Semua Kod Bunker Warzone: Lokasi, Peta, Lebih – Dexerto, All Warzone Bunker: Lokasi, Keycard Golden & More | Permainan awal

Semua Bunker Warzone: Lokasi, Kekunci Emas & Lagi

Bunker di dok terletak di sebelah timur Menara Pemerhatian Hijau.

Semua Kod Bunker Warzone: Lokasi, Peta, Lagi

Bunker Warzone

Activision

Call of Duty: Warzone penuh dengan bunker, beberapa dengan kod utama, ada yang memerlukan kad akses merah, dan beberapa yang melibatkan perburuan telur Paskah. Dari bunker yang dikunci kod ke telefon dan bunker berasaskan komputer 11, inilah semua kod bunker warzone semasa.

Kemas kini Big Season 3 Warzone membawa pelbagai kandungan dan ciri baru kepada permainan. Walaupun Verdansk ’84 dipenuhi dengan racun dan lokasi baru, bunker telah ditutup dan kini tidak dapat diakses oleh pemain. Ini jelas memalukan skuad yang menikmati tangan mereka di lantai terbaik.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun begitu, kemungkinan besar bunker ini dapat diakses pada masa akan datang. Sebagai penulisan, terdapat tiga jenis bunker di Warzone: 1) mereka yang memerlukan kad akses merah, 2) mereka yang memerlukan kod kunci yang sedia ada, dan 3) mereka yang memerlukan menyelesaikan telur Paskah yang rumit.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain bertarung di Warzone

Bukan hanya di tanah: Bunker penuh dengan barang -barang dan barang rampasan Goblin’s Paradise.

Lokasi Bunker Warzone

Bunker Warzone telah mengambil sedikit tempat duduk belakang dalam Musim 3. Walaupun terdapat 12 bunker di pelbagai lokasi di sekitar Verdansk, dan 11 daripadanya biasanya boleh dibuka melalui sama ada kad kunci atau kod utama, nampaknya semuanya tidak dapat diakses sekarang.

Artikel berterusan selepas iklan

Bahawa dikatakan, jika mereka membuka lagi, terdapat banyak rampasan yang tersedia untuk anda dan rakan sepasukan anda. Di dalam, kotak bekalan legenda, pelan senjata epik, dan susunan wang tunai akan bersiap sedia untuk anda menyusu.

 • Baca lebih lanjut:Senjata Warzone Terbaik: Senarai Tahap Terbaik

Bunker 11 (terletak di barat laut pangkalan tentera) biasanya memerlukan anda dan skuad anda untuk melengkapkan telur Paskah tersembunyi untuk memberi anda akses. Jika anda berjaya berjaya masuk, maka anda akan mendapat pelan senjata MP7 Legendary MP7 yang eksklusif-periksa panduan langkah demi langkah kami mengenai cara membuka bunker dengan telefon!

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Warzone

Setiap lokasi bunker di Verdansk.

 • Bunker 00: Terletak di selatan bukit, di sektor d8
 • Bunker 01: Terletak di antara trek perlumbaan dan barang rongsokan di sektor b7
 • Bunker 02: Terletak di utara tempat barang rongsokan, di sektor b6
 • Bunker 03: Terletak di utara Junkyard, berhampiran Bunker 03 di Sektor B5
 • Bunker 04: Terletak di selatan Empangan, di Sektor D2
 • Bunker 05: Terletak di selatan pangkalan tentera, di Sektor E3
 • Bunker 06: Terletak di tenggara kuari, di sektor H3
 • Bunker 07: Terletak di selatan kuari, di sektor H4
 • Bunker 08: Terletak di selatan kuari, di sebelah Bunker 07, di Sektor G4
 • Bunker 09: Terletak berhampiran penjara, di sektor i8
 • Bunker 10: Terletak di selatan Park, di Sektor F8

Kod Bunker Semua Warzone

Kod Bunker Warzone

Bunkers kini ditutup di Warzone Season 3.

Semua Kod Akses Bunker Warzone boleh didapati di bawah:

 • Warzone Boneyard Bunkers (0-1): 87624851 dan 97264138
 • Warzone Park Bunker (2):60274513
 • Bunker Penjara Warzone (3): 72948531
 • Warzone Farmland Bunker (4): 49285163
 • Bunker Stesen TV Warzone (5): 27495810

Cara Masuk Di Bunker 11 di Warzone

Masuk ke dalam Bunker 11 akan memerlukan sedikit kerja berbanding dengan bunker sebelumnya. Anda tidak memerlukan kad kunci untuk mengakses bunker ini. Walau bagaimanapun, anda perlu menjejaki telefon (diserlahkan oleh ikon di peta) yang akan memainkan mesej dalam bahasa Rusia.

Untuk melengkapkan telur Paskah, anda perlu mengetahui lokasi setiap telefon. Telefon dihiasi di seluruh peta dan biasanya terdapat di meja.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:10 Senjata Paling Popular di Warzone: Senarai Tahap Gun

Anda akan tahu bila anda telah menemui salah satu telefon, kerana anda akan dapat berinteraksi dengannya dan mendengar sama ada mesej dalam bahasa Rusia (berkaitan dengan Bunker 11 Easter Egg) atau nada dail rata.

Artikel berterusan selepas iklan

Lokasi telefon Warzone

Setiap lokasi telefon di Verdansk.

Amaran Spoiler: Jangan baca jika anda berhasrat melengkapkan Bunker 11 Easter Egg yang disebutkan di atas.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Setelah melengkapkan telur Paskah Bunker 11, pemain akan melihat beberapa penggoda jalan cerita, termasuk bengkel nuke. Untuk mengatasi perkara, pemain boleh berinteraksi dengan komputer di dalam bunker (yang mana beberapa percaya hubungan menjadi telur Paskah kedua yang dikaitkan dengan komputer yang tinggal di sekitar peta).

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan itu, terdapat lima lokasi komputer yang kini diketahui di permukaan Verdansk, dengan majoriti terletak di bahagian tenggara peta.

Lokasi komputer Warzone

Setiap lokasi komputer di Verdansk.

Bunker lain dan struktur bawah tanah di Verdansk

Di luar 12 bunker dalam permainan, terdapat juga beberapa struktur bawah tanah lain yang telah ditambah ke dalam permainan semasa kemas kini Musim 1 dan Musim 2.

Artikel berterusan selepas iklan

Lapangan Terbang “Bunker” yang ditambah dalam kemas kini Musim 1 Warzone adalah lebih banyak lokasi pendaratan daripada bunker Verdansk tradisional. Walau bagaimanapun, ia adalah yang terbesar di peta dan dipenuhi dengan banyak rompakan untuk menyediakan anda untuk perlawanan.

Artikel berterusan selepas iklan

Bunker boleh diakses dengan payung terjun ke lubang gergasi yang terletak di tengah landasan lapangan terbang Verdansk atau dengan mencari tangga akses ke arah akhir landasan. Perlu diingat bahawa ini adalah tempat pendaratan yang sangat popular sehingga jangan mengharapkan bersendirian setelah anda berada di dalam.

Di luar itu, terdapat tiga silo peluru berpandu yang dibuka dengan Musim 2, yang juga boleh dikira sebagai bunker, kerana mereka memberi anda banyak rampasan. Mereka bukan bunker tradisional dalam erti kata bahawa anda memerlukan kod untuk membukanya, bagaimanapun, mereka masih kawasan bawah tanah yang dapat diterokai.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jadi di sana anda memilikinya, setiap bunker, telefon, dan lokasi komputer yang kini dikenali di Warzone’s Verdansk.

Kami akan mengemas kini halaman ini apabila masa berlalu, jadi jika maklumat baru tersedia mengenai bunker ini dan bagaimana untuk mengaksesnya, anda boleh menyemak semula di sini. Sehingga itu, pastikan ia dikunci ke Dexerto.

Semua Bunker Warzone: Lokasi, Kekunci Emas & Lagi

Bunkers kembali ke Warzone dan kali ini anda memerlukan kad kunci emas. Berikut adalah lokasi untuk setiap bunker Mercenary di kaldera dan kelahiran semula dan bagaimana membukanya dengan kad kunci emas.

Bunker Kaldera Pacfific Warzone

Mana -mana pembaca yang telah bermain Warzone sejak tahun 2020 akan mengingati bunker yang terkenal. Bilik -bilik ini adalah kunci untuk mendapatkan rampasan yang tidak masuk akal, dan mereka kembali ke Warzone Pacific. Tetapi di mana bunker di kaldera dan apakah kod bunker? Sekiranya anda mengemukakan soalan tersebut, anda berada di tempat yang betul.

Catatan: Bunker dan Menetas bukan perkara yang sama. Dalam artikel ini kita menutup bunker di kaldera.

Warzone Caldera Mercenary Bunkers: Gambaran Keseluruhan Lokasi

Dengan Musim 4, bunker upahan yang dipanggil pada kaldera akhirnya akan dibuka! 7 bunker dijaga oleh tentera upahan AI dan hanya boleh dibuka dengan keycard emas. Berikut adalah lokasi bunker:

Caldera Bunker

1) Bunker Mercenary Dock

Bunker di dok terletak di sebelah timur Menara Pemerhatian Hijau.

Docks menetas

2) Bunker Mercenary Runway

Bunker landasan tersembunyi di bangunan. Cari bangunan yang kelihatan seperti pendakap persegi, pintu masuk bunker kemudian di hujung utara di sebuah bilik kecil.

Runway Hatch

3) Bunker Mercenary Mines

Bunker ini terletak di tengah -tengah tempat di atas bukit. Lebih baik untuk mengarahkan diri anda oleh pondok kecil yang dapat anda lihat di dalam gambar di utara.

West Mines Hatch

4) Bunker Mercenary Fields

Bunker Fields agak mudah dicari. Cari dua silo besar, terus di belakang mereka, anda boleh memasuki bunker.

Bidang menetas

5) Bunker Mercenary Lagoon

Anda akan menemui bunker ini betul -betul di sebelah pondok jerami kecil, barat lapangan terbang.

Lagoon Hatch

6) Bunker Mercenary Loji Kuasa

Di sini ia menjadi agak rumit, bunker tersembunyi di belakang air terjun. Cari dua air terjun kecil dan kemudian pergi ke kiri. Pintu masuk berada di gua di belakangnya.

Power Point Hatch

7) Bunker Mercenary Resort

Bunker terletak di atas bukit kecil. Cari koleksi air berbentuk C di peta dan pergi ke bukit di atasnya.

Resort menetas

Di mana untuk mencari kunci keemasan di Warzone?

Untuk membuka salah satu bunker di kaldera, anda memerlukan kunci keemasan emas. Kekunci keemasan ini adalah titisan yang sangat jarang berlaku dan boleh didapati dalam kotak rampasan atau sebagai ganjaran untuk kontrak. Juga, kekunci keemasan sentiasa terikat kepada pemain yang menjumpai mereka dan hanya boleh digunakan sekali di mana -mana 7 bunker upahan.

Warzone Rebirth Bunker Bertetulang

Vaults Emas

Rebirth Stretforced juga mempunyai bunker baru. Kubah emas yang dipanggil adalah tiga bunker yang boleh dibuka dengan kod bunker. Di sini kami telah menandakan semua lokasi bunker untuk anda:

Lokasi bunker bertetulang kelahiran semula

Untuk mendapatkan kod untuk membukanya, anda perlu melengkapkan sedikit pemburu pemulung, yang telah kami jelaskan untuk anda di sini:

Lockers & Keycards

Sebagai tambahan kepada tiga bunker yang disebutkan di atas, anda juga boleh membuka sejumlah tiga loker atas kelahiran semula, yang akan memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa rampasan yang bagus. Loker terletak di peti besi di kubu.

Rebirth diperkuatkan Vault

Untuk setiap tiga loker anda memerlukan kad kunci khas. Kami telah memecahkan tepat di mana anda dapat menemui setiap kad kunci dalam artikel ini.

Rampasan apa yang boleh anda harapkan di bunker?

Bunker di kaldera akan mengandungi wang tunai, senjata, peralatan dan banyak lagi yang baik. Jheeze louis, yang sepatutnya cukup rampasan untuk membuat anda pergi sepanjang perlawanan. Sekiranya anda merasa ratty, mengapa tidak mempertimbangkan perkhemahan pintu masuk bunker? Kemudian anda akan mendapat rampasan dan beberapa membunuh. Tetapi buat masa ini, kita perlu terus menunggu mereka membuka bunker. Mungkin mereka akan dibuka pada musim 2 bersama senjata baru?

Itu sahaja yang ada padanya. Pergi dapatkan kad kunci anda dan Jangan lupa menetas, yang kini berfungsi sebagai sistem perjalanan cepat. Anda juga boleh mencari semua yang anda perlu ketahui Peperangan Moden II di sini.

Bunker Warzone Pacific – Setiap Bunker dalam Musim 2

Ruang hijau yang mengandungi Nebula V di tengah -tengah bilik gelap dengan dua askar mati di tanah

Adakah anda mencari lokasi bunker di Warzone Pacific? Call of Duty Vanguard dan Warzone Season 2 adalah kemas kini terbesar untuk permainan Battle Royale sejak Caldera menggantikan ’80 -an Verdansk. Sebagai tambahan kepada KG M40 Assault Rifle dan Whitley LMG, peta telah dikemas kini dengan lokasi baru untuk diterokai. Bunker dan Hatch Locked Caldera terbuka kepada sesiapa sahaja, jika anda tahu di mana untuk mencari mereka.

Sama seperti Verdansk kembali ketika Warzone pertama kali dilancarkan, Caldera juga mempunyai kawasan terkunci yang akan diterokai dalam kemas kini masa depan. Musim 2 membuka tujuh daripada 12 bunker terkunci, memberikan pemain akses kepada makmal penyelidikan senjata bawah tanah. Makmal ini mengandungi banyak rompakan, termasuk bom nebula v yang baru, peluru, dan p.D.S. stesen yang membolehkan anda mengelakkan kerosakan dari gas keruntuhan bulatan beracun.

Kami mengharapkan kawasan terkunci yang tersisa dibuka sebelum pelancaran Warzone 2 akhir tahun ini. Nampaknya ada mesin kod Morse di setiap bunker, tetapi mesej rahsia masih belum dapat diuraikan. Berikut adalah lokasi setiap bunker di Warzone Pacific.

Warzone Pacific Season 2 Bunker Lokasi

Caldera mempunyai 12 bunker, tetapi hanya tujuh daripadanya dibuka di Warzone Pacific pada masa ini. Anda tidak perlu menggunakan pad kekunci untuk membuka kunci mana -mana kawasan ini kali ini, menetas utama dibuka sebelum anda tiba di peta. Terdapat banyak untuk mencari salah satu makmal penyelidikan ini pada awal, jadi cuba mengelakkan menuju ke lokasi secara langsung di laluan penerbangan.

Berhati -hati semasa anda melangkah melalui makmal penyelidikan – setiap bunker mengandungi tiga pengawal musuh yang dapat mengejutkan anda. Selagi anda menyimpan senjata terlebih dahulu, anda pasti baik -baik saja.

Versi semasa kaldera yang menampilkan pin oren yang menyoroti bunker terbuka

Berikut adalah lokasi Bunker Warzone Pacific Season 2:

 • Bunker 02 – selatan dok, di sebelah trak yang membawa papan kayu
 • Bunker 03 – West of Runway, kepala di dalam bangunan dengan pintu hijau. Sekali di dalam, belok kiri dan masukkan pintu hijau kedua untuk mencari bunker
 • Bunker 05 – barat lombong, menuju ke puncak bukit
 • Bunker 08 – Tenggara Lagoon, di sebelah pondok kecil
 • Bunker 10 – utara ladang, di belakang silo besar berhampiran bangunan biru
 • Bunker 12 – Selatan kilang kuasa, di belakang air terjun kiri
 • Bunker 14 – West of Resort, di atas bukit besar

Dan itulah yang perlu anda ketahui mengenai bunker di Warzone Pacific. Sekiranya anda memerlukan bantuan di medan perang, jangan lupa untuk menyemak panduan drops warzone loadout kami untuk melengkapkan diri dengan persediaan meta terbaik.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.