Semua Menara Fantasy Banners yang akan datang Mei 2023 | Pcgamesn, menara spanduk fantasi | Taktik Pocket

Menara Sepanduk Fantasi

Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua jenis item yang berbeza pada sepanduk ini.

Semua Tower of Fantasy Banners yang akan datang Mei 2023

Menara Banner Fantasy yang akan datang ditetapkan untuk memperkenalkan lebih banyak watak dan senjata ke dalam versi global permainan, termasuk Fiona dan Gunonno.

Diterbitkan: 2 Mei 2023

Tower of Fantasy Banners yang akan datang memberikan sedikit cahaya di mana watak -watak ditetapkan untuk membuat debut mereka, dan kegemaran peminat membuat pulangan selamat datang ke sistem Gacha. Menara Fantasi telah keluar untuk beberapa waktu di China sudah, jadi kita mempunyai idea yang kuat tentang siapa yang kita boleh harapkan untuk menyertai jadual Simulacra yang boleh dimainkan, dan berapa kerap mereka berputar.

Menara Banner Fantasy yang akan datang memerlukan nukleus merah, yang sangat jarang berlaku berbanding dengan mata wang nukleus yang lain. Cara yang paling boleh dipercayai untuk memperoleh nukleus merah adalah melalui kedai ‘panas’. Nukleus merah tunggal berharga 150 kristal gelap, jadi bersiaplah untuk menjimatkan 1,500 kristal gelap untuk sepuluh stack pesanan khas. Berikut adalah semua menara spanduk fantasi yang anda boleh menghabiskan mata wang yang susah payah di salah satu permainan PC percuma terbaik yang ada sekarang.

Menara Banner Fantasy seterusnya

Menara Banner Fantasy seterusnya dikhabarkan sebagai Fiona. Ia akan berlangsung dari 5 Mei, 2023, sebaik sahaja LAN dan ICARUS BANNERS.

Tower of Fantasy Banners yang akan datang

Berikut adalah semua watak yang akan datang di menara masa depan spanduk fantasi:

 • Banner Fiona
 • Banner Gunonno
 • Rubilia Banner

Versi Cina Tower of Fantasy juga termasuk beberapa acara kerjasama yang memaparkan simulacra tambahan, seperti Baiyuekui dan Marc. Hotta Studio sejak itu mengesahkan bahawa tidak mungkin kami akan melihat kerjasama Simulacra dalam versi global “kerana halangan hak cipta”, jadi kami tidak memasukkan sepanduk mereka dalam senarai di atas.

Tower of Fantasy Banners yang akan datang: Banner acara Blazing Whirlpool, yang menampilkan Lan Simulacrum dengan senjata burung Vermillionnya

Menara Banner Acara Fantasi Semasa

Banner Acara Fantasy Tower Tower Ciri Lan dan Icarus, dan termasuk Whirlpool Blazing mereka dan Senjata Lonely Feather dan Matrix Banners. Ia dijadualkan berjalan dari 14 April hingga 4 Mei 2023.

Kolam Pilihan Percuma Ciri -ciri Frigg, Saki Fuwa, dan Alyss, dan termasuk sepanduk senjata dan matriks masing -masing. Mereka dijadualkan berlari dari 13 April hingga 4 Mei 2023. Perlu dinyatakan bahawa setiap senjata yang sepadan simulacrum dikecualikan dari kolam senjata pilihan tetap sementara mereka tinggal di kolam pick percuma.

Kedua -dua spanduk acara mengekalkan peluang kebarangkalian yang sama seperti Banner Senjata Pilihan Standard dan Banner Matriks. Ini datang dengan kaveat tambahan bahawa apa -apa senjata SSR atau matriks yang anda peroleh dari spanduk terhad masing -masing mempunyai peluang 50% untuk menjadi watak yang dipaparkan.

Menara Sepanduk Standard Fantasi

Menara standard spanduk fantasi adalah senjata pilihan dan matriks pilihan. .

Kami tahu dari versi Cina permainan RPG yang Menara Terhad Fantasy Simulacra akhirnya akan pergi dari spanduk acara ke kolam renang standard. Walaupun ini bermakna anda tidak perlu menunggu sepanduk untuk kembali jika kemungkinan tidak memihak kepada anda buat kali pertama, ini bermakna mereka akan kehilangan peluang 50-50 yang diberikan oleh spanduk acara terhad.

Menara Banner Fantasy: Banner Standard menunjukkan beberapa watak yang ada dan sekumpulan itik

Anda boleh menginginkan spanduk senjata pilihan menggunakan cache nukleus emas atau cache nukleus hitam, tetapi kebarangkalian menarik apa -apa yang berharga dari salah satu daripada mereka berbeza dengan ketara. Walaupun nukleus emas dan hitam kedua-duanya didapati bertaburan di seluruh menara peta fantasi, nukleus hitam jauh lebih biasa, dan anda akan dapat memperoleh mata wang untuk membuat pesanan khas sepuluh stack jauh lebih mudah dengan nukleus hitam daripada nukleus emas.

Untuk mengambil kira jarangnya, peluang untuk menerima senjata SSR dari cache nukleus hitam adalah 0.3%, sedangkan cache nukleus emas menawarkan 0.Peluang kebarangkalian 75%. Di samping itu, anda sentiasa dijamin menerima senjata SSR selepas 80 pesanan khas telah dibuat melalui cache nukleus emas, sedangkan cache nukleus hitam tidak mempunyai sistem kasihan seperti itu.

Itulah segala yang kita tahu mengenai menara bendera fantasi yang akan datang. Sekiranya anda ingin tahu apa lagi yang ditawarkan oleh MMO percuma yang terbaik, lihatlah semua yang ada sekarang di Menara Fantasi 2.0 Kemas kini, serta penurunan cara untuk sampai ke Pulau Buatan di Menara Fantasi. Ia memerlukan anda untuk mencapai tahap tertentu, jadi jika anda belum berada di sana, lihat Menara kami Panduan meratakan fantasi untuk sampai ke sana lebih cepat.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Menara Sepanduk Fantasi

Dapatkan semua simulacra dan matriks terbaik dengan bantuan panduan Banner Fantasy Tower kami, yang menampilkan semua pesanan khas semasa dan akan datang

Tower of Fantasy Banner: Nemesis dan Shirli

Diterbitkan: 23 Dis, 2022

Jika anda baru ke dunia Gacha, atau ingin tahu yang simulacra dan matriks akan dipaparkan seterusnya, kami telah kembali gacha. Ini Tower of Fantasy Banner Panduan masuk ke dalam semua spanduk standard, tetap, sepanduk terhad semasa dan akan datang, mata wang yang anda perlukan untuk membuat pesanan khas itu, dan kadar bagi setiap tetes. Kami mengemas kini panduan ini apabila spanduk limite baru diumumkan, jadi pastikan untuk menyemak semula untuk terus berada di atas semua simulacra terkini!

Untuk mengenali semua simulacra yang anda boleh tarik, lihat Tower of Fantasy Watak Panduan kami, dan lihat bagaimana mereka berada di senarai Menara Fantasi Menara kami. Anda juga harus mengintip di Menara Kod Fantasi kami untuk melihat jika anda boleh merampas mana-mana percuma, dan menuju ke menara kami senjata fantasi dan menara panduan memasak fantasi untuk lebih banyak bantuan di dunia pasca apokaliptik kami.

Apa Menara Sepanduk Fantasi?

Banner adalah gachas yang berbeza yang boleh anda tarik dalam permainan dalam permainan untuk mendapatkan senjata rawak, menaik taraf bahan, matriks, dan banyak lagi. Terdapat beberapa jenis, dengan beberapa yang kekal, dan yang lain adalah masa yang terhad, dan masing-masing memerlukan mata wang yang unik untuk bertukar-tukar untuk menarik-atau, di Menara Fantasi, ‘Pesanan Khas’.

Apa Menara Terhad Banner Fantasy semasa?

Spanduk senjata terhad menawarkan sistem kasihan di mana anda dijamin SR atau lebih tinggi setiap sepuluh tarik, dan SSR selepas 80 tarik. Spanduk matrik terhad juga menjamin SR atau lebih tinggi setiap sepuluh tarikan, dan SSR selepas 40 menarik. Mereka juga menawarkan penurunan yang meningkat pada simulacra atau matriks SSR yang diketengahkan, yang bermaksud anda mempunyai peluang 50% untuk menarik item yang dipaparkan apabila anda menarik SSR.

Spanduk terhad ini memerlukan mata wang yang berbeza kepada yang lain – dengan spanduk senjata terhad mengambil nukleus merah, dan spanduk matriks terhad yang memerlukan baucar khas merah. Anda boleh membeli kedua -duanya dari kedai panas untuk 150 kristal gelap pop.

Lyra dari menara semasa Banner Fantasy

Menara Banner Fantasy semasa mempunyai Lyra, watak sokongan fizikal. dengan peluang 50% untuk menariknya. Banner Lyra bermula pada 23 Disember 2022.

Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua jenis item yang berbeza pada sepanduk ini.

 • SSR Senjata: 0.Kebarangkalian asas 75%, peluang keseluruhan 2% termasuk jaminan. SSR mempunyai peluang 50/50 untuk menjadi balmung (frigg)
 • SR Senjata: Kebarangkalian asas 1%, kebarangkalian keseluruhan 12% (termasuk jaminan)
 • R Senjata: 91.Kebarangkalian asas 4%, kebarangkalian keseluruhan 80% (termasuk jaminan)
 • Bateri Tenaga Kecekapan Tinggi: 6.Kebarangkalian asas 85%, kebarangkalian keseluruhan 6% (termasuk jaminan)

Banner matriks semasa mempunyai kenaikan droprate 50% pada matriks Lyra SSR. Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua item yang berbeza pada sepanduk ini.

 • Matriks SSR: 1.Kebarangkalian asas 7%, 4.Kebarangkalian keseluruhan 2% termasuk jaminan. Semasa menarik matriks SSR, anda mempunyai peluang 50/50 untuk mendapatkan satu dari set frigg
 • SR Matrix: 7.Kebarangkalian asas 5%, 18.Kebarangkalian keseluruhan 5% termasuk jaminan
 • R Matrix: 90.Kebarangkalian asas 8%, 77.Kebarangkalian keseluruhan 3% termasuk jaminan

Banner Steelheart berjalan hingga 21 September.

Menara Standard Banner Fantasy

Di Menara Fantasi, terdapat tiga spanduk standard yang selalu aktif.

Menara Banner Senjata Fantasi

Pilihan Senjata: Cache Nukleus Hitam

Ini adalah spanduk paling asas, dan yang anda mungkin akan menarik paling banyak. Ia memerlukan satu nukleus hitam setiap tarikan, mata wang yang tersedia di Menara Fantasi. Anda boleh mengumpulkan nukleus hitam dengan melengkapkan misi, membuka dada, atau dengan hanya meneroka dan mencari mereka di sekitar peta.

Bagi anda yang benar -benar baru ke Gacha, sistem kasihan bertujuan untuk mengambil sedikit sengatan dari sifat RNG Gacha, di mana, selepas beberapa tarikan, kemungkinan anda memperoleh item ranking yang lebih tinggi sehingga, Akhirnya, anda mendapat tarikan SR atau SRR. Menara lain sepanduk fantasi mempunyai sistem kasihan, tetapi cache nukleus hitam, malangnya, tidak.

Walau bagaimanapun, pada masa ini anda boleh menarik mana-mana simulacra yang boleh dimainkan di atasnya, bersama-sama dengan pelbagai senjata R-peringkat dan bahan menaik taraf senjata, dan dengan cara nukleus hitam yang sedia ada, anda mungkin akan mendapat sekurang-kurangnya beberapa tarikan yang baik.

Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua jenis item yang berbeza pada sepanduk ini.

 • SSR Senjata: 0.3%
 • SR Senjata: 3%
 • R Senjata: 30.7%
 • Bateri Tenaga Standard: 5%
 • Bateri Tenaga Kecil: 40%
 • Elementheart: 1%
 • ElementCore: 20%

Menara Spanduk Nukleus Emas Fantasi

Pilihan Senjata: Cache Nukleus Emas

Nukleus emas agak sukar untuk datang, jadi, secara semula jadi, titisan sedikit lebih murah hati. Seperti nukleus hitam, satu nukleus emas boleh ditukar untuk satu tarikan, dan ia menawarkan banyak item yang sama yang ditunjukkan di atas. Walau bagaimanapun, spanduk ini mempunyai sistem kasihan.

Sistem kasihan di sini bermaksud bahawa peluang asas bagi anda mendapatkan senjata SSR atau senjata SR bermula pada peratusan tertentu, meningkat kepada peluang keseluruhan yang lebih tinggi dengan setiap tarikan yang anda buat sehingga anda mendapat SSR atau SR yang. Anda dijamin satu senjata SR atau lebih baik setiap sepuluh pesanan khas, dan satu senjata SSR setiap 80 pesanan khas.

Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua item yang berbeza pada spanduk ini:

 • SSR Senjata: 0.Kebarangkalian asas 75%, kebarangkalian keseluruhan 2% (termasuk jaminan)
 • SHE SMOD: 1% kebarangkalian asas, kebarangkalian keseluruhan 12% (termasuk jaminan)
 • R Senjata: 91.Kebarangkalian asas 4%, kebarangkalian keseluruhan 80% (termasuk jaminan)
 • Bateri Tenaga Kecekapan Tinggi: 6.Kebarangkalian asas 85%, kebarangkalian keseluruhan 6% (termasuk jaminan)

Menara Halaman Banner Matriks Fantasi

Daripada senjata, Banner Matriks pilihan adalah tentang mendapatkan, anda meneka, matriks, yang anda gunakan untuk meningkatkan senjata anda. Ia memerlukan bukti token pembelian sebagai pertukaran untuk pesanan, dan menawarkan pelbagai matriks berguna dari semua jenis.

Seperti cache nukleus emas, sepanduk matriks pilihan mempunyai sistem kasihan dalam permainan, yang menjamin anda SR atau lebih baik setiap sepuluh menarik, dan SSR setiap 40 menarik. Sebagai tambahan kepada matriks rawak, setiap tarik memberi anda satu cip asas. Cip asas adalah jenis mata wang, dan anda boleh menukar 80 cip asas untuk matriks SSR di kedai Matrix.

Berikut adalah kebarangkalian mendapatkan semua item yang berbeza pada spanduk ini:

 • Matriks SSR: 1.Kebarangkalian asas 7%, 4.Kebarangkalian keseluruhan 2% (termasuk jaminan)
 • SR Matriks: 7.Kebarangkalian asas 5%, 18.Kebarangkalian keseluruhan 5% (termasuk jaminan)
 • R Matrix: 90.Kebarangkalian asas 8%, 77.Kebarangkalian keseluruhan 3% (termasuk jaminan)

What Tower of Fantasy’s Banner Next?

Kami tidak pasti apa yang menara bendera fantasi seterusnya, tetapi kami pasti akan mengemas kini panduan ini sebaik sahaja kami mengetahui.

Semasa menarik sepanduk, anda mendapat mata wang yang unik yang kemudiannya boleh anda gunakan di kedai -kedai komisar dan terhad. Berikut adalah setiap mata wang, dan apa sepanduk yang anda dapatkan dari.

 • TOF Black Gold: Dapatkan dengan memesan senjata dengan nukleus emas. Anda boleh menebusnya di kedai senjata komisar untuk membeli salinan tambahan senjata yang sudah anda miliki, bahan peningkatan senjata, atau emas
 • Cip asas TOF: Dapatkan dengan memesan matriks dengan bukti token pembelian. Anda boleh menebusnya di kedai matriks komisar untuk membeli pelbagai matriks, pek data untuk menaik taraf matriks anda, atau emas
 • TOF Flame Gold: Dapatkan dengan memesan senjata dengan nukleus merah. Anda boleh menukarnya di kedai terhad, boleh diakses melalui halaman Banner Terhad, untuk membeli salinan Simulacra yang diketengahkan dan kotak matriks untuk senjata mereka. Sekiranya anda tidak menghabiskan emas api anda pada akhir spanduk terhad, ia secara automatik ditukar menjadi emas hitam
 • TOF overclocking cip (kelahiran semula): Dapatkan dengan memesan matriks dengan baucar khas. Anda boleh menukarnya di kedai terhad, boleh diakses melalui halaman spanduk terhad, untuk membeli matriks terhad. Jika anda tidak menggunakan cip overclocking anda pada akhir spanduk terhad, mereka secara automatik ditukar menjadi cip asas

Menara Sepanduk CN Fantasi

Menara Fantasy CN keluar beberapa saat sebelum versi global dan, oleh itu, telah melihat beberapa spanduk. Berikut adalah semua menara sepanduk CN fantasi yang telah pergi sejauh ini. Sila ambil perhatian bahawa versi global tidak kelihatan mengikuti jadual pelepasan yang sama, dan tidak ada jaminan bahawa watak -watak ini akan mendapat sepanduk global.

TOF Simulacra Senjata TEF Tarikh Siaran Banner CN
Claudia Guren Blade (Grievous) 22 Disember 2021
Cobalt-b Flaming Revolver (Flame) 8 Januari 2022
Baiyuekui Alaya (Volt) 26 Januari 2022
Marc Dawn (Grievous) 14 Februari. 2022
Nemesis Venus (Volt) 5 Mac, 2022
Frigg Balmung (ais) 25 Mac, 2022
Ruby Sparky (api) 25 April 2022
Saki Fuwa Ryusen Toshin (ais) 3 Jun 2022
Lin Shadow Weaver (penyimpangan) 9 Jun 2022
Lyra Vespers (bersalin) 29 Julai 2022
Tian Lang Powerbreak (volt) 17 Ogos 2022
Ruby Sparky (api) 30 Ogos 2022
Annabella Sniper Cross (api) 9 September 2022
Nemesis Venus (Volt) 18 September 2022
Saki Fuwa Ryusen Toshin (ais) 28 September 2022
Alyss Sayap Abadi (ais) 1 Oktober 2022
Frigg Balmung (ais) 15 Oktober 2022
Lin Shadow Weaver (penyimpangan) 20 Oktober 2022
Lyra Vespers (bersalin) 1 November 2022
Mobius (bersusah payah) 1 November 2022
Frigg Balmung (ais) 14 November 2022
Tian Ling Powerbreak (volt) 20 November 2022
Fenrir Gleipnir (volt) 20 November 2022

Itu sahaja untuk Panduan Banner Fantasy Menara kami sekarang, tetapi kami akan terus mengemas kini sebagai spanduk baru keluar. Sekiranya anda menjadi keseronokan mencuba nasib anda dengan menarik dan tunduk kepada tuhan -tuhan rng, periksa senarai permainan gacha terbaik kami, penuh dengan kebaikan gacha.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.