Seks – WickedWhims, Mod Seks terbaik Sims 4 untuk PC | Pcgamesn

Mod seks terbaik Sims 4 untuk PC

Mod selalu menjadi cara yang sejuk untuk membuat Sims 4 Lebih menarik dan unik. Mereka cenderung untuk bekerja dengan baik dengan pek pengembangan juga supaya anda dapat memperoleh pengalaman yang paling mendalam dan menyeronokkan. Umumnya, mana -mana pemain boleh menggunakan mod. Walau bagaimanapun, ada yang dimaksudkan untuk orang dewasa sahaja. Seperti dalam kes keinginan jahat. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh memasang mod Whims Whims Sims 4 .

Ciri -ciri seks

. Anda boleh memuat turun lebih banyak animasi seks di halaman muat turun.

Sims dalam Seks boleh melakukan satu set tindakan yang melibatkan pakaian, memohon merangkap, penggunaan strapon, menjemput sim lain untuk menyertai, mengubah kedudukan seks, mengubah lokasi seks, atau menukar peranan seksual. .

Anda boleh menghentikan hubungan seks pada bila -bila masa dengan hanya membatalkan interaksi.

Klimaks / cum

Sims membuka kunci keupayaan untuk klimaks, jika ada animasi klimaks yang tersedia, selepas beberapa waktu melakukan. Ini membuka kunci kemampuan untuk memohon merangkap pada sims atau biarkan animasi menentukan di mana dan bila hendak melakukannya.

Perhatikan bahawa lokasi tertentu yang mempunyai animasi seks yang ada mungkin tidak mempunyai animasi klimaks.

Kehamilan

Kehamilan boleh berlaku semasa seks faraj atau klimaks, dan anda dimaklumkan tentang kemungkinan kehamilan yang berlaku dengan pemberitahuan.

Kehamilan tidak segera dilihat jika berjaya. . Penemuan Kehamilan Sekiranya Tidak Dikesan Akan Berlaku 24 Jam Sim Kemudian. Penggunaan mod luaran untuk mengesahkan keadaan kehamilan mungkin menunjukkan maklumat yang salah.

.

Tambahan

.

Cuba tukar tingkah laku sims melalui atribut yang jahat, untuk menjadikan mereka pelacur merangkap atau cuckold/cuckquean. Pertimbangkan untuk membuat kelab tentang melakukan hubungan seks, membuat tentera vampire pengikut seks, atau melupakan orang lain dan menonton beberapa lucah di komputer. Terdapat banyak ciri tambahan yang anda boleh bersenang -senang, jadi lihatlah untuk mereka.

Sekiranya anda ingin meningkatkan hubungan Sims anda, berikut adalah koleksi mod seks SIM 4 terbaik untuk semua tindakan risque yang anda mahukan.

Diterbitkan: 12 Jul, 2023

Sims 4 Mod Seks adalah pasaran yang besar di kalangan peminat sim hidup – kita semua mahukan sedikit tindakan apabila sim kami mendapat … dekat. Syukurlah, komuniti mod yang hebat mengetahuinya, dan terdapat beratus -ratus mod Sims 4 yang membolehkan anda menyesuaikan pengalaman anda dengan cara yang tak terhitung jumlah. Dan tentu saja menyingkirkan mozek yang menjengkelkan.

Tidak mengejutkan, kebanyakan permainan PC terbaik tidak termasuk banyak panky. . ? . Malah ada mod naughtier untuk sim hidup di luar sana jika anda ingin mencarinya, tetapi inilah senarai kami dari mod seks terbaik Sims 4.

Mod seks Sims 4 terbaik:

Sims 4 Mod Seks: Ceramah Bantal

Ceramah bantal

. .

. Pencipta Mod Shimrod101 telah memastikan bahawa Rahsia Berbisik, Tickling, dan Tindakan Mencium semuanya termasuk, bersama -sama dengan sesuatu yang mereka sebut ‘Snuggle Nuzzle’. Kami belum pernah mengalami itu, tetapi kedengarannya indah.

Sim lelaki memegang telefonnya ke sim wanita di sims 4 seks mod simda dating app

App Dating Simda

. Mod aplikasi temu janji “simda” memperkenalkan cara baru untuk bertarikh.

Dibuat oleh LittLemssam, mod ini membolehkan sims anda mengakses aplikasi di telefon mereka yang membolehkan mereka menyusun tarikh tertentu, tarikh buta, dan juga tidak menetapkan rentetan yang dilampirkan satu malam berdiri dan menyambungkan panggilan dari NPCS.

Imej berpecah yang menunjukkan lelaki yang sama kencing di dalam tandas, dengan satu yang tidak disensor, dari sims 4 mod seks jernih, tiada penapis

Jernih, tiada mod penapis

Sudah tiba masanya piksel pelik kabur apabila sims anda mendapat telanjang hilang. MOXIEMASON NO MOSAIC / CENTERS MOD Menghilangkan jerebu sudut yang muncul di sims anda ketika mereka mandi, gunakan mandi atau tandas, atau menyusu.

Mod ini tidak membolehkan anda membuat sims anda telanjang 24/7 – ada mod lain untuk itu – tetapi ia berfungsi apabila sims anda berturut -turut, jadi itu yang perlu anda ketahui.

Sims wanita transulant hijau kelihatan hamil dalam sims 4 hantu mod seks boleh mempunyai bayi!

Hantu boleh mempunyai bayi!

Dengan hantu polarbearims boleh mempunyai bayi! Malah hantu dapat mengalami keindahan melahirkan anak. Dan tidak, anda tidak akan mempunyai bayi hantu (itu agak suram), tetapi hantu akan dilahirkan, bayi yang berisi untuk sim anda dan pasangan hantu mereka untuk dijaga – di alam semesta Sims itu tidak begitu pelik.

Sims 4 Mod Seks: Kehamilan yang lebih pendek, pasangan berdiri dalam pelukan dalam tiga imej berasingan, masing -masing dengan satu wanita dalam tahap kehamilan yang berlainan

. Dan jika satu bayi tidak mencukupi untuk anda, maka Mod Mega kehamilan Arturlwww akan membiarkan sims anda melahirkan tiga kali ganda, quintuplets, dan sextuplets – lebih menjerit, bundle kegembiraan,!

Risiko Woohoo

. Pilihan ‘Woohoo’ digantikan dengan ‘Risiko Woohoo’, jadi selalu ada kemungkinan sim anda akan hamil. Mod ini juga merangkumi tahap kesuburan yang berbeza dan peluang Sims anda untuk menjadi kenaikan dan penurunan hamil bergantung pada tempat anda melakukan perbuatan itu. Dan, seperti mod lain Polarbearsims di atas, hantu masih boleh mempunyai bayi yang satu ini juga.

Sims 4 Seks Mods: Menu Romantik Whims Whims

WickedWhims

. The WickedWhims Mega-Mod oleh Turbodriver adalah salah satu mod seks Sims 4 yang paling terkenal dan paling popular. .

Anda boleh menyemak intimasi untuk diri sendiri dengan membaca senarai penuh perubahan pada halaman Ciri Mod, tetapi mod WickedWhims bukan hanya mengenai Sims anda mendapatkannya. .

Walaupun mereka adalah beberapa mod Sims 4 Seks terbaik, terdapat lebih banyak pilihan jika anda ingin mengubah lebih banyak lagi tentang pengalaman permainan Sims anda, terutama di Hub Mod Permainan Sims 4 CurseForge. Contohnya, anda boleh mendapatkan beberapa perabot yang unik (mungkin katil baru?) dengan beberapa pek sims 4 cc terbaik. Tetapi bagaimana dengan seks di sims 5? Kami mempunyai beberapa pemikiran tentang apa yang ingin kami lihat dalam susulan yang akan datang.

Artikel Asal oleh Rachel Watts.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Memasang Mod Whims Wicked Sims 4

Mod selalu menjadi cara yang sejuk untuk membuat Sims 4 Lebih menarik dan unik. Mereka cenderung untuk bekerja dengan baik dengan pek pengembangan juga supaya anda dapat memperoleh pengalaman yang paling mendalam dan menyeronokkan. Umumnya, mana -mana pemain boleh menggunakan mod. . Seperti dalam kes keinginan jahat. .

Cara Memasang Mod Whims Wicked di Sims 4

Whims jahat adalah mod yang +. Sekiranya anda tidak, maka kami sangat menggesa anda untuk keluar dari ini.

. Untuk meletakkannya dalam istilah yang lebih jelas: Seks.

. Sims 4, anda boleh melakukan lebih banyak daripada hanya melompat di bawah selimut atau hilang ke dalam air.

.

 1. Pergi ke laman web Whims Whims rasmi dan muat turun mod
 2. Sims 4 folder dokumen mod yang terdapat di bawah
 3. Seret folder mod Whims Whims ke dalam
 4. Klik ‘Lain -lain’ dan klik ‘Dayakan Kandungan dan Mod Custom’ serta ‘Mod Skrip Dibenarkan’
 5. Pilih ‘Guna Perubahan’ dan mulakan semula permainan

Selagi anda mengikuti langkah -langkah, anda harus memasang Sims 4 Mod Whims Whims dengan mudah. .

Semua kebiasaan bayi di sims 4: tumbuh bersama

Whims Wicked – Apa yang Mod Kandung di Sims 4

Dibuat oleh Turbodriver, Whims Wicked adalah tentang mendapatkan lebih intim dengan sims anda tanpa mana -mana penapis. Plus, ia serasi dengan yang terkini Tumbuh bersama .

Terdapat banyak mod yang membolehkan anda lakukan. Kami telah menyenaraikan semua ciri di bawah:

 • Ciri -ciri seks
 • Pemilih badan
 • Perniagaan Kelab Strip
 • Berpeluh
 • Kehamilan
 • Ketam Std
 • Kawalan kelahiran
 • Kitaran haid
 • Daya tarikan
 • Tanggapan

, Anda juga boleh memuat turun pelbagai animasi seks. .

, Jangan ragu untuk melompat ke atas keretapi mod Whims Whims.

Sims 4 boleh didapati di sistem PC, macOS, PlayStation, dan Xbox.