Semua 4 lokasi batu batu lama di Genshin Impact, Stone Slate | Genshin Impact Wiki | Fandom

Sebaik sahaja mereka berjaya menyelamatkan Saimon Jirou dan mencari khazanah, pemain akan menyelesaikan usaha setelah membawa Saimon Jirou kembali ke Konda Village.

Semua 4 lokasi batu batu lama di kesan Genshin

Antara pelbagai pencarian baru di Genshin Impact versi 2.0, One Quest menyediakan cetak biru pedang 4-bintang yang boleh dilupakan.

The World Quest: Treasure Petani memerlukan pemain untuk menyelamatkan Saimon Jirou dan mengumpulkan empat slate batu lama. Pada akhir tugas, pemain akan menerima cetak biru, billet pedang Northlander, dan 60 primogem sebagai hadiah.

Lokasi semua batu batu lama di seluruh Inazuma dalam kesan Genshin

1) Di bahagian bawah telaga di Konda Village

Pemain boleh mencari batu tulis lama yang pertama di dalam sumur di Konda Village. Perhatikan bahawa telaga dikunci melainkan pemain menyelesaikan usaha lain, “cerita aneh di Konda” dalam kesan Genshin.

Untuk membuka kunci sumur, pemain boleh memulakan pencarian dengan bercakap dengan seorang pendeta berhampiran patung Fox di pintu masuk Konda Village. Kemudian pergi ke kampung Konda untuk mengumpul petunjuk dari empat NPC.

Sebaik sahaja pemain mengumpulkan semua bukti dan menghadapi ketua kampung, lokasi buku harian akan diturunkan olehnya. Dalam jurnal, pemain akan mencari kunci kepada telaga.

Di bahagian bawah telaga, pemain akan menemui bilik yang mengandungi dada mewah. Salah satu slates batu lama terletak di atas kotak di sebelah dada mewah.

2) Di bawah kem kecil berhampiran ladang Kamisato

Batu tulis batu tua kedua dalam kesan keahasinya agak mudah untuk dikumpulkan. Dari Teleport Waypoint di Kamisato Estate, pemain boleh menuju ke timur laut ke pantai dan terus ke akar pokok besar. Kem kecil dengan batu tulis lama berada di belakang akar pokok.

3) Di atas tangga di dalam runtuhan Araumi

Untuk batu tulis batu tua yang ketiga, pemain perlu memasuki runtuhan araumi dalam kesan Genshin. Untuk mengakses kehancuran, pemain perlu melengkapkan pencarian “Sakred Sakura Cleansing Ritual” di kawasan itu. Mereka perlu menggunakan alat lensa, memento di Patung Kitsune Bumi, di sekitar pintu masuk kehancuran.

. Pemain dapat menemui batu tulis di atas timbunan kotoran di atas tangga.

4) Berhampiran kapal karam di dalam runtuhan Araumi

Dari lokasi batu tulis ketiga, pemain boleh pergi lebih jauh di dalam runtuhan sehingga mereka sampai ke lokasi di peta di atas. Slate batu terakhir dapat dilihat berhampiran kapal karam di hadapan titik jalan teleport.

Lengkapkan pencarian “harta petani” dalam kesan Genshin

Pemain Akan Mendapatkan Pencarian “The Farmer’s Treasure” di Genshin Impact Setelah mereka menyelamatkan Saimon Jirou dari Bandit dan mengumpulkan semua empat batu batu lama. Bermula pada ketika ini, menyelesaikan pencarian adalah mudah kerana tidak ada teka -teki yang kompleks untuk diselesaikan.

Pertama, pemain akan bertemu dengan Saimon Jirou di Pulau Jinren. Saimon Jirou kemudian mengamuk di pengembara untuk mencari Slate Kelima yang tidak wujud. Selepas pengembara mendapati bahawa dia berbohong, pemain akan menghadapi Saimon Jirou.

Melihat Bandit sekali lagi menangkap Saimon Jirou, pemain perlu menyelamatkannya lagi. Perhatikan bahawa terdapat beberapa gelombang musuh semasa tugas ini. Bijaksana jika pemain menggunakan parti DPS terbaik mereka untuk menangani lawan.

Sebaik sahaja mereka berjaya menyelamatkan Saimon Jirou dan mencari khazanah, pemain akan menyelesaikan usaha setelah membawa Saimon Jirou kembali ke Konda Village.

Batu batu tulis

Batu batu dengan skrip ishine diukir ke dalamnya.
Mungkin ia mungkin digunakan di Pulau Tsurumi.

Sumber

Diperoleh melalui menyelesaikan pelbagai teka -teki di sekitar Pulau Tsurumi

Batu batu tulis adalah item pencarian yang diperoleh dari dada setelah melengkapkan teka -teki skrip ishine tertentu di sekitar Pulau Tsurumi. Tujuh boleh didapati dan digunakan dalam objektif penerokaan tersembunyi “Ishine Skrip”.

Kandungan

 • 1 lokasi
 • 2 panduan video
 • 3 bahasa lain
 • 4 Perubahan Sejarah

Lokasi []

  1. Pulau Tsurumi Barat
   • Lebih jauh di sebelah barat Wakukau Shoal’s Teleport Waypoint.

  Lokasi

  Konteks tambahan

  • Utara tunggul pokok.

  Konteks tambahan

  • Di dasar runtuhan.

  Lokasi

  Konteks tambahan

  • Antara Kuil, Pantai Oina, dan MT. .

  Lokasi

  Konteks tambahan

  • .

  Lokasi

  Konteks tambahan

  • Di hujung tebing.

  Lokasi

  Konteks tambahan

  • Timur titik jalan teleport.

  Lokasi

  Konteks tambahan

  Konteks tambahan

  Genshin Impact Tsurumi Island – Panduan Lokasi Teka -teki Batu Slate

  Pokok ungu yang bersinar dikelilingi oleh batu bergerigi dalam kesan Genshin

  Cuba mencari batu slate di pulau tsurumi di kesan genshin? Pulau Tsurumi, lokasi baru di Inazuma, telah melancarkan dirinya di Genshin Impact 2.2. Pulau ini dikelilingi oleh kabut padat yang hanya dapat disebarkan dengan melengkapkan garis questchasers Seirai Stormchasers. Terdapat slate batu tersembunyi di seluruh pulau – slate ini boleh digunakan untuk menguraikan teks di Kuil Chirai, memberi ganjaran kepada anda dengan pengalaman dan dada mewah.

  Kemas kini baru juga memperkenalkan pencarian hangout impak Genshin baru untuk Sayu dan Thoma, spanduk impak Genshin baru yang melihat pulangan anak, dan banyak kemas kini ke periuk serenitea. Thoma adalah watak seterusnya untuk menyertai permainan – dia akan disertai oleh Hu Tao pada sepanduknya ketika perpisahan Snezhnaya berakhir.

  Beberapa pemain menghadapi masalah dengan barang tertentu yang tidak muncul di pulau itu. Sekiranya ini berlaku kepada anda, disarankan agar anda memulakan semula kesan Genshin dan yang perlu menyelesaikan masalah. Pastikan anda melengkapkan oktaf pencarian Maushiro kerana anda memerlukan alat pinion yang unik untuk meneruskan. Ia juga perlu diperhatikan bahawa anda tidak perlu mengumpulkan slate batu dalam sebarang urutan tertentu.

  Genshin Impact Stone Slate Lokasi dan Penyelesaian Teka -teki

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  The batu batu pertama terletak di Kuil Chirai. Kepala ke pusat dan dapatkan mencari batu ungu. Gunakan pinion aneh anda untuk mengaktifkan batu -batu, kemudian naik platform yang mengandungi kristal ungu yang melayang. Sebaik sahaja anda menemui batu ungu yang lain, gunakan pinion yang unik dan cari kiub bercahaya. Aktifkan kiub dan segera memanjat batu di belakangnya untuk melihat simbol -simbol ketika mereka muncul di tanah. Perhatikan pesanan yang mereka tampil dan kembali ke pusat di mana set pertama batu muncul. Tekan simbol mengikut urutan yang mereka tampilkan untuk menanam dada indah yang mengandungi 5000 mora dan batu tulis.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  The batu tulis kedua boleh didapati di Shirikoko Peak. Gunakan titik jalan untuk sampai ke kawasan itu, kemudian turunkan lubang besar di tengah. Terdapat beberapa batu dan patung burung berbaris berturut -turut ke arah dinding selatan. Aktifkan pinion yang unik di sebelah batu -batu ini, berpaling dan berjalan lurus ke hadapan untuk mencari patung burung yang lain. Patung burung ketiga dan terakhir ditemui di barat – gunakan pinion yang unik untuk mendedahkan simbol -simbol di dinding. Memukul batu dengan urutan yang sama dengan simbol untuk mendedahkan dada seterusnya.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  Buat jalan anda ke tepi tebing utara Wakukau Shoal untuk mencari Slate batu ketiga. Anda harus mencari patung burung dengan banyak batu yang berdekatan. Pinion yang unik menarik garis ungu dari patung ke batu – ikuti garis dan meluncur terus di bawah tebing untuk mencari Wakukau Shoal. Memanggil elektrogranum untuk mendedahkan dada biasa dan bola elektrik yang menghantar anda meluncur ke tepi tebing. Gunakan pinion khas berhampiran patung burung untuk memaparkan simbol di dinding dan kembali menggunakan orb elektrik. Memukul batu dengan susunan yang sama seperti yang anda lihat di dinding untuk menuntut dada.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  Anda boleh menemui bulatan di peta ke arah utara Shirikoro Peak – Kepala ke kawasan ini untuk menuntut batu tulis Forth Stone. Di tengah -tengah bulatan, anda harus mencari patung burung yang dikelilingi oleh pelbagai batu. Batu -batu itu dapat dipindahkan setelah anda mengaktifkan pinion yang unik. . Setelah batu berada di tempat yang betul, dada indah akan muncul di sebelah patung burung dengan Slate batu keempat.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  The Slate batu kelima boleh didapati di MT Kanna – Kepala di utara pusat untuk mencari patung burung ungu yang bersinar, sedikit tersembunyi di bawah batu slanted. Pilih pinion yang unik dan ikuti Seelies Electro yang muncul di sekitar patung burung – mereka membawa anda ke lokasi batu misterius. Sebaik sahaja anda telah mengumpul ketiga -tiga, berinteraksi dengan skrip Ishine menggunakan batu misteri – ini mendedahkan simbol -simbol di dinding di hadapan sekarang menyala batu. Memukul batu mengikut urutan yang mereka tampil di dinding untuk mendedahkan dada dan batu batu.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  The Slate Stone Sixth berada di pulau kecil Barat Wakukau Shoal. Seperti teka -teki gelongsor batu yang lain, anda perlu memadankan batu ke simbol di tanah. Setelah batu berada di tempat yang betul, dada indah akan muncul di sebelah patung burung.

  Peta Genshin Impak Pulau Tsurumi

  Untuk Slate Stone Seventh, kepala utara tapak upacara moshiri Dan dari titik jalan, turun ke tebing dan anda akan melihat enam patung burung. Perhatikan susunan patung burung dan berinteraksi dengan mereka sehingga semua batu dinyalakan – memukul setiap batu mengikut urutan patung burung muncul.

  Itulah cara menyelesaikan teka -teki batu batu di Pulau Tsurumi. Untuk lebih banyak dada, berikut adalah semua Kuil Genshin Impak Lokasi Kedalaman.

  Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.