telah ditutup. [1] Semua mod sel pemanasan dikeluarkan dari permainan.

Gambaran Keseluruhan

Dengan menggunakan mana -mana pemain mod sel Warmind menanam sel -sel pemanasan dengan mengalahkan musuh dengan senjata Seraph dan Ikelos. Wrath of Rasputin Mod membolehkan pemain menanam sel -sel pemanasan dengan sebarang kerosakan percikan solar, tanpa perlu menggunakan senjata khas. Ia berfungsi dengan bom solar dan beberapa supers, dan faedah senjata seperti Dragonfly. Sel -sel pemanasan tidak bertelur dalam kritikal.

Sel -sel ini boleh dimusnahkan dengan menembak mereka, mewujudkan letupan yang merosakkan musuh. Mereka tidak boleh dimusnahkan dengan pedang, dan letupan sel tunggal tidak memusnahkan orang lain dalam radius letupannya. Sel Warmind juga boleh dikumpulkan atau dibawa oleh pemain, jika mereka menggunakan mod yang membenarkannya. Mereka tamat selepas kira -kira 20 saat.

Pemain dapat melihat sel -sel pemanasan yang dicipta oleh orang lain, dan boleh menggunakannya dengan cara mod mereka sendiri. Adalah mungkin untuk memusnahkan mereka tanpa mod sel pemanasan yang dilengkapi.

Cahaya Warmind, membakar cahaya dan cahaya dari mod kegelapan membuat pemain dikenakan cahaya ketika mereka menggunakan sel -sel pemanasan dengan cara yang ditentukan.

Destiny 2 Sel Warmind tidak akan turun dari Seraph Senjata bermusim

Destiny 2 sel -sel pemanasan tidak akan jatuh dari senjata Seraph bermusim: Guardian menggunakan Glaive bermusim baru terhadap musuh

Destiny 2 Sel Warmind tidak jatuh dari senjata Seraph bermusim, meninggalkan beberapa pemain menggaru kepala mereka atas keputusan Bungie untuk meletakkan senjata menjadi tumpuan pusat semasa Destiny 2 Musim 19.

Ketika treler Destiny 2 Season 19 dilancarkan, Penjaga teruja untuk mengetahui bahawa musim yang akan datang akan memberi tumpuan kepada Rasputin, AI Warmind yang hebat. Jalan cerita ditetapkan untuk menavigasi percubaan saksi untuk mengawal Warsats dengan bantuan yang jelas dari Xivu Arath.

Musim bertema Rasputin segera membawa pemain untuk memberi tumpuan kepada watak yang berfokus pada sel Warmind. Judul musim, Musim Seraph, juga seolah -olah menekankan sel -sel Warmind, sebagai kelas sebelumnya dari Seraph Senjata, yang dipanggil Seraph Senjata Ketujuh, telah menjatuhkan sel -sel.

Walau bagaimanapun, penjaga cepat perhatikan bahawa senjata bermusim permainan tidak menjatuhkan sel -sel pemanasan.

Dalam jawatan reddit bertajuk “Senjata bermusim baru tidak menjana sel -sel pemanasan” yang telah ditingkatkan lebih daripada 1,300 kali, poster u/zevvion menyatakan bahawa mereka teruja dengan glaive bermusim, senapang nadi, dan tunduk kerana harapan itu Senjata akan menjatuhkan sel -sel pemanasan. Walau bagaimanapun, walaupun dengan lebih daripada 100 maut pada senapang nadi, pemain mengatakan mereka tidak mendapat sel pemanasan tunggal.

Keputusan pasukan Bungie untuk mengabaikan sel -sel pemanasan yang mengecewakan beberapa pemain yang mengharapkan senjata akan dilengkapi dengan kuasa sel -sel pemanasan seperti senjata Seraph pada masa lalu. Kekeliruan berpunca dari fakta bahawa senjata bermusim bukan senjata Seraph ketujuh, ataupun mereka mempunyai Seraph dalam tajuk. Sebaliknya, mereka adalah senjata Clovis Bray Seraph, yang menandakan titik kekeliruan di kalangan pemain.

Walau bagaimanapun, semua senjata Ikelos terus menjatuhkan sel -sel pemanasan dan juga boleh dibuat musim ini. Jadi, sementara senjata bermusim tidak akan menawarkan sel -sel, masih ada cara untuk mendapatkan senjata baru yang membawa pengubah ini.

Sel -sel Warmind adalah sfera yang jatuh dari beberapa senjata dan membina eksotik, walaupun sel -sel yang paling biasanya jatuh dari senjata di Ikelos dan keluarga Seraph Ketujuh. Apabila senjata ini menjatuhkan sel-sel pemanasan, pemain boleh menembak mereka, yang menyebabkan mereka meletup dan menyebabkan kerosakan kawasan atau kesan lain. Walaupun bungie sebelum ini nerfed sel, mereka tetap sangat kuat.

Walau bagaimanapun, sejak beberapa musim yang lalu, sel-sel pemanasan telah mengambil tempat duduk belakang untuk kesan berasaskan mod perisai yang lain, seperti yang dikenakan dengan peminat cahaya dan elemen. Sesetengah pemain mengesyaki Bungie bertujuan untuk menghilangkan sel -sel pemanasan dari permainan ruang pada satu ketika tetapi memilih untuk tidak berbuat demikian atas keputusan pasukan untuk tidak lagi kandungan matahari terbenam dari permainan.

Musim yang berpusat di Rasputin akan memberikan peluang yang baik untuk meletakkan sel-sel pemanasan kembali dalam fokus. Sesetengah pemain membuat spekulasi bahawa senjata di penjara bawah tanah yang akan datang akan menjatuhkan senjata yang juga menjatuhkan sel -sel pemanasan, walaupun ini tidak disahkan.

Pemaju Bungie mengatakan akan ada lebih banyak cara untuk menghasilkan sel -sel pemanasan musim ini dalam permainan FPS yang popular, yang membawa beberapa penjaga untuk mempercayai bahawa ini bermakna akan ada beberapa pilihan di luar senjata Seraph ketujuh dan senjata Ikelos. Walau bagaimanapun, sama ada itu bermakna senjata penjara atau eksotik akhir musim akan menggugurkan sel-sel tersebut masih harus dilihat.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.