Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3,

. Musim ini, mereka yang telah membeli Pass Battle akan dapat mengangkat tangan mereka di kulit snap Fortnite. Pemain boleh menyesuaikan kulit ini dengan memasang kepala, torsos, lengan, dan kaki yang berbeza.

Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3

Sejak beberapa musim yang lalu, Epic Games telah memperkenalkan kulit yang disesuaikan di Fortnite Battle Pass. Musim ini, mereka yang telah membeli Pass Battle akan dapat mengangkat tangan mereka di kulit snap Fortnite. Pemain boleh menyesuaikan kulit ini dengan memasang kepala, torsos, lengan, dan kaki yang berbeza.

. Boopers boleh memperoleh token Fortnite Tover ini melalui pencarian snap dalam permainan.

Di mana untuk mencari token fortnite toker dalam bab 3 musim 3

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, pemain boleh mendapatkan token TOVER ini dengan mencuba pencarian snap. Sebagai sebahagian daripada pencarian snap ini, pemain perlu mengumpul token ini di lokasi yang berbeza di peta. Buat masa ini, terdapat sejumlah 13 pencarian snap dalam permainan.

Inilah yang perlu dilakukan oleh pemain untuk menyelesaikan pencarian snap ini dan mengumpulkan token Fortnite ini.

Rave Cave adalah salah satu racun terbaru di peta. Gua rave kini berdiri di mana Command Cavern pernah berdiri. Gelung dapat menemui semua token Tover pada kursus rollercoaster di POI ini. Semua pemain yang perlu dilakukan adalah melompat ke dalam baller dan menunggang kursus untuk mendapatkan tangan mereka di token ini.

Condo Canyon

Token di lokasi ini sedikit tersebar antara satu sama lain. Tanda pertama boleh didapati di salah satu bumbung hijau ke arah tenggara. Yang kedua boleh didapati di pintu kedai pajak gadai. .

Shifty Shafts

Terdapat gunung di lokasi ini. Gunung ini mempunyai tiga pintu masuk yang berbeza. Token Fortnite Tover di lokasi ini boleh didapati di pintu masuk ini.

Sanctuary

Pemain perlu pergi ke ladang jagung di selatan lokasi ini untuk mendapatkan tangan mereka di token pertama. Tanda kedua boleh didapati oleh tiang batu di tengah -tengah tempat perlindungan. Yang terakhir boleh didapati di tempat terbuka ke arah utara lokasi ini.

Mengumpulkan Token Toper: Membuka Gaya Snap ️ #fortnitevibin #snap #fortniteseason3 #fortnite @quests

Runtuhan

Runtuhan adalah mercu tanda yang dapat ditemui oleh pemain ke arah tenggara Bugle harian. Dua token boleh didapati di tangga di timur dan selatan. Boopers dapat mencari token ketiga di tengah -tengah mercu tanda.

Lil Shafty

Untuk sampai ke Lil Shafty, pemain perlu melakukan perjalanan ke barat laut dari Stesen Synapse. Terdapat sebuah gua kecil di sini. Pemain perlu masuk ke dalam gua untuk mencari ketiga -tiga token Fortnite Tover.

Realiti jatuh

Realiti Falls adalah satu lagi POI baru yang diperkenalkan dalam permainan selepas Fortnite 21.00 Kemas kini. Token pertama boleh didapati di dasar pokok realiti di Fortnite. Tanda kedua boleh didapati di bahagian atas pokok. Untuk sampai ke puncak, pemain boleh berjalan melalui batang pokok ini. Tanda akhir berada di dalam bilik yang tersembunyi di belakang air terjun.

Rocky Reels

Semasa memasuki lokasi ini dari Selatan, pemain akan dapat menemui pendirian konsesi. Token pertama boleh didapati di sini. . Token terakhir terletak di dalam salah satu bangunan di utara.

Tujuh Outpost VII

Token pertama boleh didapati di dalam bilik di mana tujuh peti besi terletak. Tanda kedua boleh didapati di kapal perahu. Token terakhir boleh didapati di pergeseran ke arah timur di Fortnite.

Suara mengantuk

Tanda -tanda di lokasi ini boleh sedikit rumit untuk dicari. Lokasi pertama boleh didapati di restoran di dermaga, antara payung hijau. Token Fortnite Token Kedua boleh didapati di Jalan Utara. Boopers dapat menemui tanda terakhir di hadapan kedai runcit di seberang stesen minyak.

Joneses

Untuk token pertama, pemain perlu pergi ke galeri menembak di lokasi ini. Pemain dapat mencari token pertama di sini. Tanda kedua boleh didapati di luar gubuk di utara. Untuk tanda ketiga, pemain perlu pergi ke treler ke selatan dan mengumpulnya dari situ.

Grove berminyak

Grove berminyak ditakluki dengan cendawan sekarang. . Tanda pertama boleh didapati di cendawan besar tepat di tengah -tengah poi ini. Tanda kedua boleh didapati di cendawan besar ke selatan. Untuk token Fortnite Fortnite, pemain perlu pergi ke cendawan besar yang ke arah barat stesen minyak.

Logjam Lumberyard

Di Logjam Lumberyard, token pertama boleh didapati di samping longgokan balak ke barat. Token Fortnite kedua boleh didapati di sebelah van reboot. Pemain dapat mencari token terakhir di dok kapal di selatan.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!