Semua Ganjaran FFXIV Seri 2 Pvp & Cara Mendapatkannya – Patch 6.2, Kedudukan | Final Fantasy XIV, The Lodestone

Kedudukan PVP FFXIV

Contents

29

Semua Ganjaran FFXIV Seri 2 Pvp & Cara Mendapatkannya – Patch 6.2

Kumpulan terkini FFXIV Hadiah multiplayer yang kompetitif di sini ihsan PvP Series 2, yang dikeluarkan bersama Patch 6.2. Mengikuti jejak langkah Archfiend Armor, penambahan baru mempunyai banyak untuk hidup sehingga musim ini. Adakah mereka membuat kumuh? Mari kita lihat dan tentukan sendiri kerana kita juga mengkatalog bagaimana untuk membuka kunci Ganjaran PvP Seri 2 ini!

Seperti halnya musim lalu, kumpulan terbaru ganjaran PvP membuka kunci sebagai memperoleh apa yang disebut “siri malmstones.”” Malm “pada dasarnya adalah Fantasi terakhir istilah untuk “batu,” yang bermaksud anda boleh Cukup fikirkan ini sebagai pencapaian atau pencapaian. Masing -masing pada dasarnya membuka kunci seperti ganjaran tahap pada lulus pertempuran Seperti yang anda perolehi: Sama seperti dalam permainan dalam talian lain hari ini. Walaupun anda tidak perlu membayar yuran berasingan. Setiap pemain tunggal mempunyai akses ke Siri 2 Malmstones sebaik sahaja mereka boot permainan.

Keutamaan nombor satu sedang belajar di mana untuk mencari mereka. Siri Malmstones terletak Di bahagian profil PvP menu watak dalam FFXIV. Ini membuka menu unik yang hanya berkaitan dengan kandungan multiplayer (atau pemain-versus-pemain) yang kompetitif. Di sini anda dapat menemui pangkat PVP keseluruhan anda, gambaran keseluruhan kemenangan dan kerugian masa lalu, kemahiran PVP, dan butang kelabu gelap yang ditandakan “Siri Malmstones.”Pilih ini untuk membuka bersamaan Siri 2 Battle Pass.

Ganjaran FFXIV PVP Seri 2

Seperti yang anda lihat dalam tangkapan skrin, terdapat 30 batu malmstones yang unik untuk musim ini. Setiap membuka kunci semasa anda mencapai tahap siri baru-yang ditunjukkan di atas bar pengalaman ungu di bahagian atas kanan skrin.

Terdapat beberapa perkara penting yang perlu diperhatikan di sini. Pertama, anda meningkatkan tahap siri anda dan membuka kunci Malmstones yang berkaitan hanya meningkat apabila anda melengkapkan mod PVP. Ini termasuk garis depan, konflik kristal, dan sayap saingan. Kedua, pengalaman yang diperlukan untuk meningkatkan tahap siri anda bertambah semasa anda maju. Ia mengambil masa 3,000 exp untuk pergi dari Siri Tahap 9 ke Siri Tahap 10, sebagai contoh, tetapi ia mengambil masa 4,000 untuk pergi dari 10 hingga 11.

Keperluan ini naik setiap lima peringkat. Berikut adalah pecahan berdasarkan Siri 1:

  • Tahap Siri 1-5 memerlukan 2,000 exp masing -masing
  • Tahap Siri 6-10 memerlukan 3,000 exp masing -masing
  • Tahap Siri 11-15 memerlukan 4,000 exp masing -masing
  • Tahap siri 16-20 memerlukan 5,500 exp masing -masing
  • Tahap Siri 21-25 memerlukan 7,500 exp masing -masing

Letakkan cara lain, mengisar dari pangkat 20 hingga pangkat 25 mengambil lebih daripada empat setengah kali lebih lama daripada pergi dari pangkat 1-5. Pemain yang merancang untuk menggagalkan ganjaran unik terakhir, yang dibuka pada tahap siri 25, tidak boleh menunda sehingga akhir siri PvP.

FFXIV Wolves den Pier Ferry Skipper

Yang membawa kita ke titik akhir. Kebanyakan Malmstones menganugerahkan 1,000 unit mata wang khas yang disebut Trofi Kristal. Ini boleh digunakan untuk membeli barang dari FFXIV Hub PvP: Wolves ‘Den Pier di La Noscea. Sekiranya anda tidak pernah ke Den Pier Wolves sebelum ini, atau terlupa untuk menyesuaikan diri dengan Aetheryte, bercakap dengan kapten feri di pendaratan Drydocks Moraby (i.e. Bahagian paling timur Drydocks Moraby di Low La Noscea).

Koordinat adalah (X: 26.8, Y: 35.7) Sekiranya anda masih hilang. Hanya sedikit tenggara dari mana anda boleh kembali ke tempat perlindungan pulau anda.

Kristal trofi boleh diberikan kepada Quartermaster Crystal di dalam Hati yang berani: kapal pelayaran besar itu di hujung barat Wolves ‘den Pier. Ganjaran termasuk gear glamor untuk pelbagai pekerjaan FFXIV serta gulungan orkestrion, bingkai plat pengembara, dan pelbagai barang lain yang boleh ditagih.

Ganjaran FFXIV PVP Seri 2

Perhatikan bahawa ganjaran kristal trofi ini jangan semestinya keluar setiap siri. Siri unik Malmstone Rewards, sebaliknya, lakukan Tamat tempoh dengan setiap siri PVP. Sekiranya anda ingin menjamin anda mendapat ganjaran khas untuk Siri 2, anda perlu memainkan beberapa pvp semasa siri 2. Biasa dan mudah. Itu membawa kita ke Rundown of Unik Ganjaran untuk musim ini. Kami akan meletakkan mereka (bersama -sama dengan keperluan mereka) di bahagian di bawah!

FFXIV PVP Series 2 Emotes

Etika Ballroom – Mengambil bahagian adalah item yang boleh dibeli yang dibuka secara kekal Emote “Roh” Untuk watak pemain anda. Anda boleh mengaksesnya setelah menggunakan etika tome dari menu emotes (secara semulajadi) atau mengaktifkannya dengan menaip “/semangat” ke dalam log sembang anda. Emote dibuka di Siri Tahap 5 semasa Siri 2.

FFXIV PVP Series 2 Plat Pengembara

The Kit Azure Framer (di atas kiri) dibuka pada tahap siri 10 semasa FFXIV PvP Series 2. Sedangkan Kit Crimson Framer (di atas kanan) Buka kunci pada tahap siri 20. Ini adalah kedua -dua latar belakang yang digunakan untuk plat pengembara.

FFXIV PVP Seri 2 Minions

The Clockwork Cerulean Chaser (angka biru yang digambarkan di atas) dan Clockwork Crimson Chaser (makhluk merah yang digambarkan di atas) adalah kedua -dua minions. Sama seperti ganjaran yang lain, mereka mula -mula muncul sebagai item dalam inventori anda yang mesti digunakan untuk membuka kunci mereka secara kekal untuk memanggil dari menu Panduan Minion. Opsyen Cerulean dibuka di Siri Tahap 15 manakala Crimson Minion dibuka segera selepas itu di Siri Tahap 16.

FFXIV PVP Series 2 Mount

Terakhir tetapi tidak kurang adalah gunung Fylgja. Secara teknikal, itu adalah “Fylgja Horn,”Yang dibuka pada tahap siri 25 semasa siri 2. Gunakan tanduk dari inventori anda untuk membuka kunci Red Dragon Mount secara kekal (yang kelihatan seperti makhluk -makhluk yang terdapat di Dravania). Anda kemudian boleh memanggilnya dari menu Panduan Gunung anda seperti mana -mana gunung lain FFXIV.

Setelah mencapai Malmstone ke -25 untuk siri ini, pemain hanya boleh menerima lebih banyak kristal trofi. Setiap pangkat akan menghasilkan 1,000 unit lagi mata wang. Kecuali untuk pangkat 30. Ini menawarkan 6,000 kristal trofi kekalahan untuk yang benar -benar berdedikasi. Itu sebenarnya sedikit dari Siri 1, yang hanya memberikan 5,000 kristal pada tahap siri 30. Selepas itu – pada tahap siri 31 dan ke atas – anda akan lebih banyak lagi kristal trofi pada 1,000 setiap peringkat.

Bercakap tentang “muncul,” dengan cara ini, jangan lupa untuk mengumpulkan ganjaran anda dari papan siri Malmstones. Pas pertempuran tidak secara automatik mendepositkan mata wang atau item ke dalam inventori anda. Sebaliknya, anda mesti Klik pada setiap nod berbentuk berlian di menu ketika mereka membuka kunci. Setiap Malmstone akan mengatakan “diperoleh” jika anda dapat pop gelembung dan dapatkan barang anda. Selepas itu tanda semak hijau akan meliputi ikon untuk menunjukkan bahawa anda telah mengumpulkan ganjaran tertentu.

Itu pada dasarnya untuk asas -asas. Tidak ada cara untuk menipu sistem untuk memperoleh lebih banyak exp siri; anda hanya perlu bermain pertandingan pvp.

Pencari tugas konflik kristal FFXIV

Cara terbaik untuk mengisar pengalaman pvp di ffxiv

Namun, tidak semua mod dicipta sama. Sekurang -kurangnya tidak apabila mengisar mata pengalaman PvP. Walaupun selepas kembalinya sayap saingan dalam Siri 2, Konflik kristal jauh dan jauh mod terbaik untuk mendapatkan siri exp dengan cepat. Anda boleh menemuinya di tab pertama “bahagian pvp menu pencari tugas. Pilih sama ada perlawanan kasual atau perlawanan peringkat. Sama ada seseorang akan memberikan exp siri.

Setiap perlawanan berlangsung hanya lima minit (sedikit lagi jika ada lebih masa). Kerugian sentiasa memberi anugerah 700 exp Walaupun menang selalu anugerah 900 exp. Sayap saingan dan garis depan memberi lebih banyak tetapi mengambil masa yang lebih lama (15 minit untuk bekas dan 20 minit untuk yang terakhir). Pembuatan jodoh juga cenderung jauh lebih cepat untuk konflik kristal kerana mod hanya memerlukan 10 pemain secara total. Walaupun dengan anggaran konservatif, memberi ruang untuk lebih masa, anda boleh mendapatkan hampir dua kali ganda exp Dari tiga kehilangan lima minit dalam konflik kristal dari satu kehilangan selama 20 minit di barisan hadapan. Itu bahkan tidak menyumbang masa pertarungan dan perlawanan shutout cepat (sesuatu yang hampir tidak pernah berlaku di barisan hadapan).

Secara terang -terangan, konflik kristal lebih banyak lagi menyeronokkan, juga. Pertempuran skala yang lebih kecil lebih taktikal dan boleh dibaca daripada gumpalan besar berpuluh -puluh pemain yang hancur antara satu sama lain di garis depan dan juga sayap saingan.

Ini bukan untuk mengatakan anda tidak boleh Main garis depan, tentu saja. Mod ini dimasukkan di antara cabaran rolet tugas harian pemain dapat menyelesaikan sekali setiap 24 jam untuk ganjaran bonus. Maksudnya Stipend besar pekerjaan atau allagan tomestones. Ia bernilai bermain garis depan untuk itu sekali sehari – yang perlahan -lahan memperoleh lebih banyak tahap siri sambil memperoleh ganjaran yang lebih tradisional.

Di sana anda memilikinya! Kami harap ini membantu anda memperoleh semua ganjaran untuk PvP Series 2 di FFXIV. Semoga berjaya dan bersenang -senang dalam konflik kristal! Anda perlu bermain banyak.

Kedudukan

Kedudukan konflik kristal

Penjara bawah tanah yang seni bina tidak pernah sama setiap kali anda meneroka mereka.
Tahap, siapkan gear Aetherpool anda, dan perlumbaan untuk mendapatkan skor tertinggi!

Tempoh Tallying: 09/11/2023 hingga 09/17/2023

Kedudukan garis depan

Uji keberanian anda dalam pertandingan mencengkam antara tiga kumpulan pengembara, masing -masing mewakili salah satu daripada tiga syarikat besar.
Mereka yang menunjukkan kehebatan yang ketara di medan perang akan mendapati diri mereka berada di bahagian atas kedudukan.

Chilla Thud Adamantoise [aether]
Tor Vilda Omega [Chaos]
Yuvia Moon Shiva [cahaya]

Tempoh Tallying: 09/11/2023 hingga 09/17/2023

Kedudukan syarikat besar

Adakah anda berdedikasi untuk syarikat besar anda? Misi Bekalan dan Penghantaran Lengkap, Fates, dan Pencarian Syarikat Besar, antara aktiviti lain, untuk mendapatkan anjing laut dan naik ke puncak kedudukan.

Cherry Blossom Hades [Mana]
Kiryuin Satsuki Siren [aether]
Lalatina Tonberry di mana -mana [Elemental]

Tempoh Tallying: 09/11/2023 hingga 09/17/2023

Kedudukan syarikat percuma

Sebuah syarikat bebas yang berusaha bersama, berkembang bersama. Adakah ia membuat dan mengumpulkan atau menyelidiki penjara bawah tanah yang berbahaya, usaha syarikat percuma anda akan mendapat kredit dan mungkin tempat di bahagian atas kedudukan.

Crystal Hades yang tidak bersalah [Mana]
Siren sindiket [aether]
Alien Bawang Gilgamesh [aether]

© 2023 Sony Interactive Entertainment LLC.”PlayStation Family Mark”, “PlayStation”, “Logo PS5”, “PS5”, “Logo PS4” dan “PS4” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc Inc.
Ikon ESRB dan ESRB Rating adalah tanda dagangan berdaftar Persatuan Perisian Hiburan.
Mac adalah tanda dagangan Apple Inc., Berdaftar di U.S. dan negara lain.
Windows sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Microsoft Corporation di Amerika Syarikat dan/atau negara lain.
Semua tanda dagangan lain adalah milik pemilik masing -masing.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam dan Steam adalah tanda dagangan dan/atau tanda dagangan berdaftar Valve Corporation di U.S. dan/atau negara lain.

© Square Enix
Square Enix, Inc., 999 n. Lebuhraya Pantai Pasifik, El Segundo, California 90245
Ilustrasi Logo: © Yoshitaka Amano

Kedudukan konflik kristal

Lodestone

18

Sena Yehn

9

Thunderbina Loux

10

Urryade mikro

11

Merlin Emryss

12

Vivian Infinity

13

Makoi Yukihira

14

John Darksouls

15

Shum satu

16

Nola Ustrina

17

Kemusnahan ganas

Ice Flamingo

Mei Chan

Hana Arborea

Alba Sanare

25

Silanah Sylphrena

23

Tom Foolery ‘

38

G’oemon da’chad

24

Norma Jeannie

34

Aibertain Mando

26

Alenora Wintersong

27

Neo Dymium

28

Zeke Ewoza

29

Triple Weave

30

Mason jatuh

31

Ozz Derovar

36

Shin Okusawa

32

Sarah Montcroix

45

Juon Yurei

33

Pahlawan Gangsa

35

Kerosakan kecil

37

Alice Valencia

39

Sesungguhnya bersetuju

40

Brian Ricardo

41

Kotak Unagi

42

Haiwan peliharaan sila

43

Medorii Tenosu

44

Kucing Lemak

Celesse Archon

Saeko Tanaka

Awilix Kugimiya

Andros Lunari

Serif Spiegel

S’Jay Sharks

Kedai kopi

Kristal pesakit

Skiros Drakon

72

The Hollow

55

TENAR LALELAN

56

Chibi Rex

57

Ketiak gatal

58

Renna Nyahaha

59

Urie Noire

60

Mal Reynolds

61

Kestela Ogos

62

Axel Walker

63

Kematian menyelamatkan

64

G’rahaha Teeheehee

65

Yan Shua

66

Jenayah sui

67

Veloce Visrin

68

Stiyl Magnus

69

Rose Zero

70

Dula mengintip

71

Ricky Rice

Rusheel Vasscus

Jarad Dragonstone

MAC Arena

Kogeta Tsuto

Pisang Skye

77

Naomi Miyumi

78

Arimimi Bunimi

79

Judith Heart

80

Falma Fal

81

Taman Crocota

99

Bandit kulit

82

Masaru Ren

83

Wmwmwmwmwmwmw soikky

84

Regis Darsik

85

Doomballoon Dapingus

86

Oi chon

87

Hrothmar Blackburns

88

Suhr Zarek

89

Lux Mas

90

Reki Rokuyari

91

Lynvara Stacia

92

Iris XI

93

A’trea nex

94

KILAKO PELA

95

Calon Slayer

96

UMI Chan

97

Serigala yang penuh kegilaan

98

Ava Falafell

* 100 teratas akan dipaparkan di tangga ranking.
* Kedudukan dikemas kini setiap hari apabila musim sedang berjalan. Sekiranya ralat berlaku dengan mengira keputusan, kedudukan hari tidak akan dikemas kini.
* Kedudukan yang dipaparkan berdasarkan senarai dunia dan pusat data yang tersedia pada pengiraan terakhir.

© 2023 Sony Interactive Entertainment LLC.”PlayStation Family Mark”, “PlayStation”, “Logo PS5”, “PS5”, “Logo PS4” dan “PS4” adalah tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sony Interactive Entertainment Inc Inc.
Ikon ESRB dan ESRB Rating adalah tanda dagangan berdaftar Persatuan Perisian Hiburan.
Mac adalah tanda dagangan Apple Inc., Berdaftar di U.S. dan negara lain.
Windows sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Microsoft Corporation di Amerika Syarikat dan/atau negara lain.
Semua tanda dagangan lain adalah milik pemilik masing -masing.
© 2023 Valve Corporation. Logo Steam dan Steam adalah tanda dagangan dan/atau tanda dagangan berdaftar Valve Corporation di U.S. dan/atau negara lain.

© Square Enix
Square Enix, Inc., 999 n. Lebuhraya Pantai Pasifik, El Segundo, California 90245
Ilustrasi Logo: © Yoshitaka Amano