Sekiranya keranda yang dimiliki sebelum ini tidak dipaparkan di peta anda, cubalah ini: Vampire Survivors ощие об бения, Cara Membuka Rawak Karakter Rahsia Baru di Survivor Vampire – Permainan Prima

Cara Membuka Kekunci Watak Rahsia Baru “Rawak” dalam Survivor Vampire

Semasa kami membuka permainan selepas patch baru dipasang, kami melihat rahsia baru dalam menu rahsia (jika anda tidak memakainya, lihat panduan kami untuk di bawah) dan segera menyelam untuk mencarinya untuk pembaca kami. Petunjuk itu berkata “Lihat di bawah keranda yang dimiliki sebelumnya.”

Survivor Vampire melihat di bawah keranda yang dimiliki sebelumnya

26 Julai 18:19

Sekiranya keranda yang dimiliki sebelum ini tidak dipaparkan di peta anda, cubalah ini

.

Walau bagaimanapun, mereka mula muncul selepas membuka kunci jambatan kecil peta. Saya tidak tahu sama ada itu pepijat atau tidak, tetapi jika anda cuba mendapatkan watak yang sama ini, pergi ke Gallo Tower terbalik (untuk terbalik, anda perlu membuka kunci mesin Eudaimonia dan klik pada pilihan “terlalu mudah”). dan mencapai tahap 80 di sana. Anda akan membuka kunci jambatan kecil. Selepas itu, tanda tanya harus muncul dalam peta di mana anda sudah memiliki keranda, dan dapatkan watak rahsia anda.

27 Julai 1:35

Hanya untuk menambah ini jika orang ingin mencuba sesuatu yang kurang sukar terlebih dahulu:
Mereka biasanya akan muncul sebaik sahaja anda mendapat semua keranda biasa (tidak menguji ini selepas DLC keluar).
Sekiranya anda masih perlu membuka keranda di salah satu daripada 5 peringkat utama, anda belum dapat melakukan rahsia ini.

31 Julai 22:57

Mungkin itulah sebabnya saya tidak menjumpainya sebelum ini.
Atau sekurang -kurangnya sehingga saya ‘misteri’ menemuinya, kerana saya masih ingat melambatkan capella magna ketika saya mencuba playthrough baru.

Cara Membuka Kekunci Watak Rahsia Baru “Rawak” dalam Survivor Vampire

Survivor Vampire semakin dekat dengan pelepasan penuhnya, dan sementara pemaju Poncle telah berjanji bahawa tidak akan ada kandungan baru sehingga kejatuhan penuh permainan sehingga pasukan dapat menumpukan perhatiannya, kami masih menerima karakter rahsia baru dalam Patch 0.11.209. Apakah watak rahsia ini disebut secara rawak, mengapa ia dipanggil secara rawak, dan apa yang dilakukannya? Permainan Prima telah dimainkan melalui patch dan menemui segala -galanya untuk anda di bawah. Teka -teki juga agak rawak: “Lihat di bawah keranda yang dimiliki sebelumnya.”

Cara melihat di bawah keranda yang dimiliki sebelum ini di Survivor Vampire – Penyelesaian

Semasa kami membuka permainan selepas patch baru dipasang, kami melihat rahsia baru dalam menu rahsia (jika anda tidak memakainya, lihat panduan kami untuk di bawah) dan segera menyelam untuk mencarinya untuk pembaca kami. Petunjuk itu berkata “Lihat di bawah keranda yang dimiliki sebelumnya.”

Pencarian bernasib baik tidak kekal selama -lamanya. Di Mad Forest, anda akan dapat melihat tanda tanya di sudut kanan atas peta.

Sekiranya anda memegang W dan D pada masa yang sama untuk bergerak lurus ke arah sudut kanan atas, anda pasti akan bersebelahan dengan keranda yang dijaga oleh musuh biasa. Anda perlu mengalahkan mereka untuk dapat membuka keranda.

Pembukaan keranda tidak akan menghasilkan animasi yang luar biasa, ia hanya akan hilang apabila anda mengambilnya. Setelah ini selesai, anda boleh meninggalkan permainan dan menuju ke menu bermain lagi.

Setelah membuka kunci secara rawak, anda boleh mengambilnya untuk berputar dan melihatnya dalam tindakan. Ia bermula dengan senjata rawak dan biasanya mempunyai nama yang benar -benar rawak (salah satunya merujuk kepada Shang Tsung dari Mortal Kombat).

Anda akan melihat bahawa rawak adalah tanda tanya yang bergerak, cukup pelik. Nampaknya mempunyai statistik rawak yang berkelakuan berbeza ketika anda naik.

Semua nama watak rawak dalam mangsa vampire

Datamine menunjukkan nama -nama berikut watak aneh baru ini:

  • Aren Gijus
  • Birky
  • Chalanda
  • Marionello
  • Mi Kujino
  • Titto
  • Zylaz

Mengenai Pengarang

Nikola l

Penulis kakitangan di Prima Games sejak Mei 2022. ?). Dia telah melalui beribu -ribu video, papan, dan permainan kad yang berbeza dan nampaknya dia mahu menjadikannya puluhan ribu tidak lama lagi ™. Kegemaran semasa: Survivor Vampire, Smite, Marvel Snap. Mengambil bahagian dalam organisasi berpuluh -puluh acara permainan dan pertandingan dan telah dilampirkan secara profesional untuk permainan sejak tahun 2009.