Sekiranya anda membunuh 5-torg dalam kehidupan yang tinggi? | PCGamesn, Panduan Hidup Tinggi: Sekiranya Anda Membunuh 5-Torg?

Panduan Permainan

Cuba bersenam sekiranya anda sepatutnya Bunuh 5-Torg dalam Kehidupan Tinggi? Anda hanya mempunyai satu peluang untuk membunuh kakak klon 9-torg, dan tidak lama selepas pertarungan bos pertama dalam permainan. .

?

Tinggi hidup membunuh 5-torg-5-torg tergantung dari tali di tengah arena yang dikelilingi oleh asid. Pemain memegang pistol asing dengan wajah biru

Cuba bersenam sekiranya anda sepatutnya Bunuh 5-Torg dalam Kehidupan Tinggi? Anda hanya mempunyai satu peluang untuk membunuh kakak klon 9-torg, dan tidak lama selepas pertarungan bos pertama dalam permainan. Ini adalah saat yang terlepas, tetapi ternyata, itu mungkin anda tidak ingin bersusah payah melakukan.

Terdapat momen yang sama beberapa minit kemudian dalam permainan FPS di mana anda boleh menikam gen dengan pisau. Walau bagaimanapun, momen itu berbeza kerana anda boleh mendapatkan pencapaian rahsia untuk menjadi sedikit batang. Pilihan ini, sebaliknya, adalah salah satu yang lebih mengecewakan.

Jawapan ringkasnya adalah bahawa tidak mengapa jika anda memutuskan untuk mencuba dan membunuh 5-torg tinggi dalam kehidupan. Ya, anda akan melihat bar kesihatan kelihatan seolah -olah dia adalah bos ketika pertama kali memukulnya. Walau bagaimanapun, kerana dia terikat, dia tidak boleh melawan. Di samping. Ia sebenarnya agak menggembirakan bahawa anda mendapat jongkong yang tidak menjadi penjahat yang tidak sopan, terutamanya apabila pilihan lain penting sedikit lagi.

Jadi tidak, tidak ada sebab mengapa anda harus membunuh 5-torg dalam kehidupan yang tinggi. Itu bukan untuk mengatakan bahawa anda tidak boleh mendapatkan rahsia hidup yang tinggi di kemudian hari, tetapi membunuh 5-torg tidak akan membawa anda lebih dekat dengannya. High on Life bukanlah permainan besar -besaran sama ada (anda boleh mengetahui dengan tepat berapa lama hidup di sini), jadi sebaik sahaja anda melakukan segala -galanya, anda harus memainkan salah satu permainan PC terbaik tahun ini.

.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Panduan Permainan

Eh oh! Anda telah sampai ke bahagian cakera keras di mana berita itu nyata!

Panduan Hidup Tinggi: Sekiranya Anda Membunuh 5-Torg?

Untuk membunuh atau tidak membunuh?

Oleh Brendan Bell pada 16 Disember 2022

Tinggi dalam kehidupan Mempersembahkan pemain dengan banyak senario yang menarik. Anda diberi senjata bercakap senjata termasuk pisau yang sangat pembunuhan, terdapat beberapa filem yang dapat ditonton, dan anda juga boleh membeli sebotol sperma asing (ya, itulah perkara sebenar yang terjadi dalam permainan). Salah satu senario paling menarik yang disampaikan kepada pemain melibatkan Alien Jenayah 5-Torg. Tinggi dalam kehidupan memberi anda pilihan untuk membunuhnya berikutan pertarungan dengan klonnya, 9-torg. Persoalannya, sekiranya anda?

Di mana 5-torg tinggi dalam kehidupan?

Tinggi dalam kehidupan akan memerlukan anda melawan 9-torg. Misi pertama anda di Tinggi dalam kehidupan akan memerlukan anda membunuh 9-torg. Setelah mendapat beberapa peralatan dari Gene, anda akan menuju ke kawasan kumuh dan mencari 9-torg serta Knifey The Angry Knife. Sebelum anda sampai kepadanya, anda perlu membunuh beberapa henchmen asing. Akhirnya, anda akan mencapai 9-torg dan mendapati bahawa dia menangkap kakaknya, 5-torg, dan merancang untuk membunuhnya. Ini membawa kepada pertarungan bos.

High on Life: Sekiranya anda membunuh 5-torg?

Selepas mengalahkan kakak klonnya, 5-Torg mendedahkan kepada anda bahawa setiap torg adalah klon jahat dan dia mungkin akan menggantikan 9-torg sekarang bahawa anda telah membunuhnya. Dengan ini, anda boleh memilih untuk meninggalkannya sendiri atau menyerangnya. . Membunuh 5-Torg akan menyebabkan senjata anda mengucapkan tahniah kepada anda untuk mengalahkan bos rahsia. Kematian 5-torg tidak akan menjejaskan kisah Tinggi dalam kehidupan. Ia bahkan tidak memberi anda pencapaian. Membiarkan dia hidup tidak akan mempunyai apa -apa akibat sama ada.

Akhirnya, tidak kira jika anda membunuh 5-torg atau tidak melainkan jika anda mahukan dialog tambahan dari . Anda tidak perlu bimbang untuk menyesali keputusan anda untuk membunuhnya atau membiarkannya hidup. Jadi berhenti memikirkannya, dan fokus pada semua orang jahat yang lain yang anda perlukan untuk memburu.