Sahabat | Wasteland 3 Wiki, Semua Sahabat & Cara Merekrut mereka – Gurun 3 | Shacknews

Semua sahabat & bagaimana merekrut mereka – tanah gurun 3

Anda akan menemuinya di neraka kecil setelah menyelesaikan menaikkan misi neraka kecil

Sahabat | WILLAND 3 WIKI

Sahabat Di Gurun 3 adalah NPC pra-buatan khas yang boleh menyertai skuad pemain dan membantu mereka sepanjang permainan. Sahabat membantu pemain masuk dan keluar dari pertempuran dan unik antara satu sama lain, masing -masing mengkhususkan diri dalam pelbagai bidang, dan mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri. Sahabat dapat ditemui melalui perkembangan permainan dan dapat direkrut dengan memenuhi syarat atau pilihan tertentu yang dibuat. Halaman ini menunjukkan semua sahabat di Gurun 3, serta maklumat tentang cara merekrut mereka, lokasi, statistik, dan banyak lagi.

Menguruskan sahabat

  • Sekiranya teman ditambah ke skuad anda, anda boleh menguruskan parti dari menu Escape (menguruskan pesta) atau di pangkalan anda dengan bercakap dengan NPC. Sahabat tidak boleh “dilepaskan” dari skuad, tetapi sebaliknya, anda boleh membuangnya dan menambah mereka akan duduk di dalam senarai “Rizab” di mana anda boleh menambahkannya kembali ke parti aktif di kemudian hari.
  • Sahabat boleh menyertai skuad anda secara automatik melalui perkembangan permainan atau dengan pilihan yang anda buat dalam permainan. Mereka juga boleh meninggalkan skuad jika anda menghilangkannya berdasarkan keputusan anda.
  • Skuad anda terdiri daripada maksimum 6 ahli parti aktif yang merangkumi maksimum sehingga 4 atau minimum 2 rangers, manakala 2 slot yang lain dikhaskan untuk para sahabat.

Rangers dan sahabat

  • Mengenal pasti perbezaan teman dari renjer adalah mudah. Rangers hanya boleh direkrut dan dicipta dengan memeriksa HQ Ranger dan bercakap dengan NPC seperti Sergei Greatski (SGT. Greatski) dari Marshalsfaction Patriarch di Colorado Springs.
  • Sahabat sudah dibuat pra-dibuat dan mereka biasanya mempunyai garis suara mereka, keperibadian mereka sendiri, statistik, dan agenda.

Semua sahabat & bagaimana merekrut mereka – tanah gurun 3

Semua sahabat & bagaimana merekrut mereka - tanah gurun 3

Sahabat adalah bahagian penting dari parti anda di Gurun 3 dan mempunyai teman yang tepat dengan anda adalah titik perubahan penting sering dapat memberikan jalan baru perkembangan dan perbualan. Terdapat beberapa sahabat yang dapat direkrut di Gurun 3 dan panduan ini akan memecah setiap satu daripada mereka, termasuk di mana untuk mencari mereka dan bagaimana merekrut mereka.

Semua sahabat dan bagaimana merekrut mereka

Terdapat beberapa rekrut yang berbeza yang pemain boleh menambah kepada parti mereka – termasuk watak yang dibuat khas. Tetapi krim sebenar tanaman datang dalam bentuk sahabat-sahabat yang dicipta secara inxile yang bertindak sebagai hidup, pernafasan watak dalam dunia permainan. Saya menyentuh betapa pentingnya watak -watak ini dalam ulasan Wasteland 3 kami jika anda ingin tahu lebih banyak.

Terdapat lapan sahabat yang anda boleh merekrut, masing -masing akan menawarkan kelas yang unik dan ditubuhkan untuk membantu membawa rasa tambahan kepada pesta anda. Kami telah memecahkan setiap sahabat di bawah, serta semua maklumat permulaan mereka. Kami juga menyertakan butiran tambahan mengenai cara merekrut mereka lebih jauh dalam artikel ini.

Sekarang bahawa asas -asasnya tidak dapat dibicarakan, mari kita bercakap sedikit lebih lanjut mengenai bagaimana anda perlu merekrut watak -watak yang berbeza ini.

Pvt. Jodie Bell

Jodie secara teknikal adalah watak pertama yang pemain sebenarnya akan mendapat peluang untuk merekrut, namun anda boleh mengacaukannya jika anda tidak berhati -hati. Semasa urutan pembukaan, anda akan menjumpai Jodie yang diadakan dengan senjata oleh seorang Dorsey. Anda perlu membunuh Dorsey sebelum mencetuskan perbualan, atau entah bagaimana bercakap jalan keluar dari Dorsey membunuh Jodie. Sebaik sahaja anda menyelamatkannya, anda perlu menggunakan pertolongan pertama 1 padanya atau memberinya ubat untuk memastikan dia bertahan. Dia secara automatik akan menyertai skuad anda kemudian di Ranger HQ, jadi anda boleh terus tanpa bimbang setelah menjaga luka beliau.

Marshal Kwon

Kwon adalah watak kedua yang boleh anda rekrut (yang pertama anda boleh tambahkan ke pihak anda sebaik sahaja bercakap dengan mereka). Anda boleh merekrut Kwon secara semulajadi melalui kisah permainan apabila anda telah mengawal HQ Ranger baru di luar Colorado Springs. Penting untuk diperhatikan bahawa kemahiran utamanya di sini adalah Kiss Ass dan Sneaky Shit, yang boleh anda abaikan pada watak-watak anda yang dibuat khas. Satu lagi perkara penting untuk dipertimbangkan ialah Kwon adalah teman “baik”, yang bermaksud dia akan meninggalkan parti jika anda menjadi terlalu bermusuhan dengan orang -orang baik Colorado Springs seperti orang awam atau bahkan marshal.

Lucia Wesson

Pemain akan berlari ke Lucia Wesson semasa lawatan pertama mereka ke pejabat sheriff di pusat bandar Colorado Springs. Keluarganya telah diculik dan Sheriff Daisy meminta anda untuk membawanya bersama anda ketika anda menyiasat Taman para Dewa untuk mencari dorsey yang kononnya berlari seperti itu semasa serangan. Seperti Marshal Kwon, Lucia adalah watak “baik” yang akan meninggalkan pesta anda jika anda melakukan perkara -perkara jahat sepanjang cerita.

Scotchmo

Semua sahabat - Gurun 3 - Scotchmo

Seterusnya ialah Scotchmo, The Wasteland Series Resident Drunkard. Scotchmo akan muncul di dewan kekacauan HQ Ranger setelah anda berurusan dengan pelarian di pelik. Ia juga mungkin untuk mencari dia berehat di sekitar Union Station, bagaimanapun, tiada siapa yang pasti akan mencetuskan perubahan ini di lokasi. Dia cukup mudah untuk merekrut, tetapi jika anda telah meratakan Lucia dan Kwon, anda mungkin tidak akan banyak digunakan untuknya melainkan jika anda merebutnya lebih awal.

Ironclad Cordite

Sahabat ini sedikit lebih banyak pilihan daripada yang lain kerana anda boleh mengabaikan garis quest ini sepenuhnya jika anda mahukan. Setelah meneroka dunia untuk jangka masa tertentu, seseorang bernama Dead Red akan datang di radio, menasihati anda bunker rahsia yang tersembunyi di bawah Broadmoor Heights. Sekiranya anda pergi ke patung dan berinteraksi dengannya, anda akan mendedahkan pintu masuk. Melawan jalan anda dan membebaskan banduan pada akhirnya untuk menambahkannya ke pesta anda. IronClad Cordite adalah salah satu sahabat pertama yang boleh mengubah secara drastik berakhir yang anda perolehi ketika anda menyelesaikan kisah utama Gurun 3.

Fishlips

Walaupun nama mungkin terdengar pelik, teman ini sebenarnya boleh membantu. Walaupun kecekapan dan membantunya dapat dipersoalkan jika anda telah menambah Cordite ironclad ke pesta anda. Tetapi, jika anda cuba untuk kekal sejati dalam usaha anda untuk membantu patriark, maka Fishlips adalah pilihan berasaskan huru-hara terbaik sejauh sahabat pergi. Anda boleh bertemu dengan nelayan di luar Stesen Union, di mana dia dan gengnya menjarah tempat itu. Anda perlu mengalahkannya dalam pertempuran dengan merenung kesihatannya hampir tidak ada apa -apa, di mana dia akan akhirnya menyerahkan kepimpinan geng itu kepada anda dan memanggil anda bos.

Merekrut Fishlips - Sahabat 3 Gurun

Kemenangan Buchanan

Psikopat pemastautin keluarga Buchanan, Victory Buchanan adalah salah satu daripada tiga anak yang telah dibawa masuk dan dibawa pulang. Anda akan berjumpa dengannya untuk pertama kalinya semasa melawat Aspen / Little Hell dan dia cukup gila. Semasa perbualan anda dengannya, dia sebenarnya akan meminta untuk menyertai parti, di mana anda boleh mengatakan ya dan menambahkannya ke pesta anda. Mempunyai Vic dalam parti anda akan menjana anda sedikit giliran kepala dan reaksi unik dari watak lain di dunia gurun 3.

Pizepi Joren

Pemain Wasteland 2 akan mengenali watak yang kembali ini dan juga Scotchmo. Pizepi kini menjadi Ranger Desert dan anda boleh bertemu dengannya di Aspen / Little Hell sejurus selepas berlari ke Buchanan Victory. Bercakap dengannya dan anda boleh membawanya menyertai pesta

Itulah semua sahabat di Gurun 3. Setiap orang menawarkan beberapa faedah unik dan peluang perbualan, dan mereka masing -masing mempunyai kesetiaan sendiri – yang dapat membuka jalan baru kemajuan ketika anda bergerak melalui dunia. Untuk lebih banyak bantuan menavigasi sisa, pastikan anda menuju ke topik Gurun 3 kami.

Joshua memegang Sarjana Muda Seni Halus dalam Penulisan Kreatif dan telah meneroka dunia permainan video selagi dia dapat ingat. Dia menikmati segala-galanya dari RPG berskala besar ke permata indie kecil, gigitan dan segala-galanya di antara.

Sahabat & Pengikut di Gurun 3

Senarai semua sahabat & pengikut yang boleh anda sertai ke pasukan anda di Wasteland 3, Marshall Kwon, Lucia Wesson, Jodie Bell, Scotchmo, Ironclad Cordite, Fishlips, Pizepi Joren, Vic Buchanan, Provost, Poultron, Parti Paras , Robot Soviet. Gurun 3 Peta & Walkthrough

Sahabat di padang gurun 3

Sahabat adalah NPC individu yang boleh anda temui di Colorado dan menyertai pasukan anda. Anda boleh sehingga 4 sahabat pada pasukan anda pada masa yang sama.

Anda boleh mengawal dan melengkapkan sahabat seperti rakan sepasukan anda sendiri.

Apabila anda melepaskan sahabat dari pasukan anda, mereka akan menunggu anda di HQ Ranger.

Sahabat menaikkan tahap pengalaman mereka seperti yang lain dari parti anda, jadi watak -watak yang anda temui kemudian dalam permainan akan dipadankan dengan tahap pengalaman anda.

Marshall Kwon Companion di Gurun 3

Marshall Kwon

Anda akan menemuinya di HQ Ranger pada permulaan permainan.

Gabungan: Marshals Patriarch

Peranan: Penjaga undang -undang

Memulakan senjata Rifle Assault

Parameter awal: Senjata Automatik 5, Sneaky 3, Kiss Ass 3.

Lucia Wesson Companion di Gurun 3

Lucia Wesson

Anda akan menemuinya di pusat bandar Colorado Springs di stesen marshals selepas menerima misi tikus di sudut.

Gabungan: Seratus keluarga

Peranan: Gunslinger

Memulakan senjata Revolver

Parameter awal: Lengan Kecil 5, Modding Senjata 3, Barter 2, Survival 2.

Jodie Bell Companion di Gurun 3

Jodie Bell

Anda akan menemuinya di HQ Ranger setelah menyelesaikan masalah besar di Little Vegas Mission

Gabungan: Rangers Desert

Peranan: Pemandu

Memulakan senjata Sniper Rifle

Parameter awal: Sniper Rifles 5, Mekanik 4, Bisikan Haiwan 3, Pertolongan Pertama 3.

Sahabat Scotchmo di Gurun 3

Scotchmo

Anda akan menemuinya di HQ Ranger setelah menyewa tukang masak untuk HQ Ranger

Gabungan: Hobo

Peranan: Hobo

Memulakan senjata Senapang patah

Parameter awal: Lengan Kecil 7, Sneaky Shit 4, Lockpicking 4, Clee Combat 2.

Ironclad Cordite Companion di Gurun 3

Ironclad Cordite

Anda akan menemuinya di bunker survivalist lama semasa misi perang.

Gabungan: Pengumpul parut

Peranan: Warlord

Memulakan senjata Senjata Brawling dalam bekas berhampiran

Parameter awal: Brawling 9, Kepimpinan 5, Letupan 4, Mekanik 4.

Fishlips Companion di Gurun 3

Fishlips

Anda akan menemuinya di Union Station mengalahkannya dalam pertempuran.

Gabungan: HARD-HEADS

Peranan: Scrapper

Memulakan senjata Senjata Bladed

Parameter awal: Melee Combat 8, Perisai Modding 7, Pembaikan Pembakar Tenun 4.

Pizepi Joren Companion di Gurun 3

Pizepi Joren

Anda akan menemuinya di neraka kecil setelah menyelesaikan menaikkan misi neraka kecil

Gabungan: Ranger

Peranan: Penyelidik

Memulakan senjata SMG

Parameter awal: Senjata Automatik 10, Nerd Stuff 7, Sains Pelik 7, Pertolongan Pertama 2.

Vic Buchanan Companion di Gurun 3

Vic Buchanan

Anda akan menemuinya di neraka kecil setelah menyelesaikan menaikkan misi neraka kecil

Gabungan: Tiada

Peranan: Psikopat

Memulakan senjata Pistol

Parameter awal: Lengan kecil 10, senjata besar 8, pantat keras 7.

Sahabat Morningstar di Gurun 3

Bintang pagi

Anda akan menemuinya di Stesen Union, dia boleh meletakkannya sebagai AI di Kodiak.

Peranan: Kenderaan AI