Saya mencari permainan co-op dunia terbuka. Tolong bantu: Komuniti Steam, 21 Permainan Dunia Terbuka PC Terbaik PC – Gameranx

21 Permainan Dunia Terbuka PC Terbaik PC

Anda akan mempunyai dua orang di rakit anda yang lebih besar apabila faktor co-op datang. Anda perlu menentukan cara untuk bertahan semasa anda bekerjasama. Memanfaatkan sepenuhnya perkara yang anda dapati di lautan. Malah sampah boleh menjadi entiti menyelamatkan nyawa di sini!

Koop Open World Games

Tidak ada mmo tolong saya sangat benci mmo’s anyones saya mencari beberapa permainan co-op terbuka yang baik. Yunno mungkin suka skyrim atau minecraft atau heck walaupun terraria atau apa -apa yunno saya tidak begitu peduli bagaimana ia selagi ia tidak bermain seperti mmo atau kebanyakannya pvp fokus. Walaupun jika permainan ini pvp difokuskan jika ia mempunyai elemen co-op yang baik untuknya, sila tinggalkan nama permainan.

Juga permainan yang telah dirancang bersama juga digalakkan seperti hutan dan sebagainya. Terima kasih terlebih dahulu juga tidak keberatan permainan yang tidak di Steam seperti Cube World sebagai contoh.

7 hari mati
dunia kiub
Planet Explorers

Hutan
Starforge Alpha
Kejutan Sistem 2
Dua Dunia 2
Terraria dan 8 klonnya

Tug
Mercu tanda
3079
3089
Vox
Borderlands 2
The Dead berlarutan
Pulau Dead Riptide
Orion: Gerakan Dino
Kejutan Sistem 2

21 Permainan Dunia Terbuka PC Terbaik PC

Tajuk dunia terbuka adalah kemarahan di ruang permainan. Kerana itu, Devs ingin memberi anda peluang bukan hanya untuk memainkannya tetapi bermain dengan rakan -rakan!

#21 anak lelaki hutan

Platform: PC
Tarikh Siaran: 23 Februari 2023

Apa yang lebih baik daripada pergi ke syurga pulau? Nah, tidak ada apa -apa jika itu sebenarnya anda pergi. Tetapi dalam Anak lelaki hutan, “Syurga” bukan perkataan yang akan anda gunakan untuk tempat yang anda ada.

Apabila misi untuk mencari jutawan yang salah, anda perlu mengembara pulau itu dan mendapatkan sumber untuk bertahan dan melawan raksasa yang datang.

Anda boleh meneroka seluruh pulau dari awal, membuka banyak pilihan untuk anda dan pilihan bagaimana untuk bertahan. Plus, semakin lama anda bermain permainan, semakin banyak musim akan berubah. Jadi bagaimana anda akan menyesuaikan diri dengan apa yang dilemparkan oleh pulau itu kepada anda?

#20 rakit

Mari kita mulakan dengan permainan yang anda akan dapat menikmati dengan lebih mendalam jika anda mempunyai rakan kongsi bersama. Rakit, Anda bermain sebagai seorang kanak -kanak yang tersekat pada rakit sederhana di tengah -tengah lautan. Melalui pertemuan anda di perairan, anda perlu mendapatkan bahan baru, memburu makanan, dan lain -lain.

Anda akan mempunyai dua orang di rakit anda yang lebih besar apabila faktor co-op datang. Anda perlu menentukan cara untuk bertahan semasa anda bekerjasama. Memanfaatkan sepenuhnya perkara yang anda dapati di lautan. Malah sampah boleh menjadi entiti menyelamatkan nyawa di sini!

!

#19 V Rising

? Tepat!

Dalam v Meningkat, anda timbul dari tidur yang panjang dan keinginan untuk memulihkan pemerintahan anda di atas tanah. Tetapi sebagai tuan vampire yang lemah, anda perlu bermula dari bawah dan bekerja dengan cara anda semasa anda membina semula istana anda dan memulihkan kuasa anda.

! Kumpulkan bahan untuk membina istana anda, menghisap kehidupan dari penduduk tempatan untuk memulihkan tenaga anda, dan mengawalnya untuk mendapatkan tentera hamba!

Jadilah Vampire yang anda mahukan!

Siapa yang tidak suka bermain permainan yang membolehkan anda membunuh zombi dalam jumlah besar?

The Siri cahaya mati akan membiarkan anda melakukannya di dua tajuknya, masing -masing meletakkan anda dalam senario yang unik di mana zombi berada di mana -mana, dan anda perlu bertahan hidup mereka.

Tetapi mereka bukan satu -satunya perkara yang anda perlukan untuk bertahan. Anda benar -benar boleh mengabaikan zombi melalui parkour dan terikat di seluruh bandar yang anda ada supaya anda boleh memberi tumpuan kepada perkara lain. Seperti orang yang berada di bandar. Interaksi anda dengan mereka akan mempengaruhi cerita dan apa yang berlaku kepada bandar itu sendiri, jadi jadikan pilihan anda dengan bijak.

#17 Hunt Showdown

Hunt: Showdown

Berikut adalah tajuk lain di mana anda akan berterima kasih kepada rakan kongsi bersama. Hunt Showdown berlaku dalam bentuk alternatif Louisiana, satu di mana raksasa berada di Bayou dan kawasan lain.

Sebagai pemburu kurnia, tugas anda untuk mengambil ancaman ini dan membunuh mereka sebelum mereka dapat membunuh orang yang tidak bersalah. Bahawa dalam dan dari dirinya sendiri tidak unik. Walau bagaimanapun, permainan adalah pvpve. Oleh itu, kita bermaksud bahawa apabila pemain membunuh raksasa, perburuan baru bermula. Memburu pemburu kurnia!

Anda perlu berlumba ke bandar dengan rampasan anda sebelum seseorang membunuh anda dan melepaskannya dari tangan anda. Sekiranya anda mati, anda kehilangan segalanya dan mesti bermula.

Ramai orang mempunyai “pengembaraan bersama” ketika memburu dengan rakan atau keluarga. Thehunter: Panggilan liar membolehkan anda mempunyai pengembaraan itu di ruang digital, yang lebih baik kerana banyak sebab.

Permainan ini memberi anda suasana yang realistik untuk memburu dan haiwan untuk mengesan. Anda perlu sedar bagaimana anda melakukan sesuatu, atau anda tidak pernah mendekati mangsa anda. Dari segi aspek multiplayer, anda boleh bekerjasama dengan pesta memburu anda untuk mencari hadiah anda dan bekerjasama untuk memburu mereka. Atau anda boleh memilih laluan yang kompetitif dan melihat siapa yang boleh mendapatkan haiwan terbaik!

#15 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Menawarkan pemain dunia terbuka yang luas untuk pihak-pihak bersama mereka untuk bersenang-senang, kerana anda boleh melakukan kempen utama dan mod multiplayer bersama.

Di negara Bolivia, kartel dadah telah merampas kawalan. Anda adalah salah satu hantu yang dihantar untuk menyelamatkan rakyat dan membawa kartel ke lututnya.

Untuk berbuat demikian, anda perlu bekerjasama dengan “Parti Hantu” anda dan menyelesaikan tugas yang menjejaskan mereka dan mengeluarkan pemain kritikal dari papan.

Apabila anda mahukan lebih banyak lagi, menyelam ke dalam mod multiplayer dan meletakkan kerja berpasukan anda terhadap orang lain!

#14 Valheim

Selamat Datang di Realm yang Diilhamkan oleh Legenda dan Kisah Norse. Ini adalah bidang Valheim.

Anda tidak akan mempunyai apa -apa apabila anda tiba di sini sendiri atau dengan parti sembilan. Oleh itu, bekerjasama untuk membina penyelesaian baru dan mula menjalani kehidupan anda dari tanah. Tetapi ada lebih banyak tempat misteri ini daripada yang anda sedar.

Meneroka mencapai luasnya dan melihat apa lagi yang tinggal di dalam alam. Kemudian, apabila anda memenuhi ancaman, membuat senjata kuat untuk menyerang mereka!

Membina tempat untuk menelefon rumah, kemudian mengembangkannya sehingga bahkan tuhan -tuhan akan cemburu dengan semua yang telah kamu buat! Kehidupan baru anda menanti.

Francais mungkin tidak pernah hidup sehingga potensi yang dijanjikan Ubisoft, tetapi anda tidak boleh menafikan bahawa permainan ini menyeronokkan di mata. Tonton anjing 2 adalah contoh yang sangat baik dari itu.

Dalam tajuk, anda akan menggambarkan penggodam yang telah berpindah ke San Francisco. . Penggodam terkenal mungkin kelihatan seperti orang jahat kepada beberapa orang, tetapi mereka akan menyelamatkan hari.

Mereka telah mendapati bahawa organisasi jenayah menggunakan aplikasi untuk mengawal rakyat bandar, dan terpulang kepada anda untuk menghentikannya!

Gunakan kemahiran penggodaman anda dengan pelbagai cara dan tunjukkan kepada mereka siapa “penjenayah induk” sebenar!

#12 Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise . Baru -baru ini diumumkan untuk sistem Xbox Line, jadi jika anda lebih suka menunggu untuk memainkannya di sana, anda mempunyai pilihan itu!

Tetapi, untuk anda, pemain PC, permainan utama, dan DLC semuanya boleh didapati di Steam. . .

Norma, anda akan mendapat barang berharga untuk membuat gear yang lebih baik. Di samping itu, dari masa ke masa, anda akan melihat raksasa yang lebih kuat, termasuk naga besar! .

#11 Forza Horizon 5

Perlumbaan Pameran Arked di Forza Horizon 5

Adakah anda bersedia untuk pergi dalam perjalanan perlumbaan dengan rakan -rakan? Sekiranya ya, maka periksa Forza Horizon 5! Permainan ini memaparkan anda dalam rekreasi Mexico dan memberi anda kebebasan penuh dalam cara anda melintasinya. .

Tetapi mengapa memandu sendiri? Bawa beberapa kawan dan biarkan mereka memandu beberapa tunggangan supaya anda dapat konvoi melalui negara ini. Anda akan kagum dengan kualiti grafik dan dunia terbuka, jadi ambil kesempatan dan lakukan apa sahaja yang anda mahukan!

Meneroka, mempunyai perlumbaan, dan lihat sejauh mana anda boleh menolak kereta. Langit adalah had!

#10 Saints Row 4

Adakah anda bersedia melayani negara anda? Jujurnya tidak penting jika anda berkata ya atau tidak kepada itu kerana Saints Row 4 adalah tajuk yang bersemangat dalam kegilaan yang diciptakannya.

Selepas “bos” menjadi presiden Amerika Syarikat, pencerobohan asing merosakkan parti ketika mereka menculik banyak orang dari planet ini! Sekarang, untuk menghentikan Zinyak, bos mesti menyelidiki landskap digital untuk mencari seluruh orang kudus, kemudian melawan ancaman asing di dunia nyata untuk membalas dendam semua orang!

Menggunakan senjata epik dan kuasa besar ketika anda melawan makhluk asing, dan hantar tiran asing ini ke kubur awal!

#9 7 hari mati

7 hari mati, Kerana ia adalah gelaran popular yang dimainkan oleh lebih dari 14 juta orang.

Dalam tajuk, anda akan dimasukkan ke dalam tanah besar dan diberitahu untuk bertahan. Sudah tentu, bagaimana anda melakukannya untuk anda. Ini termasuk dapat bekerja dengan rakan kongsi co-op atau orang rawak yang anda dapati di dunia permainan. Tetapi seperti yang anda boleh meneka, terdapat banyak bahaya untuk anda berurusan. Yang merangkumi pemain lain dan undead yang bersiar -siar.

Terokai hutan yang subur permainan dan bandar terbengkalai dan lihat berapa lama anda bertahan!

#8 Monster Hunter: Dunia

Ya, kami mempunyai permainan kedua dalam francais dalam senarai. Sama-sama!

Monster Hunter: Dunia adalah tajuk yang membawa siri ini ke peringkat seterusnya, baik dalam kualiti dan kipas cinta. Tidak sukar untuk melihat mengapa anda menyelam ke dalam sesuatu. Dunia permainan sangat besar dan hidup sehingga tajuknya. Raksasa adalah antara yang paling sukar yang anda hadapi, dan anda akan menghargai rakan kongsi co-op anda lebih banyak daripada tidak.

Semasa anda bangkit dengan pangkat dan mencari raksasa yang lebih sukar, anda perlu mengumpul barang dan bahan untuk membina gear yang lebih baik! Hanya melalui itu anda akan dapat menangani entiti seperti Dragons Elder dan Binatang Lain!

#7 Siri Borderlands

Sama ada bersendirian atau dengan rakan, tidak ada rehat bagi orang jahat.

The Siri Borderlands adalah salah satu francais yang paling popular untuk bermain dengan rakan -rakan kerana permainan ini adalah insanely di atas dengan senjata dan pertempurannya.

Sepanjang siri ini, anda akan dapat menggunakan berjuta -juta dengan berjuta -juta senjata. Anda akan menyaring mereka semua untuk mencari yang mempunyai kesan terbesar, statistik terbaik, atau yang sesuai dengan kebolehan watak anda.

Ya, ada kisah untuk francais, dan ia menyeronokkan dengan cara tersendiri. Tetapi anda berada di sini untuk tindakan dan bermain dengan rakan -rakan dalam pesta ketika anda meletupkan orang jahat? Beberapa perkara lebih baik.

Dalam Ark: Survival berkembang, Anda akan mendapati diri anda berada di salah satu pengalaman survival muktamad yang anda dapat dalam permainan video.

Anda meletakkan di pulau tanpa apa -apa pada anda, tidak ada pakaian, tiada barang, tiada apa -apa. Dari sudut itu, anda perlu membuang bahan untuk digunakan supaya anda dapat membuat sesuatu untuk bertahan. Membuat pakaian untuk tetap hangat, membina senjata untuk melawan ancaman, dan banyak lagi!

Anda harus tahu anda tidak bersendirian di pulau itu. Walaupun dengan rakan kongsi bersama di sebelah anda, anda akan menemui ancaman manusia dan binatang. Oh, dan ada juga dinosaur di pulau itu. Adakah kita lupa menyebutnya? Nasib baik dengan kelangsungan hidup!

#5 laut pencuri

Laut pencuri Mungkin telah bermula sebagai gelaran “Pirate Adventure” dari Rare, tetapi dengan cepat menjadi sesuatu pemain yang suka bermain dengan rakan -rakan kerana mereka mencipta pengembaraan yang unik di lautan yang tinggi!

Anda akan membuat lanun dari awal, angkat sauh, dan berlayar ke arah mana pun. Anda boleh berlayar ke pelbagai pulau dengan perkara yang unik untuk dilakukan dan dijumpai. Atau anda boleh mencari pemain lain dan bertarung dengan kru mereka untuk melihat siapa yang paling lanun di antara anda!

Bekerjasama dengan rakan -rakan supaya anda boleh mempunyai satu set tangan yang dipercayai di kapal anda dan seseorang untuk mendapatkan punggung anda ketika anda menghadapi undead, pemain lain, dan banyak lagi!

#4 Terraria

Walaupun tanpa bermain Co-op, Terraria adalah tajuk yang banyak dinikmati kerana beberapa sebab. Tidak sekurang -kurangnya adalah bahawa anda jatuh ke dalam dunia di mana anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan.

Sekiranya anda menyukai tempat yang anda jalani, anda boleh membina sebuah rumah dan membina sebuah bandar di sekelilingnya. Sepanjang masa menjadikannya sesuai dengan citarasa anda.

Atau anda boleh mengembara dunia yang anda tinggal dan mencari pengembaraan, raksasa pertempuran, dan mencari harta! Setiap playthrough mengandungi dunia 100% untuk meneroka. Oleh itu, apabila anda mempunyai rakan kongsi bersama untuk perjalanan bersama? Yang menambah keseronokan.

#3 jauh menangis 5

Sebilangan besar akan berpendapat bahawa Jauh menangis 5 adalah permainan terbaik dalam francais. Ya, tajuk utama ketiga mempunyai banyak peminat, dan dengan betul demikian, tetapi entri kelima mengembang perkara dengan cara yang banyak dihargai.

Sekurang -kurangnya adalah kawasan montana yang luas yang anda dapat melintasi. Pasukan di Ubisoft berusaha keras untuk mencipta semula persekitaran Montana, dan anda boleh menyeberanginya dengan rakan -rakan dan menikmati alam bersama!

Tetapi jika anda mencari lebih banyak ‘aktiviti’ dengan co-op dalam permainan, anda beruntung. Anda boleh menangani banyak misi sampingan dan pertempuran cerita bersama semasa anda melawan kultus!

#2 Elden Ring

FromSoftware sentiasa mempunyai permainan mereka mempunyai sejenis elemen co-op/interaktif untuk kumpulan pemain. Tetapi dalam Elden Ring, Anda akan dapat meneroka dunia terbuka yang luas yang mereka buat dengan rakan -rakan dan menikmati cabaran bersama.

Anda berada di dunia di mana tuhan -tuhan yang lama telah menyebabkan lebih banyak mudarat daripada yang baik, dan anda mungkin memasang cincin Elden titular untuk membantu membawa dunia kembali ke pesanan.

Atau anda boleh mengabaikan keseluruhan cerita dan letupan melalui semua bos yang dimiliki oleh permainan. Kami tahu itulah yang anda suka lakukan, dan kami tidak menyalahkan anda. .

#1 Grand Theft Auto V

Ia hanya sesuai bahawa kita menamatkan senarai ini dengan permainan yang merupakan salah satu tajuk terlaris sepanjang masa. Grand Theft Auto V adalah pengalaman yang luas yang membolehkan anda mempunyai pelbagai keseronokan di Los Santos. Kempen utama telah anda bermain tiga orang yang cuba bertahan di bandar, dan perkara -perkara tidak berjalan lancar untuk mereka.

Tetapi apabila anda sudah bersedia untuk pengalaman co-op, anda boleh membuat rakan anda jatuh ke dunia dan mempunyai bola!

Atau, pergi ke GTA Online, . Anda boleh melakukan misi untuk mendapatkan wang untuk membeli kereta, bersenang -senang dalam perlumbaan, dan banyak lagi!

33 Koperasi Terbuka Sukan Dunia

Permainan dunia terbuka adalah orang yang suka bermain. Tetapi mereka juga orang yang suka bermain dengan rakan. Berikut adalah 32 yang boleh melakukannya untuk anda.

#33 anak lelaki hutan

Platform: PC
Tarikh Siaran: 23 Februari 2023

Apa yang lebih baik daripada pergi ke syurga pulau? Nah, tidak ada apa -apa jika itu sebenarnya anda pergi. Tetapi dalam Anak lelaki hutan, “Syurga” bukan perkataan yang akan anda gunakan untuk tempat yang anda ada.

Apabila misi untuk mencari jutawan yang salah, anda perlu mengembara pulau itu dan mendapatkan sumber untuk bertahan dan melawan raksasa yang datang.

Anda boleh meneroka seluruh pulau dari awal, membuka banyak pilihan untuk anda dan pilihan bagaimana untuk bertahan. Plus, semakin lama anda bermain permainan, semakin banyak musim akan berubah. Jadi bagaimana anda akan menyesuaikan diri dengan apa yang dilemparkan oleh pulau itu kepada anda?

#32 Minecraft

Ya, kita bermula dengan Minecraft Kerana itu permainan yang banyak anda suka bermain bersama supaya anda dapat bersenang -senang dengan rakan -rakan.

Memang benar bahawa anda boleh dengan mudah bermain permainan anda sendiri, tetapi dengan kawan.

Ia tidak begitu mendalam pengalaman bersama sebagai beberapa permainan lain dalam senarai ini, tetapi ia tidak perlu! Ia perlu menjadi permainan yang anda boleh bersenang -senang, dan anda pasti dapat memilikinya.

#31 Dayz

Dayz adalah salah satu daripada banyak permainan dalam senarai ini yang akan membuat anda menentang kemungkinan dalam dunia yang dipenuhi zombie. Twist adalah bahawa kelangsungan hidup adalah satu -satunya perkara yang penting di sini.

Tidak ada papan pendahulu yang mendaki atau mencari untuk menyelesaikannya untuk mendapatkan barang yang lebih baik. Sebaliknya, anda akan dimasukkan ke dalam kawasan besar yang dikenali sebagai Chernarus. Di dalam ruang besar adalah banyak pemain dan banyak zombi.

Walaupun anda bermain dengan rakan -rakan, kemungkinan tidak akan bersama anda. Oleh itu, anda perlu berfikir pintar dan terus mendahului bahaya jika anda ingin bertahan. Selain itu, anda tidak pernah tahu sama ada manusia seterusnya yang akan anda temui akan menjadi yang membunuh anda.

#30 Tom Clancy’s Division 2

Bahagian 2

Tom Clancy’s The Division 2 adalah sekuel permainan yang banyak orang masih mempunyai banyak pemikiran. Ubisoft tidak terletak pada kejayaannya, walaupun, dan sebaliknya memberi pemain pengalaman baru di lokasi baru.

Sekuel membawa anda ke Washington, D.C. Di sana, sekumpulan pemberontak cuba menggulingkan kerajaan, dan anda telah diaktifkan untuk mencuba dan menghentikannya dan kumpulan lain bersaing untuk berkuasa.

Dalam versi D ini D.C., Anda mesti mempunyai kepala anda untuk mengambil ancaman di mana -mana. Bekerja dengan rakan kongsi bahagian anda untuk mencari bekalan dan keluarkan pejuang musuh.

#29 Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Francais Monster Hunter telah mengambil banyak bentuk selama bertahun-tahun, tetapi ketika Capcom memutuskan untuk menjadikannya lebih “mesra kanak-kanak,” mereka membuat Kisah Hunter Monster 2: Wings of Ruin. Sudah tentu, mereka juga membuat pendahulunya, tetapi kami tidak memberi tumpuan kepada yang ada di sini.

Kisah ini berlaku beberapa dekad selepas yang asal ketika nubuatan kelihatan hidup ketika Rathalos dilahirkan dengan kekuatan yang luar biasa. Malangnya, raksasa lain bertindak, dan ramai yang takut ia adalah masa akhir.

Anda perlu meyakinkan mereka ada sebab lain ketika anda mengumpulkan raksasa dan menggunakannya dalam pertempuran melawan pelbagai musuh. Bekerjasama dengan rakan untuk membantu kemungkinan anda dalam pertempuran tersebut!

#28 rakit

Kadang-kadang permainan co-op datang bersama-sama yang memaksa anda untuk bekerjasama atau anda tidak akan bertahan. Rakit adalah salah satu tajuk seperti itu.

Tujuan permainan adalah mudah. Anda dan pasangan anda terperangkap di rakit kecil di tengah -tengah lautan. Anda perlu bekerjasama untuk membuang bekalan, mendapatkan makanan, dan mengembangkan rakit anda. Anda tidak akan bermula dengan, jadi jangan buang apa -apa, kerana ia boleh digunakan untuk sesuatu yang lain.

Apa yang akan anda lakukan untuk meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup? Adakah anda dapat menjadi pasukan yang anda perlukan untuk melalui bahaya? Lompat ke rakit dan cari tahu!

#27 Watch Dog 2

Adakah anda bersedia untuk menyertai kolektif penggodam? Jika ya, menyelam masuk Tonton anjing 2 Kerana itulah yang anda lakukan!

Anda seorang penggodam terkenal yang menuju ke San Francisco untuk menyertai kumpulan yang dipanggil Dedsec. Apabila anda melakukannya, anda akan menyertai misi mereka untuk menurunkan organisasi jenayah yang cuba menggunakan aplikasi untuk merosakkan dan mengawal penduduk!

Gunakan kemahiran penggodaman anda dalam pelbagai cara untuk memastikan anda menyelesaikan tugas dan membantu kolektif. Contohnya, bekerjasama dengan rakan kongsi bersama anda mengenai tugas yang lebih sukar supaya anda dapat melangkah melalui mereka dan keluar di atas! Ingat, anda melakukan ini untuk rakyat.

#26 Far Cry 6

Terdapat banyak penyertaan dalam francais ini yang boleh kami letakkan di sini, tetapi kami melakukan yang paling terkini di Jauh menangis 6.

Anda adalah pejuang kebebasan yang cuba menyelamatkan negara asal Yara mereka dari diktator yang jahat yang menjalankannya. Lelaki itu kejam dan tidak mahu lebih daripada anaknya untuk mengambil tempatnya dan meneruskan warisan mereka. Sekarang dalam rintangan, anda mesti menghentikannya di semua kos.

Permainan ini membolehkan anda mengambil misi solo atau pasangan bersama untuk membantu mengatasi pembangkang. Gunakan pelbagai senjata dan bantu melumpuhkan rejim di mana mungkin.

#25 Dying Light Series

The Siri cahaya mati adalah dua perlawanan yang kuat, dan koperasi kuat di dalamnya. Anda akan bermain sebagai dua protagonis yang berbeza di kedua -dua tajuk dan berada di dua bandar yang ditimpa zombi.

Matlamat anda adalah untuk bukan sahaja bertahan tetapi mempengaruhi bandar -bandar yang anda ada. Orang ramai bersaing dan bersaing dengan kuasa, walaupun dengan zombi yang bersembunyi di luar pintu anda. Pilihan anda dalam misi utama akan menentukan puak apa yang keluar di atas dan apa keadaan bandar apabila anda selesai.

Berita baiknya ialah anda tidak perlu melawan zombi jika anda tidak mahu! .

#24 Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint

Berikut adalah sebuah bandar yang telah memakai banyak topi selama bertahun -tahun, tetapi dengan Tom Clancy Ghost Recon Breakpoint, Anda akan menghadapi salah satu cabaran paling dahsyat yang pernah ditawarkan oleh francais. Terletak di dalam kepulauan pulau, gergasi Silicon Valley telah memberikan kedudukan di kawasan itu. Mereka telah menyusupnya dengan teknologi mereka untuk tujuan mereka sendiri.

Tetapi, bekas hantu yang dikenali sebagai Wolves mengambil alih, dan sekarang anda mesti melawan saudara -saudara anda untuk membawa kembali keamanan ke dunia.

Berjuang melalui dunia terbuka yang akan mencabar anda dalam pelbagai cara. Melawan tentera dan tentera drone yang boleh datang dari mana sahaja.

#23 karat

Terdapat beberapa permainan dalam senarai di mana satu -satunya matlamat adalah kelangsungan hidup. Karat adalah salah satu daripada mereka. Anda akan dijatuhkan di sebuah pulau, dan dari saat itu, anda mesti mengatasi musuh anda.

Siapa musuh anda? Semua yang lain di pulau. Anda mungkin menjumpai beberapa hidupan liar yang ingin membunuh anda, atau anda akan berlari ke pemain lain yang tidak mempunyai masalah yang cuba meletakkan anda.

Sama ada cara, anda perlu melengkapkan diri dengan apa sahaja yang anda dapati untuk membunuh mereka sebelum mereka membunuh anda. Permainan ini telah berlangsung selama bertahun -tahun dan telah menerima banyak kemas kini. Tajuk ini lengkap dalam semua cara yang penting, dan semua yang anda harus bertanya kepada diri sendiri adalah sama ada anda akan dapat bertahan.

#22 pulau mati

Berikut adalah satu lagi gelaran zombie untuk anda, dan ia satu lagi yang anda boleh bersama dengan rakan.

Dalam Pulau mati, Anda akan berada di pulau, terkejut. Tetapi pulau itu pergi dari resort yang bagus ke tempat yang dipenuhi zombie dalam masa yang singkat. Jadi dengan itu, anda mesti turun dari pulau itu dalam satu bahagian dan menghantar semua zombi yang datang dengan cara anda. Semoga berjaya dengan itu!

Ambil gerombolan zombie dengan senjata apa sahaja yang anda dapati. . .

#21 Assassin’s Creed Unity

Permainan Assassin yang dikasihi dari Ubisoft sering mempunyai co-op dalam tajuk mereka, tetapi ia adalah Perpaduan Creed Assassin yang memberi tumpuan kepada co-op untuk lebih baik dan lebih teruk.

Permainan ini ditetapkan semasa Revolusi Perancis, dan anda boleh bermain dengan sehingga tiga pemain lain untuk melintasi bangunan Perancis untuk sampai ke sasaran dan misi lengkap anda. Bekerja dengan pasukan Assassin adalah menyeronokkan, kerana ia menguatkuasakan tanggapan persaudaraan.

Malangnya, permainan ini bukan apa yang anda panggil “pengalaman yang lancar.”Mereka membetulkan perkara dari masa ke masa dan cuba memperbaikinya lagi dalam permainan masa depan, tetapi ramai yang akan mengingati permainan ini yang dicuba dan gagal dilakukan.

#20 pendakian

Dalam masa depan cyberpunk, syarikat mempunyai kuasa sedemikian sehingga mereka dapat memperbudak orang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan keselamatan mereka. Anda adalah salah satu daripada “pekerja” kerana anda “dikontrak” oleh The Ascent Group.

Semuanya berada di bawah kawalan mereka. Iaitu, sehingga suatu hari, syarikat yang memiliki anda tiba -tiba menutup. Tanpa alasan untuk penutupan, daerah itu terjun ke dalam kekacauan, dan anda mesti memikirkan apa yang berlaku.

Bekerjasama dengan rakan kongsi koperasi anda untuk bekerja melalui daerah untuk mendapatkan jawapan yang anda cari. Selalunya menaik taraf kebolehan anda untuk menurunkan musuh yang datang dengan cara anda.

#19 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

. Dalam Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Anda akan ditetapkan pada masa depan di mana kartel dadah telah mengambil alih negara Bolivia.

Akibatnya, hantu dihantar ke kanan kapal dan memberikan negara kembali kepada rakyat. Di samping itu, anda akan dapat menyesuaikan sepenuhnya watak anda dan memilih beban yang akan anda gunakan untuk setiap misi.

Kemudian, ambil landskap negara dan cari cara terbaik untuk melekatkannya ke kartel. Lebih mudah untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dengan rakan kongsi bersama.

RPG tidak biasanya mempunyai elemen co-op, tetapi Ketuhanan: Sin asal II adalah pengecualian kepada peraturan itu, dan itu adalah pengecualian yang cukup besar.

Anda akan mempunyai kawalan penuh ke atas siapa anda dan apa yang anda lakukan dari perjalanan. Anda boleh menjadi manusia, elf, kerangka undead, dan banyak lagi! Pilih kelas yang anda mahu, kemudian berangkat pada pengembaraan besar-besaran yang penuh dengan pertempuran berasaskan giliran dan keseronokan ko-op.

Anda dan rakan -rakan anda boleh turun dan keluar dari pihak masing -masing di setitik topi. Oleh itu, bantu satu sama lain apabila anda boleh dan melihat bagaimana anda akan mempengaruhi dunia.

#17 Valheim

Adakah anda bersedia untuk memulakan kehidupan baru di tanah yang pelik? Dalam Valheim, Anda dan berpotensi sembilan pemain lain akan mendapati diri anda di tanah yang penuh dengan keajaiban dan bahaya. Anda akan bermula dengan membina rumah baru untuk diri sendiri, kemudian mengembangkan jangkauan anda untuk melihat apa yang ditawarkan tempat.

Tetapi diberi amaran, banyak makhluk di luar sana tidak akan teragak -agak untuk melawan dan membunuh anda. Oleh itu, gunakan sistem kerajinan untuk membuat senjata yang kuat yang akan menjadi kemungkinan terhadap musuh -musuh itu!

Buat kehidupan baru untuk diri sendiri dan bersenang -senang dalam pembinaan anda ketika anda menunjukkan bahawa tidak ada yang dapat menghalangi anda.

Tahu tak? Walaupun dengan rakan kongsi bersama di Beck dan panggilan anda, tidak ada rehat untuk orang jahat!

The Siri Borderlands meletakkan anda di planet Pandora dan seterusnya dan berani anda mengatasi kegilaan di sekeliling anda. Anda akan berkeliaran di seluruh dunia mencari peti besi, cuba mendapatkan harta, mengambil pukulan kiri dan kanan, dll.

Di sepanjang jalan, anda akan mendapat berjuta -juta senjata yang akan anda gunakan dengan ketepatan yang mematikan dan dengan senang hati digunakan untuk mengeluarkan musuh. Serius, terdapat banyak senjata dalam permainan ini.

Jadi apa yang anda tunggu? Memuatkan dan pergi!

#15 Jangan kelaparan bersama

.

Tetapi dalam Jangan kelaparan bersama, Anda akan mendapat sedikit pertolongan kali ini. Anda sekali lagi akan dimasukkan ke dalam tanah pelik yang memerlukan anda bertahan di dalamnya. . Malangnya, itu juga bermaksud bahawa semua orang berada dalam bahaya dari ancaman yang bersembunyi di luar pandangan anda.

Bekerjasama dan mengatasi masalah satu demi satu supaya anda dapat mengatasinya! Adakah anda dapat bertahan bersama?

#14 Terraria

Terraria adalah contoh yang sangat baik untuk memberi pemain dunia terbuka dan kemudian membiarkan mereka berbuat demikian seperti yang mereka suka. Ini termasuk sama ada mereka bersenang -senang dalam permainan sendiri atau dengan rakan.

Sebaik sahaja anda jatuh ke dalam dunia yang dihasilkan secara prosedur, anda akan mempunyai pemerintahan percuma mengenai apa yang anda lakukan seterusnya. Sebagai contoh, kerana anda mempunyai rakan kongsi bersama dengan anda, anda mungkin memutuskan untuk meneruskan pengembaraan dan melawan makhluk tanah.

Atau anda dan pasangan anda mungkin ingin membina bandar dan mula mengumpul bahan yang diperlukan. Setiap dunia baru yang anda mulakan dengan menawarkan sesuatu yang segar dan baru. Oleh itu, lompat masuk dan lihat bagaimana keadaan anda!

#13 Ghost of Tsushima: Legends

Hantu Tsushima dipuji sebagai salah satu permainan terbesar yang pernah dibuat. Tetapi ia bukan satu yang dibuat untuk koperasi. Di situlah Legenda mod masuk.

Melalui mereka, anda akan dapat bekerjasama dengan rakan kongsi, memilih kelas anda, dan kemudian mengambil gerombolan musuh dalam banyak format. Anda boleh menjadi samurai, ronin, pemburu, atau pemanah, masing -masing dengan kebolehan tersendiri untuk membantu anda melawan bahaya yang mendekati.

. Dengan cara itu, tiada siapa yang tersisa daripada pengalaman menarik yang ditawarkan oleh permainan penuh.

#12 Forza Horizon 5

Tidak semua permainan koperasi yang mempunyai dunia terbuka perlu melakukan tindakan 100% dari masa itu! Oleh itu, di sini kita mempunyai permainan tentang perlumbaan dan menikmati semua yang datang dengannya!

Forza Horizon 5, Anda dan pesta perlumbaan anda akan menjelajah rekreasi Mexico. Anda akan mempunyai autonomi lengkap di mana anda pergi dan apa yang anda lakukan. Adakah anda akan berlumba rakan anda di seberang landskap untuk melihat seberapa cepat anda boleh pergi?

Atau adakah anda akan meletupkan pantai untuk melihat apa yang menyeronokkan yang boleh anda kacau? Pilih kenderaan yang anda mahu memandu dan pergi!

#11 Ark: Survival berkembang

Selamat datang ke dunia di mana segala -galanya cuba membunuh anda, dan anda mesti melakukan apa sahaja untuk bertahan. Ark: Survival berkembang.

. . Mulakan dengan asas -asas, kemudian perlahan -lahan mengembangkan pokok teknologi anda supaya anda dapat menggunakan sesuatu seperti senjata dan senjata futuristik!

Bekerjasama dengan orang lain supaya anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk bertahan hidup dan mempunyai sekutu apabila dinosaur berbahaya atau pemain musuh mengetahui di mana anda berada!

#10 tiada langit lelaki

Tiada orang

Salah satu ironi mengenai Tiada langit lelaki Adakah mereka pada mulanya berjanji bahawa berbilang pemain akan tersedia pada pelancaran. Tetapi itu sama sekali tidak berlaku. .

Walau bagaimanapun, ada berita baik, tajuk itu bertambah baik selama bertahun-tahun, dan sebagai hasilnya, permainan ini mempunyai koperasi untuk anda menikmati.

Dengan rakan anda di sebelah anda, anda akan meneroka alam semesta yang penuh dengan planet untuk melintasi. Berjalan di atas tanah atau melonjak di atasnya di kapal anda! Sama ada, alam semesta di luar sana dan menunggu untuk diterokai.

#9 Warframe

. Warframe meletakkan anda dalam peranan saman perang hidup yang dikuasakan oleh bangsa kuno makhluk yang, baiklah, mari kita menyelam terlalu banyak ke dalamnya. Percayalah kami; Kisahnya cukup gila.

. Kemudian, setelah anda memilih yang sesuai untuk anda, anda akan menuju ke galaksi untuk melindunginya dari banyak kejahatan.

Bekerjasama dengan rakan -rakan dan biarkan kerangka perang anda bercakap untuk anda. Dengan lebih dari 50 untuk dipilih dan beratus -ratus senjata untuk dilengkapkan, anda tidak akan pernah menginginkan kandungan.

#8 takdir 2

Bungie melakukan yang terbaik dengan Takdir 2 hingga . Yang termasuk memperluaskan permainan co-op dan multiplayer supaya anda dapat mengambil lebih mudah dengan rakan-rakan.

Mereka berjaya mencapai apa yang mereka mahu lakukan. Malah sekarang, dengan permainan perlahan-lahan menuju ke penghujung kandungan pasca pelancarannya, peminat masih mengasyikkan di dunia yang mereka dapat bersenang-senang. Sama ada ia mengambil serbuan atau melintasi landskap pada kenderaan pantas, ada banyak perkara yang perlu dilakukan.

Oleh itu, mengapa tidak melakukan perjalanan ke seluruh dunia dengan rakan?

#7 7 hari mati

Ada alasan yang baik mengapa anda mahu melakukan ko-op di 7 hari mati. . Tajuknya adalah permainan dunia terbuka yang begitu besar sehingga lebih dari 14 juta orang telah memainkannya sepanjang hayatnya.

Anda akan dijatuhkan di tengah -tengah kawasan yang luas dan diberitahu untuk bertahan. Tetapi boleh awak? Itulah yang anda perlukan untuk mengetahui. Bekerja sendiri atau dengan rakan untuk mendapatkan bekalan, membina tempat perlindungan, dan mengeluarkan ancaman yang mungkin anda hadapi.

Ingat, pemain lain boleh menjadi ancaman besar seperti zombi.

#6 laut pencuri

Apabila jarang diumumkan Laut pencuri, Orang tidak pasti apa yang diharapkan. Tetapi apabila ia pergi ke pantai mereka, orang memahami apa tajuk khas yang mereka dapatkan.

Anda akan membuat persona lanun dan kemudian berlayar bersama rakan -rakan dan sekutu di seberang laut untuk mencari pengembaraan, harta karun, dan kemuliaan! .

Atau anda boleh mendapatkan krew terbaik yang mungkin dan melawan pemain lain dalam pertempuran seas tinggi untuk menentukan siapa lanun terbaik di antara anda! Pilihan menjadi milik anda, tuan rumah.

Salah satu permainan terlaris sepanjang masa; Tidak mengejutkan bahawa Grand Theft Auto V berakhir tinggi dalam senarai. Permainan ini dijual dengan baik sehingga Rockstar tidak mula bekerja pada gelaran utama ke -6 sehingga ke dalam seumur hidup permainan.

. Anda akan menggambarkan tiga watak yang cuba mendapatkan di bandar yang cuba menghancurkannya. Sudah tiba masanya untuk melawan, dan mempunyai rakan kongsi bersama akan membantu dengan itu.

Melintasi jalan -jalan dan melakukan apa yang perlu dilakukan untuk menjamin kedudukan anda. Mendapat kekerasan hanyalah sebahagian daripada pekerjaan.

#4 Saints Row 4

Saints Row 4 .

Selepas bos orang kudus menjadi presiden Amerika Syarikat, pencerobohan asing merosakkan segala -galanya. Bukan itu sahaja, tetapi presiden, banyak orang kudus, dan sebahagian besar penduduk diambil oleh orang asing ini dan disumbat ke dunia maya.

Anda mesti memecahkan semua orang kudus dan melekatkannya kepada orang asing, dan cara yang lebih baik untuk melakukannya daripada dengan kemusnahan koperasi? Selain itu, anda mendapat kuasa besar untuk melepaskan jumlah kemusnahan yang tidak terhingga pada musuh anda.

#3 The Elder Scrolls Online

Kami tidak mempunyai terlalu banyak MMORPG dalam senarai ini, tetapi dengan Tatal penatua dalam talian, Kami mahu membuat pengecualian kerana ia sesuai dengan acuan senarai, yang penting.

Pasukan di Zenimax telah menghabiskan tahun -tahun penapisan dan mengembangkan kandungan yang dapat anda nikmati di seluruh dunia ini. .

Pergi serbuan, mengambil raksasa gergasi, dan lihat jika anda boleh keluar di atas setiap kali. Bina watak yang anda mahu dan kemudian bawa mereka dengan pengembaraan bersama rakan.

#2 Grand Theft Auto Online

GTA Online

Kami merasakan penting untuk memisahkan permainan utama dari permainan dalam talian kerana mereka adalah dua entiti yang berbeza jika anda memberi perhatian.

Sedangkan permainan utama adalah satu berakar dalam plot dan tiga watak utama, meletakkan anda di tempat baru dalam kehidupan di mana anda cuba membuat perusahaan jenayah. Di sinilah co-op datang kerana dengan sekutu anda di pihak anda, anda boleh melengkapkan misi untuk membina perusahaan tersebut.

Jumlah kemas kini dan kandungan yang semakin meningkat membolehkan anda melakukan pelbagai perkara untuk maju dan tidak pernah bosan. Oleh itu, jaya dengan rakan -rakan anda dan lihat seberapa besar anda dapat membuat empayar anda berkembang.

Hanya adil bahawa tajuk memberi penghormatan berprestij “Game of the Year” baru -baru ini akan berada di bahagian atas senarai kami!

Elden Ring adalah kerjasama besar antara perisian dan George R.R. Martin. Dunia yang mereka buat adalah salah satu yang masih banyak menikmati hampir setahun kemudian, dan sama ada mereka melakukannya sendiri atau dengan rakan -rakan, ada banyak yang perlu dilakukan.

Ramai suka melakukan koperasi kerana ia membolehkan mereka mengambil beberapa bos yang lebih sukar tanpa perlu risau. .