Semua Kebolehan Ultimate Hero dalam Overwatch – Dot Esports, Overwatch 2: Kebolehan Asas Paling dan Paling Berkesan, Kedudukan – Dot Esports

Overwatch 2: Kebolehan asas yang paling tidak berkesan, disenaraikan

Contents

Peranti yang boleh dibuang ini merangkumi 6.Radius 5 meter dan dapat memberikan keabadian sementara kepada rakan sepasukan di dalamnya. Ini boleh menjadi penukar permainan ketika menghancurkan ultimates yang dapat menghapuskan seluruh pasukan, seperti D. atau Deadeye Cassidy.

Semua Kebolehan Ultimate Hero di Overwatch

Berikut adalah senarai semua kebolehan muktamad yang sedang dalam permainan.

Imej melalui Blizzard Entertainment

Overwatch . Pada masa ini, senarai itu termasuk 32 wira unik yang dibahagikan kepada tiga kategori utama: tangki, kerosakan, dan sokongan.

Setiap wira ini mempunyai kebolehan tersendiri. . Sekali mata yang mencukupi telah diperoleh, wira akan dapat melancarkan serangan muktamad yang boleh menghancurkan musuh atau sangat membantu pasukan.

Berikut adalah semua kebolehan utama di Overwatch.

Ana – Nano Boost

Sebagai wira sokongan, kit Ana dioptimumkan untuk membantu wira dalam pasukannya. Keupayaan Ultimate Ana, Nano Boost, membakar rangsangan tempur dari senapangnya, meningkatkan output kerosakan rakan sepasukan yang disasarkan dan mengurangkan kerosakan yang mereka terima dari wira musuh. Ia juga menyembuhkan sekutu untuk jumlah kesihatan 250.

.O.B.

Ashe Cosplay

Ashe mempunyai salah satu kebolehan muktamad yang lebih unik dalam permainan. Untuknya, dia memanggil sidekick omniknya yang dipercayai b.O.B. yang dikenakan ke atas musuh, melancarkannya ke udara sebelum menembak mereka dengan meriam lengannya.

Baptiste – Matriks Penguatan

Baptiste, wira sokongan lain, mempunyai keupayaan muktamad yang kuat yang dipanggil Matrix Amplification. Keupayaan ini akan menubuhkan medan kuasa persegi yang besar yang menggandakan kesan merosakkan dan penyembuhan projektil mesra yang melaluinya. Ini sangat membantu dalam memenangi pertempuran berasaskan pasukan.

Bastion – Tangki Konfigurasi

Untuk keupayaan muktamad Bastion, dia berubah menjadi mod tangkinya dan memperoleh meriam jarak jauh dengan pusingan letupan yang akan merosakkan musuh dalam pelbagai zon letupannya. Kesan ini hanya bersifat sementara tetapi kerosakan yang boleh dikeluarkannya sangat tinggi.

Brigitte adalah wira sokongan yang dapat menangani kerosakan yang mengagumkan sendiri. Keupayaan Ultimate, Rally, meningkatkan kelajuan pergerakan Brigitte sementara juga memberikan semua perisai sekutu berdekatan yang tidak dapat dikeluarkan di luar kerosakan.

D.VA – Destruct / Call Mech

D.. Yang pertama dipanggil merosakkan diri. Seperti namanya, D.VA keluar dari mechnya, menghantarnya ke musuh -musuh yang berdekatan sebelum meletupkannya untuk melakukan kerosakan yang melampau. Sekali dalam bentuk perintisnya, dia akan mempunyai keupayaan muktamad baru yang dipanggil Call Mech. Ini akan memanggil mech yang dia boleh masuk dan memulakan proses lagi.

Doomfist – Meteor Strike

.

Echo – Duplikat

Duplikat, Keupayaan Ultimate Echo, membolehkan wira mengambil kemunculan wira musuh, memperoleh akses kepada semua kebolehan mereka. Ini boleh membantu kedua -dua kerosakan berurusan atau menyokong pasukan bergantung pada penampilan Echo yang dipilih.

Genji – Dragonblade

Salah satu pahlawan yang paling popular, Genji, mempunyai keupayaan muktamad yang kuat yang akan menyaksikan dia memakai pedang yang mampu membunuh serangan dengan setiap hit. Ini adalah keupayaan yang sempurna untuk mengeluarkan bilik wira musuh dengan cepat.

. Dengan keupayaannya yang muktamad, Dragonstrike, Hanzo melancarkan naga besar yang dapat mengembara melalui dinding, mengeluarkan musuh di jalannya.

Junkrat-Rip-Tire

Keupayaan muktamad Junkrat dipanggil RIP-Tire. Keupayaan ini akan melihat wira melancarkan bom tayar bermotor. Dia boleh mengarahkannya ke objek dan menjadi musuh untuk meletup dari jauh tanpa perlu meninggalkan lokasinya.

Sebagai wira sokongan, kit Lucio disesuaikan untuk membantu pasukannya. . Dia melakukan ini dengan melompat ke udara dan mendarat kembali ke tanah, menyediakan perisai peribadi untuk rakan sepasukan dalam radius lokasinya.

McCree – Deadeye

Salah satu kebolehan muktamad yang lebih mudah dalam permainan, DeadEye juga merupakan salah satu yang paling berkesan. McCree’s Ultimate akan melihatnya mengambil sedikit masa sebelum menarik pistolnya dan menembak setiap musuh di barisan penglihatannya.

Mei – Blizzard

Blizzard adalah keupayaan muktamad yang dapat menurunkan seluruh pasukan dalam satu serangan. Mei melancarkan drone ke lokasi, melambatkan dan merosakkan musuh berdekatan. Musuh -musuh yang tidak dapat melarikan diri dari kawasan kesan akan dibekukan untuk masa yang singkat, membolehkan Mei dan pasukannya menghapuskan beberapa sekaligus.

Mercy – Valkyrie

. .

Moira – Gabungan

Moira’s Ultimate sangat kuat kerana ia bukan sahaja akan membantu sekutu tetapi juga boleh mengeluarkan lawan. Apabila diaktifkan, penggabungan akan melihat Moira menyalurkan rasuk jarak jauh yang menyembuhkan sekutu serta memintas perisai musuh untuk menangani kerosakan.

Orisa – Supercharger

Salah satu wira tangki paling berkesan di Overwatch, Orisa mempunyai pelbagai kebolehan untuk menahan musuh dan melindungi pasukannya. Orisa’s Ultimate adalah supercharger, yang, dalam bentuk peranti yang boleh dibunuh, meningkatkan kerosakan sekutu dalam garis penglihatannya.

Pharah – Barrage

Salah satu wira paling mudah alih dalam permainan, Pharah mempunyai kit yang sempurna untuk bergerak di sekitar peta dan mengeluarkan musuh dari tempat yang lebih tinggi. Ultimate beliau sangat baik untuk gaya watak ini kerana dia akan membekukan kedudukan, melepaskan roket mini untuk mengeluarkan musuh yang disasarkan.

Reaper – Kematian Berkembang

Tidak ada cara yang lebih baik untuk membersihkan bilik daripada menggunakan mekar kematian, keupayaan muktamad Reaper. Ini akan menyaksikan Reaper muncul sebagai gerakan yang kabur, menangani kerosakan yang mengagumkan kepada musuh yang berdekatan. Memandangkan keupayaannya untuk menelefon ke bilik tanpa dilihat, ini boleh menjadi alat yang hebat untuk ditubuhkan dari belakang garis musuh.

Reinhardt – Earthshatter

Overwatch, Reinhardt mempunyai kebolehan yang membolehkannya terus maju sambil mempertahankan dirinya dan sekutunya dalam prosesnya. Keupayaan muktamadnya adalah Earthshatter, di mana dia membanting tukulnya ke tanah dan menghancurkan permukaan, mengetuk dan menangani kerosakan kepada semua musuh di jalan.

Roadhog – Seluruh Hog

Juara tangki lain yang agresif, Roadhog dapat menarik musuh, menyembuhkan kerosakan, dan menimbulkan banyak kesakitan kepada musuh. Keupayaan muktamadnya, Whole Hog, melengkapkan pistol sekerapnya, minigun yang akan melepaskan aliran peluru yang berterusan sehingga pemasa habis.

Sigma – Fluks Gravitic

Sigma mempunyai kit yang unik dan menyeronokkan. Ini dihiasi dengan keupayaan muktamadnya, fluks graviti. Sebaik sahaja keupayaan ini diaktifkan, Sigma akan mengangkat musuh ke udara sebelum membanting mereka kembali ke lantai. Ini boleh digunakan untuk memberi masa sekutu untuk meletakkan semula atau hanya untuk membungkam kesalahan musuh.

Askar: 76 – Visor Taktikal

Bagi pemain permainan penembak standard, solider: 76 selalu menjadi kegemaran. Ini disebabkan oleh kitnya yang sangat akrab dengan gaya permainan lari-dan-senjata. Keupayaan muktamadnya, visor taktikal, akan melihatnya mengunci musuh di hadapannya, membolehkan dia melepaskan mereka dengan ketepatan yang tepat.

Sombra – Emp

Keupayaan muktamad Sombra adalah emp. Ini akan menyaksikan Sombra melepaskan radius tenaga elektromagnet yang memusnahkan perisai musuh, halangan, dan menggodam semua musuh berhampiran letupan.

Symmetra – Halangan Photon

Sebagai wira kerosakan, Symmetra serba boleh dan dapat zon seluruh bahagian untuk pertempuran. Ini dapat dilakukan dengan menggunakan halangan foton keupayaannya yang muktamad. Seperti namanya, Symmetra’s Ultimate akan mewujudkan halangan yang menghalang semua serangan jarak jauh dan kedudukan yang cukup besar di seluruh peta. Ini adalah alat yang hebat jika wira mendapati dirinya dalam pertempuran berasaskan pasukan dan sedang mencari jalan untuk zon dari sekumpulan musuh.

Torbjörn – Teras Cair

Satu lagi wira yang mampu mengezonan pergaduhan, Torbjorn’s Ultimate adalah cara yang unik untuk menghalang pintu masuk untuk musuh yang tidak mampu terbang. Molten Core akan melihat Torbjörn membakar kolam lava cair yang akan menangani kerosakan yang berterusan terhadap wira musuh yang ditangkap olehnya.

Tracer – Bom Pulse

Overwatch Dan wira yang paling terkenal dalam permainan, Tracer adalah pahlawan berasaskan kerosakan yang cepat yang menawarkan pemain pelbagai kaedah untuk menavigasi peta dan menangani kerosakan pada musuh. Keupayaan muktamad Tracer membolehkannya membuang bom nadi yang akan meletupkan dan menangani kerosakan yang melampau terhadap musuh yang ditangkap oleh letupan itu.

Widowmaker-infra-sight

Widowmaker sangat sesuai untuk pemain yang lebih suka menyimpan julat dan mengeluarkan musuh dari jauh. Keupayaan muktamadnya akan membolehkan pasukannya melihat tandatangan panas musuh melalui dinding.

. Dia dapat melindungi sekutu dengan penggunaan halangan serta menangani kerosakan besar -besaran dengan kemarahan primalnya yang muktamad. Ini akan melihat wira memeluk sifat haiwannya, meningkatkan semua aspek statistiknya dari kesihatan ke kerosakan, menangani kerosakan huru -hara yang gila terhadap musuh yang dapat dicapai dengan pergerakannya.

Bola Wrecking – Lombong Tambang

Wrecking Ball adalah wira tangki yang benar, bagaimanapun, muktamadnya membolehkannya menangani kerosakan berat kepada kumpulan musuh. Minefield akan melihat wira menggunakan bidang lombong jarak jauh yang akan meletup apabila mereka bertemu musuh, menangani kerosakan yang luar biasa.

Zarya – Lonjakan Graviton

Sekutu yang sempurna untuk Teamfights, Zarya mempunyai keupayaan unik untuk membawa sasaran bersama -sama dengan penggunaan lonjakan gravitasi muktamadnya. Zarya akan melancarkan bom yang, apabila diletupkan, akan menarik musuh -musuh yang berdekatan menjebak mereka di tengah. .

Zenyatta – Transendensi

Zenyatta Spartan Kick

Salah satu wira yang lebih unik di Overwatch, Zenyatta menggunakan dua bola yang berbeza sama ada menyembuhkan sekutu atau menyebabkan lawannya mengambil lebih banyak kerosakan. Transendensi keupayaannya akan melihatnya memasuki keadaan yang tinggi untuk jangka masa yang singkat, menjadi kebal terhadap kerosakan dan memulihkan kesihatan dirinya dan musuh yang berdekatan.

Ryan adalah seorang penulis kakitangan kanan untuk dot eSports yang telah bekerja di Gamurs sejak tahun 2020. Dia merangkumi pelbagai tajuk dari seluruh ruang permainan, dengan tumpuan pada Pokémon. Dia mempunyai ijazah dalam kewartawanan dari Murdoch University dan percaya dariSoftware adalah pemaju terbesar sepanjang masa. E -mel: [dilindungi e -mel]

Overwatch 2: Kebolehan asas yang paling tidak berkesan, disenaraikan

Memecah kebolehan terbaik dan paling teruk yang dapat dijumpai di Overwatch 2.

Pelakon Heroes Overwatch

Imej melalui Blizzard Entertainment

Dalam permainan dengan banyak watak yang berbeza dengan pelbagai kebolehan, tidak hairanlah beberapa kebolehan wira asas di Overwatch 2 boleh lebih kurang bersemangat daripada yang lain.

Beberapa kebolehan hebat dan boleh digunakan dalam pelbagai perlawanan dan pada semua peta dalam permainan, sementara yang lain hanya berguna dalam situasi tertentu. Itu bukan untuk mengatakan bahawa jenis kemahiran wira tertentu ini tidak baik, tetapi mereka tidak begitu serba boleh kerana mereka boleh.

Dengan ini, kita akan melihat beberapa kebolehan asas yang paling tidak berkesan yang terdapat di Overwatch 2.

Paling berkesan Overwatch kebolehan, kedudukan

5) Dinding ais Mei

Ini mungkin menjadi tambahan kontroversial dalam senarai ini sebagai Tembok Ais Mei boleh menjadi penghalang seperti itu adalah bantuan, bergantung pada bagaimana dia dimainkan. Bahawa dikatakan, jika anda mempunyai pemain mei yang mahir dalam pasukan anda, keupayaan pertahanan ini dapat menyelamatkan nyawa pasukan anda dan membawa kemenangan dalam situasi tertentu.

Dinding ais Mei boleh menghalang musuh sepenuhnya, tetapi kelemahannya adalah bahawa ia juga boleh menghalang rakan sepasukan anda. Oleh sebab itu, lebih baik memainkan keupayaan ini dengan strategi dalam fikiran dan dengan pengetahuan yang baik tentang keberadaan rakan sepasukan anda. Tetapi Mei dapat memecahkan dinding aisnya secara manual, jadi jika rakan sepasukannya terperangkap, cukup mudah untuk diselesaikan -selagi mereka dapat mempertahankan diri sehingga itu.

Dinding ais menjadikannya dalam senarai ini kerana keupayaannya menghalang musuh akhirnya apabila digunakan dengan betul, seperti Visor Taktikal Solider 76, .Destruct diri VA, atau Deadeye Cassidy untuk menamakan beberapa. Sekiranya mei pasukan anda sangat kuat, dia dapat dengan mudah menggunakan keupayaan dinding ais untuk melindungi dan menyelamatkan rakan sepasukannya dari kebolehan ini dan lebih banyak kali dalam satu perlawanan.

4) Bom Biotik Ana

Sniper dan Healer Ana dari Overwatch 2 melihat ke bawah pemandangan senapangnya sambil mensasarkan sesuatu dari kamera

Ana adalah penyembuh yang boleh menjadi sukar untuk mendapatkan genggaman, tetapi dia keupayaan lebih dari cukup untuk mula belajar bagaimana memainkannya terima kasih kerana betapa serba boleh.

Bom Biotik dapat kedua -duanya menyembuhkan rakan sepasukan dan musuh kerosakan pada masa yang sama. Jika Ana dekat dengan pasukannya dan juga skuad musuh, dia dapat melemparkan bom tangan biotik di kawasan umum dan ia akan mempengaruhi pasukannya dengan melakukan 60 penyembuhan tambahan sementara juga melakukan 60 kerosakan pada musuh.

Di samping itu, rakan sepasukannya akan menerima penyembuhan 50 peratus tambahan dari mana -mana sumber -seperti pek kesihatan -whereas pasukan musuh tidak dapat sembuh sama sekali untuk 3.5 saat. Keseimbangan penyembuhan dan kerosakan yang diedarkan dengan baik ini jika bom tangan biotik dibuang dengan berkesan, ia dapat mewujudkan pembukaan yang hebat untuk pasukan Ana untuk menurunkan banyak lawan sekaligus.

3) d.Matriks Pertahanan VA

Tank Hero D.VA dari Overwatch 2 menyebarkan matriks pertahanannya untuk menyekat serangan dari Hero Kerosakan Cassidy

D.Matriks Pertahanan VA amat perlu diperhatikan ketika datang ke kebolehan yang dapat memberikan pasukan musuh sakit kepala yang buruk.

Matriks Pertahanan adalah keupayaan pertahanan yang dapat menyerap sebarang peluru yang masuk, termasuk projektil berasaskan muktamad seperti yang dicipta oleh Lonjakan Graviton Zarya, Mei’s Blizzard, dan Bom Pulse Tracer. D.VA juga boleh menggunakan matriks pertahanan untuk menelan projektil keupayaan asas seperti Grenade Magentic Cassidy.

Di samping menjadi cara terbaik untuk menghentikan taktik musuh dengan memakan projektil mereka, matriks pertahanan dapat digunakan untuk melindungi rakan sepasukan dengan menyekat musuh menyerang. Ini boleh menjadi berguna apabila rakan sepasukan menggunakan muktamad mereka dan memerlukan perlindungan, terutama bagi mereka yang cenderung lebih terdedah apabila mereka melepaskan diri mereka, seperti Pharah atau Bastion.

2) Bidang Keabadian Baptiste

Healer Baptiste dari Overwatch 2 menunjukkan kasut EXOnya dengan melompat ke tanah yang lebih tinggi sementara mensasarkan pelancar biotanya

Ketika datang ke kebolehan berguna ketika dalam keadaan yang ketat semasa Overwatch 2 perlawanan, Bidang Keabadian Baptiste adalah salah satu pilihan yang menonjol.

Peranti yang boleh dibuang ini merangkumi 6.Radius 5 meter dan dapat memberikan keabadian sementara kepada rakan sepasukan di dalamnya. Ini boleh menjadi penukar permainan ketika menghancurkan ultimates yang dapat menghapuskan seluruh pasukan, seperti D. atau Deadeye Cassidy.

Walaupun ia boleh dimusnahkan dan mempunyai tempoh singkat lima saat untuk penjana dan 5.5 saat untuk lapangan, keberkesanan keupayaan ini adalah apa -apa untuk mengejek terima kasih kerana ia menjadi lifesaver literal.

1) Kebangkitan Mercy

Keupayaan adalah kemahiran yang selalu berguna dalam mana -mana perlawanan atau di mana -mana peta. .

.

Sama ada ia menjaga pasukan musuh mengambil titik atau hanya membeli pasukan anda lebih banyak masa, Resurrect bukan sahaja salah satu kebolehan asas yang paling berkesan dari mana -mana wira penyembuhan tetapi salah satu yang terbaik dalam keseluruhan permainan.

Paling tidak berkesan Overwatch kebolehan, kedudukan

5) Perisai Brigitte Bash

Brigitte, seorang penyembuh dari Overwatch 2, memegang perisainya dengan ketat sambil melihat dari luar skrin

Brigitte’s Shield Bash adalah keupayaan yang mempunyai lebih banyak kesan Overwatch 1 berbanding dengan .

Dalam Overwatch, . Tetapi dalam , Keupayaan ini dikeluarkan memihak kepada lebih banyak kerosakan dan pilihan mobiliti untuk watak. Kerosakan dan kebolehlaksanaan sentiasa berguna, terutamanya untuk penyembuh seperti Brigitte, tetapi kehilangan kesan stun sukar untuk diabaikan.

Sebelum ini, Bash Shield Brig dapat mengganggu musuh tertentu atau memberi rakan sepasukannya pembukaan kecil ke arah lawan yang terkejut. Overwatch 2, Keupayaan masih akan menimbulkan musuh ketika digunakan semasa dia Perhimpunan Ultimate, Tetapi rasanya seperti nerf yang signifikan kepada watak dan bukannya penggemar (walaupun kerosakan perisai bash meningkat kepada 50).

Brigitte juga boleh melarikan diri dengan lebih mudah dari situasi tertentu terima kasih kepada kesan pergerakan cepat yang diberikan keupayaannya, tetapi sukar untuk melihat kehilangan kesan dari Overwatch seperti apa -apa selain penurunan ke kemampuan bash perisai.

4) Tambang Venom Widowmaker

Sniper Widowmaker dari Overwatch 2 mensasarkan senapangnya sambil melihat kamera

Walaupun tidak sepenuhnya tidak berkesan, adalah salah satu kebolehan yang lebih kurang bersemangat dari mana -mana wira di Overwatch 2. Tambang ini adalah perwujudan perkataan “meh” terima kasih kepada output kerosakan kecilnya (15 kerosakan sesaat selama lima saat untuk sejumlah 75 kerosakan yang mungkin) dan kemudahan yang dapat dimusnahkan.

Bahawa dikatakan, lombong Venom boleh menjadi alat yang berguna bagi mereka yang bermain sebagai widowmaker kerana ia membolehkan pemain melihat musuh beracun melalui dinding dan dapat memberi amaran kepadanya ke hadapan mereka jika mereka menyelinap padanya. Ia juga boleh menjadi cara yang baik untuk menyelesaikan musuh yang mempunyai kesihatan yang rendah dan berusaha melarikan diri.

Tetapi kekurangan fleksibiliti dan kegunaan untuk rakan sepasukan lain menjadikan lombong Venom salah satu kebolehan permainan yang paling tidak berkesan.

3) Teleporter Symmetra

Overwatch ke Overwatch 2. Tetapi perubahan itu hanya melemahkan keberkesanan Keupayaan Teleporter Sym.

Dalam Overwatch, . Ini boleh menjadi sangat berguna jika anda perlu mendapatkan pasukan anda dari spawn kembali ke objektif atau muatan secepat mungkin. . Ia juga mempunyai kesihatan yang lebih rendah daripada dulu, dikurangkan dari 300 hingga 200 kesihatan.

Bukan sahaja perubahan ini menjadikannya lebih lemah dan kurang berkesan, tetapi disebabkan oleh had masa, teleporter hanya alat yang berguna pada peta tertentu. Tidak menafikan bahawa ia pasti salah satu kebolehan yang lebih lemah dalam permainan.

Overwatch 2 Kerosakan Hero Cassidy mensasarkan revolvernya di kamera sambil merokok cerut

Terdapat beberapa kebolehan berasaskan pergerakan di seluruh wira di Overwatch 2, Tetapi Cassidy nampaknya telah mendapat hujung pendek tongkat dengan roll tempurnya kerana ia pasti salah satu yang lemah.

Walaupun kebolehan pergerakan lain dalam permainan dapat membantu watak -watak melarikan diri dalam segala macam arah -seperti Slaid Kuasa Soujourn, yang membolehkannya untuk kedua -dua slaid atau melompat ke tanah yang lebih tinggi, atau Boots Exo Baptiste yang membiarkannya melompat ke tahap yang ketara apabila dicas sepenuhnya-Cassidy’s Combat Roll hanya itu: gulungan asas. Ini dapat membantu jika Cassidy berdekatan untuk menutupi bahawa ia dapat membolehkannya menyembunyikannya dengan cepat, tetapi itu dari segi kegunaan.

Walaupun ia bukan tanpa kegunaannya, gulungan tempur bukan sahaja kemampuan pergerakan yang paling tidak berkesan secara keseluruhan.

1) Projektor Halangan Winston

Gorilla dan Tank Hero dari Overwatch 2 menyebarkan projektor penghalangnya sementara disembuhkan oleh rahmat

Terdapat beberapa tangki perisai di Overwatch 2, Tetapi keupayaan perisai Winston pasti salah satu yang paling lemah berbanding dengan perisai pahlawan seperti Sigma Reinhardt.

Keupayaan projektor penghalang membolehkan Winston untuk gelembung pasukannya dengan perisai pelindung, tetapi ia sangat rapuh dan boleh segera dimusnahkan oleh musuh jika mereka membuang sedikit senjata api yang paling kecil. Bukan itu sahaja tetapi perisai itu lebih banyak lagi pada tahun ini apabila kesihatan projektor penghalang dikurangkan dari 700 hingga 650.

Ini jelas merupakan keupayaan yang dimaksudkan untuk digunakan untuk pertahanan sementara, dan apabila digunakan dengan betul oleh pemain Winston yang mahir, ia dapat memberikan perlindungan yang sangat diperlukan untuknya dan rakan sepasukannya. Tetapi negatif projektor penghalang jauh melebihi positif dan menjadikannya salah satu kebolehan wira yang paling berkesan untuk dijumpai Overwatch 2.

Antonia Haynes adalah penulis permainan umum yang bebas untuk dot eSports yang tinggal di sebuah bandar kecil di England di mana dia telah menjalani hidupnya sepanjang hidupnya. Memulakan karier penulisan permainan video beliau pada tahun 2014, dan mempunyai cinta yang gemar permainan sejak zaman kanak -kanak, dia menjadi penulis kakitangan pada tahun 2018 sebelum menjadi bebas pada tahun 2023 dengan peranannya di dot eSports. Hari idealnya terdiri daripada makanan ringan, piyama yang lembut dan permainan video kerana terus terang pergi ke luar adalah terlalu berlebihan.

All Overwatch 2 watak dan kebolehan terperinci

Senarai Overwatch 2 Watak dimuatkan dengan wira yang pelik dan indah, dan kami telah memperincikan kebolehan masing -masing supaya anda dapat menguasai mereka dalam masa yang singkat.

Diterbitkan: 27 Jun, 2023

Ingin mengetahui kebolehan semua watak Overwatch 2? Sekuel permainan FPS berasaskan wira Blizzard mempunyai campuran watak-watak yang kembali dan wajah baru. .

Tidak seperti permainan FPS pertama di mana semua pahlawan tersedia untuk semua pemain, anda kini perlu membuka kunci 2 Heroes Overwatch 2 dari Pass Battle Musim Permainan. Watak -watak baru dipaparkan di trek percuma, tetapi anda perlu mencapai pangkat 55 dalam permainan pc percuma untuk membuka kunci mereka. Watak Overwatch 2 seterusnya dijangka melancarkan setiap musim lain, bermula dari Musim 2.

. Walau bagaimanapun, jika anda sedang mencari peranan yang cepat dengan peranan, kami mempunyai panduan mengenai Overwatch 2 DPS terbaik, sokongan Overwatch 2 yang terbaik, dan tangki Overwatch 2 yang terbaik, yang dapat menjimatkan beberapa penyelidikan.

Berikut adalah semua Overwatch 2 aksara:

Ana

 • Peranan: Sokongan
 • Senapang biotik
  Senapang sniper dengan tembakan yang menyembuhkan rakan sepasukan dan merosakkan musuh. Anda boleh skop dengan memegang butang tetikus yang betul.
 • Dart tidur
  .
 • Bom tangan biotik
  Bom tangan yang boleh dibuang yang menyembuhkan rakan sepasukan dan meningkatkan berapa banyak penyembuhan yang dapat mereka terima, sambil menerapkan kesan sebaliknya terhadap musuh yang ditangkap dalam bidang kesannya.
 • Nano Boost
  Supercharges sekutu sehingga mereka menangani lebih banyak kerosakan dan mengambil sedikit kerosakan

Ashe

 • DPS
 • The Viper
  Senapang separa auto yang dapat menyampaikan tembakan kuasa ketika memasuki.
 • Pistol Jurulatih
  Letupan senapang patah api yang cepat dan cepat yang menangani banyak kerosakan dan mengetuk abu kembali.

 • Letupan yang boleh dibuang dengan kelewatan yang singkat. Ia boleh ditembak untuk letupan lebih cepat.
 • B.O..
  Robot yang boleh dilahirkan di medan perang. Dia melangkah ke hadapan mengetuk musuh ke langit dan kemudian menembak mereka dengan senjata yang dipasang pada pergelangan tangannya.

Baptiste

 • Sokongan
 • Pelancar Biotik
  .
 • Pecah regeneratif
  Menyembuhkan diri anda dan sekutu berdekatan untuk pecah kesihatan segera, diikuti dengan kesan penyembuhan yang perlahan. .
 • Bidang keabadian
  . .
 • Matriks penguatan
  Perisai yang diunjurkan beberapa meter di hadapan Baptiste, menyentuh kesan penyembuhan dan merosakkan mana -mana projektil sekutu yang melaluinya.
 • Boots exo
  Lompatan yang dikenakan yang boleh digunakan untuk mengakses sudut pandang. Tahan crouch untuk mengecas.

Bastion

 • Peranan: DPS
 • Konfigurasi: Serangan
  Dalam persediaan ini, Bastion adalah wira seperti tangki yang bergerak perlahan dengan pistol gatling yang dahsyat.
 • Konfigurasi: Recon
  Pendirian seperti walker yang lebih tangkas dengan senapang yang tepat.
 • A-36 Bom Taktikal
  ‘Nade yang boleh melantun dinding atau meletupkan kesan dengan musuh atau lantai.
 • Konfigurasi: Artileri
  Konfigurasi Artileri pegun yang membolehkan anda memilih tiga lokasi untuk dibombardir.

Overwatch 2 Watak: Brigitte Menggunakan Perisainya

Brigitte

 • Peranan: Sokongan
 • Rocket Flail
  .
 • Pek pembaikan
  Buangkannya di sekutu untuk menyembuhkan mereka dengan mantra pendek.
 • Pukulan cambuk
  Mengetuk musuh kembali dengan serangan flail yang dilanjutkan.
 • Perisai Barrier
  Pegang butang tetikus yang betul untuk menggunakan penghalang tenaga dengan banyak kesihatan.
 • Perisai bash
  Semasa menggunakan perisai penghalang, anda boleh mengenakan bayaran ke hadapan untuk merosakkan dan mengetuk musuh kembali.
 • Perhimpunan
  Kelajuan pergerakan dan kesihatan buffs untuk semua sekutu berdekatan.
 • Memberi inspirasi
  Ini adalah kesan penyembuhan AOE pasif yang dicetuskan setiap kali anda menangani kerosakan pada musuh.

Cassidy

 • Peranan:
 • Peacekeeper
  Revolver kerosakan tinggi.
 • Roll Combat
  Dapatkan tambah nilai segera dan elakkan api masuk dengan roll arah.
 • Bom tangan magnet
  Bom tangan jarak pendek yang magnet ke arah musuh terdekat dan meletup, menangani kerosakan tambahan jika ia melekat pada mereka terlebih dahulu.
 • Deadeye
  Masukkan mod Sharpshooter di mana anda mengunci setiap musuh yang kelihatan sebelum memunggah voli yang mematikan, tembakan yang sangat tepat.

Overwatch 2 Tahap Senarai: D.VA Mengambil Tujuan dengan Pistolnya

D.VA

 • Peranan: Tangki
 • Meriam fusion
  Peniaga Kerosakan Utama, Bekerja Seperti Senapang Senapang Penuh.
 • Pistol ringan
  Apabila keluar dari mech, D.Utama VA adalah pistol automatik.
 • Penggalak
  Jet melalui udara ke arah yang anda hadapi.
 • Matriks Pertahanan
  Menyekat api masuk.
 • Peluru berpandu mikro
  Api voli kecil roket mini.
 • Merosakkan diri
  .
 • Panggil Mech
  Bertahan dari mech untuk jangka masa yang cukup lama dan anda boleh bertelur dalam pengganti.
 • Mengeluarkan
  Melarikan diri dari Mech jika ia memerlukan terlalu banyak kerosakan dan terus berjuang dengan berjalan kaki.

Doomfist

 • Peranan: Tangki
 • Meriam tangan
  Senjata utama jarak jauh dengan penyebaran seperti senapang patah. Muat semula secara automatik.
 • Punch roket
  Caj Power Punch yang melancarkan anda ke hadapan dan mengetuk sasaran kembali. Kerosakan tambahan jika anda mengetuk musuh ke dinding.
 • Slam seismik
  Melompat dan kemudian menghancurkan kembali ke tanah, menangani kerosakan AOE.
 • Blok kuasa
  Perisai tenaga kecil yang menghalang kerosakan dan menukarkannya menjadi caj untuk pukulan roket anda.
 • Meteor Strike
  .

Echo

 • Peranan: DPS
 • Tri-shot
  Menembak tiga projektil dalam susunan segi tiga.

 • Sebilangan kecil bom melekit meletup selepas sekering pendek.
 • Penerbangan
  Pecutan penerbangan yang cepat dan maju diikuti dengan tempoh yang singkat di mana anda boleh terbang dengan bebas.
 • Memfokuskan rasuk
  Rasuk kerosakan yang sangat tinggi yang lebih merosakkan sasaran yang rendah pada kesihatan.
 • Duplikat
  Salin musuh yang disasarkan untuk meningkatkan pangkat anda. Hentikan musuh daripada menukar Overwatch 2 aksara sehingga anda selesai.
 • Meluncur
  Daripada melompat dan jatuh, echo dan meluncur setelah melompat.

Overwatch 2 Peranan: Kerosakan Hero Genji Menghancurkan Shuriken

Genji

 • Peranan: DPS
 • Shuriken
  Pecutan tepat tiga shurikens dengan butang tetikus kiri anda, atau lontaran mendatar yang tercedang jika anda menggunakan butang tetikus kanan.
 • Destrect
  Hantar projektil masuk kembali ke musuh, menyekat huru -hara dan kerosakan peluru.
 • Swift Strike
  Serangan dash cepat di mana anda menyerang musuh dengan pedang anda. .
 • Dragonblade
  Serangan Pedang Buffs Genji sehingga anda menangani lebih banyak kerosakan, dapat melangkah lebih jauh, dan mogok lebih kerap.

 • Wall-Climb dan Double-Jump.

Hanzo

 • Peranan: DPS
 • Busur ribut
  Tunduk dan anak panah. Boleh dikenakan pukulan yang lebih merosakkan.
 • Anak panah ribut
  Volley dari lima anak panah yang menangani kurang kerosakan.
 • Sonic Arrow
  Tembak anak panah yang mengesan musuh berdekatan untuk jangka masa yang singkat.
 • Lunge
  Double-jump.
 • Dragonstrike
  Menembak semangat naga ke hadapan, menangani kerosakan besar -besaran kepada mana -mana musuh yang dilalui.
 • Mendaki dinding
  . Melompat ke arah dinding dan Hanzon akan mula bergegas.

Overwatch 2 Watak: Junker Queen memegang pisau tempur

Ratu Junker

 • Peranan: Tangki
 • Scattergun
  Senapang senapang untuk pergaduhan jarak dekat.
 • Bilah bergerigi
  Buangkan pisau ini untuk menangani kerosakan, kemudian gunakan kemahiran sekali lagi untuk menariknya kembali kepada anda, menarik musuh yang tersekat bersama dengannya. Menimbulkan kesan yang melukai terhadap musuh, yang menangani kerosakan dari masa ke masa.
 • Berteriak
  .
 • Pembunuhan beramai -ramai
  Luka semua musuh di hadapan anda.
 • Mengamuk
  Caj ke hadapan, musuh yang mencederakan. Ini menangani kerosakan dari masa ke masa dan menghalang mereka daripada penyembuhan.
 • Adrenalin tergesa -gesa
  Tukar kerosakan luka ke dalam penyembahan diri.

Junkrat

 • Peranan: DPS
 • Pelancar Frag
  Kebakaran memantul bom tangan di musuh.
 • Tambang gegaran
  Lombong yang meletupkan, mengetuk musuh kembali jauh.
 • Perangkap keluli
  Perangkap beruang menghalang sesiapa yang ditangkap di dalamnya dari bergerak sehingga ia pecah.
 • Rip-tayar
  .
 • Jumlah Mayhem
  Jatuhkan sekumpulan bom apabila dihapuskan, dan tidak merosakkan bahan peledak anda sendiri.

Overwatch 2 Watak: Kiriko dengan Kertas Ofuda di Sedia

Kiriko

 • Peranan: Sokongan
 • Penyembuhan Ofuda
  .
 • Kunai
  Membuang pisau yang menangani kerosakan kritikal tambahan.
 • Langkah cepat
  Teleport ke sekutu.
 • Perlindungan Suzu
  Buangkan pesona yang menjadikan sekutu buat sementara waktu dan menghilangkan kesan negatif.
 • Kitsune Rush
  Menghantar Roh Fox ke hadapan. Mana -mana sekutu yang mengikutinya mendapat penggemar besar untuk kelajuan pergerakan, kelajuan serangan, dan pemendekan cooldowns.

LifeWeaver

 • Peranan: Sokongan
 • Penyembuhan bunga
  Tahan kemampuan ini untuk mengecas pecah penyembuhan. Lepaskan tindakan untuk menyembuhkan sekutu yang disasarkan.
 • Voli Thorn
  Cepat api penyebaran duri.
 • Platform Petal
  .
 • Rejuvenating dash
  Lakukan sengkang dan sembuh dengan ringan pada masa yang sama.
 • Cengkaman hidup
  Tarik sekutu ke lokasi anda sambil melindungi mereka dari kemampuan kawalan dan kerosakan orang ramai.
 • Pokok kehidupan
  Letakkan pokok penyembuhan yang serta -merta mengembalikan kesihatan sekutu berdekatan apabila tumbuh dan terus menyembuhkan kerana ia tetap hidup.

Lucio

 • Peranan: Sokongan
 • Penguat sonik
  Kebakaran peluru jarak jauh yang menangani kerosakan yang rendah terhadap kesan.
 • Gelombang bunyi
  Alt-api untuk penguat sonik. Menembak letupan tenaga sonik yang mengetuk musuh kembali jarak jauh.
 • Crossfade
  Pilih antara kawasan penyembuhan kesan dan rangsangan kelajuan untuk anda dan sekutu anda yang berdekatan.

 • Buffs kesan Crossfade.
 • Penghalang bunyi
  Pukulan sementara kesihatan tambahan untuk sekutu berdekatan.
 • Menaiki dinding
  Keupayaan pergerakan pasif yang membolehkan anda meluncur di sekitar dinding dengan kelajuan yang besar.

Mei

 • Peranan: DPS
 • Blaster endotermik
  Hos jarak pendek kerosakan beku yang melambatkan pergerakan musuh. Alt-api melancarkan icicle jarak jauh yang menangani kerosakan yang tinggi.
 • Cryo-freeze
  Membekukan diri anda dalam blok ais penyembuhan, memberikan kebolehlaksanaan selagi blok ais aktif.
 • Dinding ais
  Mendirikan dinding ais untuk menghalang pergerakan musuh dan garis penglihatan. Setiap tiang dinding ais boleh dimusnahkan.
 • Blizzard
  Hantarkan drone yang membeku musuh dalam kawasan yang luas.

Belas kasihan

 • Peranan: Sokongan
 • Kakitangan Caduceus
  Pegang butang tetikus kiri untuk menembak sinar penyembuhan di sekutu yang disasarkan.
 • Caduceus blaster
  Pistol Rendah Rendah, Penuh Auto.
 • Malaikat penjaga
  Melancarkan rahmat ke arah sekutu. Semasa terbang ke arah rahmat sekutu dapat mempercepatkan lompatan dengan melompat, atau melompat lebih jauh ke atas dengan berjongkok.

 • Menghidupkan semula rakan yang jatuh.
 • Keturunan malaikat
  Tetap tinggi di atas medan perang dengan kelajuan keturunan yang sangat perlahan.
 • Valkyrie
  Kawalan penerbangan penuh untuk jangka masa yang singkat, dengan kebolehan yang dipertingkatkan.

Overwatch 2 Watak: Moira Mengeringkan Musuh

Moira

 • Peranan: Sokongan

 • Tahan untuk menyembuhkan semua sekutu di hadapan anda. Ini menggunakan sumber tenaga biotik Moira. Alt-api mengubah saluran menjadi satu kerosakan yang merosakkan, yang juga menjana semula tenaga biotik anda.
 • Biotik orb
  Menembak orber tenaga biotik yang sama ada menyembuhkan sekutu atau menyakitkan musuh dalam bidang kesannya.
 • Pudar
  Belok tidak kelihatan, tidak dapat dilupakan, dan bergerak lebih cepat untuk masa yang singkat untuk melarikan diri. Anda tidak boleh menggunakan kebolehan lain semasa pudar aktif.
 • Penggabungan
  Ulama ini membakar rasuk yang sama ada menyembuhkan sekutu atau merosakkan musuh.

Orisa

 • Peranan:
 • Pemandu Fusion Augmented
  Meriam berputar berasaskan tenaga yang terlalu panas jika menembak untuk jangka masa yang panjang.
 • Javelin tenaga
  Buangkan Javelin di musuh untuk memecahkan mereka, menangani kerosakan, dan mengetuk mereka kembali. Ini mengatasi lebih banyak kerosakan jika anda mengetuk mereka ke dinding.
 • Mengukuhkan
  Buffs kesihatan anda, mengurangkan kerosakan yang diambil, dan melambatkan seberapa cepat senjata utama anda terlalu panas untuk jangka masa yang singkat.
 • Spin Javelin
  Putar Javelin di hadapan anda, memusnahkan projektil, menyekat kerosakan huru -hara, menyentuh kelajuan pergerakan anda, dan menolak musuh kembali.
 • Terra lonjakan
  Menghisap musuh dan perangkap mereka di tempat, sebelum memperoleh semua penggemar menguatkan dan melepaskan pecah kerosakan.

Pharah

 • Peranan: DPS
 • Pelancar Roket
  Projek Roket Hujan Hujan turun di musuh anda.
 • Lompat jet
  Terbang ke atas untuk mendapatkan pandangan yang baik di medan perang.
 • Letupan Concussive
  Letupan letupan yang mengetuk musuh kembali ke kawasan kesan.
 • Barrage
  Volley besar-besaran mini-rocket.
 • Hover jet
  Bergerak di tempat ketika di udara.

Overwatch 2 Ramattra - Sebuah omnik besar melipat tangannya di dadanya sebagai dua lengan yang lebih besar di bahunya membuang pukulan di hadapannya

Ramattra

 • Tidak sah pemecut
  Senjata berasaskan peluru yang memadamkan corak tetap.
 • Penghalang tidak sah
  Mewujudkan halangan di lokasi yang disasarkan.
 • Borang Nemesis
  Melengkapkan satu set serangan yang berbeza dan mendapatkan perisai tambahan semasa memasuki bentuk nemesis.
 • Pummel
  Serangan musuh dengan pukulan yang menembusi wira dan halangan (eksklusif untuk bentuk nemesis).
 • Blok
  Kurangkan semua kerosakan masuk sebanyak 75%, juga melambatkan kelajuan pergerakan anda sebanyak 50% (eksklusif untuk bentuk nemesis).
 • Vortex Ravenous
  Api bola nano yang meletup apabila ia mencecah tanah, mewujudkan medan yang merosakkan yang bukan sahaja melambatkan sasaran tetapi juga menariknya ke bawah.
 • Pemusnahan
  Dengan serta -merta masukkan bentuk nemesis dan melepaskan tenaga yang menangani 30 kerosakan sesaat ke musuh yang berdekatan.

Reaper

 • Peranan: DPS
 • SHOTGUNS HELLFIRE
  Senjata utama jarak jauh.

 • Sasarkan lokasi dan teleport di sana.
 • Bentuk Wraith
  Dapatkan penggemar kelajuan dan pergerakan kelajuan sementara, tidak dapat menembak semasa aktif.
 • Kematian Blossom
  Kerosakan semua musuh yang berdekatan dengan pelepasan senapang patah yang berputar.
 • Menuai
  Merosakkan musuh untuk sembuh.

Reinhardt

 • Peranan: Tangki

 • Tukul besar dan berkuasa roket yang menangani banyak kerosakan huru-hara.
 • Caj
  Jalankan kepala lurus, menyapu musuh di jalan anda dan membantingnya ke dinding seterusnya. Anda juga boleh membatalkan caj dan mengarahkannya sedikit – jadi anda boleh menghantar musuh terbang dari peta tanpa menyertai mereka.
 • Mogok api
  Menghantar peluru api di musuh.
 • Medan penghalang
  Pegang butang tetikus yang betul untuk menggunakan perisai tenaga yang besar yang menghalang semua projektil masuk. Perisai mempunyai kolam kesihatan yang sangat besar.
 • Earthshatter
  Menghancurkan tanah di hadapan anda yang menangani kerosakan besar -besaran dan mengetuk musuh kembali ke kerucut frontal.

Roadhog

 • Peranan: Tangki
 • Pistol sekerap
  Senapang patah yang menembak logam sekerap – penyebaran yang sangat tinggi. Alt-Fire melancarkan bola sekerap yang meletupkan kesan, membiarkan anda menangani kerosakan yang lebih tinggi kepada musuh yang jauh.
 • Cangkuk rantai
  Buang ke selak ke musuh dan menyeretnya ke arah anda.
 • Ambil nafas
  Makan makanan untuk menyembuhkan diri anda dan mengurangkan berapa banyak kerosakan yang anda ambil.
 • Seluruh babi
  Mengubah pistol sekerap ke mesin kematian penuh auto tanpa tambah nilai, kadar api yang lebih tinggi, dan kesan knockback yang besar.

Overwatch 2 Watak: Sigma menyulap hiperspheresnya

Sigma

 • Peranan: Tangki
 • Hyperspheres
  Lancarkan dua caj yang meletup, menangani kerosakan dalam bidang kesan. Ini menangani banyak kerosakan jika anda boleh mendarat secara konsisten.
 • Genggaman kinetik
  Menyerap projektil masuk dan mengubahnya menjadi perisai.
 • Pertambahan
  Buang banyak batu dan serpihan di musuh, mengetuk mereka kembali dan menangani kerosakan.
 • Penghalang eksperimen
  Membuang halangan yang terapung dan boleh diletakkan sangat jauh. Anda boleh ingat ini jika anda perlu meletakkan semula.
 • Fluks graviti
  Tukar undang -undang graviti untuk musuh anda dan kemudian membantingnya kembali ke dalam kotoran.

Sojourn

 • Peranan: DPS
 • Railgun
  Senapang serangan tenaga penuh auto yang menangani kerosakan hit-scan. .
 • Slaid kuasa
  Luncurkan di seberang tanah dan kemudian membatalkan untuk melompat melalui udara.
 • Pukulan gangguan
  Menembak gelembung tenaga, merampas dan merosakkan musuh di dalamnya.
 • Overclock
  Memberi caj tak terhingga untuk alt-api kereta api.

 • Peranan: DPS
 • Senapang denyut berat
  Senapang serangan auto penuh yang menangani kerosakan pepejal.
 • Pecut
  Tahan pergeseran untuk berjalan lebih cepat.
 • Bidang biotik
  Boleh dibuang yang menggunakan kawasan penyembuhan yang baik untuk anda dan rakan sepasukan anda.
 • Helix Rockets
  .
 • Visor taktikal
  Mengaktifkan AIMBOT.

Overwatch 2 Watak: Sombra menembak pistol mesinnya dengan Lucio di latar belakang

Sombra

 • DPS
 • Pistol Mesin
  Dua pistol mesin jarak pendek dengan penyebaran yang tinggi.
 • Hack
  Tahan untuk menggodam musuh, yang menghalang mereka daripada menggunakan kebolehan dan menandakannya untuk rakan sepasukan anda – bahkan melalui dinding. Hack juga boleh digunakan pada pek kesihatan untuk menjadikan mereka bertelur lebih cepat dan menghentikan musuh daripada menggunakannya.
 • Stealth
  Menjadi tidak kelihatan dan bergerak lebih cepat. Anda boleh dikesan jika anda terlalu dekat dengan musuh.
 • Translocator
  .
 • Emp
  Tawaran 40% daripada semua kesihatan musuh berdekatan sebagai kerosakan, menggodam mereka, dan memusnahkan halangan.
 • Oportunis
  Anda dapat melihat musuh yang menyakitkan melalui dinding dan anda menangani kerosakan tambahan 40% ke arah musuh yang digodam.

Symmetra


 • Rasuk tenaga jarak dekat yang meningkatkan kerosakan.
 • Sentry Turret
  . Kesan ini dapat disusun.
 • Teleporter
  Buat dua teleporter sementara untuk traversal peta segera.
 • Halangan foton
  Membuang halangan tenaga raksasa dengan kesihatan yang begitu banyak hampir mustahil untuk dimusnahkan.

 • Peranan: DPS
 • Pistol rivet
  Pada dasarnya senapang yang membakar bolt logam. Kadar api perlahan, tetapi sangat tepat. Alt-api adalah pukulan jarak jauh yang kurang tepat.
 • Memasuki tukul
  Memukul musuh untuk menangani kerosakan, atau menara anda sendiri untuk membaikinya.
 • Menyebarkan turet
  Turet auto yang membina diri yang membakar mana-mana musuh yang kelihatan.
 • Beban
  Dapatkan kesihatan tambahan, serangan yang lebih baik, kelajuan pergerakan, dan kelajuan tambah nilai.
 • Teras molten
  Pelancaran kolam logam cair yang merosakkan musuh yang melewati, dan menangani kerosakan tambahan kepada perisai.

: Penutupan pengesan

Tracer

 • Peranan: DPS
 • Pistol Pulse
  .
 • Berkedip
  Teleport segera ke arah yang anda jalani.
 • Ingat
  Mundur masa dan kembali ke lokasi anda yang terdahulu, mengembalikan sebarang titik kesihatan yang hilang dalam proses.
 • Bom Pulse
  .

Widowmaker

 • Peranan: DPS
 • Ciuman Widow
  Kebakaran Standard adalah senapang serangan, Alt-Fire mengubahnya menjadi senapang sniper scoper.
 • Cangkuk bergelut
  Bergelut ke tebing.

 • Perangkap racun yang meletupkan berdasarkan jarak, merosakkan musuh yang terjejas, dan menandakannya supaya anda dapat menjejaki pergerakan mereka melalui dinding.

 • Ini pada dasarnya memberikan hacks dinding seluruh pasukan anda.

Winston

 • Peranan:
 • Tesla Cannon
  Menembak kerosakan elektrik di arka jarak pendek di hadapan anda. Anda boleh mengenakan pukulan jarak jauh yang menangani kerosakan tambahan.
 • Pek melompat
  Melompat melalui udara, mendarat di atas masalah musuh merosakkan mereka.
 • Projektor penghalang
  Menyebarkan kubah besar yang melindungi persahabatan di dalam projektil musuh.
 • Kemarahan primal
  Dapatkan penggemar kesihatan besar -besaran dan meningkatkan kelajuan huru -hara anda, melompat cooldown, dan kerosakan. Setelah aktif Winston hanya boleh menggunakan huru -hara dan melompat.

Overwatch 2 Watak: Bola Wrecking Menggunakan Meriam Quad

Wrecking Ball

 • Peranan: Tangki
 • Cannons Quad
  Empat meriam hit-scan automatik merosakkan kerosakan sederhana. Paling berkesan dekat.
 • Cakar bergelut
  Berubah menjadi bola logam bergulir dan melancarkan cangkuk bergelut untuk bertindak sebagai sauh anda. Berayun di sekitar titik anchor menangani kerosakan perlanggaran dan mengetuk musuh. Anda boleh menggunakan cakar bergelut untuk pecutan cepat, atau untuk naik tinggi.
 • Gulung
  Berubah menjadi bola logam yang bergerak lebih cepat.
 • Piledriver
  Apabila udara dan rolling, gunakan keupayaan ini untuk membanting ke tanah, mengetuk musuh ke udara dan merosakkannya.
 • Perisai penyesuaian
  Buat sementara waktu kesihatan anda. .
 • Lombong
  Jatuhkan kelompok besar lombong jarak yang menangani kerosakan yang tinggi.

Zarya

 • Peranan: Tangki
 • Meriam zarah
  Rasuk jangka pendek tenaga yang merosakkan. . .
 • Penghalang zarah
  Buat halangan di sekeliling diri anda yang menyerap kerosakan masuk dan mengecas meriam anda. .
 • Halangan yang diunjurkan
  Buat halangan di sekitar rakan sepasukan yang menyerap kerosakan masuk dan mengecas meriam anda.
 • Lonjakan graviton
  Api graviti dengan baik yang menghisap semua musuh yang berdekatan ke arahnya. Ini adalah ulat yang berfungsi dengan baik dalam kombinasi dengan kerosakan yang berlaku.

Zenyatta

 • Peranan:
 • Orb of Destruction
  Melemparkan orb-ac-enb di musuh. Alt-Fire adalah pukulan caj yang boleh menembak beberapa watak kesihatan rendah.

 • Lampirkan orb ke musuh yang meningkatkan jumlah kerosakan yang mereka ambil.

 • Lampirkan orb kepada rakan sepasukan yang menyembuhkan mereka.
 • Tendangan snap
  Tendangan huru -hara yang cepat yang menangani kerosakan dan knockback besar -besaran.
 • Transendensi
  Ini akhirnya mewujudkan kawasan yang besar yang memberi kelajuan penyembuhan dan kelajuan pergerakan yang lebih cepat ke semua sekutu yang berdekatan. Zenyatta tidak dapat dilupakan semasa menggunakan transendensi.

. Anda juga boleh membaca di semua peta Overwatch 2, serta pemikiran kami mengenai senarai Overwatch 2 Tahap semasa berdasarkan pengalaman kami dengan permainan. Kami juga mendapat senarai semua bakat Overwatch 2 yang diumumkan untuk mod Overwatch 2 PVE.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.