Rumah Minecraft Cool: 4 Minecraft Idea Rumah Moden – Idealista, Minecraft 1.19: Reka Bentuk Rumah Moden Terbaik – Charlie Intel

Minecraft 1.

Anda memulakan permainan dalam persekitaran yang penuh dengan sumber, di mana anda perlu lombong dan mengumpulkan untuk bertahan. Tanpa matlamat atau cerita tertentu, , sama ada ia membina rumah atau hanya bertahan selagi anda boleh. Anda boleh bermain minecraft dalam 2 mod yang berbeza:

Minecraft adalah permainan dengan peminat di seluruh dunia dan selain mod survival ia juga mempunyai mod kreatif.

MINECRAFT-GEDD13B208_1280.JPG

7 Julai 2022, redaksi

Hampir semua orang mempunyai sekurang -kurangnya mendengar Minecraft, Tetapi mungkin anda tidak pernah memainkan permainan pengembaraan yang telah berjaya di seluruh dunia. Sekarang adalah peluang anda untuk kreatif dan Buat Rumah Impian Anda di Permainan, . Lebih mudah daripada yang anda fikirkan!

Anda memulakan permainan dalam persekitaran yang penuh dengan sumber, di mana anda perlu lombong dan mengumpulkan untuk bertahan. Tanpa matlamat atau cerita tertentu, , sama ada ia membina rumah atau hanya bertahan selagi anda boleh.

 • Mod survival: Anda perlu mengumpulkan sumber seperti kayu, batu, besi, berlian dan banyak lagi, dengan tujuan melindungi diri anda dari raksasa yang muncul pada waktu malam supaya anda dapat bertahan dan tinggal di dalam permainan.
 • Dalam mod ini, peraturannya berbeza dan dalam kes ini anda mempunyai stok blok siap sedia digunakan di mana satu-satunya had adalah kreativiti anda. .

MINECRAFT-G6FC1F3ACC_1280.PNG

Kami berpegang pada mod permainan kreatif hari ini dan sudah tiba masanya untuk membiarkan imaginasi anda berjalan liar. Apakah beberapa rumah untuk dibina di Minecraft? Bagaimana anda membina sebuah rumah moden yang sederhana di Minecraft? Kami mempunyai jawapan dengan ini Idea rumah moden minecraft, termasuk tutorial rumah minecraft yang sejuk.

 1. Minecraft: Cara Membina Rumah Moden?
 2. Rumah moden dengan kolam renang di minecraft
 3. Rumah dua tingkat moden di Minecraft
 4. Rumah Terapung di Minecraft
 5. Rumah minecraft moden di bawah air

Minecraft: Cara Membina Rumah Moden?

Ketika datang untuk membina sebuah rumah di Minecraft, terdapat banyak kemungkinan yang dapat anda pelajari, dari rumah kayu, rumah batu, dan strukturnya juga terpulang kepada anda. Anda boleh memilih , atau pergi keluar dan memulakan sesuatu yang lebih rumit.

Anda boleh memilih untuk membina banglo atau rumah besar dengan lebih banyak lantai, atau bagaimana pula dengan membuat teras di taman, menambah kolam, membina rumah terapung atau bahkan rumah yang berada di bawah air. Permainan ini membolehkan anda untuk Reka rumah impian anda dalam beberapa klik. . .

Rumah moden dengan kolam renang di minecraft

. Semua bahan yang digunakan mudah diperoleh, seperti kayu, batu dan kaca. Rumah ini mempunyai 1 bilik tidur, teres yang luas dan juga mempunyai perpustakaan.

Rumah dua tingkat moden di Minecraft

Rumah dua tingkat ini agak berbeza dari segi bahan binaan, membawa bersama blok konkrit putih dan kayu. Ia juga mempunyai jambatan yang menawan untuk sampai ke pintu masuk dan taman. . Di tingkat pertama terdapat dada penyimpanan dan tempat untuk menjaga perisai anda.

Rumah Terapung di Minecraft

Rumah ini begitu moden sehingga ia terapung. Pintu masuk hanya boleh diakses melalui jambatan, yang menjadikan rumah ini menjadi pilihan yang baik untuk melindungi diri anda dari perusuh (makhluk dalam permainan yang bergerak). . Rumah ini luas dan mempunyai dapur, bilik tidur yang besar dan ruang tamu.

. Separuh dari rumah ini berada di bawah air, yang menjadikannya rumah yang ideal untuk mengejutkan rakan anda dan memaparkan kemahiran anda. Proses pembinaan menjadi lebih rumit kerana anda memerlukan span untuk mengeluarkan air, tetapi proses ini mudah diberi ganjaran dengan pandangan yang luar biasa yang anda miliki semasa anda berada.

Sekarang anda mendapat bantuan tambahan, anda boleh Mulakan bangunan rumah moden anda di Minecraft. Mungkin kelihatan rumit pada mulanya, tetapi ingat bahawa amalan itu sempurna. Sudah tiba masanya untuk mendapatkan kreatif dan mencabar imaginasi anda!

Minecraft 1.19: Reka bentuk rumah moden terbaik

Rumah moden di minecraft

. Sekiranya anda belum membuat tempat untuk menelefon rumah, lihat reka bentuk rumah moden yang terbaik ini dan jemput rakan -rakan Minecraft anda ke istana, rumah pokok, pangkalan bawah tanah, dan banyak lagi.

Kecuali anda melangkah, mengalahkan Minecraft adalah proses yang panjang dan beransur -ansur. .

Artikel berterusan selepas iklan

Sepanjang dekad yang lalu, berjuta -juta pemain telah menghabiskan beratus -ratus dan beribu -ribu jam di Minecraft dan tidak mengejutkan bahawa mereka telah membina rumah yang unik di Overworlds dan pelayan mereka. Ia menjadikan sumber mereka selamat dan yang paling penting, menjadikan permainan lebih peribadi.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada nota itu, inilah reka bentuk rumah moden minecraft terbaik yang boleh anda ambil inspirasi dari.

 • Rumah moden minecraft yang paling menakjubkan untuk dibina pada tahun 2023
  • Rumah dengan bahagian dalaman terperinci dengan pagar
  • Rumah pokok
  • Rumah moden bawah tanah
  • Rumah kelangsungan hidup moden
  • Rumah moden kayu
  • Rumah moden yang minimum
  • Istana moden

  Rumah moden minecraft yang paling menakjubkan untuk dibina pada tahun 2023

  Reka bentuk rumah moden di Minecraft

  .

  YouTuber Cubeflash berhak mendapat kredit kerana membuat salah satu rumah moden terbaik di Minecraft. Rumah simetri mereka yang sempurna mempunyai pangkalan besar dengan tiga tingkat yang mempunyai panel kaca yang bergaya. Skema warna putih dan hitam sederhana namun elegan. Depan rumah mempunyai dua kolam renang dengan taman dan terdapat kawasan berjalan kaki di belakang.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Untuk memanfaatkan sepenuhnya reka bentuk ini, anda boleh menambah mod seperti langit malam galaksi Milky Way, shaders seperti BSL, dan pek tekstur seperti Jicklus.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Minecraft rumah moden dengan bilik terperinci dan pagar

  .

  Reka bentuk rumah moden Minecraft lain yang mungkin anda ingin cuba milik YouTuber Halny. Sekiranya anda mahu rumah anda menjadi terperinci, reka bentuk ini sesuai untuk anda.

  . . Ia tidak lebih terperinci daripada ini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Eksterior rumah ini sama -sama cemerlang. Anda mempunyai kolam yang dikelilingi oleh taman dan ada bangku untuk pelawat. Ceri di atas adalah pagar moden rumah dengan pintu dan obor yang betul.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah pokok moden di minecraft

  Hutan adalah biome minecraft yang paling biasa.

  Sekiranya anda mahukan rumah Minecraft anda kelihatan moden dan dekat dengan alam semula jadi pada masa yang sama, rumah pokok adalah cara untuk pergi. YouTuber 6tenstudio datang dengan reka bentuk rumah pokok moden dua tahun lalu dan bahkan pada tahun 2023, sukar untuk mencari pilihan yang lebih baik.

  Bahagian terbaik mengenai reka bentuk rumah pokok ini ialah lif redstone yang berfungsi. Anda akan bermula dengan membuat lif dan kemudian membina rumah di sekelilingnya dengan kayu dan bahan kerajinan lain. Terdapat dua tingkat di bahagian atas di mana anda boleh berehat, menyimpan barang, berehat, dan nikmati pemandangan yang memukau.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah moden minecraft kontena dengan reka bentuk futuristik

  Rumah tiga tingkat futuristik di Minecraft

  Anda boleh membersihkan halangan untuk menjadikan rumah anda di minecraft.

  Walaupun rumah-rumah lain dalam senarai ini kelihatan seperti replika rumah kehidupan sebenar, reka bentuk rumah moden oleh mandoomin YouTuber kelihatan benar-benar futuristik. Ia pada dasarnya termasuk tiga tingkat bekas yang diletakkan dalam corak silang silang. Walaupun lantai bawah boleh menjadi ladang anda, baki dua tingkat boleh digunakan untuk menjimatkan sumber dan masa lapang.

  Artikel berterusan selepas iklan

  . Berbanding dengan reka bentuk lain, rumah ini juga lebih mudah dibuat dan anda akan mempunyai kebebasan menghiasi pedalaman dengan cara anda sendiri.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah moden bawah tanah di Minecraft

  Rumah bawah tanah di Minecraft akan mengharuskan anda melakukan banyak penggalian!

  Rumah Minecraft moden sudah cukup kreatif, tetapi YouTuber Nanaroid mengambil satu langkah lagi dengan rumah moden bawah tanah. Dari bahagian atas, anda hanya akan melihat empat bumbung kaca yang anggun tetapi di dalam, terdapat lantai kayu yang indah, bilik penyimpanan, tangki ikan, jalan, ruang tamu, dapur, dan bilik pesona yang selesa di bawah tangga.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Minecraft House Modern untuk bertahan hidup

  Survival House Modern di Minecraft

  Elakkan membuat rumah di bioma minecraft dengan sumber yang kurang.

  Rumah moden minecraft kelihatan luar biasa tetapi sering ketinggalan ketika datang ke praktikal. Untuk menyelesaikan masalah ini, YouTuber Toxickailey telah datang dengan rumah moden yang bukan sahaja mempunyai dalaman yang paling terperinci tetapi juga dilengkapi dengan segala -galanya untuk membantu anda bertahan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah moden terasa mewah dengan unsur-unsur seperti bumbung kaca, dapur modular, almari, dan katil bersaiz king. Akhir sekali, pemilihan blok kerajinan kelabu, hitam, dan coklat menjadikan skema warna menyenangkan dan membantu rumah ini menonjol di antara rumah -rumah lain dalam permainan yang terutamanya menggunakan konkrit.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah moden minecraft kayu

  Reka bentuk rumah moden kayu di Minecraft

  .

  Ramai pemain mengadu bahawa rumah moden di Minecraft tidak sesuai dengan Overworld Primitif. Penyelesaiannya adalah rumah moden kayu dengan eksterior kayu dan dalaman moden.

  YouTuber Heyimrobby telah menghasilkan reka bentuk rumah moden kayu yang mengagumkan yang mempunyai dua tingkat, tingkap kaca, pelbagai bilik, dan estetika yang indah. Bahagian yang terbaik adalah bahawa bahan yang diperlukan tidak terlalu sukar untuk diperoleh dan prosedur bangunan juga mudah.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Rumah moden minecraft minimum

  Reka bentuk rumah moden yang minimum di Minecraft

  Netherite adalah bahan kerajinan terkuat di Minecraft tetapi sangat jarang berlaku.

  Tidak setiap pemain Minecraft mahu menghabiskan berjam -jam dan berjam -jam mengumpul sumber dan membina rumah moden yang monumental. .

  Terdapat dua tingkat dengan ruang yang cukup untuk penyimpanan dan tidur. Adalah bijak untuk menjadikan rumah ini di kawasan yang agak terbuka yang boleh anda gunakan untuk pertanian dan menjaga ternakan.

  Minecraft Modern Castle

  Reka bentuk istana moden di Minecraft

  Pastikan untuk menambah obor ke rumah anda.

  Tidak seperti pemain kasual, veteran Minecraft tidak pernah mundur dari cabaran bangunan dan kami mengesyorkan mereka membina istana moden. .

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Istana moden minecraft mempunyai galeri kaca dan menara menjadikannya kelihatan seperti sebuah kubu kecil. Di dalam rumah, terdapat dua tingkat dan bilik mempunyai hiasan yang minimum namun menarik. Anda juga akan menghabiskan banyak masa untuk merancang luaran tetapi produk akhir pastinya akan bernilai usaha.

  Bangunan Moden Arkitek di Minecraft

  Arkitek sebenar

  Anda boleh mendapatkan sumber yang tidak terhingga untuk membina rumah dalam mod kreatif Minecraft.

  . YouTuber Juns Mab Architecture Tutorial telah mencipta bangunan moden raksasa yang dapat menggabungkan beberapa rumah di dalamnya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Menarik. .

  Artikel berterusan selepas iklan

  .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Untuk lebih banyak kandungan minecraft, pastikan untuk menyemak panduan kerajinan kami untuk komposter, buku, peta, relau letupan, spyglass, bunga api, kek, bot, dan TNT.