Semua kapal Horadrim | Diablo Immortal | Game8, kapal | Diablo Wiki | Fandom

Diablo kapal Horadrim abadi

Kapal Horadrim adalah artifak yang kuat yang memberikan atribut bonus tetap pemain ketika digunakan di sanctum Iben Fahd. Baca terus untuk senarai lengkap kapal termasuk kesannya dan bagaimana untuk mendapatkannya!

Semua kapal Horadrim

Kapal Horadrim adalah artifak yang kuat yang memberikan atribut bonus tetap pemain ketika digunakan di sanctum Iben Fahd. Baca terus untuk senarai lengkap kapal termasuk kesannya dan bagaimana untuk mendapatkannya!

Senarai kandungan

 • Senarai semua kapal
 • Cara Menggunakan Kapal
 • Panduan Berkaitan

Senarai semua kapal Horadrim

Kapal Kesan Bagaimana untuk mendapatkan
Belas kasihan Caldesan Memberikan penggemar tetap ke Perisai dan Penembusan perisai Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk melengkapkan Rift Cabaran Solo Tahap 10.
Ketakutan Cathan Memberikan penggemar tetap ke Perisai Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk mengalahkan Lord Martanos di Gunung Zavain (neraka i).
Rasa bersalah yang tidak dikenali Memberikan penggemar tetap ke Rintangan Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk mengalahkan Golem Sandstone Di Perpustakaan Zoltun Kulle (neraka i).
Ketabahan Iben Fahd Memberikan penggemar tetap ke Kerosakan dan Hidup Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Penurunan secara rawak ketika membuka dada Iben Fahd di Sanctum.
Visi Jered Cain Memberikan penggemar tetap ke Potensi dan Rintangan Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Diperoleh dari Deckard Cain setelah mengalahkan Skarn Semasa Cerita Utama Cerita Pencarian.
Ketepatan Nilfur Memberikan penggemar tetap ke Penembusan perisai Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk mengalahkan Mimpi ngeri kuno Dalam acara Zon Zavain Mount (neraka i).
Pengetahuan Tiraj tidak juga Memberikan penggemar tetap ke Hidup Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk mengalahkan hutan gelap Darah naik untuk kali kedua (neraka saya).
Kuasa Tal Rasha Memberikan penggemar tetap ke Kerosakan Setelah kembali ke Sanctum Iben Fahd. Ganjaran untuk mengalahkan Lassal api-spun untuk kali kedua.
Kebijaksanaan Zoltun Kulle Memberikan penggemar tetap ke Potensi . Ganjaran untuk mengalahkan Fleshcraft Hydra Di Perpustakaan Zoltun Kulle (neraka i).

Cara Menggunakan Kapal Horadrim

Diablo Immortal - Kapal Sanctum Lengkap Iben Fahd

Kapal Horadrim adalah barangan khas yang boleh dikembalikan ke Sanctum Iben Fahd di Westmarch. Pemain boleh memasukkan barang -barang ini ke dalam sanctum untuk menerima bonus tetap kepada atribut mereka.

Tidak seperti trofi Helliquary, tidak ada batasan bilangan kapal yang anda boleh aktif. Pastikan untuk mengumpulkan dan menaik taraf mereka untuk meraih faedah kuat atribut bonus mereka memberi anda!

Panduan Berkaitan Diablo Immortal

Diablo Immortal - Banner Separa Item

Kategori item

Menaik taraf bahan Runes Mata wang
Habis -habisan Item pencarian Kapal
Trofi

Kapal

Horadric Vessels-Bol

Kapal adalah jenis item di Diablo abadi.

Kandungan

Lore []

Legacy of the Horadrim

Semasa memburu ketiga -tiga, pengasas Horadric Mages menimbulkan kekuatan mereka ke dalam kapal -kapal ini, yang akan digunakan oleh generasi akan datang Horadrim. [1] Horadrim memahami kematian mereka, dan mencari jalan untuk memelihara pengetahuan dan kuasa mereka untuk kepentingan Horadrim masa depan. Melalui ritual, mereka menanamkan sebahagian daripada intipati mereka ke dalam batu permata ini. [2] Walau bagaimanapun, dengan kejatuhan perintah itu, kapal -kapal itu tersebar di tempat perlindungan. [1]

Pada tahun 1270, pencari shard ditugaskan oleh ingatan Iben Fahd untuk membawa kapal ke sanctum leluhurnya, untuk mewarisi warisan Horadrim. Apabila kapal itu dikembalikan, kenangan Horadric diaktifkan, [3] yang sanggup membantu mereka yang membuktikan diri mereka layak. [2]

Ulasan Pakar Gamespot

29 September 2021

Permainan []

Kapal adalah sebahagian daripada warisan sistem permainan Horadrim. Pemain boleh mendapatkan kapal melalui pelbagai aktiviti dalam permainan. Sebaik sahaja mereka membawa mereka ke Kuil Legacy di Sanctum of Iben Fahd, mereka boleh mendapatkan bonus. Kapal boleh ditingkatkan lagi melalui senarai kapal []

 • Belas kasihan Caldesann
 • Ketakutan Cathan
 • Ketabahan Iben Fahd
 • Visi Jered Cain
 • Ketepatan Nilfur
 • Pengetahuan Tiraj tidak juga
 • Kuasa Tal Rasha
 • Kebijaksanaan Zoltun Kulle