Segala -galanya dalam Overwatch 2 Musim 3: Tarikh Siaran, Peta Baru, Perubahan Ganjaran, Lebih – Dexerto, Overwatch 2 Musim 3 Bermula 7 Februari: Peta Kawalan Semenanjung Antartika Baru, satu pukulan lelaki, Loverwatch Dating Sim, dan banyak lagi!

Overwatch 2 Season 3 bermula 7 Februari: Peta Kawalan Semenanjung Antartika Baru, Collab Manusia Satu-Punch, Loverwatch Dating Sim, dan banyak lagi

Pachimarchi kembali dengan mod permainan yang dikonfirmasi “Catch-a-Mari” yang diberi masa baru dan satu ton ganjaran, termasuk kulit epik, enam ikon pemain Pachimarchi, pesona senjata, dan kad nama! Tuntut ikon pemain Pachimarchi Roadhog yang baru saja masuk semasa acara itu, dan menyelesaikan cabaran bertema untuk mendapatkan kulit Pachimari Roadhog epik sebelum acara berakhir pada 4 April.

Segala -galanya dalam Overwatch 2 Musim 3: Tarikh Siaran, Peta Baru, Perubahan Ganjaran, Lebih Banyak

Overwatch 2 Gameplay

Blizzard

Overwatch 2, Musim 3 semakin mendekati ketika Blizzard bersiap untuk debut peta baru, perubahan sistem ganjaran, dan banyak lagi. Inilah segala yang kita tahu mengenai kejatuhan kandungan yang akan datang.

. Musim 3 hanya sekitar sudut dan kita sudah mempunyai idea yang baik tentang apa yang diharapkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun peta baru dijamin, pemaju juga mula mengusik apa yang dapat diharapkan oleh peminat berkaitan dengan perubahan sistem utama dan ganjaran baru dalam perjalanan.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Kandungan

 • Apa yang akan datang dalam Musim 3?
  • Mod bengkel kembali
  • Perubahan sistem ganjaran
  • Kulit mitos baru
  • Nerfs ke tangki dalam barisan terbuka

  Overwatch 2 RAMATTRA Gameplay

  Ramattra mengetengahkan kemas kini bermusim terakhir dalam Overwatch 2.

  Overwatch 2 Musim 3 Tarikh Siaran

  Walaupun Blizzard belum mengesahkan secara rasmi tarikh pelepasan Musim 3, memandangkan luput lanjutan semasa, kami dapat mengunci dengan selamat Selasa, 7 Februari untuk pelancaran.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Musim -musim di Overwatch 2 berjalan selama sembilan minggu, yang bermaksud hanya jumlah masa yang tepat akan berlalu sehingga musim 3 berguling dengan lancar pada 7 Februari. .

  Kami pasti akan mengemas kini anda di sini jika rancangan berubah dalam pelepasan musim 3.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Adalah treler Overwatch 2 Season 3?

  Treler untuk Musim 3 adalah Dikeluarkan pada 6 Februari 2023 dan merangkumi semua kandungan baru yang datang ke Overwatch 2. Khususnya, treler itu menyerlahkan peta kawalan baru, kolaborasi lelaki satu pukulan, kulit mitos kiriko baru, dan buka kunci baru yang lain.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Overwatch 2 Ilios Peta

  Satu peta baru berada di cakrawala tetapi ia boleh menjadi medan perang baru untuk sebarang mod permainan dalam Overwatch 2.

  Kami dapat melihat apa-apa dari peta tergesa-gesa yang lain ke taman permainan deathmatch bersaiz lain, kemungkinannya terbuka lebar. Yakinlah, kami akan mengemas kini anda di sini kerana butiran lanjut muncul.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Mod bengkel kembali

  Overwatch’s Devs telah mengumumkan mod bengkel kegemaran penggemar dari OW1 akan kembali dalam Musim 3.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ia terutamanya hilang apabila OW2 dibebaskan, tetapi semasa aliran dengan pencipta kandungan Overwatch SVB, Devs mengesahkan ia akan kembali.

  Mod harus kembali dengan alat baru dan lebih banyak pilihan yang disesuaikan untuk pencipta untuk membuat permainan tersuai mereka sendiri.

  Pelancaran mod yang ditangguhkan disebabkan oleh pasukan yang ingin memastikan terdapat alat penyederhanaan dan pelaporan yang baik untuk mod yang dikemas kini. Sistem kesederhanaan dan pelaporan baru semestinya memudahkan permainan adat yang tidak diingini, seperti “simulator gangguan seksual yang terkenal,” dari datang lagi.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Perubahan sistem kulit & ganjaran yang unik

  Satu perkara yang kita tahu pasti ialah musim 3 akan membawa perubahan sistem ganjaran yang unik. Sejak ketibaan Overwatch 2, pemain mempunyai sedikit kawalan terhadap apa yang mereka buka kunci dan di mana pesanan. .

  “Kami mempunyai beberapa kemas kini yang akan datang di S3 yang akan kami bicarakan tidak lama lagi untuk membantu menangani kekurangan pilihan dalam ganjaran,” kata pengeluar eksekutif Jared Neuss di Twitter.

  Kami mempunyai beberapa kemas kini yang akan datang di S3 yang akan kami bicarakan tidak lama lagi untuk membantu menangani kekurangan pilihan dalam ganjaran.

  Saya akan terus samar -samar sekarang. ��

  – Jared Neuss (@ohreallyjared) 13 Januari 2023

  .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kulit Mitos Baru: Amaterasu Kiriko

  Twitter Overwatch telah mengesahkan kulit mitos baru untuk Kiriko. Dipanggil Amaterasu Kiriko, ia dinamakan sempena dewi Jepun matahari, dan dia kelihatan seperti satu. Berpakaian sokongan dalam gabungan samurai dan jūnihitoe, gaya pakaian kerajaan Jepun.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
  Artikel berterusan selepas iklan

  Kulit baru nampaknya menunjukkan bahawa arah artistik untuk musim baru akan ditujukan kepada mitologi Jepun, kesinambungan tema mitologi Yunani Musim 2.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Semua orang menyapa amaterasu kiriko ��✨ pic.Twitter.com/7gaabk22u1

  – Overwatch (@PlayOverWatch) 1 Februari 2023

  Dan seperti kulit mitos sebelumnya, untuk membuka kunci Amaterasu Kiriko, anda perlu mencapai tahap 80 di landasan premium Musim 3 Battle Pass.

  Overwatch 2 Musim 3 Battle Pass

  Dengan pengumuman Amaterasu Kiriko, selamat untuk mengatakan Pas Battle baru akan bertemakan di sekitar mitologi Jepun.

  Sama seperti tema musim terakhir cyberpunk dan mitologi Yunani, kebanyakan kulit dalam lulus pertempuran akan berkongsi tema yang serupa. Tetapi setakat ini, tidak ada kulit lain yang ditunjukkan.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Kami pasti akan mengemas kini anda di sini apabila butiran penuh musim penuh diturunkan pada minggu -minggu akan datang.

  Ketika Overwatch 2 hendak dibebaskan, ramai pemain bimbang apa yang akan berlaku kepada kredit dalam permainan mereka yang sudah ada semasa peralihan dari kotak rampasan ke sistem peperangan dan kedai.

  . Tetapi tidak banyak pemain yang berkaitan dengan kredit mereka. Akibatnya, Blizzard telah mengumumkan bahawa mereka membawa kembali kredit ke permainan pada musim depan.

  Kredit akan wujud bersama duit syiling Overwatch, yang kini digunakan untuk membeli pas pertempuran dan kosmetik.

  Artikel berterusan selepas iklan

  .

  Perubahan caj muktamad

  Pereka wira utama Alec Dawson dapat mengulas bahawa pasukan Overwatch kini sedang melihat wira yang menerima terlalu banyak atau terlalu sedikit. .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Di samping itu, Dawson juga mendedahkan bahawa pengekalan caj muktamad akan menerima perubahan, pada masa ini pemain boleh menyimpan sehingga 30% caj muktamad sambil menukar wira, bagaimanapun, pasukan itu ingin mengubahnya dalam masa terdekat.

  Sojourn Mercy berubah

  Pasukan Overwatch juga mengesahkan bahawa tempat tinggal yang terkenal dengan pasangan poket rahmat akan menerima perubahan dalam Musim 3. Pasukan itu belum mengesahkan apa yang nerfs, atau jika nerfs datang ke belas kasihan atau sojourn, tetapi mereka telah mengesahkan perubahan akan datang ke duo yang mematikan.

  Nerfs ke tangki dalam barisan terbuka

  Begitu juga, tangki dalam mod permainan lain akan dipandang. Khususnya, Alec Dawson dapat perhatikan barisan terbuka sebagai kemuncak, serta mod arked lain.

  Untuk berbuat demikian, Dawson menyatakan bahawa mereka akan menurunkan kesihatan tangki secara keseluruhan di luar barisan peranan. .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Dengan pelepasan Rammattra dalam Musim 2 telah menghadapi masalah dengan penghapusan muktamadnya yang tidak terhingga.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Dawson menjelaskan dalam temu bual dengan Streamer Emongg. Mereka juga mengatakan bahawa mereka sedang meneroka cara -cara untuk mereput walaupun merosakkan wira musuh.

  Overwatch 2 Season 3 bermula 7 Februari: Peta Kawalan Semenanjung Antartika Baru, Collab Manusia Satu-Punch, Loverwatch Dating Sim, dan banyak lagi!

  Overwatch 2 Musim 3 bermula 7 Februari: Peta Kawalan Semenanjung Antartika Baru, satu pukulan lelaki, Loverwatch Dating SIM, dan banyak lagi!

  . Apa lagi, Pachimarchi kembali pada bulan Mac!

  Teruskan membaca untuk ringkasan ringkas mengenai perubahan jodoh, kompetitif, dan keseimbangan yang kami buat pada musim ketiga, pratonton apa yang diharapkan dari patch kami yang akan datang, dan butiran mengenai kembalinya Piala Dunia Overwatch! Musim Tiga juga memperkenalkan mod bengkel dengan teknologi auto-moderasi baru bersama dengan beberapa penambahbaikan kebolehaksesan. Mari kita sampai!

  Kawalan mendapat peta baru yang pertama dalam Overwatch 2 dalam bentuk Antartika Frosty! Kami telah melawat kemudahan utama EcoPoint: Antartika, seperti yang dilihat dalam sinematik “Rise and Shine” Mei, tetapi stesen Semenanjung Antartika adalah tundra yang kaya dengan lore dengan beberapa cerita yang belum diberitahu. Peta kawalan bertema salji ini mempunyai beberapa pemandangan yang unik, termasuk kapal pemutus ais dan stesen penggerudian bawah tanah. Dengan banyak laluan sayap dan ada yang menawarkan kelebihan tanah tinggi ke atas kawasan dan objektif yang tinggi, kita tidak sabar untuk melihat bagaimana meta itu berlaku untuk medan perang yang sejuk ini!

  Tema Mitologi Asia & Kulit Mitos Kiriko

  Overwatch telah lama meneroka dan meraikan budaya kehidupan sebenar dari seluruh dunia, yang dapat anda lihat dalam senarai wira kami dari Korea, Jepun, dan China. Kami teruja untuk berkongsi kami menyelam ke mitologi Asia sebagai tema untuk musim tiga! .

  . Artis konsep kami mempunyai banyak keseronokan yang datang dengan kesan visual untuk yang satu ini, yang merangkumi headpieces bertema dan penampilan baru untuk roh roh Kiriko.

  Konsep Seni Amaterasu Kiriko Kulit Mitos yang dilabelkan sebagai

  Lebih banyak ganjaran, lebih kerap

  . Anda boleh menantikan 10 peringkat ganjaran tambahan di trek percuma, serta 1500 kredit untuk mendapatkan dan menghabiskan seperti yang anda suka di Galeri Hero. Kami telah menambah 500 kredit ke trek premium juga.

  . .

  Secara keseluruhannya, kami akan menawarkan empat kulit yang boleh diperolehi di luar lulus pertempuran melalui acara dalam permainan dan memberikan pemain yang membantah membantu kosmetik lain yang dapat diperoleh dan percuma musim ini. Ini termasuk pesona senjata pingat emas untuk pembalakan pada bila-bila masa antara 7 Februari-Februari 20 untuk merayakan perayaan Piala Dunia Overwatch, ikon pemain Hanzo Cupid untuk log masuk semasa acara Ultimate Valentine yang akan datang dan kulit OW2 yang dapat disampaikan kepada Lega Musim dari Kerjasama IP kami. Kami akan berkongsi lebih banyak maklumat mengenai bagaimana pemain dapat memperoleh setiap kulit dan ganjaran lain lebih dekat ketika setiap acara berjalan secara langsung.

  ! Dan Tune In For Twitch Drops sepanjang musim untuk menyokong komuniti streaming kami dan menuntut lebih banyak kosmetik yang menyeronokkan yang kami ada di ruang. Pada bulan Mac, anda boleh menantikan acara Pachimarchi kami yang kembali, yang termasuk lebih banyak ganjaran! Maklumat lanjut mengenai peristiwa -peristiwa ini dan tarikh tepat mereka boleh didapati di bawah.

  Loverwatch Dating SIM (Feb. . 14-28)

  Bolehkah anda merasakan cinta? Acara Valentine Ultimate kami bermula pada Hari Valentine tahun ini dengan mod masa terhad Hanzo 4v4 dan cabaran bertema sokongan yang boleh menjaringkan anda dua kulit epik yang boleh diperolehi, antara ganjaran lain. !

  Loverwatch adalah bukan kanon Sim dating berasaskan teks di mana pemain akan memilih antara dua laluan temu janji yang berpotensi: Mercy atau Genji. Pemain akan dibentangkan dengan pilihan dialog untuk berinteraksi dengan wira itu dan akan dibantu oleh Cupid (yang kelihatan curiga seperti Hanzo). Buka kunci rahsia, dan anda akan diberi ganjaran dengan kemuncak POTG bertema!

  Sekali hidup, Loverwatch akan dapat diakses di LoverWatch.GG dan tersedia di klien web sahaja. Pengalaman akan dimainkan sehingga 28 Februari di Korea, Jepun, Sepanyol, Jerman, Perancis, dan Inggeris. Playthrough penuh berlangsung kira -kira 30 minit.

  100 pushups, 100 sit-up, 100 squats, dan 10 kilometer berjalan! ! Kami teruja untuk mengumumkan bahawa kami telah bekerjasama dengan anime Jepun “One-Punch Man” pada kolaborasi IP utama kami yang pertama untuk Overwatch 2 untuk membawa satu pukulan lelaki dan kosmetik ke permainan musim ini! Bersama -sama kami telah mencipta koleksi kosmetik dari anime yang dikasihi, termasuk Saitama Skin for Doomfist. Kami akan mendedahkan setiap item sebelum mereka jatuh pada 7 Mac, dengan satu menjadi kulit legenda yang dapat diperoleh melalui cabaran bertema.

  Pachimarchi Pulangan (21 Mac – 4 April)

  ! .

  Pachimarchi Roadhog dikelilingi oleh pachimaris yang menunjuk kedua -dua jari indeks ke atas dan melihat ke atas, berdiri di atas trotoar dengan mesin layan diri di belakangnya

  Keseimbangan, jodoh, dan perubahan kualiti hidup

  Nota patch penuh untuk memulakan musim ketiga akan disiarkan hari ini. Sertailah kami di Twitch hari ini jam 12:00 p.. PT untuk perbincangan mendalam mengenai perubahan keseimbangan wira yang menuju ke arah minggu ini minggu ini. Kami akan disertai oleh pereka wira utama kami, Alec Dawson, dan A_Seagull ketika kami memecah siapa yang mendapat nerfed, yang mendapat buffed, dan apa maksudnya kepada anda.

  • Jumlah kesihatan untuk semua tangki akan lebih rendah apabila memainkan sebarang mod permainan yang tidak mempunyai barisan peranan untuk menangani kuasa relatif wira -wira dalam mod permainan di mana terdapat beberapa wira yang sama pada pasukan yang sama. Jumlah kesihatan akan tetap sama untuk tangki ketika memainkan permainan barisan yang diaktifkan.
  • .
  • .
  • .

  Kami juga telah membuat beberapa perubahan kualiti hidup untuk membuat keputusan dan kompetitif, seperti yang terperinci dalam blog baru-baru ini.

  • Pembuat jodoh akan dikemas kini supaya peranan pada kedua -dua pasukan juga akan disenaraikan. Sebagai contoh, tangki mencerminkan lebih kerap mempunyai pangkat yang sama daripada sebelumnya, dan juga, untuk setiap peranan masing -masing.
  • Peringkat Kompetitif Anda Akan Dikemaskini Dengan Setiap 5 Kemenangan Dan 15 Kerugian.
  • Pada pertengahan musim untuk musim ketiga, kami akan mengemas kini UI sehingga maklumat mengenai kemajuan anda ke arah kemas kini yang kompetitif akan selalu dapat dilihat.
  • Juga, bermula dengan patch pertengahan musim kami, 500 pemain papan pendahulu teratas akan melihat kedudukan 500 pendahulu teratas mereka dikemas kini selepas setiap perlawanan dan bukannya setiap 5 kemenangan dan 15 kerugian.

  Ke depan, pada musim 4 kita akan menghapus kedudukan semula dan pereputan pangkat kerana kita tahu ini telah menjadi pengalaman yang buruk bagi sesetengah pemain dan menyebabkan Churn. !

  Sambutan Piala Dunia Overwatch

  Peringkat ditetapkan! Semua 36 negara yang mengambil bahagian dalam Piala Dunia Overwatch telah diumumkan, dan proses pemilihan jawatankuasa persaingan kini sedang dijalankan. Ikuti Overwatch dan Path to Pro di Twitter untuk kemas kini kerana kami akan mendedahkan jawatankuasa akhir dan pemain rosters melalui saluran ini. Semak pengalaman web yang baru dilancarkan untuk butiran mengenai semua cara untuk terlibat, termasuk ujian Piala Dunia yang akan datang, The Wild Card Challenge yang akan layak dalam pasukan tambahan, dan musim tiga cabaran Leaderboard! Maklumat lanjut mengenai OWWC, termasuk bagaimana dan kapan untuk menonton, akan dikongsi sepanjang tahun.

  Bengkel Kembali & Alat Kesederhanaan

  Musim Tiga Akan Mengembalikan Alat Bengkel Lanjutan Kami Untuk Pencipta Permainan Custom untuk digunakan. Dalam melakukan ini, kami ingin memastikan bahawa permainan tersuai kami tetap selamat dan menyeronokkan untuk semua pemain. Oleh itu, kami juga memperkenalkan teknologi kesederhanaan baru yang secara automatik akan menghapuskan permainan tersuai yang mengandungi tajuk atau kandungan yang tidak sesuai, bersama -sama dengan mengeluarkan sekatan atau tindakan tindakan mereka yang membuat dan menyiarkan permainan tersebut. Sekiranya anda melihat permainan tersuai yang tidak sesuai, sila laporkannya! .

  . Perlindungan Streamer boleh menetapkan pelanggan peribadi anda untuk menyembunyikan battletag anda dan battletags semua orang dalam perlawanan anda, sembang anda, kod replay anda, jumlah masa yang anda telah dalam barisan, dan akan membolehkan untuk menambah kelewatan ke barisan sebelum Permainan mula mencari perlawanan. .

  Juga ditambahkan ke menu Tetapan adalah beberapa penambahbaikan aksesibiliti, yang digariskan di bawah:

  • Pilihan Sarikata yang Diperbaiki untuk membolehkan skalabiliti teks, ikon potret watak, nama penceramah, perubahan warna teks, perubahan warna latar belakang, dan pratonton sarikata.
  • Menambah keupayaan untuk menukar saiz kursor tetikus pada PC.
  • Menambah tetapan untuk memilih warna tersuai untuk kumpulan dan makluman dalam UI, yang boleh dipratonton sebelum menyimpan untuk persediaan yang lebih mudah.

  . Kami harap anda teruja dengan musim ini seperti kami! .