Semua Anak Senjata Hutan dan Lokasi Gun | Gamesradar, Anak -anak Senarai Senjata Hutan | Pcgamesn

Anak -anak Senarai Senjata Hutan

Ini adalah semua anak -anak senjata hutan yang sama ada disahkan, atau yang kita harapkan untuk muncul dalam akses awal:

Semua Anak Lokasi Senjata Hutan

Anak -anak lokasi senapang hutan

Saya mempunyai semua anak lelaki lokasi senjata hutan dan setiap pistol dalam permainan yang dibentangkan di bawah, jadi pemain dapat mencari senjata yang mereka mahukan. Dengan anak -anak hutan yang mempunyai gergaji, senapang, katanas, silang silang, pistol dan banyak lagi, saya dapati setiap satu dan meletakkan semua lokasi senjata di anak -anak hutan di bawah, serta apa yang anda boleh harapkan untuk keluar dari keluar dari keluar dari mereka apabila anda memilikinya di tangan anda!

Semua senjata di anak -anak hutan

Di bawah saya telah meletakkan setiap senjata dan senjata di anak -anak hutan, dari memulakan gear ke senjata yang boleh dibuat, dan bagaimana anda boleh mendapatkannya sendiri. Anda boleh menggunakan tab di sisi halaman untuk melompat ke bawah dengan senjata yang anda inginkan, atau tatal ke bawah untuk melihat mereka semua disenaraikan dengan teratur!

Sudah tentu, ada banyak lagi yang dapat dicari. Untuk senarai yang lebih umum dari semua anak lelaki lokasi item hutan, periksa pautan yang dilampirkan!

Semua Anak Lokasi Senjata Hutan

 1. Kapak moden
 2. Stun Baton
 3. Pistol
 4. Parang
 5. Bow Compound – Memerlukan sekop
 6. Senapang patah – Memerlukan sekop
 7. Kapak pemadam kebakaran – Memerlukan sekop
 8. Revolver – Memerlukan sekop
 9. Crossbow – Memerlukan kad kunci penyelenggaraan
 10. – Memerlukan kad kunci penyelenggaraan
 11. Katana / putter – Memerlukan kad kunci penyelenggaraan

Lima senjata pertama hanya dapat dijemput di dunia tanpa peralatan tambahan, Oleh itu, sepatutnya menjadi keutamaan. .

Set senjata seterusnya, 6-9, memerlukan Anak -anak Skop Hutan untuk menggali penetasan di tanah. Itu dia semuanya dengan haknya sendiri, memerlukan anda untuk mencari anak -anak rebreather hutan dan anak -anak lingkungan tali hutan terlebih dahulu, untuk mendapatkan. Ini semua adalah senjata yang sangat berguna walaupun begitu jika anda belum mendapat sekop tetapi patut mengambil jalan memutar untuk menyelesaikannya. Tunduk kompaun khususnya mungkin salah satu senjata terbaik dalam permainan yang diberikan julat dan ketersediaan peluru.

Set terakhir senjata memerlukan salah satu Anak -anak Keycards Hutan, dengan beberapa pintu yang memerlukan kad kunci penyelenggaraan dibuka.

Mari kita lihat lebih terperinci di semua senjata dan bagaimana untuk mendapatkannya di Anak -anak Hutan.

. Anak -anak lokasi kapak moden Hutan

Anak -anak kapak moden hutan boleh didapati di tapak perkhemahan, di atas badan oleh khemah. Terdapat banyak bekalan yang baik di sini juga sehingga patut dicari secepat mungkin, dan kembali dari semasa ke semasa ketika perkara -perkara yang dipertanggungjawabkan.

2. Anak -anak lokasi Baton Hutan Stun

Anak -anak Baton Stun Forest terletak berhampiran tapak kemalangan helikopter. Cari tumpukan tengkorak berhampiran air terjun. Anda boleh mengeluarkannya dari pusat itu. Ia menggunakan bateri sebagai peluru yang anda harus dapati banyak umumnya dan, sementara ia tidak melakukan apa -apa kerosakan, ia tidak melumpuhkan dan melumpuhkan musuh selama beberapa saat yang berharga.

3. Anak -anak lokasi Pistol Hutan

Anak -anak Pistol Hutan berada dalam rakit kehidupan merah yang terapung di luar pantai. Terdapat juga pencari GPS dengannya yang muncul di peta sebagai tempat ungu. Satu -satunya masalah ialah jerung berenang di sekitar berhampiran, jadi menubuhkan tempat perlindungan di pantai sebelum anda berenang dan tidak membuang masa di dalam air.

4. Anak -anak lokasi Machet Hutan

Anak -anak Machete Forest ada di pantai sebuah kapal merah merah. Oleh itu, cari beberapa orang yang bertaburan dan dapatkannya. Ia adalah senjata yang cepat, dengan kelajuannya mengatasi kerosakan yang menonjol, ditambah pula dengan musuh -musuh.

5. Anak -anak Lokasi Pistol Hutan Hutan

. Ia adalah salah satu yang lebih sukar ‘mudah’, kerana walaupun ia tidak memerlukan peralatan tambahan untuk dicapai, anda perlu menavigasi gua yang dipenuhi raksasa dan keluar lagi untuk menuntutnya. Anda boleh melawan mereka, menyelinap atau berlari melewati bagaimana anda melihat sesuai. Ia menggunakan jenis peluru sendiri dan tidak mempunyai julat yang besar, jadi bukan senjata yang paling berguna.

Di sinilah mencari pistol stun di anak -anak hutan:

 1. Masukkan gua dan terus maju sehingga anda sampai ke kawasan yang dipenuhi air. Akan ada raksasa di sini untuk melawan atau mengelakkan.
 2. Di hujung gua air, anda akan melihat cahaya yang menunjuk ke jalan keluar, ini adalah arah untuk dibawa ke pistol stun ketika giliran kiri menuju ke rebreather.
 3. Terdapat banyak musuh di sini. Semasa anda bergerak melalui jalan masuk pelukan dinding yang betul untuk mengelakkan mati mati. Sekiranya anda mendengar muzik dan melihat radio yang tergantung dari siling anda berada di jalan yang betul.
 4. Akhirnya anda akan melihat beberapa lampu merah dan mencapai mati. Pistol stun ada di atas badan yang tergantung dari siling.

6. Anak Lokasi Bow Compound Hutan (Skop Diperlukan)

Anak -anak Bow Compound Forest berada di bawah menetas penyelenggaraan yang ditandai oleh bulatan hijau di peta anda. Ada kem musuh yang berdekatan untuk melihat dan kereta golf tepat oleh kotoran yang anda perlukan untuk menggali. .

7. Anak -anak lokasi senapang patah hutan (diperlukan sekop)

The Anak lelaki senapang hutan berada di kubur anda boleh menggali dengan sekop. Ia juga dengan pelacak GPS yang akan menandakannya dengan tempat ungu di peta anda. Ia tersembunyi di semak -semak sehingga mungkin mengambil beberapa pas untuk mencari, cuma tengok salib kayu di tanah.

8. Anak -anak lokasi Firefighter Firefighter Hutan (Skop diperlukan)

Kapak pemadam kebakaran berada di bawah penyelenggaraan menetas sehingga anda memerlukan sekop untuk masuk. . Betul di hujung koridor dalam kes di dinding. Berhati -hati dengan musuh bayi yang anda juga akan dapati di sana. Ini juga merupakan lokasi kad kunci penyelenggaraan, yang mungkin anda ingin ambil semasa anda berada di sana.

9. Anak -anak lokasi Revolver Hutan (Skop Diperlukan)

Anak -anak Revolver Hutan berada di bawah Penyelenggaraan Hatch C di padang golf, ditandai dengan bulatan hijau di peta anda. . Padang golf sukar dilepaskan sehingga anda mendapati ia melihat beberapa kereta golf dan peralatan tinjauan di seluruh bumi yang anda perlukan untuk menggali untuk masuk ke dalam. Revolver adalah oleh badan pekerja mati yang anda akan dapati di dalamnya.

. Anak -anak Lokasi Salib Hutan (Kekeknologi Penyelenggaraan Diperlukan)

Anak -anak Salib Hutan berada di dalam gua yang ditandai di peta anda dengan bulatan hijau, di bawah makanan dan minuman menetas. Ia memerlukan kad kunci penyelenggaraan untuk dicapai. Inilah cara mencapainya:

 1. Anda akan menemui gua di beberapa batu berhampiran beberapa kereta golf, dan menetas di hujung laluan di dalamnya.
 2. Di bawah menetas anda akan menemui bilik kedai dengan pintu terkunci dan kad kunci penyelenggaraan akan dibuka.
 3. Di belakang pintu anda akan menemui bilik yang penuh dengan tumbuhan yang menuju ke bilik lain yang penuh dengan tumbuh -tumbuhan yang dipenuhi dengan musuh bayi.
 4. Salib melanda antara barisan kedua dan ketiga tumbuhan di bilik kedua.
 5. Sekiranya anda terus ke sini, akhirnya anda akan menemui kad kunci VIP juga di dalam bilik yang penuh dengan monitor keselamatan.

11. Anak -anak lokasi Chainsaw Hutan (Kekeknologi Penyelenggaraan Diperlukan)

Anak -anak gergaji hutan berada di dalam gua oleh kereta golf yang terlalu banyak ditandai dengan bulatan hijau di peta anda, Anda juga boleh merebut gitar semasa anda berada di sini. Kepala di dalam dan melewati bilik kecil dengan mudah mencapai pencetak 3D, di mana anda boleh mencetak semua anak panah yang anda perlukan, dan anda akan menemui koridor yang membawa kepada pintu terkunci yang dibuka dengan kad kunci penyelenggaraan.

Di sinilah mencari gergaji dan gitar:

 1. Kawah Kekektual Penyelenggaraan akan membuka pintu ke kawasan gimnasium yang pergi ke kiri penuh kanibal buta. Abaikan kolam ke kanan kerana tidak ada apa -apa di sana tetapi bayi bertenaga
 2. . Kepala melalui pintu di belakang dan naik tangga.
 3. Di kawasan kolam renang atas, anda boleh menuju terus untuk mencari gitar di bar. Gergaji boleh didapati melalui pintu terkunci ke kanan sebelum bar.

Walaupun beberapa laporan mengatakan bahawa anda memerlukan kad kunci tetamu untuk membuka pintu terkunci di bilik kolam, saya membuka jika ketika saya hanya mempunyai tetamu dan kad kunci VIP. Namun ia kelihatan kosong sehingga saya tidak tahu yang mana. Kad keycard tetamu boleh didapati di kawasan bar, di atas meja yang dikelilingi oleh badan -badan, jadi ambilnya semasa anda berada di sini.

12. Anak -anak lokasi Katana Hutan (Kekeknologi Penyelenggaraan Diperlukan)

Anak -anak Katana Hutan boleh didapati di sebuah gua berhampiran tasik besar, ditandakan di peta anda dengan bulatan hijau. Anda juga akan menemui putter yang boleh digunakan sebagai senjata huru -hara. Ada perjalanan yang adil di hadapan dan banyak musuh. Anda juga akan menemui salah satu cutscenes cerita permainan yang juga akan mengunci anda untuk menyelesaikan bunker. Anda tidak dapat merebut apa yang anda mahukan dan keluar langsung, jadi pastikan anda sudah bersedia.

Di sinilah mencari anak -anak Katana Hutan, dan Putter:

 1. Pergi ke gua, melalui laluan batu dan anda akan menemui lubang yang turun ke koridor.
 2. Gunakan kad kunci penyelenggaraan untuk membuka pintu di bahagian bawah tangga. Ini akan mencetuskan cutscene dan apabila sudah berakhir, anda akan terperangkap dan harus melihat bunker ke akhir.
 3. Ikuti koridor sehingga anda melihat pintu terbuka di sebelah kanan. Ada musuh jari di sana anda perlu membunuh tetapi di dalamnya anda akan menemui pistol lain (yang anda tidak dapat mengambil jika anda sudah mempunyai satu) dan kereta api pistol untuk memasang lampiran.
 4. Tinggalkan bilik dan pergi ke bahagian seterusnya di mana anda akan menemui pintu terbuka yang lain. Kali ini anda akan menemui beberapa musuh bayi. Sekali mereka memang anda akan menemui putter, yang boleh digunakan sebagai senjata huru -hara, bola golf, pencetak 3D dan lembaran kod.
 5. Tinggalkan bilik dan terus maju sehingga anda sampai ke beberapa tangga turun. Akan ada beberapa kanibal buta di bahagian bawah dan jari, sebelum bahagian lain pintu terbuka.
 6. Pintu terbuka pertama yang anda jangkau akan mengandungi beberapa bekalan dan peluru. Ambil apa yang anda perlukan dan teruskan ke bahagian seterusnya.
 7. Di bahagian seterusnya terdapat dua pintu terbuka, yang pertama mempunyai katana manakala yang kedua mempunyai perisai emas yang anda perlukan untuk mencetuskan permainan berakhir.
 8. Sebaik sahaja anda mempunyai katana dan kepala perisai emas ke kawasan seterusnya dan naik tangga ke beberapa tingkat sehingga anda mencapai tahap 5. Anda akan menemui mayat di sini, dengan musuh setan, sebelum pintu terkunci. .
 9. Gunakan kad kunci penyelenggaraan untuk membuka pintu terkunci dan anda akan kembali ke gua. Ikuti terowong untuk pergi.

Senjata pemula

 • Pisau pertempuran
 • Taktikal kapak

Anda akan memulakan permainan dengan pisau tempur anda dan kapak taktikal, yang kedua -duanya pada dasarnya hanya baik untuk membuat kerajinan. Mereka akan melakukan beberapa kerosakan dalam secubit tetapi anda dinasihatkan untuk mula membuat tombak sebaik sahaja anda boleh, kerana ia adalah salah satu senjata starter terbaik (lihat di bawah untuk lebih lanjut).

Senjata yang boleh dibuat

 • Spear – Resipi Kerajinan: Dua Tongkat, Pita dan Pisau Untuk Kraf.
 • Bow – Resipi Kerajinan: Dua Tongkat, Tali, Pita.
 • Kelab – Resipi Kerajinan: Satu Tongkat, Satu Tengkorak, Satu Tali

. Ia mempunyai julat yang baik dan boleh mencetuskan musuh kunci jika anda mencucuknya dengan cukup keras. Ketika datang ke busur, anda memerlukan anak panah. Cara paling mudah untuk melakukannya ialah mencetak 3D mereka, yang boleh anda lakukan dengan mudah di mana kami telah menandakannya di peta di bawah pada kedudukan 11 – mencari tempat GPS hijau yang membawa anda ke sebuah gua. Anda juga akan menemui bekalan anak panah serat karbon dan bolt silang di sana yang secara teratur.

© Gamesradar+.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Anak -anak Senarai Senjata Hutan

Anak-anak Senjata Hutan termasuk apa sahaja yang akan merosakkan musuh, termasuk senjata api yang dicetak 3D, anggota badan kanibal yang terpisah, dan juga gitar.

Anak -anak Senjata Hutan: Pistol di Tangan Tangan Pemain Tangan, hendak dimuat semula

Diterbitkan: 25 Feb, 2023

Anak -anak Senjata Hutan .0, sluggy, dan mutan dan kanibal lain dalam sekuel kotak pasir. Terdapat lebih banyak teknologi yang kami pelupuskan daripada permainan pertama, dengan senapang baru yang mungkin senjata kami yang paling menyinggung perasaan kami. Walau bagaimanapun, anggota badan terputus lama yang baik akan tetap berguna apabila anda kehabisan peluru, dan anda boleh selalu ambil gitar itu.

Anak -anak Hutan memecah stim pada tarikh pelepasannya, dan dijangka menjadi salah satu permainan PC terbaik pada tahun 2023. Ia juga mengikuti jejak langkah pendahulunya dengan musuh -musuh yang sama dan banyak ciri yang kita tahu dan suka dari permainan pertama. Walau bagaimanapun, anak -anak hutan juga mengandungi mekanik permainan yang lebih moden, dengan pencetak 3D sepenuhnya mengubah cara anda membuat kraf. Anda tidak akan selalu mempunyai akses kepada peluru, jadi anda perlu memanfaatkan sepenuhnya apa yang anda ada di sekitar anda. Kami masih berjalan melalui permainan seram, tetapi inilah semua anak -anak senjata dan alat hutan yang anda boleh berharap dapat mencari.

Ini adalah semua anak -anak senjata hutan yang sama ada disahkan, atau yang kita harapkan untuk muncul dalam akses awal:

 • Tulang
 • Prod lembu
 • Gergaji
 • Memanjat kapak
 • Kapak yang dibuat (dari hutan)
 • Bom dibuat
 • Kelab yang dibuat
 • Crossbow
 • Kapak Fireman
 • Suar
 • Gitar
 • Katana
 • Pisau
 • Molotov
 • Pistol
 • Revolver
 • Batu
 • Lengan terputus
 • Kaki terputus
 • Senapang patah
 • Shovel
 • Tongkat
 • Tombak
 • Taser

Anak -anak Senjata Hutan Terbaik

Memandangkan kisah ketibaan anda di anak-anak Hellscape yang dipenuhi oleh Hutan yang berbeza dari hutan-anda adalah sebahagian daripada pasukan elit yang dihantar untuk menyelamatkan dan mengambil jutawan yang hilang-anda mempunyai beberapa senjata yang jauh lebih maju di atas pelupusan anda. Mungkin, anda dan pasukan anda dilengkapi dengan baik sebelum helikopter anda terhempas, tetapi mengambil senjata itu tidak akan mudah.

Thumbnail YouTube

Kapak

Kapak klasik dan berguna selalu akan kembali sebagai anak lelaki senjata dan alat hutan, dan anda memperoleh kapak taktikal sebaik sahaja permainan bermula. Walau bagaimanapun, anda ingin mencari anak -anak kapak moden hutan seawal mungkin, kerana jauh lebih baik untuk mengetuk pokok besar dan membina pangkalan anda.

Prod lembu

Dilihat dalam treler ketiga, Prod Lembu adalah tongkat seperti taser, yang nampaknya mempunyai keupayaan untuk mengetuk kanibal yang terdedah. Ini boleh menjadi senjata yang sangat berguna untuk pertahanan, tetapi anda mungkin masih ingin melakukan kerosakan yang lebih teruk untuk menghalang mereka kembali untuk lebih banyak lagi.

Thumbnail YouTube

Crossbow

Di hujung treler kedua, pemain dapat dilihat memegang selimut yang agak kukuh. Di Hutan, Salib dan Bolt boleh didapati di gua -gua, jadi mungkin mendapatkan anak -anak silang hutan akan berfungsi dengan cara yang sama, sekali lagi membuat bolt silang silang.

Pistol

Buat pertama kalinya dalam siri ini, anda akan mempunyai akses kepada pemilihan senjata, dengan pistol salah satu yang pertama anda boleh cari, bersama salah satu locator GPS. Anda tidak perlu meletakkan pistol bersama -sama seperti yang anda lakukan di hutan, dan sebaliknya menemukannya dari pantai barat laut – tetapi bersiaplah untuk melawan jerung dalam tawaran anda untuk mengumpul pistol.

Senapang patah

Menyertai pistol, senapang patah membuat penampilan pertamanya di anak -anak hutan. Walaupun senapang patah itu pukulan, kami tahu bahawa peluru adalah terhad, jadi anda perlu menyimpannya apabila anda benar -benar memerlukannya – kemahiran yang diasah dalam banyak kengerian hidup sebelum ini. Sebaliknya, selalu pastikan anda mempunyai senjata huru -hara kegemaran anda untuk diserahkan sebagai senjata utama, atau bahkan sekadar sekop yang dipercayai yang perlu anda temui sebelum anda dapat mencari anak -anak senapang hutan.

Gitar

Ternyata gitar yang dapat dilihat di luar kabin log bersalji di treler kedua bukan sahaja dapat dimainkan, tetapi juga boleh digunakan sebagai senjata huru -hara. Apa yang kita belum tahu, bagaimanapun, adalah berapa banyak pemukulan yang boleh diambil – jadi hanya menggunakannya sebagai senjata jika anda harus.

Bahagian badan

Sekiranya anda telah memainkan hutan yang asal, anda akan tahu bahawa tidak ada yang sangat memuaskan kerana menggunakan kaki atau lengan terputus untuk menakutkan kanibal. Mereka lebih berguna dengan cara lain, seperti membakar effgies, tetapi mengayunkan mereka dan anda mungkin melakukan kerosakan. Selalu ada tengkorak, kepala, dan bahagian badan lain yang boleh digunakan sebagai senjata jika anda merasa sangat kasar, atau baru ditangkap.

Itu semua anak -anak senjata hutan yang kita ketahui setakat ini, tetapi pasti ada banyak lagi yang dapat ditemui ketika kami terus bermain pada hari -hari yang akan datang. Sekiranya anda belum lagi mengalami kemalangan ke dalam permainan survival, pastikan anda dapat menjalankannya dengan memeriksa anak-anak keperluan sistem hutan. Anda juga mungkin ingin membiasakan diri dengan anak-anak peta hutan, yang berdasarkan lokasi yang mungkin anda kenali, dan lihat jika salah satu mod yang paling disayangi dari permainan pertama, anak-anak multiplayer hutan, boleh didapati di akses awal.

. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.