Semua Kulit Baru dalam Acara Koleksi Skuad Sun Legends Sun: Kulit Swimsuit Ditambah – Dexerto, anda boleh berhenti bertanya sekarang, Kulit Swimsuit Legends akan datang | Beban

Anda boleh berhenti bertanya sekarang, kulit baju renang legenda apex akan datang

Pengilang yang berbeza menggunakan carta saiz yang berbeza untuk membina pakaian mereka. Carta saiz kami mungkin berbeza dari saiz AS, saiz euro, dan saiz UK standard. Sila rujuk carta saiz kami di halaman produk individu sebelum membuat pesanan lebih sesuai.

Semua Kulit Baru dalam Acara Koleksi Skuad Sun Legends Sun: Kulit Swimsuit Ditambah

Seer, Catalyst, dan Mirage Memakai Kulit Acara Koleksi Sun Sun mereka di Apex Legends

Hiburan Respawn

Acara Koleksi Skuad Sun ada pada kami di Apex Legends dan membawa satu ton kosmetik baru untuk banyak legenda. Inilah rundown semua kulit baru yang tiba dengan acara itu, termasuk kulit baju renang yang lama ditunggu-tunggu.

Namun satu lagi acara akan mengambil alih legenda Apex, acara Sun Squad Collection. Acara ini menampilkan mod masa terhad yang baru bersama-sama dengan kulit legenda dan baju renang baru bersama dengan kosmetik lain untuk legenda seperti Fuse, Mirage, dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Acara ini akan berlangsung selama beberapa minggu dan kulit akan tersedia dalam pek dan di kedai secara mingguan. Juga setelah banyak kebocoran dan spekulasi, Ash akhirnya mendapat pusaka sendiri dengan kedatangan acara koleksi baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan itu berkata, inilah setiap kulit yang boleh anda tuntut dan beli dari acara koleksi Sun Squad dalam permainan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Pelihat

Acara koleksi Sun Squad membawa satu tan kulit baru untuk pemain.

Kulit baju renang baru ditambahkan dengan acara koleksi skuad matahari

Acara Koleksi Squad Sun membawa sejumlah 24 kulit terhad baru dalam legenda puncak. Untuk mengalahkan panas, Respawn telah memperkenalkan kulit baju renang baru untuk legenda yang berbeza. Seperti biasa, anda boleh membelinya sebagai pertukaran untuk duit syiling apex dan logam kerajinan atau melalui pek apex acara koleksi. Acara akan berlangsung dari 28 Mac hingga 11 April 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Di antara 24 kosmetik ini, kulit legenda untuk abu, fius, dan mirage akan menangkap bola mata yang paling banyak. Selain itu, Bangalore, Catalyst Mad Maggie, Newcastle, dan Rampart akan mempunyai lelaran mereka sendiri mengenai kulit baru ini. Dan jika anda berjaya membuka kunci setiap kosmetik sebelum acara berakhir, anda secara automatik akan menerima pusaka “Pautan Terkuat” Ash secara automatik.

Artikel berterusan selepas iklan

Mirage, Newcastle, dan Bundle Seer termasuk Kosmetik untuk Wingman, Havoc, dan Flatline, masing -masing. Seperti setiap acara koleksi, anda boleh menyelesaikan cabaran tertentu untuk mendapatkan mata, yang akan membuka beberapa item epik dari pelacak ganjaran.

Anda boleh berhenti bertanya sekarang, kulit baju renang legenda apex akan datang

Respawn Entertainment mengesahkan kulit baju renang akan datang ke ‘pertempuran royale’, dan kini pengumuman untuk acara koleksi legenda apex baru telah tiba.

Apex Legends Swimsuit Skin Teaser Sun Squad Collection Acara: Imej Loba dengan Pistol

Diterbitkan: 23 Mac, 2023

23/03/2023 Respawn Entertainment telah mengesahkan bahawa kulit baju renang akan datang ke legenda apex dalam acara koleksi skuad matahari. Perincian telah ditambah ke teks di bawah untuk mencerminkannya.

Sekarang, kami tidak mahu membuat sesiapa di luar sana terlalu teruja, tetapi nampaknya kami mungkin melihat kulit renang legenda Apex dari respawn hiburan tidak lama lagi – dan, tidak, kami tidak bergurau. Pemaju Battle Royale telah dibawa ke Twitter dengan “perjanjian” bahawa ia akan “menambah kulit baju renang” jika jawatan memukul sejumlah suka di platform media sosial. Dan, seperti yang anda bayangkan, ini tidak lama lagi. Jadi, kini kelihatan seperti respawn hiburan akan memperkenalkan kulit baju renang untuk legenda apex. Ya, kita tahu.

Jika anda seorang yang menghabiskan sedikit masa di subreddit legenda apex, anda akan tahu semua-terlalu-baik bahawa cukup banyak peminat pertempuran Royale ini telah meminta kulit baju renang Loba untuk beberapa waktu. Oleh itu, hakikat bahawa respawn hiburan akan memberikan peminat Apex Legends “The” Swimsuit Skin menarik.

Tetapi, itu adalah ungkapan yang tepat yang boleh bermakna kita ada untuk sesuatu yang sama sekali berbeza. Walau bagaimanapun, itu tidak semestinya perkara yang buruk.

Mereka yang menjaga diri anda sentiasa terkini mengenai kebocoran legenda apex terkini akan mengetahui bahawa terdapat banyak perbualan dalam talian mengenai acara bermusim yang akan datang – sesuatu yang disebut sebagai “acara Sun Squad” di Post yang ditemui oleh ‘Nizzydeniro oleh’ Nizzydeniro ‘Dalam talian.

Walaupun kita belum melihat apa -apa rasmi dari Respawn Entertainment lagi, kebocoran – yang anda dapat lihat sendiri di bawah – mencadangkan bahawa kulit baju renang Loba ada pada kad. Walau bagaimanapun, ia akan disertai oleh kulit Newcastle yang diilhamkan oleh penyelamat, baju Hawaii untuk sekering, dan seluar pendek papan untuk pemangkin.

Thumbnail YouTube

Anda juga dapat melihat bahawa ada kulit mirage di sana, di mana penipu snorkel – jadi, jangan risau jika anda bukan peminat Loba. Namun, jika anda adalah . Walaupun kita fikir ia akan menjadi lucu untuk melihat Pathfinder di beberapa batang.

Tetapi, bagaimanapun, anda akan gembira mengetahui bahawa Respawn Entertainment telah mengesahkan bahawa acara koleksi Sun Squad akan datang dan ia akan bermula pada 28 Mac. Di samping itu, nampaknya kita mendapat pusaka abu, bukan kulit prestij kaustik juga. Anda boleh menyemak treler acara di bawah, dan semua butiran mengenai laman rasmi Apex Legends di sini.

Thumbnail YouTube

Walaupun kami menunggu untuk itu, walaupun, anda boleh menyemak yang terbaru di senarai peringkat Legends Apex kami di sini dan semua yang anda perlu tahu tentang memanjat pangkat Legends Apex di sini. Anda tidak akan pernah meneka di mana kod QR Legends QR yang licik ini memimpin, walaupun – bukan seni kulit baju renang untuk Loba, maaf.

Lebih banyak dari beban

Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Apex Legends Loba Andrade Swimsuit Skin Cosplay Costume

Kita juga boleh membuat kepingan tersuai. Mengemukakan permintaan komisen di sini jika anda tidak dapat mencari apa yang anda ada dalam fikiran.

Luangkan $ 1 USD boleh mendapat 1 mata. Sapukan 1 mata untuk menjimatkan $ 0.03 USD.

Anda perlu log masuk untuk mendapatkan dan menghabiskan mata. Mata boleh digunakan dengan kod kupon pada masa yang sama.

Meluluskan titik yang diperoleh jika pesanan selesai. Batalkan Mata Yang Diperoleh Setelah Bayaran Balik Pesanan. Mata ganjaran tamat selepas 1 tahun.

Pilih negara untuk anggaran bayaran penghantaran

Berat pakej: ≈ 2 kg

Siri: Apex Legends
Watak: Loba Andrade
Katagori: Kostum cosplay
Bahan: Kulit tiruan
Pakej termasuk: Atas, seluar, pemasangan cincin lengan*6, komponen beg kaki*2, tali pinggang, apron, sarung tangan*2, anting -anting*2, kalung, gelang, rantai kaki

Semua produk yang dipesan dari kami boleh dibatalkan dalam masa 24 jam secara percuma, tetapi pesanan dibatalkan selepas itu tertakluk kepada yuran pengendalian yang bersamaan dengan 50% daripada harga item. Kami mencadangkan menghantar pembatalan pesanan melalui e -mel dan bukannya sembang peribadi sosial, terima kasih atas kerjasama anda.

Pesanan & Penghantaran:
Jumlah masa penghantaran = Masa pemprosesan (7-35 hari atau lebih) + Masa Penghantaran (3-16 hari)

Masa pemprosesan/jahitan
Kebanyakan produk di kedai kami adalah tidak dalam stok, yang mana menyesuaikan pesanan, Sama ada anda memilih saiz standard atau memberi kami pengukuran tersuai anda, pakaian secara peribadi disesuaikan untuk anda dari awal, beberapa di antaranya boleh diselaraskan dalam gaya dan saiz. Kebanyakan produk kami buatan tangan, seperti yang kita tahu pengeluaran tunggal adalah memakan masa dan mahal, jadi yang akan mengambil masa pemprosesan/jahitan (7-35 hari atau lebih).

Masa jahitan mungkin berbeza untuk setiap produk individu, dan ia bergantung pada kesukaran gaya dan bilangan pesanan, jadi beberapa produk baru dan rumit mungkin mengambil masa yang lebih lama. Spesifik boleh Perkhidmatan Pelanggan Perundingan Sebelum Pesanan. Dan tolong pesanan ke hadapan Sekiranya anda mempunyai tarikh akhir yang ditetapkan.

Paling Kostum/Props mungkin mengambil masa 7-35 hari untuk selesai.
Paling rambut palsu/kasut mungkin mengambil masa 5-15 hari untuk selesai.
Sebilangan produk berada dalam stok dan boleh dihantar dalam masa 24 jam . Pergi dari Bersedia untuk berlayar kategori.

Masa penghantaran
Penyampaian ekonomi 10-16 hari
Penghantaran standard 6-10 hari
Penghantaran Ekspres 3-5 hari (untuk keperluan mendesak, nasihat pilih yang ini)

Pengilang yang berbeza menggunakan carta saiz yang berbeza untuk membina pakaian mereka. Carta saiz kami mungkin berbeza dari saiz AS, saiz euro, dan saiz UK standard. Sila rujuk carta saiz kami di halaman produk individu sebelum membuat pesanan lebih sesuai.

Umumnya, warna dan reka bentuk sebenar akan dibuat dengan lebih rapat menyerupai mannequin daripada watak. Untuk produk yang hanya mempunyai imej watak, warna dan reka bentuk sebenar akan tertakluk kepada imej watak di laman web kami dan bukannya imej lain. Warna sebenar mungkin berbeza sedikit dari imej kerana pencahayaan dan pemantauan perubahan resolusi.

Carta saiz kasut wanita

Panjang kaki (cm) 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29
Panjang kaki (inci) 8.6 8.8 9 9.2 9.4 9.6 9.8 10 10.2 10. 10.6 10.8 11 11.2 11.4
Lingkaran Forefoot (cm) 20.5 21 21.5 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5
Saiz kasut AS 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5
Saiz kasut EUR 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Saiz kasut UK 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9
Saiz kasut jap 21.5 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28.5
Saiz kasut China 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Carta saiz kasut lelaki

Panjang kaki (cm) 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 30.5 31
Panjang kaki (inci) 9.4 9.6 9.8 10 10.2 10.4 10.6 10.8 11 11. 11.4 11.6 11.8 12 12.2
Lingkaran Forefoot (cm) 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5
Saiz kasut AS 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 12.5 13 13.5
Saiz kasut EUR 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Saiz kasut UK 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
Saiz kasut jap 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 30.5 31
Saiz kasut China 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Petua: 1. Panjang kaki maksimum kasut dengan tumit tinggi hanya 26 cm. Lebih dari 26 cm, kami akan membuat versi bersandar rata.

2. Carta saiz untuk rujukan sahaja. Memilih saiz mengikut panjang kaki anda dan bukannya panjang tunggal adalah cara yang paling tepat.

3. Sekiranya kaki anda lebih luas atau lebih tebal daripada biasa, sila pilih 1 saiz yang lebih besar .

4. Sekiranya anda tidak mengetahui panjang kaki anda, sila rujuk saiz kasut biasa yang anda pakai untuk memilih panjang kaki. Kami telah menyenaraikan panjang kaki yang sepadan dengan saiz kasut AS, EUR, UK, dan JAP dalam carta saiz di atas.

Sila rujuk perkhidmatan pelanggan jika anda tidak tahu bagaimana memilih saiz yang paling tepat atau jika ragu -ragu mengenai carta saiz di atas.