Semua 20 lokasi Conch Genshin 2.8: Conches Phantasmal dan Misplaced – Panduan Impak Genshin – IGN, Cara Menggunakan Kon Misteri | Lokasi Conch Misteri | Impak Genshin | Game8

Cara Menggunakan Conches Misteri | Lokasi Conch Misteri

Bercakap dengan mereka, dan buang tiga batu di dalam telaga untuk menolak kerang ke permukaan.

Semua 20 lokasi Conch Genshin 2.8: Conches Phantasmal dan Misal

Impak Genshin

Ambil lencongan di Nusantara Apple Emas untuk mencari kerang Conch Phantasmal dalam acara Vision Resonating Genshin Impact. Ini Panduan Lokasi Genshin Conch Termasuk peta Setiap lokasi Conch Phantasmal di kepulauan epal emas.

Sama seperti memburu Conch yang bergema pada pengembaraan Pulau Midsummer 2021, menyerap tugas -tugas penglihatan anda dengan mencari satu set baru kerang conch untuk mendapatkan ganjaran – termasuk kostum baru Fischl, Ein Immernachstraum.

Genshin memberi kesan kepada semua lokasi Conch Phantasmal

Genshin Impak Lokasi Conch Misplace

Tiga Konksa juga tidak salah, digunakan untuk usaha tambahan di Nusantara Emas Apple.

Genshin-Conch-Missing-1.jpg

 • Misal Conch 1 boleh didapati di Isle Minicious, di atas batu yang tinggi di sebelah barat pulau di lokasi di atas.
 • Misal Conch 2 tersembunyi di dalam gua di pulau patah.
 • Misal Conch 3 berada di dalam telaga yang dikelilingi oleh burung di pulau berkembar.

Lihat di bawah untuk butiran yang lebih spesifik mengenai mencari Conches Misal 2 dan 3!

Cara Memulakan Visi Bergema

Visi resonasi bermula 15 Julai, pada hari yang sama dengan acara Surfpiercer, dan untuk memulakannya, anda perlu melengkapkan Odyssey Summertime I Quest. Untuk membuka kunci itu, kamu mesti:

 • Jadilah Peringkat Pengembaraan 32 ke atas
 • Selesai Archon Quest “Bab II: Prolog – Autumn Winds, Leaves Scarlet”
 • Selesai pencarian cerita Mona (diselaraskan ke AR 32 untuk tempoh 2.8)

Fischl Skin Genshin Impact.jpg

Lokasi Conch Phantasmal – Hari Satu

Sama seperti pengembaraan Pulau Midsummer yang pertama, anda mendapat akses ke bahagian baru kepulauan Golden Apple ketika acara berlangsung. Pada hari pertama, anda boleh mendapatkan 14 Conches Phantasmal melalui penerokaan. Berikut adalah setiap lokasi Conch Phantasmal untuk Hari Satu Acara Visi Resonating.

Lokasi Conch Phantasmal 1.jpg Lokasi Conch Phantasmal 2.jpg Lokasi Conch Phantasmal 3.jpg Lokasi Conch Phantasmal 4.jpg Lokasi Conch Phantasmal 5.jpg

Lokasi Conch Phantasmal – Hari Kedua

The Conch Phantasmal ke -15 adalah dalam Fasa terakhir pencarian domain Kazuha, seperti halaman pada musim bunga sekali muncul.

Phantasmal Conch 15.jpg

Lokasi Conch Phantasmal – Hari 3

The Conch Phantasmal ke -16 boleh didapati setelah menyelesaikan Domain Blazin ‘Trails, diakses melalui dram di hancur pulau. Masukkan semula domain. Anda harus bermula di hadapan bunga jiwa beku, tetapi jika tidak, aktifkan penguatkuasaan berhampiran bunga jantung yang menyala untuk kembali ke sana. Masukkan pintu ke kanan ruang bunga jiwa beku.

Anda berada di domain baru dengan beberapa teka -teki mekar melodi yang mudah dan, pada akhirnya, menghadapi dua stonehide lawachurls. Sebaik sahaja perjuangan berakhir, ikuti Heron Electro ke bilik baru, dan tekan dram.

Buka dada mewah yang berdekatan pertama sebelum anggur beralih menutupnya!

Drum mencipta jalan baru dan menyahsekat peranti yang mengaktifkan mekar melodi, yang akan membuang ruang akhir di kawasan ini. Buat masa ini, ambil jalan dan masukkan domain lain.

Blazin Trails Phantasmal Conch.jpg

Dalam satu ini, anda menghadapi dua geo slimes dan dua slime pyro. Terus bergerak ke hadapan sehingga anda mencapai platform persegi yang besar. Hidupkan mekar di tengah supaya ia menghadapi mekar besar di sisi untuk mengaktifkan satu lagi pengaturcaraan, yang menembak anda ke batu di mana cangkang conch.

Misal Conch 2

The Conch Phantasmal ke -17 juga Misal Conch 2 , dan dijumpai di Patah Isle. Setelah melengkapkan pencarian Blazin ‘Trails, kembali ke drum. Daripada memasuki domain Xinyan lagi, berinteraksi dengan dram untuk menukar saiz gunung. Gunung barat – di sebelah kanan anda, jika anda menghadapi pulau patah – harus lebih pendek daripada yang timur.

Pergi ke pulau barat di ruang di mana anda menemui urat air semasa pencarian. Ada gua sekarang, jadi kepala ke dalam. Aktifkan obor pyro untuk membuka kunci tiang pyro, kemudian aktifkannya untuk menurunkan paras air di ruang di luar.

Cahaya obor pyro di sebelah kiri anda, berhampiran dada biasa. Dua obor seterusnya adalah berhampiran tiang dan kemudian di sepanjang jalan di belakangnya, menuju ke pintu. Opent dia pintu untuk mencari obor terakhir.

Pastikan untuk mengaktifkan suis untuk membuka pintu logam di sini sebelum anda pergi!

Conch terletak di atas tanglung di bahagian bawah ruang. Sekiranya anda mahukan tiga dada mewah – dan sudah tentu anda lakukan – teleport kembali ke dram, dan menyesuaikan saiz pulau lagi. Masukkan gua di mana pintu logam sebelum ini menyekat jalan anda, pergi melalui pintu khas, dan aktifkan mekar melodi untuk mengeluarkan penghalang.

Conch yang tidak disengajakan 2.jpg

Lokasi Conch Phantasmal – Hari 4

The Conch Phantasmal ke -18 adalah dalam Immernachtreich apokalypse, yang boleh anda akses semasa domain Immernachtreich Fischl. Ia berada di bahagian kedua pencarian, ketika anda kembali ke domain. Setelah melengkapkan yang pertama

Setelah anda menyesuaikan pandangan dalam dengan betul untuk membaiki jalan, menuju ke tangga dan di sepanjang benteng, dan anda akan melihat kerucut di depan bangku dengan bunga.

The Conch Phantasmal 19 adalah Misal Conch 3 , dan juga di pulau berkembar, di sepanjang pantai timur di Pulau paling utara. Anda perlu mencari a Dikelilingi oleh tiga burung gagak.

Phantasmal Conch Day 4.jpg

Telaga hanya muncul setelah anda melengkapkan apokalypse immernactreich.

Bercakap dengan mereka, dan buang tiga batu di dalam telaga untuk menolak kerang ke permukaan.

Lokasi Conch Phantasmal – Hari 5

Domain Mona menempatkan Conch Phantasmal terakhir, Lagu Sojourner 3 Tetapi anda boleh Hanya mengaksesnya setelah melengkapkan Summertime Odyssey v. Masukkan domain Azure Stars purba sekali lagi, dan letakkan asterisme berikut:

Serpihan atas Asterisme Shard 1.png
Serpihan yang lebih rendah Asterisme Shard 2.png

Kepala di bawah pintu, dan akhirnya anda berakhir di ruang di mana anda mesti sepadan dengan corak konstelasi di dinding menggunakan satu set peranti di lantai. Lakukan ini tiga kali.

Pada akhirnya, buruj terakhir adalah anak panah yang menunjuk ke sudut bilik. Siasat sudut ini, dan kemudian anda membongkar ruang lain dengan kerang yang duduk di atas kekaki di dalamnya.

Itulah Conch Phantasmal terakhir, tetapi masih banyak lagi yang perlu dilakukan pada musim panas Odyssey!

Menghidupkan Visions Ganjaran

Di samping kulit baru Fischl, anda boleh mendapatkan sedikit lebih untuk mencari cengkerang conch phantasmal.

Kerang Conch diperlukan Ganjaran
4 cangkang conch phantasmal 80 primogem
40,000 Mora
4 Panduan kebebasan
8 cengkerang conch phantasmal 80 primogem
40,000 Mora
4 Panduan untuk Rintangan
12 cangkang conch phantasmal 80 primogem
40,000 Mora
4 Panduan untuk balada
16 kerang Conch Phantasmal 80 primogem
40,000 Mora
4 Wira
Terima kostum baru Fishcl
20 cangkang conch phantasmal 40,000 Mora
8 Hero’s Wit
8 bijih peningkatan mistik

Cara Menggunakan Conches Misteri | Lokasi Conch Misteri

Impak Genshin - Cara Menggunakan Conches Misteri

Conches misteri digunakan untuk membuka dada Takashi dalam kesan Genshin. Ketahui Di Mana Untuk Mencari Conches Misteri, Di Mana Untuk Mencari Takashi, Cara Mendapatkan Rajah Senjata Hamayumi, Dan Ganjaran dari dada Takashi dalam panduan ini!

Senarai kandungan

 • Apa itu kerang misteri?
 • Lokasi Conch Misteri
 • Ganjaran Conch Misteri
 • Pencapaian Conch Misteri
 • Panduan Berkaitan

Apa itu kerang misteri?

Genshin - Conches misteri

Conches di pantai Kannazuka

Conches misteri adalah barang pencarian yang terdapat di pantai utara Kannazuka, Inazuma. Setelah menetapkan semula pelayan, 3 conches misteri baru akan muncul di lokasi yang berbeza di kawasan yang sama!
Panduan Peta Inazuma

Cara Menggunakan Kon Misteri

Genshin - Takashi

Anda boleh mengumpulkan semua 3 kon misteri dalam sehari dan memberi mereka Takashi, yang boleh didapati di struktur konon besar di kawasan itu. Setelah memberinya kerang, anda boleh memilih salah satu daripada tiga dada untuk dibuka!

Bolehkah saya membuka lebih banyak dada Takashi dalam satu hari?

Genshin - Takashi

Tidak, malangnya anda tidak dapat membuka lebih dari satu dada takashi dalam sehari. Anda mesti menunggu sehingga selepas pelayan menetapkan semula untuk lebih banyak kon!

Lokasi Conch Misteri

Di mana untuk mencari kerang misteri

Genshin - Tempat Mencari Konkhil Misteri

Terletak di pantai utara Kannazuka

Conches misteri hanya boleh didapati di kawasan berhampiran Takashi. Lokasi bertelur mereka berbeza untuk setiap hari juga!

Cara Mendapatkan Kon Misteri

Genshin - Cara Mendapatkan Conches Misteri

Mendekati kawasan berkilauan di pantai dan menyiasat mereka untuk mendapatkan kerang misteri. Beberapa penanda berkilau adalah barangan makanan atau artifak!

Ganjaran Conch Misteri

Cara Mendapatkan Hamayumi Bow

Senjata ATK (lv.20) Bonus (lv.20)
Hamayumi 99 ATK +21.2%
Cabutan penuh Meningkatkan serangan normal DMG sebanyak 16% dan menyerang DMG sebanyak 12%. Apabila tenaga melengkapkan tenaga mencapai 100%, kesan ini meningkat sebanyak 100%.

Anda boleh mendapatkan gambarajah senjata hamayumi dari membuka dada takashi Setiap hari selama 7 hari.
Panduan Senjata Hamayumi

Cara menggunakan beg biji bunga

Genshin - Hanayama Kaoru

Pada Hari 2 membuka dada Takashi, anda mendapat beg biji bunga yang boleh anda berikan kepada Hanayama Kaoru di Tatarasuna! Terdapat tugas susulan yang tersembunyi pada hari-hari berikutnya, jadi lihatlah panduan penuh kami di sini:
Cara menggunakan beg biji bunga

Semua ganjaran dari dada Takashi

Pencapaian Conch Misteri

Terima kasih, datang lagi pencapaian

Mendapatkan hadiah utama dari Takashi, Hamayumi, akan memberi anda Terima kasih datang lagi Pencapaian, yang memberi 5 primogem!

Panduan berkaitan impak genshin

Genshin - Panduan peta Inazuma Slim

Panduan Peta Inazuma

Panduan ke kawasan Inazuma

Panduan ke ciri -ciri Inazuma

Panduan Wilayah Inazuma
Lokasi Electroculi Nikmat Sakura Sacred
Penggunaan Electrograna Guntur sfera
Halangan Thunder Electro Seelie
Teka -teki batu elektro Teka -teki siasatan kilat
Teka -teki corak kiub Teka -teki plat tekanan
Teka-teki Bake-Danuki Lokasi hantu

Panduan kepada teka -teki Inazuma

Panduan teka -teki Inazuma
Penghalang Tatarasuna Tatarasuna Keys
Teka -teki Watatsumi 9 Cube Bot Seiraimaru
Kekayaan harian Komaki Teka -teki Yashiori Island
Slate batu pulau tsurumi Tsurumi Island Mist
Tsurumi Conch Treasure Pencapaian Odyssey Doktor

Panduan ke domain Inazuma

Panduan teka -teki domain inazuma
Shakkei Pavilion Estet Pembentukan
Bot kosong ke seribu pintu Istana di kolam renang
Moshiri Kara

Panduan ke Inazuma Pencarian

Panduan Quest Archon
Bab 2: Akta 1 Bab 2: Akta 2
Bab 2: Akta 3
Panduan pencarian cerita
Ayaka Quest Yoimiya Quest
Raiden Shogun Quest Quest Kokomi
Panduan Quest Dunia
Seni hortikultur Ritual Pembersihan Sakura Sacred
Kisah pelik di Konda Tawaran korban
Hayashi dari Tanuki di hutan Pembersihan kekotoran
YouGou Cleansing Harta petani
Jam tangan Hiromi Supremos gourmet, berkumpul!
The Gourmet Supremos: The Seashing Strider Supremos gourmet: penyelam dalam
Samurai ketujuh Tatara Tales
Sakura Arborism Impian Seni Pedang
Warisan Orobashi Nasib pejuang
Menatap tiga ribu batu jauhnya Rawatan di pulau
Arahan jahat Jemputan YAE Publishing House
Surat Chisato Wahai Archon, adakah saya sudah melakukannya dengan betul?
Log Perjalanan Antarabangsa Rumah terletak di atas lautan
Di tanah lain Pertempuran Dendam
Supremos gourmet: kepentingan makan dengan baik Supremos gourmet: di jalan raya
Pizza dari tanah lain Jalan Ritou
Seirai Stormchasers Peninggalan Seirai
Reminiscence of Seirai Bulan yang mendalam
Solitary Sea-Beast Tumbuhan ilahi kedalaman
Neko adalah siri kucing Baja. Jurujual?
Narukami Trail Rumah yang bersih
Pengarang khusus Oktaf maushiro

Semua panduan peta interaktif

Impak Genshin - Panduan Kawasan dan Peta

Semua panduan peta interaktif