Segala -galanya di Terraria Buruh Kemas Kini Cinta, Terraria Buruh Kemas Kini Cinta Terresi Langsung, Meningkatkan Segala -galanya

Terraria Buruh Kemas Kini Cinta berjalan secara langsung, meningkatkan hampir semua perkara

? ? Mungkin tidak. Saya pasti mereka akan menemui sesuatu yang lebih mereka mahu tambahkan lagi pada satu ketika.

Terraria Buruh Kemas Kini Cinta

Apa yang datang dalam Terraria Buruh Kemas Kini Cinta

Terraria Buruh Cinta Pengemaskini Kemas Kini Pelayan Peribadi

“Kemas kini akhir” ketiga ke Terraria, , datang terus selepas pembebasan Akhir perjalanan dan Hujung sebenar perjalanan. Re-Logic telah bercakap tentang kemas kini ini, menyebutnya perubahan kualiti hidup yang mudah tetapi walaupun ini, kemas kini masih membawa beberapa barang baru dan cat ke dalam permainan.

Terraria 1.4.4 Perubahan Kemas Kini Buruh Cinta

Haiwan peliharaan terraria baru dan banyak lagi

Beberapa perkara baru dan menarik yang ditambah dalam Kemas Kini Buruh Cinta adalah:

 • Sebanyak 17 makhluk baru, termasuk macaws-biome macaws baru dan 8 variasi “lendir bandar” baru.
 • Satu tan haiwan peliharaan baru! Petani caveling dari penjaga teras dan pencuci mulut yang gemilang untuk menamakan beberapa.
 • Dinding bertema karang baru dan perabot seperti yang dilihat di atas.
 • Barang roti baru, jenis kayu, dan. cecair?
 • Aksesori Kalung “Lilith” yang baru, menjadikan pemain menjadi serigala (bergantian menggunakan gunung).
 • Dada terkunci untuk semua pencuri pelayan awam yang menjengkelkan anda.
 • Cermin sihir kini boleh dibuat.
 • Ramuan “Biome Sight” yang membolehkan pemain melihat blok yang diserlahkan Hallow, Crimson, dan Rasuah untuk Pembersihan Biome Mudah.

Kami di Shockbyte fikir anda mungkin juga berminat:

 • Minecraft 1.19 Penambahan Baru Kemas Kini Wild

Kemas kini Bos Terraria dan Perubahan QOL

Terdapat juga beberapa perubahan menarik yang datang ke bahagian permainan yang ada:

Terraria Pirate Invasion Public Server SinglePlayer

 • Secara keseluruhannya, banyak senjata telah menerima julat, kelajuan, atau kerosakan buff dengan penjaga mendapatkan tempoh dari 2 minit hingga 10.
 • Pek sarang telah menerima penggemar, dengan ketara meningkatkan kerosakan dan kadar kebakaran semua gear yang berkaitan dengan lebah.
 • Perabot buffing, seperti kotak peluru, meja bewitching, dan clairvoyance, kini terakhir sehingga kematian daripada pemasa 10 minit lama mereka.
 • Lantern dan spanduk kini boleh digantung dari platform kayu dalam empat kedudukan yang berbeza.
 • Keseluruhan acara lanun dan bos mempunyai kadar penurunan dua kali ganda, beberapa 10x meningkat untuk pemain Belanda terbang.
 • Plantera dan Golem telah sedikit diubah dalam kadar bertelur dan cara lain yang tidak dikenali.
 • Banyak aksesori telah diubah, dengan Badai pasir dalam botol sekarang mempunyai cara yang dijamin untuk mendapatkannya.

Sama dengan mod kreatif Minecraft, Terraria meletakkan penekanan yang lebih berat pada mod perjalanan mereka. Ia akan menggantikan klasik sebagai kesukaran lalai untuk watak -watak baru yang bergerak ke hadapan, membolehkan pemain baru menyesuaikan kesukaran dan mendekati permainan pada kadar yang jauh berbeza. Veteran ke permainan masih akan mempunyai pilihan kesukaran yang lebih sukar dengan hanya satu klik mudah semasa penyesuaian watak.

Terdapat juga beberapa perubahan lain untuk menjadikan kehidupan pemain lebih mudah. Saiz timbunan item telah meningkat dengan ketara, dengan pemain kini dapat menyusun item sehingga 9999 untuk hampir setiap item. .

Sekiranya anda berminat untuk melihat semua butiran tepat yang disusun oleh komuniti mengenai Terraria Buruh Kemas Kini Cinta, Semak senarai wiki di sini:

Mengenai Shockbyte

Shockbyte adalah tuan rumah pelayan permainan untuk Terraria, Conan Exiles, V Rising dan banyak lagi.

Adakah anda ingin memulakan pelayan Terraria anda sendiri? Klik di sini untuk melihat rancangan hosting pelayan Terraria kami.

James Zinn

Seorang peminat permainan yang didedikasikan untuk menghasilkan kandungan terbaik untuk pemain. Saya menulis blog, membuat grafik, dan acara tuan rumah untuk semua genre permainan, dan suka melakukan semuanya untuk anda di sini, di Shockbyte.

Terraria

 • Rumah Terraria Terbaik untuk NPC
 • Terraria – Panduan Persediaan Kelas Ringkas

V Rising adalah permainan vampir yang baru dipopulerkan masih di alpha. Datang dari pencipta Battlerite yang sama: Stunlock Studios. Permainan ini mempunyai mekanik Pvp yang sangat serupa dengan battlerite, tetapi semua

28 September 2022 5 min Baca ->

Panduan keseluruhan Conan Exiles untuk pemain baru

Panduan keseluruhan Conan Exiles untuk pemain baru

Conan Exiles adalah permainan penerokaan kejam yang kejam di mana pemain membina struktur gergasi untuk berfungsi sebagai pangkalan besar mereka dan meneroka luas peta untuk sumber. Pemain membunuh raksasa besar,

21 September 2022 5 min Baca ->

Terraria Buruh Kemas Kini Cinta

Re-Logic telah mengeluarkan satu lagi kemas kini akhir untuk . Kali ini adalah buruh kemas kini cinta, yang membawa senarai besar perubahan kepada . Kemas kini sudah hidup dan percuma untuk sesiapa sahaja yang sudah memiliki Terraria. Hanya kemas kini permainan anda di Steam, dan bermain ke kandungan jantung anda.

Buruh cinta bertambah baik hampir setiap aspek Terraria. Tidak seperti kemas kini sebelumnya, ia tidak menambah permainan akhir baru atau bahkan menambah bos baru. .

Buruh cinta membawa pelbagai jenis peningkatan kualiti hidup. Sebagai contoh, pemain kini boleh menyediakan beban gear yang membolehkan mereka dengan cepat menukar persediaan di mana sahaja, jadi anda boleh bertukar dengan berkesan antara kelas yang berbeza dalam seketika berdasarkan apa sahaja yang paling sesuai untuk tugas.

Skrin inventori juga telah menerima sedikit cinta. Semua item stackable kini akan disusun ke 9999, dan anda boleh meletakkan semua aksesori di slot sosial anda lagi. Satu lagi sentuhan yang bagus ialah apabila memilih ‘timbunan cepat ke dada berdekatan’, anda akan dapat melihat barang -barang yang bergerak secara fizikal ke dada anda.

Ini adalah peningkatan yang lebih kecil tetapi ketara, tetapi bos kini mempunyai bar kesihatan yang berdedikasi dan kelihatan. Sebelum ini, untuk melihat kesihatan bos yang tinggal, anda perlu meniru mereka. Begitu juga, bar kesihatan dan mana anda sendiri kini memaparkan nilai angka, menjadikannya lebih mudah untuk dijejaki.

Bagi meletakkan barang, pemain boleh meletakkan tali secara bebas tanpa mengira di mana mereka berada. Sebelum ini, tali tidak berinteraksi dengan baik dengan trek dan platform Minecart, tetapi kini akan melalui mereka dengan lancar. Ini sepatutnya membantu pemain dalam permainan awal yang belum membuka kunci pilihan mobiliti yang lebih baik.

Benih Dunia

Di samping mekanik benih dunia diperbaiki, beberapa biji yang ada, seperti perayaan Mk 10 dan untuk yang layak, telah menerima tweak besar yang harus menjadikannya lebih menarik dan unik.

Buruh Terraria cinta mengemas kini biji baru

Bagi benih baru, buruh cinta menambah tiga daripadanya untuk anda mencuba. Benih Zenith berjanji sebagai “OPU MAGNUM BENAR,” OF Terraria Benih Dunia. Sementara itu, benih remix membalikkan dunia terbalik, pemain yang mencabar untuk bermula di neraka dan bekerja di jalan mereka. Akhirnya, benih No Traps membuang semua perangkap dari dunia terbuka.

Melee membaik pulih

Bukan rahsia bahawa huru -hara dipertimbangkan secara meluas TerrariaGaya pertempuran paling lemah. Semasa anda maju melalui huru -hara permainan menjadi kurang mudah, kerana jarak pendeknya mengehadkan kegunaannya.

Tweak Senjata Global telah dibuat bahawa pedang buff, pickaxes, paksi, palu, hamaxes, dan flails. Selain itu, kebanyakan senjata huru -hara telah menerima penggemar stat yang meningkatkan kerosakan mentah mereka, menggunakan masa, dan mencapai.

Terraria Horseman

.

Walau bagaimanapun, walaupun selepas perubahan ini, beberapa senjata huru-hara masih terasa lemah, jadi Logic semula telah membuat beberapa perubahan individu. Contohnya, tombak gelap kini menjana gelombang kejutan di hujung tombak, meningkatkan julatnya yang berkesan.

Satu lagi senjata huru -hara untuk menerima penggemar individu adalah bilah penunggang kuda. Ia kini memancarkan kawasan yang merosakkan tenaga di sekeliling bilah, dengan berkesan memberikan kawasan kerosakan kesannya. Ia juga mempunyai liputan belakang yang lebih baik, yang memudahkan untuk menyerang musuh yang merayap di belakang anda.

Barang kecil

Bersama -sama dengan buruh cinta yang lebih besar juga membuat banyak perubahan kecil yang didedikasikan Pemain akan menghargai. . Terdapat juga item shellphone baru yang membolehkan anda menetapkan lokasi teleport Magic Mirror.

Tangan Bangunan Penciptaan Terraria

Aksesori Bangunan Penciptaan yang baru.

Terakhir tetapi tidak kurang adalah tweak bos yang kelihatan untuk memberi beberapa Bos yang lebih tua adalah pajakan baru dalam kehidupan. Golem, Duke Fishron, dan Acara Bulan Labu telah diberikan Reworks Light untuk menjadikannya lebih menarik.

Terdapat sejumlah besar perubahan kecil yang tidak dapat kita tutupi dalam satu jawatan walaupun ada kesannya. Ini adalah kemas kini yang besar dengan ribuan penambahbaikan secara literal, dan menyenaraikan mereka semua akan mengambil sepanjang hari. Pertimbangkan untuk menyemak nota patch penuh untuk melihat semua yang ditawarkan oleh Buruh Cinta.

Terraria: Kemas kini Buruh cinta sudah keluar sekarang

Terraria: Buruh Cinta, satu lagi kemas kini utama untuk permainan kerajinan dan survival yang popular secara rasmi sekarang. Terdapat jumlah yang tidak masuk akal (seperti biasa) yang baru, inilah perkara terbesar untuk diperhatikan.

Pemaju re-logik pasti suka melakukan satu lagi kemas kini huh? Adakah yang ini akan menjadi yang terakhir? Mungkin tidak. Saya pasti mereka akan menemui sesuatu yang lebih mereka mahu tambahkan lagi pada satu ketika.

Thumbnail YouTube

Video YouTube memerlukan kuki, anda mesti menerima kuki mereka untuk dilihat. Lihat keutamaan kuki.
Terima Kuki & Tunjukkan Pautan Langsung

Beberapa sorotan:

 • .
 • Beg kekosongan yang dinaik taraf, membolehkan anda menggunakannya seperti inventori kedua.
 • Barang -barang yang paling stackable mempunyai had maksimum mereka meningkat kepada 9999!
 • Bar kesihatan boleh mempunyai nombor sekarang (anda boleh mematikannya).
 • Benih Dunia Baru untuk dicuba.
 • Slimes Town – Makhluk -makhluk yang lebih mesra baru yang suka berpakaian.
 • Melee membaik pulih dengan banyak kerja untuk senjata.

Penambahan / perubahan lain termasuk:

 • Perbaikan bulan labu menjadi acara yang jauh lebih besar.
 • Menambah lebih daripada 300 item baru, lebih daripada 25 blok dan dinding baru dan lebih daripada 55 lukisan baru.
 • 3 set perabot baru.
 • Bestiary sekarang menunjukkan kiraan membunuh musuh itu.
 • Mesej kematian baru
 • Pencapaian baru.
 • Bunyi baru untuk beberapa senjata dan musuh.
 • Item Terraformer.
 • Mereka menambah poo, ya poo.
 • Burung hutan.
 • + Senarai terus dan terus.

Lihat pengumuman lengkap di forum rasmi mereka.

Anda boleh membeli terraria di kedai rendah, gog dan wap.