Sembang jarak di antara kita: Apa itu dan cara menggunakannya – dexerto, bagaimana untuk melumpuhkan sembang kedekatan di Warzone 2: sembang jarak jauh dijelaskan – Dexerto

Cara melumpuhkan sembang berdekatan di Warzone 2: Sembang jarak jauh dijelaskan

Activision

Berbual jarak jauh di antara kita: Apa itu dan cara menggunakannya

Antara kita mengambil alih Twitch

Innersloth

Antara kami adalah permainan terbaru yang mengambil alih platform streaming dan penonton yang menghiburkan.

Antara kita telah menjadi salah satu permainan yang paling popular di planet ini, memberikan pelarian semasa krisis global ini. Walau bagaimanapun, mod sembang kedekatan telah mengubah cara anda bermain permainan untuk lebih baik.

Antara kita telah menjadi klasik moden sudah. Dengan semua orang dari pemain pro eSports kepada pemain kasual yang mencuba tangan mereka di permainan, antara kita telah menjadi kaedah yang sempurna untuk melarikan diri di seluruh dunia.

Aliran permainan adalah antara yang paling popular di YouTube dan Twitch, dengan pencipta kandungan seperti suami corpse melihat peningkatan besar dalam penonton.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam video YouTube yang menampilkan mayat bersama streamer popular lain seperti Sweet Anita and Courage, para pemain menemui mod yang menjadikan permainan lebih menyeronokkan, juga menambah cara untuk menakutkan rakan -rakan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Mod baru ini menjadikan kita lebih seronok.

Apa yang ada di antara kita sembang berdekatan?

Sembang jarak adalah ciri yang meniru bagaimana bunyi perjalanan dalam kehidupan sebenar. Semakin dekat kru lain (atau penipu) sampai kepada anda, semakin kuat suara mereka. Sebaliknya juga benar, kerana lebih jauh pemain bergerak lebih lembut bunyi mendapat. Ia juga membolehkan para krew yang lain mendengar melalui dinding, menjadikan pekerjaan penipu jauh lebih sukar.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini memberikan banyak peluang yang menyeronokkan. Seperti yang dijelaskan oleh keberanian, berjalan di krew lain dan menjerit mic pasti akan memberi mereka kejutan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Semua streamer dilihat menyebabkan malapetaka mutlak ketika mereka berjalan di sekitar peta yang membingkai antara satu sama lain sebagai penipu. Permainan ini kelihatan lebih menyeronokkan, tetapi juga menambah tahap kerumitan kepada apa yang kelihatannya konsep mudah.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara menggunakan sembang berdekatan di antara kita

Berita baiknya adalah jika anda ingin menggunakan ciri ini, anda boleh melakukannya dengan memuat turun mod pada PC, seperti yang dijelaskan oleh YouTuber Ottomated.

Artikel berterusan selepas iklan

  1. Pergi ke Github dan muat turun versi terkini CrewLink.
  2. Setelah dipasang, mod akan dibuka secara automatik.
  3. Mengklik ‘Buka Permainan’ akan membuka permainan melalui Steam, membolehkan anda menggunakan sembang jarak dekat.
  4. Menyertai lobi akan menunjukkan sprite anda pada skrin mod dengan nama pengguna dan penyesuaian anda.
  5. Bagi orang lain untuk menyertai anda dalam sembang berdekatan, mereka hanya perlu memasang mod, dan berada di lobi yang sama seperti anda.

Mod itu seolah -olah kadang -kadang mempunyai beberapa masalah, jadi mungkin tidak boleh dipercayai kerana ia akan secara rasmi dalam permainan, tetapi ketika bekerja nampaknya merupakan cara yang baik bagi pemain untuk bergabung dengan keseronokan.

Cara melumpuhkan sembang berdekatan di Warzone 2: Sembang jarak jauh dijelaskan

Operator Warzone 2 dalam skuad

Activision

SBMM adalah titik bercakap utama dalam setiap kod, tetapi adakah di Warzone 2?

Warzone 2 CHRAT Jarak adalah ciri audio baru yang tertanam ke dalam Warzone 2 yang pemain sama ada suka atau benci. Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai sembang berdekatan serta cara melumpuhkannya.

Warzone 2 dipenuhi dengan mekanik dan sistem baru untuk membantu menjadikan permainan ini seperti sekuel kepada pendahulunya. Sembang jarak dekat adalah salah satu daripada penambahan baru dan kini menyebabkan beberapa pertemuan lucu berlaku, walaupun ia telah menyebabkan kacau di kalangan masyarakat dan streamer mengenai penambahannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, dengan itu, kami telah mengumpulkan panduan berguna yang memperincikan semua yang anda perlu tahu mengenai sembang jarak, serta bagaimana anda boleh mengaktifkan atau melumpuhkannya bergantung pada pilihan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Apakah sembang kedekatan di Warzone 2?

Operator Warzone 2 menjerat kawasan

Sembang Warzone 2 berdekatan boleh menyebabkan beberapa pembunuhan berjaya.

Pada dasarnya, sembang berdekatan membolehkan skuad mendengar musuh berdekatan. Ini bermakna anda akan dapat berkomunikasi dan bahkan sampah-bercakap mereka yang memasuki kawasan anda. Blog Warzone 2 rasmi menyatakan perkara berikut:

“Mendapat sesuatu untuk dikatakan? Comms kini dibuka, jadi mana-mana perbualan dalam permainan boleh dijemput oleh mana-mana skuad lain. Ini dapat membuka cara baru untuk menangani pertunangan . . . atau kekacauan dengan musuh yang bersembunyi di dalam bangunan.”

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini sememangnya ciri kontroversial dan yang sering membuktikan kedua -duanya berguna dan memudaratkan bergantung pada cara anda menggunakannya.

Bolehkah anda mematikan sembang berdekatan di Warzone 2?

Ya, anda boleh mematikan sembang berdekatan di Warzone 2. Sekiranya anda ingin melumpuhkan sembang berdekatan maka ikuti langkah -langkah ini:

Artikel berterusan selepas iklan

  1. Pergi ke tetapan.
  2. Cari tetapan audio.
  3. Tatal ke bawah untuk sembang suara dan anda harus melihat sembang jarak di bawahnya.
  4. Togol melihat, atau bergantung pada apa yang anda cari.

Itu semua yang anda perlu ketahui mengenai sembang kedekatan di Warzone 2 serta bagaimana anda boleh mengaktifkan atau melumpuhkannya. Semasa memuatkan perlawanan Warzone 2 baru, lihat beberapa panduan Warzone yang berguna: