Semua Battlefield 2042 Senjata untuk Buka Kunci dalam Multiplayer | Gamesradar, Obradar, техника и нарamply в Battlefield V V

ORE, тKEL

PP-29

Semua senjata Battlefield 2042 untuk dibuka di Multiplayer

Battlefield 2042 Guns Senjata Musim 1

Pelbagai senjata Battlefield 2042 akhirnya akan berada di pelupusan anda, tetapi semasa anda memulakan, anda hanya akan mempunyai tujuh dari mereka dalam senjata anda – satu untuk setiap jenis senjata yang ada. Semasa anda maju, anda secara beransur -ansur membuka kunci akses kepada semua 22 senjata, dan semasa anda terus menggunakan senjata tertentu, anda akan membuka kunci lampiran tambahan untuk pergi. Sistem penyesuaian yang dikemas kini bermaksud bahawa anda kini boleh menghidupkan lampiran semasa panas pertempuran, menyesuaikan optik, peluru dan jenis majalah anda, ditambah dengan tong dan lampiran bawah. Sekiranya anda ingin mengetahui apa yang ada, maka inilah semua senjata yang boleh anda buka di Battlefield 2042.

Jenis Senjata Battlefield 2042

Anda boleh melengkapkan mana -mana senjata di bawah dalam beban anda untuk pakar Battlefield 2042 anda untuk digunakan. Semua senjata yang disenaraikan di bawah boleh dibuka di Battlefield 2042 dan dianjurkan oleh jenis senjata. . Kategori senjata ini adalah:

 • Rifles Assault – senapang serba boleh yang berguna untuk pelbagai julat
 • SMGS -Senjata jarak dekat dengan kadar kebakaran yang tinggi dan pengendalian cepat
 • LMGS – senjata berat dengan majalah besar dan keupayaan penindasan yang baik
 • Poundsman – Senapang dengan pelbagai yang menjembatani jurang antara senapang serangan dan senapang sniper
 • Sniper – senapang ketepatan dibuat untuk memilih sasaran di julat yang melampau
 • Utiliti -Senapang patah untuk pergaduhan jarak dekat, tetapi siapa yang tahu apa lagi yang boleh dimuatkan dalam kategori ini
 • Pistol – Sidearm side yang dapat dengan cepat menamatkan musuh

Ia juga patut disebutkan bahawa terdapat banyak senjata lain dari permainan medan perang yang lalu sebagai sebahagian daripada portal Battlefield 2042, seperti AN-94, M60, dan M1 Garand. Semua senjata bersejarah ini tersedia untuk semua pemain dengan segera, dan mereka hanya boleh digunakan dalam mod portal.

Battlefield 2042 Rifles Assault

M5A3 adalah senjata paling standard Battlefield 2042. Satu pusingan yang sebenar dengan kadar kebakaran yang baik dan mudah dikawal menegak menjadikannya berguna dalam penglibatan yang lebih dekat, dan julat yang mencukupi dan lampiran yang baik untuk menjadikannya lebih baik untuk sasaran selanjutnya.

AK-24

Berdiri sebagai senjata standard untuk pasukan Rusia, AK-24 membungkus pukulan yang lebih besar berbanding dengan M5A3 dan mempunyai jarak yang lebih baik. . Perhatikan bahawa senjata ini dapat dipecat dalam kebakaran tunggal dan mod pecah serta auto penuh!

SFAR-M GL

. Senjata ini mempunyai kerosakan tertinggi dari senapang serangan dan dilengkapi dengan jarak dan ketepatan yang kukuh. Walau bagaimanapun, pengendaliannya meninggalkan banyak yang dikehendaki, dan majalah 20 pusingan bermakna anda mesti membuat setiap kiraan pukulan, jika tidak, anda akan menghadapi muat semula yang menghukum. .

AC-42

AC-42 adalah kadar kebakaran yang tinggi, hos peluru keluarga senapang medan perang 2042. Ia dilengkapi dengan statistik asas pepejal seperti M5A3 tetapi dengan ketepatan dan julat yang lebih baik, dan kadar kebakaran yang lebih baik pada 1200 rpm – M5A3 hanya 750 rpm dan SFAR hanya 600. .

Battlefield 2042 SMGS

PBX-45

Jika anda sedang mencari Battlefield 2042 SMG yang mudah digunakan, PMX-45 adalah yang untuk anda. Kadar kebakaran yang tinggi bermakna ia mempunyai mundur sederhana, tetapi ia sangat menegak sehingga ternyata mudah dikawal. Sebagai SMG, ia jelas mengendalikan dengan cepat dan hebat untuk menyapu di bahagian dalaman yang ketat berhampiran mata penaklukan.

PP-29

Memiliki hanya ketepatan dan statistik pengendalian yang lebih lemah berbanding dengan PBX-45, PP-29 adalah satu lagi SMG yang baik untuk digunakan. Kadar kebakarannya hanya 650 rpm, tetapi ia mempunyai majalah 53 pusingan besar-yang terbesar dari SMGS dengan cara yang jauh. Ia boleh menendang agak keras sehingga brek muncung mungkin diperlukan untuk menjadikan PP-29 lebih mudah dikawal.

MP9

MP9 lebih banyak daripada pistol mesin daripada SMG. . Senjata ini sesuai dengan pakar yang sangat mudah alih, seperti Mackay, untuk gaya mainan yang run-and-gun atau stealthier yang agresif.

Sekiranya MP9 adalah senjata yang baik untuk gaya mainan yang agresif, maka K30 dikhaskan untuk pencerobohan sahaja. Ia mempunyai kadar kebakaran tertinggi dalam kategori SMG sebanyak 1150 rpm, memberikannya DPS yang hebat, dan pengendaliannya yang lebih rendah dan pengendalian yang lebih cepat menjadikannya kuat di tangan yang baik. Perlu diketahui bahawa julatnya sangat rendah bermakna menyelinap di sekitar dan bahkan menggunakan penindas adalah dinasihatkan.

Battlefield 2042 LMGS

Lcmg

LCMG adalah semua yang anda harapkan dari pistol mesin ringan. Kadar kebakarannya berada di bahagian yang rendah, tetapi ia mengeluarkan banyak peluru kerosakan yang tinggi dengan mundur yang mengejutkan. . Anda juga boleh melengkapkannya dengan pusingan anti-material yang menangani lebih banyak kerosakan kepada kenderaan di Battlefield 2042.

PKP-BP

Jika anda bersedia untuk sesuatu yang lebih sukar untuk dikendalikan di Battlefield 2042, PKP-BP LMG menawarkan lebih banyak senjata api, sebahagian besarnya berkat majalah 200 pusingan dan kadar kebakaran 800 rpm, berbanding dengan 600 rpm LCMG. PKP adalah senjata penindasan utama tetapi boleh mematikan jika anda dapat bekerja di sekitar ketepatan dan pengendaliannya yang lemah.

Battlefield 2042 Marksman Rifles

DM7

. Ia mempunyai semua kebolehpercayaan dan kebolehpercayaan senapang serangan itu tetapi dalam bentuk jarak jauh, dengan laras yang lebih panjang, peluru kerosakan yang tinggi, dan keupayaan untuk melengkapkan optik zoom yang lebih tinggi. Senjata ini cukup fleksibel sehingga ia akan membolehkan anda memilih musuh di jarak seperti penembak tepat sambil juga membiarkan anda meletakkan semula dengan lebih mudah.

Berlaku lebih seperti senapang sniper, SVK mempunyai kerosakan dan julat yang lebih tinggi berbanding dengan DM7 tetapi tidak mempunyai pengendalian, kadar kebakaran, dan saiz majalah. Dengan ketidakupayaan untuk menembak tembakan berturut -turut dengan cepat, anda akan bergantung pada ketepatan anda dengan SVK. Sekiranya anda mahukan senjata jarak jauh tetapi tidak mahu melakukan senapang sniper, SVK adalah untuk anda.

Vcar

. . VCAR sebenarnya lebih seperti pistol jarak jauh, yang bermaksud ia boleh menjadi baik untuk memusnahkan musuh-musuh yang jauh, tetapi juga berfungsi seperti satu api SMG. Walau bagaimanapun, anda menggunakan senjata ini, ketepatan adalah kunci kerana kehilangan tembakan anda akan bermakna anda akan mudah dikalahkan oleh semua jenis senjata lain.

SWS-10

SWS-10 adalah senapang sniper tindakan bolt yang mengendalikan dengan cepat. Dengan majalah lapan bulat dan kitaran bolt cepat, anda dapat dengan mudah menyampaikan tembakan penembak curi cepat untuk penindasan yang baik atau mudah membunuh. Anda juga boleh pergi untuk beban senapang penembak jitu tinggi dengan melepaskan optik dan melekat dengan pemandangan besi.

Satu-satunya cara untuk senapang sniper yang lain pergi dari SWS-10 dari segi senjata api adalah. DXR-1 min-max Statistik SWS lebih banyak lagi dengan kadar kebakaran yang lebih perlahan, majalah 5 pusingan, dan pengendalian yang lebih buruk sebagai pertukaran untuk lebih banyak kerosakan, julat, dan ketepatan. DXR juga dilengkapi dengan skop zoom 8x secara lalai, berbanding dengan skop zoom 6x lalai SWS, jadi anda dapat dengan tepat mensasarkan lebih jauh dari awal dengan senjata ini.

NTW-50

NTW-50 cukup kuat kerana ia mendapat dari senjata asas di Battlefield 2042. Walaupun NTW secara teknikal adalah senapang penembak curi dan boleh menurunkan musuh di rentang yang sangat panjang, ia juga merupakan senapang anti-materiel yang boleh menangani kerosakan yang baik kepada kenderaan. Sekiranya anda memilih untuk mengangkut NTW bersama dalam beban anda, bersiaplah untuk mengambil peranan yang lebih menyokong, pembunuh kenderaan. Kadar kebakaran 24 rpm yang sangat rendah, majalah 3 pusingan, dan pengendalian yang sangat perlahan bermakna ini bukan senapang sniper yang baik untuk mengalahkan askar.

Battlefield 2042 Shotguns

MCS-880 adalah senjata senapang patah standard Battlefield 2042. Ia menyampaikan penyebaran pelet biasa yang anda harapkan dapat dilihat dari senapang patah dengan kadar kebakaran yang baik untuk tembakan susulan cepat. .

GVT 45-70

. Itu bermakna ia membakar pusingan ketepatan yang besar dan bukannya penyebaran pelet biasa, dan tuilnya perlu dikenakan selepas setiap tembakan untuk memuatkan slug seterusnya. Persediaan ini memberikan julat dan ketepatan GVT yang hebat untuk senapang patah dan bahkan dilengkapi dengan skop zoon 2x untuk membantu. Walaupun, kadar kebakaran 92 rpm yang agak rendah untuk senapang ini bermakna anda akan mudah diturunkan oleh senjata jarak dekat yang lain jika anda tidak cukup tepat.

Berkhidmat sebagai senapang Auto penuh Battlefield 2042, 12m dilengkapi dengan majalah 8-bulat yang dapat melalui dengan cepat dengan kadar api 300 rpm. Ia belum mendapat julat atau kerosakan yang sepadan dengan MCS-880 tetapi majalah yang lebih besar dan api cepat bermakna pencerobohan dengan senjata ini sering diberi ganjaran. Anda akan mahukan pakar mudah alih dan mungkin beberapa plat perisai untuk memberi anda peningkatan kesihatan tambahan untuk pertempuran jarak dekat.

G57

Sidearm permulaan Battlefield 2042 adalah G57. Ini pistol paling asas di luar sana, tetapi itu tidak bermakna ia buruk. Tembakan kerosakan rendah seimbang dengan kadar kebakaran pepejal dan majalah besar. Sekiranya anda ditangkap dengan tambah nilai dalam perjuangan kepala, beralih ke G57 anda akan lebih cepat daripada memuat semula.

Stok lalai, cengkaman, dan casing gizmos pada MP28 bermakna ia lebih daripada sekadar pistol standard seperti G57. Pengendaliannya menderita sedikit akibatnya, tetapi pistol adalah tepat dan mempunyai jarak yang lebih baik, menjadikannya sidearm ketepatan. Ia adalah senjata yang hebat untuk cepat beralih ke jika anda memerlukan sedikit jarak dekat, api ketepatan semasa menggunakan senjata auto penuh seperti SMG.

M44

Revolver semacam itu hampir menjadi keperluan undang -undang dalam permainan video penembak dan M44 mengisi slot itu di Battlefield 2042. Ia mempunyai majalah 6-pusingan kecil tetapi masing-masing peluru mempunyai julat yang baik, ketepatan, dan membungkus pukulan yang serius. . .

ORE, тKEL

Изучите свой арсенал — к вашим услугам список боевых средств, доступных в игре на момент выхода.

В з з ы н нчных «« пееочницах », которыMM в sebagai в гы и г х х х х х х х х х ч ч ч« «« «« «« «« «« «« «« «°« «« « , крайне важно знат в в в зносоATE своего аенала. В и етт о о е е е й й й й й й й й й й й й й й й й й oto в ызззыы! саыMыMы рны menguasai.

Ы ээOй с mengubah ы ы ы ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з зюю Battlefield ™ v. Центром доступного вам арсенала будут ваши личные войска — персонализированная коллекция бойцов, оружия и техники, пополняемая и улучшаемая во время путешествия по фронтам Второй мировой.

Ну а теперь давайте посмотрим, какими боевыми средствами вы будете располагать в идущих по принципу «камень-ножницы-бумага» битвах новой части игры.

30 еиниц uaran
V Battlefield v в ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж д д д д д д д д д д д д д д д дз. В недавно опубликованных статьях о классах и боевых ролях мы рассказывали, какие именно виды оружия смогут использовать штурмовики, медики, бойцы поддержки и разведчики.

Писоаты-п п п п э рura э р зжиюювввввввжвжжжж (п р рж ржж ржura а р ржura а р ржura а р ржura а р ржura а р рura р р рura р р рura р р рura р р рura р р рura р р рura р р раааа рura р р рura р р рлаа рura р р рura р р рнаа рura р р р рura р р р зura р р р зura р р р зura р р раа рura р р ра рura р р р зura р р ра рura р р р зura р р з зura. v с оного ы sebarang. Штурмовые винтовки — старшие родственники пистолетов-пулемётов с более высокой точностью и уроном на расстоянии, благодаря чему это оружие лучше подходит для ведения боя на средних дистанциях.

. . Универсальные пулеметы позволяют вести длительный огонь с максимальной смертоносностью. Э.

В т т т г чura, човaraan, човaraan, човaraan ш н н ч ч ч ч ч ч ч ч чura рн ч ч ч ч ч ч ч чura р ч ч ч ч ч ч чura, да очень ыока. A -вныа а а hadapan и и и н й й й й й йо semula айлллл muka э а й й й й й йй semula а ййлллл! таже заметно меншей вме sebagai моою магина. V в с с пнн-соооозion за mengubah-Obar-он ннайееро hadapan. У н н н н з з з з з з з з з э э э з з э э э э э э э э ° в з з з з з э э э э э э э э э з з з з з з з з з з з з з з з з зоаoto в foto.

На мook ых ых ыхыхыха Battlefield v в и г б б ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц б б б б б б б б б б б б б б б б б б б.

Шшрооо винтовки

 • STG 44: многие считали это оружие первой настоящей штурмовой винтовкой Оно сочетает высокую скорострельность с точностью и большой останавливающей силой огня.
 • Sturmgewehr 1-5: .
 • M1907 SF: э mengubah ш foto винтовка в нног х х х с с г жщ m1,.

Полуавтоagi

 • Selbstlader 1916: одна из первых немецких полуавтоматических винтовок, весьма капризная в полевых условиях, из-за чего её чаще использовали летчики, чем пехотинцы. “.
 • Gewehr 43: э э э э э э э э э э ж ж semula ж mus, б пносос arah, можно ы ы жы ж жura в ч жч ж жч й жч й жч й жчoti в ч ж жч й жч й жч й жчoti в ч ж жч й ж жч й й ж ж ж semula й mus иововать в в ч ч ч ч ж ж ж semula.
 • Gewehr 1-5: в э й э й й й й й э э э й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й йййййййй.
 • Караин m1a1: v с с с с гой р perempuan, новононо маланананавающей сой. Роомендууу).
 • Smle the тнера: э в э э э э э э э э э э п п п °oto о п п п п п п п п й й й й й й й й й й ййааааааажжжжжжжжжжжж.

 • Gewehr M95/30: э mengubah в ыоа ы ы зотоoti щё щё щё щё щё щё щё щё щё щё щё щё щё з з з з з з з з з ° ы зоооааааа. и широко использовалась австро-венгерской армией в годы Первой мировой войны.
 • Krag-Jörgensen: э. ORE ORE, ORI, SELEPAS.
 • . 4 mk i: снайараяа pulang. Сороа полё mengubah ё ё ё ё ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э эх.
 • Mauser Kar 98k: самамама arah ррраненанана pulang.

Suatu hari yang sama

 • Model 8: эту винтовку, выпущенную в 1900 году, в основном использовали американские охотники и некоторые полицейские подразделения, а вот на вооружение армии она официально не поступала.
 • крайне мощнаalu саозатанаа pulang, уиающающающагагага dim di samping.
 • RSC: данная модель, призванная заменить винтовку Lebel и использовавшая отдельные её компоненты, обходилась французам дешевле в производстве, однако от солдат поступали жалобы на неудобство использования этого оружия в траншеях из-за его громоздкости.

Писолеты-п п п п п п пoto

 • э.
 • даный пaib пиоллллллл иеее потающ ю н н чμ н н н ч ч чо semula с ч чньттт н н чнот н н ч ч ч ч чн semula с ющнот н ч ч ч ч чн semula с ющ чнь н ющ ч ч ч ч чн semula с ющ чнот н ющ ч ч ч ч чн semula с ющ чнот с ющ ч ч ч ч ч ч ч semulaт. Поначача arah оногогог с с € ногогно Seperti, онако п awak.
 • Emp: tamat.
 • MP40: союзники наath т т в в саании даной моди muka.
 • MP28: после Первой мировой войны Хуго Шмайссер произвел серию модификаций пистолета-пулемёта MP18, среди которых была замена барабанного магазина коробчатым. В результате получилась модель MP28, которую, помимо прочего, поставляли также в Китай и Японию.
 • MP34: пистолет-пулемёт MP34 был создан на основе более ранней модели — MP18 — и использовался в основном германской армией. Э.
 • M1928A1: чикаге иа нс tempat проавaib «тоima-ge-ge» 1920-е г г е е е »» ». Американская армия приняла его на вооружение в 1938-м, выбрав за точность и высокую скорострельность. .

 • Ke-7: этот ручной пулемёт обладает умеренной скорострельностью. Он был разработан в Швейцарии, однако армия этой страны никогда его не использовала.
 • BREN: протоaiki дом даногогногогог dinding ыыы ыы аоногичное ч kanan. Б бяоарара mengecat.
 • . Э.
 • Плллёё лююа: союзники прин е е н н н н н н н н н е е е е е е е е е е е е е еq е е н е с ° н е н юз ° н юз юз юз ° н юз юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° н юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз ° п юз юз с с с с с с с с сq е юз юз с лoto е н юз юз юз с ° п;. В годы Второй мировой британцы начали комплектовать им зенитные установки. “.

Унив sebagai п (

 • MG 34: первый в своём роде компактный пулемёт с воздушным охлаждением и высокой скорострельностью. З-зч ч з з з з з з з з з ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч semula.
 • MG 42: э. э э н н э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э эoto н н н н н н н н п э п п п п п пoto н н н н н п п п п п п п °oto п п п п п пaf н п п п пaf. Поса прин Januari ножение в 1942 г. еироко иолзовали out вех ф terhrort ф хх.
 • TREёхёхVоа M30: э. оо оёё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё ё о. На ближних дистанциях его можно использовать как обычный двуствольный дробовик, а сменив режим огня, чтобы задействовать винтовочный ствол — вести огонь по врагам на среднем удалении.
 • 12g automatik: даное оржие иоолзовала в обеих мировых войнах. Э эоме acara побов sebagai воноеanan пемaraan вечемеч! нн!йчччччч нura нечaraan воеоеее Atau нечечеч menggar во sebagai ноеоеоеanan Atau воеоеее Oleh созание собвеной версии.

Базовые версии o o -i -i -i -i -i -i -i -i -i -i. Б б с з ц з ж ж ж нura,. Сециализации буу о о уу п п ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц Battlefield v, позволяя вам изменять такие характеристики оружия, как урон, точность огня, возможности при стрельбе навскидку, управляемость и другие.

Но учтите: с помощью данной системы нельзя создать универсальное оружие на все случаи жизни. Ы с с с ю ц р р р р р р ° п цюлввоооееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееRium mereka “. Концецециint, котой ы п п нura тно ое hadapan тножоо hadapan рножое Oleh рножое Oleh рножоеа множоаое hadapan моеочaraan мочоеатноо hadapan мочооааое hadapan мочоеа мночоаа Oleh рочоеа мноеа меа мноеоаое awak моочо оа Oleh р нночosi меочоеаа Oleh ржноеоеоааааа Atau моеоеоеоаanan моеоч lelaki моо о о о оini Atau мочое Oleh р н industri дочо о hadapan мочочо о hadapan мочочое sebarang Atau режо ое sebarang Oleh щесва над ри hujung.
С ketika за нашеши новоilai – ыхоыхода иы ыы подобнее ражаже м.

7 писолетов
В напряжённых перестрелках на перезарядку основного оружия порой не хватает времени — потеряв долю секунды, можно лишиться жизни. “. .

 • P38
 • Ruby
 • Пmiod P08
 • Repetierpistole M1912
 • M1911
 • FP-45 Liberator
 • Mk VI

9 вов холодног o o -»
В сахахаihkan, A ketika ini. Ходитеа в в в внюашню, иоозя). У у потoto холны о о о о х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х q х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х q х mus,.

 • С нной н б б ж а й аой
 • Дбии
 • Бита д д крикета
 • Тоорик
 • Крри
 • Н ж р з з з за
 • Лоата

16 us у ййitis
Помогайте бойцам с с с йцава, ровамеуане menggar бовавоеemak боееуutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеutu боеувеувеуе menggar враж “солатаag и т хнике, иооаяззqate дина mengasingkan. Применяя устройства с умом, вы сможете заработать кучу очков — и даже выиграть матч для своей команды.

 • Пода с с б б с с с к к к к к к к
 • Рекница
 • Vub -вочный грананаimbangan
 • Зрительна pulang тра m49
 • Мединин acara й щ к к к й й й й
 • Мединин acara подок
 • Panzerfaust 100
 • Piat
 • Выыыы sebagai мина s 35
 • GREA SMLE SMLE
 • Снайераihkan прpire
 • Tersebut ма делокации
 • Липаяяаязвчатка
 • Sturmpistole
 • Мина jellermine

7 с с sebarang подержи
В т т й с ж ж ц ц ц semula з mus, зоноеanan, зоонaraan, зоонaraan, зооыхaraan, зооыхaraan, зооыхaraan, зооыхооааanan, зооыхaraan, зооыхооа Oleh, зоооыхооаааanan, зооыхооааааanan, зооыхооа Oleh, зооыхооа Oleh, зооыхооа Oleh, зооыхооа Oleh, зоотооа Oleh, зоооыхооаоаоoti вооыхоа Oleh, g. В частности, два грозных тяжёлых танка и ракетные удары станут настоящей карой для врагов и позволят заработать целую кучу очков опыта. .

 •  ««-1 »
 • Sturmtiger
 • Churchill Crocodile
 • С сыы конте Oleh
 • SD est. KFZ.


Вы можете не тOко податралаosi под поле бо Januari, но и и е н й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й. .

 • Pak 40
 • 6-penilaian противookK
 • Т т ый п п п п т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т
 • Mg 34 н т…

24 еиницы техники
V Battlefield v будет масса легендарной техники Второй мировой, которая так и ждёт, чтобы игроки, наконец, сели за её руль или штурвал. Вы сможете использовать в бою реальные танки, самоходные установки, истребители, бомбардировщики и другую технику тех времён, наводя ужас на врага.

Правда, каким бы могущественным ни был ваш арсенал, он всё равно не даст вам полной неуязвимости: опасайтесь вражеских штурмовиков с их мощным оружием и коварством. Итак, изучайте список ниже и ищите в нём своих будущих любимчиков.

 • Churchill A22d
 • Churchill Mk VII
 • Pzkpfw 38 (t)
 • T -IV
 • Staghound T17E1
 • «Тpire»
 • Valentine Mk I (зенитный)
 • Kettenkrad
 • Kubelwagen
 • Бронетраach роо m3
 • Бронетраach роо s SD.
 • Унив sebagai т тоооооо
 • Bf.109 G-2
 • .109 G-6
 • Blenheim Mk jika
 • JU 87 STUKA B-2
 • JU 88A
 • Nyamuk f mk ii
 • Spitfire Mk Va
 • Spitfire Mk Vb

Г г н и и м м н н н нн

 • ORKOO EGNGEGA. 36
 • Ы ы в нррр m m m
 • Зажетательoti грря). 76
 • Липаяяананаola no. 74
 • Secara
 • . 69
 • Ме mengubah н н н н н н

Надеемся, что вам уже не терпится испытать в деле оружие и технику Второй мировой, доступные в момент премьеры . И помните: ээо тOко но. Пт шв) Battlefield v и и п д в н н н н н н н н н н н н ° в в в в в в в ° в в в в ° в в в в ° в в в в в ° в в в в ° в н н в в в в в в в в в в в н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н н нanjang,. Ы ч чень ж ё э э э э э э ё ё ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж э э э э э эёо.

– жжонаа э э э э э э э э н н э э semula

Участвуйте в крупнейшем военном конфликте за всю историю на Xbox One, PlayStation®4 и ПК. Полна pulang р »» **). C 15 November бой согт вси foto в ketika «« «» «» »» (BattlefieldV – Deluxe сaparkan.

С ketika за н нт mengubah Battlefield в Twitter и Instagram, нажимайте «Нравится» на нашей странице в Facebook и подписывайтесь на наш YouTube-канал. Secara Battlefield и часвйййй в н б б б н н н н ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч.

*Dispect и у й й й д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д!. S. https: // www.ea.com/permainan/medan perang/penafian.
**. Dispes. На с sebarang ea.com/ea-access/terms и Origin.. Д dat одной чё чёной запиа. По итечении сера дей й й п п й н н н н н д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п й й й й й й й й ййй. ORE ORE.

Пожалй Oleh, ччите, ччо оопеные ( Battlefield v могт претететь з з з к к к к ых н н н к к к к к к к к к.