Semua Lokasi Terlarang Fortnite: Di mana menari di lokasi terlarang yang berbeza | PCGamesn, Fortnite Lokasi Tarian Terlarang – Musim 7, Minggu 1 Cabaran Lokasi Peta – Cermin Dalam Talian

Lokasi Tarian Terlarang Fortnite – Musim 7, Minggu 1 Cabaran Lokasi Peta

Penerbangan Frosty 2

Semua Lokasi Terlarang Fortnite: Tempat Menari di Lokasi Terlarang yang Berbeza

Lokasi terlarang Fortnite

Di manakah lokasi terlarang Fortnite? Fortnite Season 7 telah tiba dan, sama seperti anda, kami dengan gembira menggali jalan kami melalui semua ciri -ciri baru Epic Games ‘yang membawa kepada mod Battle Royale yang paling banyak di sekitar. Tetapi, sementara kepala semua orang dihidupkan oleh semua barangan baru yang berkilat, pemburu cabaran akan bersedia untuk memulakan permulaan pada cabaran Fortnite mereka, jadi kami di sini untuk membantu anda menari di lokasi yang dilarang oleh Fortnite yang berbeza.

Sekiranya anda masih mempunyai cabaran mingguan untuk diselesaikan dari musim sebelumnya, kami mempunyai berita buruk untuk anda: anda tidak akan dapat melakukannya lagi. Dalam berita yang lebih baik, kami kini mempunyai 100 tiang Battle Pass yang baik untuk menangani, dan kos 950 Fortnite V-Bucks sekali lagi. Ini bermakna lebih banyak kulit, belakang belakang, alat penuaian, dan jenama baru untuk musim 7, kulit senjata Fortnite yang dipanggil balut.

Jika anda telah melepaskan semua barangan baru dalam perjalanan ke Fortnite Season 7, pastikan anda menyemak Nota Patch Fortnite 7.0 secara penuh. Ciri -ciri baru yang menonjol adalah perubahan peta Fortnite Season 7 – termasuk Biome Iceberg yang baru – ditambah beberapa pesawat Fortnite yang sejuk untuk terbang di atas peta dan menembak musuh anda dengan. Bagaimanapun, kembali ke perniagaan, berikut adalah semua lokasi terlarang Fortnite untuk anda menari.

Lokasi terlarang Fortnite

Sejak Fortnite Season 7 baru sahaja mendarat, kami menjelajahi peta baru yang dilapisi ais (klik untuk membesarkan) untuk semua lokasi terlarang Fortnite di mana anda boleh mendapatkan alur anda. Terdapat tujuh tempat yang berbeza untuk anda menari secara keseluruhan, dan ganjaran anda adalah lima bintang pertempuran berair.

 • Di pulau besar di timur Loot Lake
 • Di puncak gunung barat Taman Pleasant
 • Di gunung yang diliputi cacti di selatan Palim Palms
 • Di luar kedai taco di biome padang pasir trek perlumbaan
 • Di sudut barat daya peta, di yang baru Iceberg Biome
 • Di tapak perkhemahan tenggara Penerbangan Frosty
 • Di sebelah trak ais krim di utara Wailing Woods
 • Di gazebo timur di Pautan malas
 • Berhampiran jalan di atas a Wailing Woods Cliff
 • Di pinggir utara-timur menghadap Dusty Divot

Thumbnail YouTube

Nasib baik dengan memburu anda, tetapi anda tidak akan memerlukannya kerana kami telah memberikan peta dan deskripsi teks di atas untuk membantu anda dengan tepat di mana untuk menjatuhkan. Kami juga membuat video memecah peta Fortnite Musim 7 yang baru di atas untuk membantu anda mendapatkan genggaman dengan semuanya.

Sementara itu, anda mempunyai cabaran Fortnite yang lain untuk meneruskan minggu ini. Jika anda memerlukan bantuan dengan cabaran bertanding minggu ini, di sinilah menari di atas mahkota RV, penyu logam, dan kapal selam. Sebaik sahaja itu selesai, semoga berjaya dengan cabaran Fortnite yang lain untuk musim 7 Minggu 1.

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lokasi Tarian Terlarang Fortnite – Musim 7, Minggu 1 Cabaran Lokasi Peta

Peminat Fortnite kini boleh bermain Musim 7 permainan, dan cabaran Minggu Satu melibatkan tarian di lokasi yang dilarang.

Yang satu ini berulang dari cabaran tiga musim.

Salah satu lokasi terletak di bukit di selatan Pleasant Park dan berhampiran sempadan ribut salji.

Yang kedua adalah barat laut persimpangan sampah oleh llama gergasi. Semua tujuh di bawah.

Epic Games telah mendedahkan cabaran pertama untuk musim 7 sekarang bahawa kemas kini selesai.

Terdapat tujuh cabaran diraja pertempuran setiap minggu. Tiga daripadanya adalah percuma dan empat yang lain adalah untuk pengguna Battle Pass sahaja.

Mereka berada di peringkat keras dan biasa.

Sekiranya anda menamatkan cabaran keras, anda mendapat 10 bintang pertempuran, tugas tetap memberi anda lima.

Sekiranya anda mendapat bintang anda, dan itulah cara anda membuka kunci ganjaran.

Minggu 1 melihat pemain yang ditugaskan menari di lokasi terlarang yang berbeza di peta.

Peminat akan ingat ini menjadi cabaran sebelum ini dalam musim yang lain.

Fortnite Peta Baru di bawah

Peta Fortnite yang bocor

Lokasi Cabaran Tarian Terlarang adalah:

 • Sudut barat daya peta
 • Gunung besar dan besar di luar mata air masin
 • Bukit selatan Pleasant Park dengan sekumpulan garis zip di bahagian atas
 • Selatan Paradise Palms, di atas bukit tinggi dengan Cacti
 • Selatan logam llama yang terletak di utara persimpangan sampah
 • Oleh trak ais krim ke barat gulungan berisiko
 • Oleh beberapa batu, RV dan sebuah kereta di atas jalan raya di sebelah barat Wailing Woods

Anda mesti menari di tujuh lokasi. Pergi ke tanda tarian yang dilarang dan kemudian berinteraksi dengannya untuk lebih dekat untuk menyelesaikan tugas. Menari dalam Tujuh untuk menyelesaikan cabaran, walaupun anda tidak perlu melakukannya dalam satu permainan.

Fortnite Musim 7 Minggu 1 Cabaran

Cabaran lulus percuma

 • Ambil item setiap jarang – 5
 • Menari di tujuh lokasi terlarang yang berbeza – 7
 • Main perlawanan dengan sekurang -kurangnya satu penghapusan – 5 – keras

Cabaran Pass Battle

 • Peringkat 1 – Tarian di atas mahkota RV – 1
 • Headshot Deal Kerosakan kepada lawan – 500
 • Peringkat 1 – Cari kotak peluru dalam satu perlawanan – 5 – Keras
 • Hilangkan lawan di lokasi bernama yang berbeza – 5 – Keras

Lokasi Terlarang Fortnite: Semua Lokasi Tarian Terlarang

Musim ketujuh Fortnite hanya mempunyai beberapa minggu lagi untuk pergi, tidak ada lebih banyak masa untuk mencari bilangan tanda “tidak menari” yang diperlukan. Oleh itu, anda perlu menentang peraturan dan mendapatkan alur anda. Panduan ini akan menunjukkan kepada anda secara terperinci semua lokasi untuk cabaran ini, serta menunjukkan imej untuk setiap orang supaya anda tidak keliru.

Panduan Lokasi Tarian Terlarang Fortnite

Sila ambil perhatian bahawa halaman ini adalah untuk cabaran yang tidak lagi aktif di Fortnite. Untuk senarai penuh cabaran aktif yang sedang aktif, sila pergi ke halaman Fortnite Week 6 Cabaran kami.

Dengan permainan menjadi sensasi global yang ada, banyak yang perlu dipelajari tentang bukan sahaja mendapat “kemenangan royale” yang sangat penting itu, tetapi juga perubahan peta ketika musim kemajuan, dan cabaran yang dapat anda selesaikan. Pergi ke Hub Panduan Fortnite kami untuk setiap perkara yang anda perlukan untuk memulakan. Sebagai alternatif, anda boleh kembali ke Panduan Cabaran Minggu 6 Ourfortnite untuk gambaran keseluruhan cabaran mingguan untuk musim ini di Fortnite.

Semua lokasi yang dilingkari untuk Cabaran Tarian Terlarang

Semua lokasi menari yang dilarang

Pertama sekali, jika anda ingin menyelesaikan cabaran ini, anda perlu melengkapkan tarian. Anda boleh melakukannya di loker di menu utama. Terdapat 12 lokasi di peta yang masing -masing mempunyai tanda “tidak menari”, tetapi anda hanya perlu mencari tujuh daripadanya. Sebaik sahaja anda menjumpai satu, anda hanya perlu menekan butang emote anda dan pilih tarian anda (kawalan PC lalai adalah kekunci B dengan klik tetikus). Peta di atas mempunyai semua lokasi yang dilingkari, tetapi lokasi yang lebih spesifik adalah seperti berikut:

Berdiri di sebelah tanda Tarian No Dance oleh Llama Metal

Persimpangan sampah

Llama logam mempunyai tanda di pangkalan, yang boleh didapati di utara-barat persimpangan sampah. Ia berada di lereng kecil dan sangat dekat dengan tepi peta.

Tanda tidak tarian di gazebo bersebelahan dengan pautan malas

Pautan malas

Pergi ke gazebo di sebelah timur kompleks. Ia berada di kolam kecil yang diapit oleh dua bunker dan biasanya mempunyai dada yang berdekatan.

Tanda No Dance di sebelah trak ais krim

Blok itu

Di bukit kecil dengan trak ais krim di sebelah timur lokasi. Sudah melepasi bandar yang bersebelahan dengan struktur tersuai yang dipilih oleh permainan epik.

Di atas gunung pelik di barat daya divot berdebu. Di sana

Dusty Divot 1

Selatan-barat lokasi ini, terdapat gunung yang tidak teratur. Ia berada di atasnya dan cara terbaik untuk sampai ke sana adalah untuk menjatuhkannya pada awal perlawanan.

A Divot Dusty No Dancing Sign, di pinggir timur tebing tebing

Dusty Divot 2

Kepala untuk zipline di sepanjang pinggir utara kawah. Ia bersebelahan dengan zipline menuju ke bawah.

Berdiri di sebelah kawasan tarian terlarang berhampiran Loot Lake

Loot Lake

Lihat di atas batu raksasa ke arah pulau timur tasik. Ia berdekatan dengan bot yang ditumbuk dengan tanda berhenti sebagai dayung dan kotak menangani memancing.

Menari di hadapan tanda tidak menari di Semenanjung Selatan-Barat

Penerbangan Frosty 1

Di Semenanjung yang melekat pada peta di barat daya peta.

Tanda tidak menari di sebelah khemah dan api kem

Penerbangan Frosty 2

Dari yang sebelumnya, kembali ke pedalaman dan skala bukit ke tenggara penerbangan yang sejuk. Ia adalah orang yang berkhemah di atasnya, bersama dengan khemah dan ribut x-4.

Tanda No Dance di sebelah pokok putih di gunung besar di selatan Pleasant Park. Di sana

Taman Pleasant

Selatan Pleasant Park, yang satu ini berada di atas gunung yang mempunyai cincin pokok putih. Ada zipline yang menuju ke atas dan ke bawah, serta platform untuk melompat dari.

Tanda No Dance di sebelah RV barat Wailing Woods

Wailing Woods

Barat lokasi, ini berada di RV di atas bukit. Ia juga ke selatan selatan Blok itu.

Tiada tanda menari di luar kedai taco

Kedai Taco

Dengan trek perlumbaan di padang pasir, ke barat. Ini di sepanjang dinding gubuk di sebelah tanda yang mengatakan “Tacos”.

Tanda tarian tidak dikelilingi oleh cacti berhampiran Pleasant Palms

Palim Palms

Menjelang titik selatan lokasi ini, ia berada di atas gunung dengan tiga kaktus. Terdapat sekumpulan zipline yang membawa kepada itu, jadi anda tidak sepatutnya mempunyai masalah untuk mendapatkan di sana dengan cepat.

Ini menyimpulkan panduan lokasi yang dilarang kami, tetapi terdapat lebih banyak cabaran untuk diselesaikan dalam Musim 7. Anda juga boleh menyemak panduan kami yang lain pada tugas minggu pertama musim 7 di Crown of RVS Dance Challenge Locations Guide – di mana anda perlu menari di atas struktur tertentu.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Esports ikut
 • Ciri Ikut
 • Fortnite Ikut
 • Fortnite Battle Royale Ikut
 • Panduan mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ketika Dave adalah penulis panduan untuk rock, kertas, senapang patah, itu adalah keistimewaannya untuk memahami cara bermain permainan tertentu dengan baik, sehingga pemain baru dapat memahami hal -hal yang lebih kompleks tentang mereka.