Semua Lokasi Streetart di Kambing Simulator 3 – Panduan Quest Curator – Pro Game Guides, di mana untuk mencari tempat seni 4 jalanan dalam simulator kambing 3 – dot eSports

Simulator Kambing 3 . Simulator kambing, Menawarkan pemain berpuluh -puluh pencarian dan rahsia di seluruh dunia terbuka. Salah satu pencarian ini meminta pemain untuk mencari empat tempat seni jalanan yang berbeza untuk pencarian kurator.

Semua Lokasi Streetart di Kambing Simulator 3 – Panduan Quest Curator

Terlepas dari yang dikehendaki: Quest Whistleblowers, misi yang paling mencabar di kawasan pusat bandar Kambing Simulator 3 adalah misi kurator. Objektif berkisar di sekitar anda meneroka seluruh daerah untuk mencari dan memulihkan Empat Jalan Seni/grafiti. Tidak seperti The Whistleblowers Quest, di mana sekurang-kurangnya gear seperti Pemeriksa Latar Belakang berguna semasa menyelesaikan pencarian, anda mesti sepenuhnya bergantung pada penjelajahan di kaki manual untuk mencari kepingan yang menjadikannya tugas biasa. Oleh itu, jika anda mempunyai masa yang sukar untuk mengesan karya seni, anda boleh mulakan dengan memulihkan sekeping seni burung di belakang balai polis.

Semua lokasi Streetart di Simulator Kambing 3

Anda boleh menemui semua empat grafiti jalanan dari senarai berikut.

  • Streetart 1 – Burung: Anda boleh menemui bahagian seni burung di dalam kawasan pembaikan kereta di belakang balai polis.

  • Streetart 2 – Bunga: Sekeping seni kedua yang anda dapati dengan mudah adalah seni bunga. Anda boleh menemui lukisan di dinding bertentangan dengan stesen minyak berhampiran pusat pusat bandar.

  • Streetart 3 – Lady: Lukisan dinding ketiga yang boleh anda pulihkan adalah gambar wanita. Anda boleh mencari seni jalanan di tingkat pertama di belakang Beritahu kami Plaza.

  • Streetart 4 – Domba: Seni jalan akhir dan paling sukar untuk dicari adalah anak domba. Anda boleh menemui seni jalanan di tebing berhampiran laut di belakang koskum.

Cara memulihkan seni jalanan dalam simulator kambing 3

BAANKSY GEAR yang membolehkan anda menyemburkan cat. Anda boleh menemui kosmetik pasif bakanksy berhampiran seni jalanan pertama, di mana anda memulakan misi.

Selepas memulihkan semua empat kepingan seni jalanan, anda akan melengkapkan pencarian kurator dalam simulator kambing 3

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Vignesh Raja mula bermain permainan video pada usia lima tahun dan segera jatuh cinta dengan mereka. Walaupun pengembaraannya bermula dengan permainan berasaskan cerita seperti Total Overdose dan Prince of Persia, dia segera ditarik ke arah FPS dan Simulasi yang kompetitif. Semangat itu menyebabkan dia memainkan pelbagai tajuk eSports seperti FIFA, Paladins, dan Apex Legends di peringkat separuh profesional sejak sekolah menengah. Pada masa kini, dia berkongsi pengetahuan kompetitifnya dengan melatih pasukan BR yang akan datang dan panduan menulis untuk Valorant, Bitlife, dan Roblox.

Di mana untuk mencari tempat seni jalan 4 di simulator kambing 3

Skrinrab dari Simulator Kambing 3 menunjukkan kambing dengan cat semburan boleh dilekatkan di wajahnya

Simulator Kambing 3 adalah pengembaraan huru -hara terkini dari studio noda kopi. Ini adalah versi yang berkembang dari asal Simulator kambing, Menawarkan pemain berpuluh -puluh pencarian dan rahsia di seluruh dunia terbuka. Salah satu pencarian ini meminta pemain untuk mencari empat tempat seni jalanan yang berbeza untuk pencarian kurator.

Satu atau dua tempat seni ini boleh menjadi sukar untuk dicari, tetapi mereka semua terletak di bandar di bahagian barat laut Pulau Utama. Berikut adalah semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai tempat untuk mencari empat tempat seni jalanan untuk pencarian kurator di Simulator Kambing 3.

Di mana untuk mencari empat lokasi seni jalanan di Simulator Kambing 3

Lokasi Satu – Burung

Anda akan menemui grafiti burung berhampiran ikon pencarian “kurator” di sebelah timur bandar. Ia berada di perancah di sebelah pakaian kepala yang perlu anda pakai untuk melengkapkan setiap lukisan. Selepas melengkapkan semburan boleh di kepala anda, anda perlu memegang butang keupayaan sehingga boleh melengkapkan lukisan di dinding.

Untuk mendapatkan perancah, anda perlu mendekati dari sebelah kiri dan memanjat dinding di sebelah bekas penyimpanan kuning. Lompat di atas bekas dan kemudian berjalan melintasi perancah sehingga anda sampai ke gear dan grafiti.

Skrinrab dari Simulator Kambing 3 menunjukkan seni grafiti yang belum selesai burung

Lokasi Dua – Wanita

Skrinrab dari simulator kambing yang menunjukkan lokasi grafiti wanita

Grafiti wanita lebih mudah dicari kerana ia hanya dari dataran utama di tingkat dua bangunan dengan logo “Tell Us Plaza”. Pemain boleh berdiri di atas salah satu manholes untuk meningkatkan ke tingkat dua bangunan. Sekali di sana, pergi ke tangga di sebelah kiri logo, di mana anda akan melihat imej grafiti yang tidak lengkap berikut wanita.

Skrinrab dari simulator kambing yang menunjukkan imej grafiti yang tidak lengkap seorang wanita

Lokasi Tiga – Bunga

Skrinrab dari Simulator Kambing 3 menunjukkan peta di mana tanda grafiti bunga terletak

Grafiti bunga juga berhampiran plaza tetapi sedikit lebih ke sisi. Sekiranya anda dapat mencari stesen minyak bahan api fosil berhampiran plaza, bunga itu tepat di seberang jalan daripadanya. Untuk mendapatkan pagar di mana bunga itu, anda hanya boleh mengalir di atas parut yang disambungkan ke tanah. Ini adalah yang paling mudah dari lokasi untuk mencari dan sampai ke.

Skrinrab dari Simulator Kambing 3 menunjukkan gambar bunga grafiti yang belum selesai

Lokasi Empat – Domba

Skrinrab dari Simulator Kambing 3 menunjukkan lokasi grafiti kambing

Domba itu jauh dari tiga tanda grafiti yang lain dan anda dapat menemuinya berhampiran Cos Con yang terletak di sebelah barat bandar. Kepala terus di belakang pentas utama di Cos Con dan ikuti pinggir bangunan sehingga anda sampai ke platform yang dibangkitkan. Mendaki dinding di sebelah kanan dan kemudian terus berjalan ke hadapan sehingga anda melihat imej kambing di bawah.

Screatrab dari simulator kambing 3 menunjukkan grafiti belum selesai anak domba

Christian adalah penulis lepas lima tahun yang telah bersama dot eSports selama lebih dari 15 bulan yang meliputi Fortnite, permainan umum, dan berita. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.