Semua Lokasi Haiwan Legenda dalam Penebusan Mati Merah 2 | ShackNews, Red Dead Redemption 2 Legendary Animals | Gamesradar

Red Dead Redemption 2 Haiwan Legenda Dan Bagaimana Membunuh Mereka

Teruskan membaca untuk mempelajari lokasi di mana pemain dapat mencari setiap jenis haiwan legenda dalam Red Dead Redemption 2.

Semua lokasi haiwan legenda di Red Dead Redemption 2

Semua lokasi haiwan legenda di Red Dead Redemption 2

Ketahui di mana untuk mencari setiap jenis haiwan legenda yang menjelajah Wilds of Red Dead Redemption 2.

25 November 2019 12:30 PM

Red Dead Redemption 2 adalah permainan yang bersandar agak berat pada unsur-unsur yang diilhamkan oleh survival, dan sebahagian daripadanya memerlukan pemain untuk memancing dan memburu pelbagai jenis haiwan. Antara haiwan itu adalah beberapa variasi legenda yang lebih sukar dicari, lebih sukar untuk dibunuh, dan berpeluang menjatuhkan kulit dan pelting legenda. Mencari mereka semua boleh menjadi sedikit tugas; Nasib baik, kami mempunyai lokasi setiap haiwan legenda dalam penebusan merah merah 2 yang dipaparkan di bawah.

Lokasi memburu haiwan legenda dan petua

Haiwan legenda jarang berlaku dalam Red Dead Redemption 2, dan pemain akan bijak bukan sahaja untuk mendekati mereka dengan berhati -hati tetapi juga membunuh mereka dengan pertimbangan. Mereka boleh menjadi sukar untuk diturunkan, tetapi mengandaikan pemain menggunakan senjata mereka, mereka mempunyai peluang yang jauh lebih baik untuk mendapatkan sembunyikan yang sempurna.

Semua lokasi haiwan legenda
Alligator Legenda Beaver Legenda Legenda Bharati Grizzly Bear Ram tanduk besar legenda
Babi legenda Legenda Buck Cougar legenda Coyote legenda
Elk Legendary Legendary Fox Moose Legenda Panther legenda
Legenda Pronghorn Legenda Tatanka Bison Bison putih legenda Serigala legenda

Penggunaan penggunaan setiap senjata permainan adalah amalan yang baik untuk masuk secara umum, tetapi untuk haiwan legenda, itu adalah suatu keharusan, kerana ini adalah satu -satunya cara pemain dapat menjaringkan kulit legenda yang diperlukan untuk membuat semua gear terbaik di Trapper.

Peta haiwan legenda dalam penebusan mati merah 2

Teruskan membaca untuk mempelajari lokasi di mana pemain dapat mencari setiap jenis haiwan legenda dalam Red Dead Redemption 2.

Alligator Legenda

Lokasi buaya legenda

Buaya legenda boleh didapati di rantau tenggara yang dikenali sebagai Lemoyne, di pantai barat Lagras Lake, cara yang singkat di selatan badan utama air.

Beaver Legenda

Lokasi Beaver Legenda

Beaver legenda boleh didapati di rantau timur yang dikenali sebagai Hanover, kerana barat dari Van Horn Trading Post, di pantai utara kolam yang disambungkan sungai dengan jarak jauh di selatan kolam Elysian.

Legenda Bharati Grizzly Bear

Lokasi beruang grizzly legenda

Beruang Grizzly Legenda boleh didapati di rantau utara yang dikenali sebagai Ambarino, di kawasan yang dipanggil Grizzlies East, hanya utara dan barat larian O’Creagh.

Ram tanduk besar legenda

Lokasi Big Horn Ram yang legenda

Big Horn Ram yang legenda boleh didapati di rantau utara Ambarino, di luar Valentine, di kawasan yang terjepit di antara Sungai Dakota ke Timur dan Kolam Cattail ke Barat.

Babi legenda

Lokasi babi legenda

Babi legenda boleh didapati di rantau ini yang dikenali sebagai New Hanover, di sebelah selatan, di kawasan yang dipanggil Bluewater Marsh, di sebelah timur Sungai Kamassa.

Legenda Buck

Lokasi wang legenda

The Legendary Buck boleh didapati di rantau ini yang dikenali sebagai West Elizabeth, ke arah sebelah barat peta. Ia akan berada di kawasan yang dipanggil Big Valley, kerana barat Gunung Shamm dan di utara Lake Owanjila.

Cougar legenda

Lokasi Cougar Legenda

Cougar legenda boleh didapati di rantau Austin baru, berhampiran dengan sempadan barat daya peta dalam permainan, kerana barat Tumbleweed di Gaptooth Ridge.

Coyote legenda

Lokasi Coyote Legenda

Coyote legenda boleh didapati di hujung barat rantau ini yang dikenali sebagai Lemoyne, tepat di luar Eris Field, kerana selatan Dewberry Creek.

Elk Legendary

Lokasi rusa legenda

Elk Legenda boleh didapati di rantau utara yang dipanggil Ambarino, tepat di sebelah timur Fort Wallace, hampir di selatan Jambatan Bacchus.

Legendary Fox

Lokasi musang legenda

Rubah legenda boleh didapati di Lemoyne barat, di kawasan yang dikenali sebagai Scarlett. Ia akan melepak berhampiran Mattock Pond, kerana utara bandar Rhodes.

Moose Legenda

Lokasi Moose Legenda

Moose Legenda boleh didapati di Peta Penebusan Red Dead 2, di rantau ini yang dikenali sebagai Ambarino, di luar pantai barat Sungai Kamassa.

Panther legenda

Lokasi panther legenda

Panther legenda yang dikenali sebagai Giaguaro (berfikir “Jaguar”) boleh didapati di rantau ini yang dikenali sebagai Lemoyne, selatan Rhodes di kawasan yang dikenali sebagai Bolger Blade. Perhatikan bahawa hanya panther legenda hanya akan bertelur setelah menyelesaikan sembilan cabaran pemburu induk.

Legenda Pronghorn

Lokasi Pronghorn Legenda

Pronghorn legenda terletak di New Austin, perjalanan singkat dari Fort Mercer, kerana barat Rio del Lobo Rock di Rio Bravo.

Legenda Tatanka Bison

Lokasi Tatanka Bison yang legenda

Tatanka bison legenda boleh didapati di ekstrem selatan Elizabeth Barat, kerana selatan Stillwater Creek, perjalanan singkat dari Ranch dan Pencuri Macfarlane.

Bison putih legenda

Lokasi bison putih legenda

Bison putih legenda terletak di sebelah barat laut Ambarino, di sebelah barat Barrow Lagoon, berhampiran pantai timur laut Lake Isabella.

Serigala legenda

Lokasi serigala legenda

Serigala legenda boleh didapati di Central Ambarino, di sebelah utara Sungai Dakota, tepat di sekitar Cotorra Springs.

Dengan peta dan lokasi untuk setiap haiwan legenda keluar dari jalan, pemain boleh memulakan perburuan mereka untuk makhluk yang paling mengagumkan dan ganjaran yang paling mengagumkan. Sekarang mungkin juga masa yang tepat untuk mula menjejaki setiap ikan legenda. Jangan Kiri Di Debu-Teruskan di atas segala-galanya dalam pelepasan dunia terbaru Rockstar Games ‘dengan menuju ke Shacknews’ Red Dead Redemption 2 Walkthrough dan Panduan.

Kevin Tucker adalah komponen teras pasukan pembangunan panduan kuat ShackNews. Untuk pertanyaan, kebimbangan, tip, atau untuk berkongsi kritikan yang membina, dia boleh dihubungi di Twitter @dukeofgnar atau melalui e-mel di [email protected].

  • Permainan Rockstar
  • Panduan
  • Penebusan Mati Merah 2

Red Dead Redemption 2 Haiwan Legenda Dan Bagaimana Membunuh Mereka

Red Dead Redemption 2 Haiwan Legenda adalah makhluk yang sangat berbahaya untuk sebahagian besar, kecuali beberapa yang hanya sukar difahami, tetapi sama ada mereka akan menguji keberanian memburu anda jika anda cuba mengesan dan membunuh mereka. Walau bagaimanapun, terdapat ganjaran yang lebih besar daripada membual hak untuk menghapuskannya dalam Red Dead Redemption 2, kerana anda juga akan menuntut pelts yang jarang berlaku dan trofi lain apabila memburu selesai, yang boleh dibawa ke Trapper di Saint Denis kemudian ditukar menjadi pakaian yang unik dan aksesori untuk membantu anda menonjol dari orang ramai. Menghadapi Red Dead Redemption 2 Legenda Bear berhampiran permulaan Bab 2 adalah pengenalan pertama anda kepada dunia binatang ini, tetapi selepas pertukaran awal itu benar -benar turun kepada anda untuk mencari haiwan yang tinggal sebagai aktiviti sampingan, jadi mengetahui di mana (dan kapan) anda boleh menjejaki mereka adalah maklumat yang berharga.

Terdapat 16 dari binatang -binatang yang mengagumkan ini untuk dicari, dengan setiap perayauan tanah mereka sendiri tersebar di empat sudut peta penebusan mayat merah 2. Memburu trofi ini membunuh supaya anda dapat mengumpul perhiasan masing -masing memerlukan pengetahuan tentang kedua -dua lokasi mereka, dan taktik untuk digunakan ketika anda bersemuka dengan mereka sehingga mereka tidak takut – atau mereka tidak merobek kamu – bergantung pada saiz musuh yang anda hadapi. Panduan Haiwan Red Dead Redemption 2 kami akan memberikan butiran di mana untuk mencari makhluk -makhluk ini, serta beberapa petua yang berguna untuk mendapatkan yang terbaik dari binatang.

Amaran Spoiler: Tiga haiwan legenda berada di kawasan peta yang merupakan spoiler besar itu sendiri. Akan ada amaran spoiler sebelum kita memperincikan lokasi ini. Anda juga boleh menonton panduan memburu haiwan legenda dalam video kami di bawah:

  • Penebusan Mati Merah 2 Ikan Legendalokasi dan bagaimana menangkap mereka
  • Penebusan Mati Merah 2 Lokasi HaiwanUntuk mencari setiap spesies

1. Legenda Bharati Grizzly Bear

Lokasi: Grizzlies Timur, Ambarino

Unit ini adalah penglihatan yang lebih terkutuk daripada pembunuhan purata anda. Anda mula -mula menemuinya dalam Bab Dua, sambil memburu dengan Hosea semasa misi “Dikeluarkan oleh ego lebam”. Seperti yang anda mungkin hanya mempunyai pistol dan tunduk ketika memulakan misi tersebut, ada peluang yang baik untuk anda tidak dapat membunuh beruang. Jangan risau. Hanya kembali ke tempat memburu di utara larian O’Creah di Grizzlies Timur beberapa jam kemudian apabila anda mempunyai orang -orang seperti Springfield atau Rolling Block Rifle di Arsenal Arthur, dan beberapa tembakan yang diletakkan dengan baik dari Ammo Ekspres ke hati akan lantai kasar.

2. Legenda Buck

Lokasi: Big Valley, Elizabeth Barat

Buah itu hang di hutan lembah Big Valley, yang anda dapat mencari perjalanan singkat barat laut dari bandar Strawberry. Senapang blok bergulir yang dimuatkan dengan peluru ekspres harus mengambil haiwan mulia ini dengan hanya satu tembakan ke hati.

3. Legenda Bighorn Ram

Lokasi: Kolam Cattail, Hanover Baru

Kambing biri -biri yang besar di sebelah timur Kolam Cattail, terletak perjalanan singkat dari Valentine. Seperti kebanyakan makhluk legenda yang lain dalam senarai ini, senapang akan membunuh ram dengan kekecohan yang paling mungkin. Kami meletakkan kami di tanah dengan tembakan jantung, kemudian pusingan kedua ke kepala.

4. Bison putih legenda

Lokasi: Lake Isabella, Ambarino

Pelanggan yang gemuk ini tinggal di klime sejuk Lake Isabella, di utara Grizzlies West. Pastikan anda berpakaian pakaian hangat sebelum pergi ke rantau yang dingin, atau kesihatan Arthur akan mula mengalir dengan lebih cepat. Jejak petunjuk bison biasanya menanam di lereng berhampiran tasik beku. Senapang berkuasa tinggi adalah satu-satunya cara untuk pergi dengan sekeping mangsa.

5. Serigala legenda

Lokasi: Cotorra Springs, Ambarino

Anda benar -benar tidak boleh ketinggalan tempat memburu serigala ini. Pemangsa anggun boleh didapati di kalangan geysers Cotorra Springs, barat daya Kem India Wapiti. Terima kasih kepada Binatang yang berdekatan dengan Tempahan, kemungkinan anda akan tersandung pada mata air ketika menyelesaikan salah satu misi cerita Rains Fall. Satu tembakan ke hati dengan senapang springfield harus meletakkan wolfie turun dalam satu.

6. Moose Legenda

Lokasi: Roanoke Ridge, Ambarino

Dibina lebih seperti zirafah daripada moose, herbivora kolosal ini menuntut senjata yang kuat. Kami mencadangkan menggunakan senapang Carcano jika anda ingin mengambil moose dalam seberapa sedikit tembakan yang mungkin. Anda akan menemui moose berhampiran tasik berhutan berhampiran Roanoke Ridge. Ini menghairankan pantas untuk pengikis besar -besaran, jadi pastikan untuk menggunakan mata mati dan bertujuan untuk jantung dan leher.

7. Beaver Legenda

Lokasi: Butcher Creek, Lemoyne

Anda boleh membunuh berang albino comel ini dengan satu pukulan yang baik dari senapang varmint. Boleh dikatakan, ia boleh didapati berhampiran sebuah empangan kecil di tebing sungai berhampiran Butcher Creek, yang terletak di sebelah barat pos perdagangan Van Horn. Membunuh Critter yang comel cukup buruk, jadi sekurang-kurangnya menjadi semi-manusia dan gunakan pistol yang disebutkan di atas, atau busur.

8. Babi legenda

Lokasi: Blue Water Marsh, Lemoyne

Pumbaa yang sangat rancak boleh didapati di tanah rawa di utara Lagras, di rantau Lemoyne peta. Binatang itu akan dengan senang hati akan melihat anda, jadi pastikan untuk mengambil senjata dengan sedikit kuasa api yang adil. Tunduk dengan anak panah beracun atau senapang Springfield adalah kedua-dua calon yang baik untuk pekerjaan penonton oinker.

9. Coyote legenda

Lokasi: Kilang Greenbank lama, Hanover Baru

Selain Panther – Lebih banyak lagi pada Big Cat yang menyebalkan dengan sedikit – tidak ada haiwan legenda yang kami mempunyai lebih banyak masalah untuk bertelur daripada coyote ini. Anda boleh menemui pemangsa ini di bukit -bukit Scarlett Meadows. Sekiranya anda menyeramkan, binatang itu akan memamerkan pecut roadrunner-shaming, jadi pastikan anda meletakkannya dengan satu pukulan bersih menggunakan senapang springfield.

10. Legendary Fox

Lokasi: Mattock Pond, Lemoyne

Jadikan pelanggan Foxy ini kurang hebat dengan mengisi penuh dengan Lead dari Varmint Rifle. Anda boleh menemui rubah berhampiran Mattock Pond, yang terletak di utara bandar Rhodes. Cuba lompat ke atasnya, kerana jika pelanggan yang licik itu menembak tembakan pertama dan mengkritik ke semak, ia boleh menjadi sangat sukar untuk mengejar.

11. Elk Legendary

Lokasi: Stesen Bacchus, Hutan Cumberland

Grazer cantik boleh didapati hanya di Stesen Bacchus East Out, di Wilayah Hutan Cumberland. Sebaik sahaja anda menjejaki beberapa petunjuk pertama, anda tidak akan mempunyai masalah untuk mengesan herbivor terima kasih kepada kot putihnya. Senapang Springfield yang dimuatkan dengan peluru halaju ekspres atau tinggi harus mengambil haiwan itu dalam dua atau tiga tembakan dengan syarat anda bertujuan untuk vitalsnya.

12. Bullgator legenda

Lokasi: Lakay, Bayou Nwa

Bullgator adalah tard. Lebih banyak dinosaur daripada gator, ancaman paya yang besar ini boleh didapati di Bayou Nwa, barat Lakay dan hanya beberapa minit naik ke utara dari Saint Denis. Untuk mendapatkan makhluk untuk ditunjukkan, anda mesti melengkapkan misi Bab 4 Story “Pursuits Country”. Bullgator adalah haiwan terkuat dalam permainan, jadi kami menasihati sniping dari jauh menggunakan senapang blok rolling. Hanya diberi amaran raksasa akan mengenakan bayaran kepada anda … dan ia sangat menakutkan.

AMARAN, Four Last Red Dead Redemption 2 Haiwan Legenda sama ada terdapat di wilayah spoiler mutlak, atau adalah binatang paling sukar difahami dalam permainan. Oleh itu, tatal hanya jika anda telah mendedahkan keseluruhan peta penebusan mati merah 2, atau tidak keberatan spoiler.

Bersedia? Baiklah, anda telah diberi amaran.

13. Cougar legenda

Lokasi: Gaptooth Ridge, Austin Baru

Fiend berbulu ini boleh didapati di Prowl berhampiran Gaptooth Ridge, sedikit barat Tumbleweed di Austin Baru. Sebaik sahaja anda membuatnya bertelur dengan menjejaki pelbagai kelebihan bulu dan tanda kaki, berjaga -jaga; Cougar sangat sukar untuk memukul di luar mod mata mati, dan jika anda semua keluar dari sos lambat, anda boleh mengharapkan mauling cepat. Walaupun anda harus benar-benar menggunakan senapang untuk membunuh bersih, kami juga akan mengambil senapang separa auto, sekiranya anda mendapati diri anda berada dalam pelbagai kucing besar.

14. Legenda Pronghorn

Lokasi: Rio del Lobo Rock, New Austin

Anda boleh menemui hibrid antelop ini berhampiran rock rio del lobo di rantau rio bravo. Menjengkelkan, kita agak suka hidup, melarikan diri dari kita beberapa kali. Untuk memberi diri anda peluang terbaik untuk membunuh bersih, gunakan remover aroma sehingga tidak menghidu Arthur sebagai pendekatan yang dilarang. Pemogokan yang bersih dan benar dengan busur harus meletakkan haiwan itu dengan anak panah tunggal.

15. Legenda Takana Bison

Lokasi: Manteca Falls, Austin Baru

Slab serius daging lembu di barat laut Manteca Falls di Austin Baru. Kami mendapati bison kami menjadi sangat jinak, dan ia hampir tidak mengikat mata di kehadiran Arthur kami … dengan baik, sehingga kami mula menembak binatang miskin di muka dengan senapang Springfield kami yang dipercayai. Empat pusingan peluru ekspres sepatutnya cukup untuk menyelesaikan pekerjaan.

16. Legenda Giaguaro Panther

Lokasi: Bolber Blade, Lemoyne

Haiwan legenda yang paling sukar difahami dalam permainan, dan yang anda harus melabur paling banyak masa sebelum anda dengan bangga boleh mengambil peltnya ke Trapper di Saint Denis. Kucing yang diam ini hanya menanam sebaik sahaja anda mencapai pangkat 9 penebusan merah yang mati 2 cabaran pemburu induk, di mana anda dapat mendapati ia berjalan di sebelah barat Belle Shady di Lemoyne, tidak terlalu jauh dari bandar yang diilhamkan oleh New Orleans tertentu. Ambil senapang dan senapang patah hanya untuk memastikan Kitty tidak mendapat pembunuhan beramai -ramai. Sebaik sahaja panther telah diturunkan, rawat diri anda dengan segelas wiski xx untuk meraikan fakta Morgan telah berjaya memburu 16 makhluk paling luar biasa RDR2.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.