Semua 5 lokasi Atlas Skews untuk Mengesan Bintang Minggu 3 (Rheasilvia, Harbinger S seclude) di Destiny 2 – Dot Esports, Destiny 2: Tracing the Stars Bahagian 3 | PC Gamer

Destiny 2: di mana untuk mencari semua minggu 3 Atlas Skews

Pergi ke hujung helai yang bertentangan, digambarkan di atas. Skew berada di belakang gazebo di tebing, berhampiran pokok dan di mana petra biasanya.

Semua 5 lokasi Atlas Skews untuk mengesan bintang -bintang Minggu 3 (Rheasilvia, Harbinger’s seclude) di Destiny 2

Destiny 2’s Mengesan Bintang Questline Menghantar Pemain Memburu Atlas Skews Di Bandar Bermimpi Setiap Minggu. Pencarian bermula pada kabus divern dan maju ke helai dan taman -taman Esila. Dan sekarang, sudah tiba masanya pemain memburu Atlas Skews seterusnya di Rheasilvia dan Inside Harbinger.

Seperti minggu -minggu sebelumnya, tooltips memberi pemain idea yang baik di mana untuk mencari setiap Atlas Skew, walaupun sampai ke beberapa dari mereka boleh menyusahkan. Berikut adalah semua Atlas Skews dalam mengesan bintang -bintang Minggu tiga, dalam urutan yang paling mudah untuk mendapatkannya.

Rheasilvia tahap rendah

Dari pintu masuk ke Rheasilvia, buat hak dan turunkan di sebelah kanan jambatan. Anda akan menemui gua dan atlas yang tidak jauh dari anda. Sebagai alternatif, anda boleh pergi ke pintu masuk sektor Starlight yang hilang dan maju dari sana untuk melihatnya di sebelah kiri anda.

Kuil Rheasilvia terlepas pandang

Dari Atlas Skew di tingkat bawah, lihat sedikit di sebelah kanan anda dan anda akan melihat langkan di kejauhan. Corsair yang terbangun biasanya ada di sana, jadi menahan hantu anda dan mengikuti ikon peronda akan memberi anda idea ke mana hendak pergi.

Rheasilvia terpencil patung

Dari tempat ini, menuju ke pintu masuk ke Harbinger’s seclude, tetapi jangan melompat lagi. Anda akan menemui pinggir batu yang duduk berhampiran jambatan dan itu bukan kebetulan bahawa ia cukup besar untuk penjaga melompat ke atasnya. Kami mengesyorkan membawa pedang untuk bahagian ini jika anda memerlukan sedikit rangsangan dan pandangan orang ketiga juga membantu.

Lompat ke batu pertama, kemudian lompat ke batu di hadapan anda (ada langkan di sebelah kiri jika anda tidak dapat membuatnya). Melompat melintasi jurang dan terus mengikuti jalan sehingga anda sampai ke batu besar yang terpencil. Dari sana, menuju ke platform di sebelah kanan, kemudian melompat ke atas batu yang kelihatannya slanted. Muka kiri dan anda akan melihat langkan yang membawa kepada patung terpencil di mana Atlas ini condong.

.

Patung Harbinger Sidehall

Terus masuk ke Harbinger’s seclude sehingga anda sampai ke kawasan yang pertama. Lihatlah ke bangunan panjang di sebelah kanan dan kepala di dalam untuk Atlas Condong tepat di hadapan patung.

Harbinger tengkorak Ahamkara

Ikuti jalan ke Atlas yang terakhir dan menuju ke dalam. Daripada menuju ke arah patung, bagaimanapun, berpaling dan kepala di dalam koridor di tingkat bawah. Anda akan melihat aci lif tanpa lif. Lompat ke bawah dan pecahkan kejatuhan anda, kemudian ikuti jalan ke hujung di kawasan terbuka. Di sinilah anda melawan bos terakhir semasa Minggu Kutukan Pertama dan mengalahkan Perayaan Tinggi semasa Musim Memburu.

Atlas terakhir yang terakhir berdiri di atas mezbah antara dua tengkorak Ahamkara, di mana peninggalan terakhir untuk usaha kurier yang patah adalah pada minggu kutukan yang lemah.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Destiny 2: di mana untuk mencari semua minggu 3 Atlas Skews

Takdir 2

Mengesan Bintang: Minggu 3 kini tinggal di takdir 2 dan ada sekumpulan baru Atlas Skews untuk mencari. Seperti biasa, pergi ke H.E.L.M. Dan bercakap dengan Mara Sov untuk memulakan. .

Mengesan Bintang: Bahagian 3 -Di mana untuk mencari Atlas Skews

Terdapat lima Atlas Skews untuk mencari minggu ini, dengan tiga yang pertama ditutup dengan cukup dekat. . Apabila anda sampai ke jambatan, lompat ke kanan. Titik jalan akan muncul tepat di bawah tepi tebing yang membawa kepada Atlas pertama.

Atlas seterusnya berada di Kuil Rheasilvia terlepas pandang. Jadikan jalan ke arah kuil putih besar, maka, sebelum anda menyeberangi jambatan, naik batu di hadapannya ke kanan. Lokasi kuil adalah yang pertama di Rheasilvia di peta. Dari sana, ia akan mencari Patung terpencil, Jadi menuju ke pintu masuk kuil kemudian memanjat batu ke kanan pintu. Anda perlu memeluk dinding ke kiri kemudian mula melompat ke formasi batu di seberang jalan untuk mencapai yang satu ini. Semuanya berada di sebelah kanan kawasan dan boleh menjadi sukar untuk dicapai.

Kembali ke kuil dan masuk ke dalam untuk sampai ke Harbinger. Di dalam, anda akan dapat mencari , yang ada di dalam bilik di sebelah kanan ruang utama sebelum keluar. . Menuju ke tepi tebing dan melompat ke platform di bawah untuk memasuki gua yang menuju ke Tengkorak Ahamkara Untuk mencari Atlas Final Skew.

Selepas itu, kembali untuk mendepositkan Atlas Skews anda dan mendengar lebih banyak tradisi tentang Rega dan Ager dari Uldren dan Mara. Akhirnya, lawati kompas Wayfinder dan dapatkan ganjaran anda.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Takdir 2 mengesan bintang 4 dan bagaimana untuk mendapatkan tongkat ager

Tracing the Stars adalah usaha mingguan baru dengan beberapa ganjaran berguna di kedai sekiranya anda melihatnya melalui.

Panduan oleh penyumbang Josh Broadwell
Dikemas kini pada Sept. 16, 2021

Takdir 2 mengesan bintang adalah usaha mingguan baru di musim yang hilang.

Anda ditugaskan untuk mencari barang -barang tertentu yang tersebar di seluruh dunia, dan sebagai balasan untuk masalah anda, anda mendapat ganjaran yang agak baik. Ganjaran minggu ini adalah senjata stasis yang lain, jadi ia bernilai masa anda.

Untuk yang satu ini, menuju ke arah benteng Rheasilva, kemudian belok kanan di pintu masuk kuil. Melintasi jambatan, kemudian naik tebing. Anda akan menemui condong berhampiran patung

Takdir 2 mengesan bintang 3 | Atlas tahap rendah rheasilva condong

Jalankan jalan ke arah pintu masuk Starlight. Mungkin lebih mudah untuk melihat curram dengan meninggalkan kawasan itu, kemudian masuk melalui kabus dividen. Menyeberangi jambatan pertama, dan melihat ke arah pintu masuk bintang. Ada jalan kecil yang boleh anda turunkan. Ikuti itu untuk mencari kecondongan

Takdir 2 mengesan bintang 3 | Kuil Rheasilva Menghadapi Atlas Skew

Bekerja ke Kuil Utara di Rheasilva, maka, ketika menghadapinya, belok kiri. Ada batu di jalan dengan skew hanya duduk di atasnya

Takdir 2 mengesan bintang 3 | Harbinger Sidehall Atlas Skew

Perjalanan ke Harbinger’s seclude, kemudian teruskan melalui kawasan yang anda harus berada di dalam bilik yang diambil dan dihina berjuang. Belok kanan, dan masukkan kuil berdekatan. Skew berhampiran patung di sana.

Takdir 2 mengesan bintang 3 | Harbinger Ahamkara Tengkorak Atlas Skew

Untuk yang satu ini, kembali ke bilik besar di luar tempat anda menjumpai condong terakhir. Anda akan memasuki bilik besar yang lain, kali ini dengan tangga. . Gua di bawah ini penuh dengan musuh, tetapi anda juga akan mendapati kecondongan di antara dua niche dengan tengkorak.

Destiny 2 Mengesan Bintang 2 | Atlas Skews Minggu 2 Lokasi

Condong minggu ini kebanyakannya di dalam dan di sekitar kawasan helai, dan mereka lebih mudah dicari daripada minggu lalu. Beberapa adalah mercu tanda besar, jadi sukar untuk merindui mereka.

Atlas Skew Minggu 2 Lokasi | Atlas patung yang menjulang tinggi

Satu condong khususnya hampir mustahil untuk terlepas. Menuju ke bahagian barat laut helai di mana patung besar. Mendaki, dan condong hanya terapung di sana, bersedia untuk anda ambil.

Atlas Skew Minggu 2 Lokasi | Atlas Patung Gazebo Strand Skew

Pergi ke hujung helai yang bertentangan, digambarkan di atas. Skew berada di belakang gazebo di tebing, berhampiran pokok dan di mana petra biasanya.

Atlas Skew Minggu 2 Lokasi | Atlas Air Terjun Taman Skew

Sasaran anda adalah taman Esila. Perjalanan ke bahagian paling selatan dari helai untuk sampai ke sana. Terdapat jalan yang membawa melalui satu set kawasan yang mewah dan beberapa langkah, walaupun ia tidak ditandakan pada peta.

Melihat sekeliling apabila anda tiba. Terdapat air terjun di sebelah kanan anda, di mana ini condong.

Skew seterusnya dekat, dan lebih dekat jika anda pandai melompat. Anda boleh melompat ke tebing untuk merebut condong, atau ikuti jalan, menyeberangi jambatan, dan ambil condong dengan cara itu.

Atlas Skew Minggu 2 Lokasi | Atlas Rest Aphelion Skew

. Melawan jalan anda melalui sektor ini, dan condong berada di belakang brazier di akhir sektor.

Ganjaran anda kali ini adalah senapang stasis fracthethyst baru

Takdir 2 mengesan bintang | Lokasi Atlas Skew

Di sinilah mencari Atlas Minggu Pertama

Destiny 2 Atlas Skews Lokasi | Divern-Rheasilva Atlas Skew

Satu skru berada di jalan menuju Rheasilva. . Turun dari jalan ke kiri sebelum memasuki gua, dan anda akan mendapati kecondongan yang ditimbulkan terhadap tebing.

Destiny 2 Atlas Skews Lokasi | Cimmerian Atlas Skew

Teleport kembali ke lokasi Divern Mists, dan mula berjalan ke arah bandar bermimpi. Bukannya memanjat, masuk ke dalam gua. Skew kedua berada di belakang gua.

Destiny 2 Atlas Skews Lokasi | Bay Atlas yang tenggelam

Kembali ke titik bertelur lagi, dan kali ini, masukkan sektor Lost Bay yang tenggelam. Bekerja dengan cara anda melalui sektor ini, dan belok kanan ke dalam gua dan bukannya ditinggalkan ke kawasan berair. Skew ke arah belakang gua ini juga.

Destiny 2 Atlas Skews Lokasi | Tulang belakang keres oracle atlas condong

Bertelur di kabus divival lagi, dan pergi ke Rheasilva (sekali lagi). Pergi melalui gua kali ini, masukkan oracle, dan naik menara. Condong berada di bahagian atas.

Kepala barat dari Oracle sehingga anda sampai ke rantai pulau yang dipaparkan dalam kempen Forsaken. Terdapat pokok besar di pulau. Takdir 2 mengesan bintang | Cara menyelesaikan mengesan bintang

Destiny 2 Vulpecula | Cara Mendapatkan Vulpecula Stasis Cannon

Dengan semua Atlas Skews di tangan, Mulakan Misi Koronasi Hollow dari Helm. Bercakap dengan Mara, kemudian deposit barang anda seperti yang diminta. Berinteraksi dengan Kompas lagi kembali ke kemuncak, dan anda akan mendapat meriam tangan Vulpecula Stasis sebagai ganjaran.

Ini adalah masa yang sibuk untuk takdir 2. Bukan sahaja Musim of the Lost memperkenalkan trak perubahan pada permainan, tetapi pengembangan Witch Queen yang lama ditunggu-tunggu hanya di atas cakrawala, dengan beberapa mekanik baru yang mengejutkan di kedai.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Destiny 2 Ikut
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • RPG Ikut
  • Xbox One Ikuti
  • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.