Semua Fortnite Bab 2: Musim 3 Perubahan Peta – Permainan Prima, Fortnite Bab 2 Musim 3 Peta Terungkap – MP1st

Fortnite Bab 2 Musim 3 Peta

Fortilla mungkin yang paling menarik dari perubahan peta Fortnite Season 3, kerana ia adalah kawasan yang sama sekali baru. Duduk di sudut barat daya peta, Fortilla adalah rumah kapal lanun, rumah terapung, dan banyak lagi. Terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di lokasi baru ini untuk membuat anda sibuk untuk masa yang lama, hanya berjaga -jaga untuk orang -orang henchmen yang menjengkelkan!

Semua Fortnite Bab 2: Musim 3 Peta Perubahan

Terdapat empat lokasi bernama baru di Fortnite Bab 2: Musim 3 Peta. Inilah pemecahan setiap kawasan baru di pulau itu.

17 Jun 2020 2020-06-17T17: 38: 32-04: 00

Musim terbaru Fortnite telah tiba, dan dengan itu adalah empat lokasi baru yang dapat diterokai oleh pemain. Sekiranya anda belum mendengar, perkara -perkara yang salah semasa acara Doomsday yang berakhir musim sebelumnya dan membawa perubahan ke peta, kerana hampir setiap kawasan di pulau itu dibanjiri dengan air. Dengan itu, dalam panduan ini, kita akan melihat semua Fortnite Bab 2: Musim 3 Peta berubah.

Fortnite Bab 2: Musim 3 Perubahan Peta – Pihak Berkuasa, Catty Corner, Rigety Rig, The Fortilla

Walaupun keseluruhan peta Fortnite Bab 2: Musim 3 telah berubah, terdapat empat lokasi bernama baru yang dapat dikunjungi oleh pemain dalam permainan. Selanjutnya, hampir setiap kawasan telah diubah dalam beberapa cara oleh banjir Fortnite yang besar. Walau bagaimanapun, untuk panduan ini, kami akan melihat dengan lebih dekat pada empat perubahan peta musim baru yang baru: Pihak Berkuasa, Catty Corner, Riket Rig, dan Fortilla.

Pihak berkuasa

Mungkin kejatuhan panas baru untuk Bab 2: Musim 3 adalah Pihak Berkuasa, yang terletak di lokasi yang sama seperti agensi. Sekiranya anda terlepas, acara Doomsday cukup memusnahkan agensi itu, jadi tidak hairanlah kawasan ini telah dirombak untuk musim baru. Walaupun pihak berkuasa hampir sama dengan agensi, ia mempunyai reka bentuk yang berbeza, skema warna gelap yang baru, dan dinding yang mengagumkan di sekelilingnya yang memelihara sebahagian besar air keluar.

Sudut Catty

Lokasi sudut catty baru terletak berdekatan dengan lokasi kilang kotak lama di sudut tenggara peta, dan merupakan rumah baru Meowscles, seperti namanya. Perubahan peta Fortnite Season 3 ini adalah salah satu yang lebih kecil dan mudah terlepas jika anda tidak mencarinya. Walau bagaimanapun, anda mungkin ingin menyemaknya kerana terdapat peti besi tersembunyi baru di sana agar pemain dapat membuka kunci untuk mencuba dan mendapatkan senjata mitos.

Rig retety

Rig rickety cukup banyak rig tetapi hanya bayang -bayang kemuliaan bekasnya. Ia masih terletak di sudut barat daya peta, dengan sebahagian besar kawasan dimusnahkan atau di bawah air. Walau bagaimanapun, ada perbincangan bahawa air akan kering apabila musim 3 berlangsung, jadi mungkin ada lebih banyak lagi perubahan peta regi daripada memenuhi mata di kemudian hari di musim ini. Tetapi kita mesti menunggu dan melihat.

Fortilla

Fortilla mungkin yang paling menarik dari perubahan peta Fortnite Season 3, kerana ia adalah kawasan yang sama sekali baru. Duduk di sudut barat daya peta, Fortilla adalah rumah kapal lanun, rumah terapung, dan banyak lagi. Terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di lokasi baru ini untuk membuat anda sibuk untuk masa yang lama, hanya berjaga -jaga untuk orang -orang henchmen yang menjengkelkan!

Berkaitan: All Fortnite Bab 2 Musim 3 Imej Teaser

Fortnite Bab 2: Musim 3 Peta Perubahan dan lokasi baru hanyalah permulaan semua perkara baru untuk dilakukan musim ini. Dalam senarai di bawah, anda akan menemui beberapa pautan ke beberapa panduan Fortnite Season 3 kami yang akan membantu anda menavigasi dunia baru.

  • Fortnite Bud Lokasi Cendawan Menari
  • Cara Menunggang Jerung di Fortnite
  • Bolehkah anda memandu kereta di Fortnite?

Adakah anda menikmati musim 3 setakat ini? Apa perubahan peta kegemaran anda? Pastikan untuk menuju ke Twitter atau Facebook kami dan beritahu kami!

Mengenai Pengarang

Andrew Smith

Andrew Smith adalah penulis panduan di Prima Games. Sebelum ini dia telah bekerja dengan IGN, GameSpot, dan segelintir kedai hebat lain. Ketika Andrew tidak menulis panduan permainan, anda baik-baik saja mendapati dia bermain permainan tunggal, permainan yang didorong naratif. Ingin bertanya khabar? Anda boleh menghantar e -mel Andrew di [dilindungi e -mel]

Fortnite Bab 2 Musim 3 Peta Terungkap

Fortnite Bab 2 Musim 3 Peta

Epic Games telah mengeluarkan patch baru untuk Fortnite hari ini, dan ini membawa Bab 2 Musim 3 ke Mega Popular Free-to-Play Battle Royale Shooter! Selain dari kosmetik baru dan barangan lain, terdapat juga peta Fortnite Bab 2 Musim 3 yang baru!

Ingin tahu apa perubahan yang dapat dilihat di atas kepala? Periksa di bawah.

Fortnite Bab 2 Musim 3 Peta:

Walaupun Epic Games telah mencatatkan isu -isu yang diketahui yang ditangani dalam patch Fortnite baru ini untuk musim 3 di papan trello rasmi mereka, kami telah menyiarkannya dan maklumat datamined yang memerah kandungan yang termasuk dalam patch ini!

Jangan lupa, ada pusaran air baru di alam liar juga, jadi mengapa kita mempunyai Aquaman membuat penampilan.

Menyelam di peta baru dan beritahu kami apa yang anda fikirkan di bawah dalam komen.