Semua kod pad kekunci di Hitman World of Assassination – Gamepur, semua kod selamat Dubai di Hitman 3 | Allgamers

Di Hitman World of Assassination, Agent 47 adalah pembunuh yang bijak yang menggunakan apa sahaja yang dia dapati di alam sekitar untuk menurunkan sasarannya. Kadang -kadang, perkara -perkara yang dia dapati berbaring hanya dapat membantu dia mengakses kawasan baru yang biasanya akan dikunci. Mencari kod ini boleh menjadi lebih rumit dalam beberapa keadaan, tetapi bernasib baik, mereka sentiasa mempunyai nilai yang sama. .

Semua kod pad kekunci di Hitman World of Assassination

Di Hitman World of Assassination, Agent 47 adalah pembunuh yang bijak yang menggunakan apa sahaja yang dia dapati di alam sekitar untuk menurunkan sasarannya. Kadang -kadang, perkara -perkara yang dia dapati berbaring hanya dapat membantu dia mengakses kawasan baru yang biasanya akan dikunci. Mencari kod ini boleh menjadi lebih rumit dalam beberapa keadaan, tetapi bernasib baik, mereka sentiasa mempunyai nilai yang sama. .

Hitman 3 Dubai Kod Keypad

Hitman 3 Dubai Level 0 Code Pintu

Pada tahap 0, terdapat beberapa pintu untuk masuk ke kawasan kakitangan yang memerlukan kod kakitangan. Sekiranya anda menggunakan titik permulaan bilik mesyuarat, anda dapat menemuinya di papan putih dengan segera. Kodnya 4706.

Hitman 3 Dubai Security Room Safe Code

Di peringkat 2 dan 3, terdapat dua bilik keselamatan yang selamat dengan kad kunci di dalamnya. Anda memerlukan kedua -duanya untuk mencetuskan protokol pemindahan kecemasan untuk kedua -dua sasaran dan mereka mula -mula lari ke helikopter dan kemudian payung terjun jika helikopter tidak tersedia. Kod untuk kedua -dua peti besi boleh didapati di papan bilik keselamatan tahap 3 dan sama untuk kedua -duanya, 6927.

Di Tahap 5, terdapat bilik tidur tetamu yang boleh anda masukkan dengan lockpick, crowbar, atau dengan mendapatkan kunci dari kakitangan di tingkat keempat. . Untuk membuka selamat, lihat komputer di seberang bilik untuk kod tersebut 7465.

Hitman 3 Dartmoor Safe Code

. Bergantung pada bagaimana anda menguruskan misteri pembunuhan di Dartmoor, Alexa Carlisle berpotensi membuka selamat dengan fail kes yang diperlukan untuk menyelesaikan tahap. . 1975.

Hitman 3 Berlin Kod Selamat

Sekali lagi, hanya ada satu kod di peringkat Berlin. Di bahagian paling bawah kelab, anda boleh mencari pejabat pengurus. Di sudut belakang adalah selamat yang boleh dibuka dengan tahun dinding Berlin jatuh, 1989.

Hitman 3 Chongqing Kod Keypad

Sekiranya anda menyelinap ke MR. 0118. Ini adalah kod yang sama untuk laundromat, dan bernasib baik, untuk menjadikan hidup lebih mudah baginya, ICA menukar kod pada pintu masuk penyimpanan rahsia mereka menjadi perkara yang sama. Anda boleh menemui kod ini secara semulajadi daripada mendengar mesin penjawab Pritchard, atau pekerja berhampiran bekas penyimpanan akan mengatakannya dengan kuat.

Hitman 3 Chongqing Arcade dan Kod Bangunan Makmal Hush

Di sebelah tempat duduk yang Hush duduk untuk mengambil alih minda orang adalah papan putih dengan kod 2522. Kod ini akan membawa anda melalui semua papan kekunci di bangunan ini, termasuk arked.

Hitman 3 Mendoza Kolam Kekunci

. . Kedua -duanya boleh didapati di kawasan alat kilang berhampiran. Apabila anda masuk ke dalam, masukkan kod tersebut 1945 untuk menyahaktifkan laser. .

Hitman 3 Mendoza Kod Selamat

Di dalam bilik di mana Yates mengadakan pertemuan dengan Diana, ada yang selamat di seberang meja yang mereka duduk dengan beberapa fail yang boleh diberikan kepada isteri Yates, yang akan membawa dia untuk membunuhnya untuk anda. Kod ini adalah tahun yang mereka sudah berkahwin, jadi anda boleh pergi ke bilik teratas dan mencari kalendar yang menunjukkan April 2021 adalah “ulang tahun kristal” mereka, yang akan menjadi 15 tahun. 2006 dan berikan fail kepada isteri.

Hitman 3 Kod Pintu Pergunungan Carpathian

Berhampiran permulaan misi Pergunungan Carpathian, anda akan mengetuk seorang saintis dan menyelinap ke dalam bilik di hadapan dengan pad kekunci ke pintu, yang akan memberi anda lekuk berkarat untuk keluar dari kereta api anda berada di. Kod untuk pintu ini betul di poster berdekatan, 1979.

Mengenai Pengarang

John Hansen

John Hansen adalah seorang penulis kakitangan sepenuh masa untuk Gamepur serta tuan rumah untuk video YouTube Channel Pixel Street di mana dia menjadi tuan rumah podcast permainan mingguan dan banyak lagi. . Dia meliputi Overwatch 2 dan tajuk FPS lain, Minecraft, Sonic the Hedgehog, Legend of Zelda, dan apa sahaja permainan zombie yang diletakkan di hadapannya.

Semua kod selamat Dubai di Hitman 3

Dapatkan akses tanpa had dengan senarai kod selamat Dubai dan kod papan kekunci untuk Hitman 3.

Telefon terbaik untuk permainan mudah alih

Dari Apple ke Android, perdana atau belanjawan, ini adalah telefon terbaik yang harus anda cari untuk permainan mudah alih.

Hitman’s On Top of the World Missions menghantar siri ke Heights Baru. Jangan biarkan tetapan pencakar langit Dubai yang mencolok mengalihkan perhatian anda, bagaimanapun, kerana masih banyak yang perlu dilakukan. Anda akan menemui beberapa kod selamat di seluruh peringkat Dubai yang hanya memohon kepada Agent 47 untuk mencuri rahsia mereka. Anda akan sentiasa dapat mencari jawapan dalam tahap, tetapi jika anda ingin mempercepatkan panggung, kami telah mengumpulkan semua kod selamat Dubai di Hitman 3 di bawah dan dilemparkan dalam kod pad kekunci yang anda perlukan sebagai baik.

Semua kod selamat Dubai di Hitman 3

Semua kod selamat Dubai di Hitman 3

Terdapat dua peti besi di peringkat Dubai di Hitman 3, satu di bilik keselamatan dan yang lain di penthouse. Terdapat juga beberapa pintu kakitangan terkunci dengan kod papan kekunci yang anda dapati juga.

Kod selamat bilik keselamatan

Kod bilik keselamatan ialah 6927. Anda boleh mencari kod pada nota melekit yang tersekat ke papan yang sangat berdekatan. Keselamatan yang lemah, sudah tentu, tetapi berguna untuk ejen AS. .

Kod selamat penthouse

Kod selamat penthouse ialah 7465. Anda perlu meletakkan beberapa kerja untuk mencapai suite penthouse di bahagian atas pencakar langit, tetapi sebaik sahaja anda membuatnya di sana, anda akan dapat membuka selamat untuk mengambil tablet dengan beberapa intel tambahan. Bukan ganjaran yang paling menarik, tetapi anda telah melakukannya sekarang, bukankah anda?

Kod pintu kakitangan

Kod pintu kakitangan ialah 4706. Terdapat beberapa pintu kakitangan di sekitar tahap, yang semuanya menggunakan kod yang sama (terdapat di papan di bilik kakitangan). Menyamakan diri dengan betul, bertindak semula jadi, dan semuanya baik -baik saja.

Itu semua kod selamat Dubai di Hitman 3. Sebaik sahaja anda telah membungkus lokasi itu, anda boleh beralih ke Dartmoor untuk lebih banyak lagi dan sukar untuk sampai ke tempat. Tekan di sini Untuk melawat halaman Hitman 3 Hub kami untuk menemui lebih banyak petua dan cara untuk permainan.

Henry Stenhouse menghidangkan hukuman kekal sebagai editor bersekutu Allgamers. Dia menghabiskan hidupnya yang lebih muda untuk mempelajari undang -undang fizik, bahkan sejauh menyelesaikan PhD dalam subjek sebelum permainan video mencuri jiwanya. . melalui e -mel di [email protected], atau menangkapnya di Twitter.