Rumah Cyberpunk 2077 Universe – Permainan, Anime & More, Mod Terbaik di Cyberpunk 2077

Mod terbaik di cyberpunk 2077

Seperti mod tekstur penuh di atas, mod Xilamonstrr bertujuan untuk mengolah semula tekstur cyberpunk 2077 dengan meletakkannya menjadi overdrive. Walaupun anda hanya mempunyai pilihan untuk memuat turun pek individu, tekstur 4k yang Xilamonstrr telah diberikan di sini adalah mengagumkan, berniat untuk sepenuhnya menyusun semula keseluruhan permainan untuk berjalan lancar dan pada resolusi yang baik. Ia mungkin bernilai menunggu sehingga ada satu pakej lengkap, walaupun, kerana mereka mempunyai lebih dari 200 mod individu di halaman mod nexus mereka untuk menyaring melalui.

Cyberpunk 2077 mods

. Ia akan dikemas kini secara berterusan bersama patch permainan untuk memastikan keserasian.

Sebelum memuat turun Redmod dan menyelam masuk, sila pastikan anda membaca perjanjian lesen.

Logo gogLogo stimLogo permainan epik

Plugin Redmod
Mengandungi plugin Blender Redmod dengan fail permulaan (464.5 kb)
Dokumentasi Redmod
Mengandungi Dokumentasi Teknikal Redmod dan Contoh Mod (1.98 MB)
Pek Redmod Penuh
Mengandungi segala -galanya untuk kegunaan luar talian (2.44 MB)

Tutorial Redmod: Episod 1

Tutorial

Tutorial Redmod: Episod 2

Tutorial

Tutorial Redmod: Episod 3

Redmod adalah DLC percuma untuk cyberpunk 2077. Ia menambah sokongan bersepadu untuk memasang dan memuatkan mod ke dalam permainan, serta menyediakan alat modding baru yang boleh anda gunakan untuk membuat mod khusus untuk cyberpunk 2077.

Anda boleh menggunakan alat modding Redmod secara berasingan (dalam arahan) atau diintegrasikan ke dalam Editor Mod Wolvenkit (disyorkan untuk pengalaman terbaik dan kemudahan penggunaan). Wolvenkit boleh dimuat turun di sini dan akan mengesan jika Redmod dipasang semasa permulaan.

Bagaimana saya memasang redmod dlc?

.

Bagaimana saya membuat mod menggunakan redmod?

Setelah memasang DLC ​​Redmod percuma, anda akan dapat menjalankan alat modding dari folder permainan menggunakan baris arahan (\ Cyberpunk 2077 \ Tools \ Redmod \ bin \ Redmod.exe). Contoh: Jalankan CMD di tingkap dan gunakan arahan “CD” untuk menavigasi ke lokasi Redmod (D: \ SteamLibrary \ SteamApps \ Common \ Cyberpunk 2077 \ Tools \ Redmod \ bin \ Redmod.exe). .bantuan exe ”(tanpa tanda petikan) untuk memulakan modul bantuan Redmod.

?

. Mod yang serasi dengan Redmod baru harus diletakkan di folder \ cyberpunk 2077 \ mods. Anda boleh mengenali mod serasi Redmod dengan memeriksa sama ada JSON nyata (maklumat.json) dimasukkan.

Di samping itu, sebaik sahaja anda memasang DLC ​​Redmod percuma, anda akan dapat mengaktifkan dan melumpuhkan mod serasi Redmod melalui Redlauncher dan GOG Galaxy.

Pada Redlauncher, butang baru akan muncul di sebelah butang “Main”. Pada Gog Galaxy, anda akan dapat mengaktifkan atau melumpuhkan mod serasi Redmod dalam tetapan galaksi.

. .

Saya sudah menggunakan dan membuat mod untuk cyberpunk 2077. Adakah Redmod mengubah apa sahaja untuk saya?

Ia menjadikan menambah dan menggunakan mod baru lebih mudah. Permainan ini masih menyokong memuatkan mod lama dari folder arkib, tetapi sila ingat bahawa mereka tidak akan muncul di menu Redmod. Mod yang serasi Redmod baru harus ditambah menggunakan folder mod baru untuk pengalaman terbaik.

Adakah terdapat peraturan yang perlu saya ikuti semasa membuat mod?

Ya. Sama seperti kandungan yang dibuat oleh komuniti, anda perlu mengikuti garis panduan kandungan kipas asas kami (e.g. Tiada penggunaan komersial, menghormati orang lain, jangan buat apa -apa yang haram atau menyinggung perasaan dll.). Sebelum berkongsi mod anda, pastikan bahawa ia tidak melanggar eula.

Bagaimana saya boleh berkongsi mod saya dengan orang lain?

Anda boleh memuat naik mod anda ke nexusmods.com. Di situlah anda akan menemui mod Cyberpunk 2077 yang lain untuk memuat turun juga.

. Di mana saya boleh meminta pertolongan?

Lawati Forum Cyberpunk 2077 rasmi dan berbincang dengan ahli komuniti modding yang lain untuk tips dan helah modding, serta membantu dengan pelbagai topik modding yang berkaitan dengan cyberpunk 2077.

Saya memasang mod dan kini mempunyai masalah dengan permainan. Boleh awak tolong?

Oleh kerana mod adalah kandungan yang dicipta oleh komuniti, kami tidak dapat memberikan sokongan untuk mod tertentu. Dalam kes sedemikian, kami menasihatkan menjangkau terus kepada pencipta mod untuk mendapatkan bantuan. Selain itu, kami mungkin tidak dapat memberi sokongan kepada permainan yang telah diubah suai.

Mod terbaik di cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, Kawasan Bandar Malam, CD Projekt Red Braindance

Sekiranya anda ingin membuat perkara -perkara rempah -rempah Cyberpunk 2077, anda beruntung! CD Projekt Red secara aktif menyokong mod dan bahkan membuat alat untuk memudahkan pemain membuat dan memasang mod. Ia dipanggil Redmod, dan ia adalah tambahan DLC percuma untuk permainan, jadi muat turunnya supaya anda dapat memodelkan permainan lebih mudah! Bagi mod yang harus dipertimbangkan, berikut adalah lima mod terbaik yang boleh anda dapatkan Cyberpunk 2077.

Mod terbaik di cyberpunk 2077

Mod adalah perkara yang luar biasa. . Cyberpunk 2077 Mempunyai komuniti mod yang sangat baik dengan beberapa pencipta yang sangat berbakat yang membuat beberapa mod yang hebat! Berikut adalah lima mod yang patut diperiksa:

5 – Pengendalian kenderaan yang lebih baik

Cara kenderaan memandu dan mengendalikan Cyberpunk 2077 selalu terasa. . Mod ini secara langsung menangani masalah dan tweak cara mengendalikan kenderaan untuk memberi anda pengalaman memandu yang lebih baik dalam permainan. Memandangkan anda akan banyak memandu dalam permainan, ia patut mencuba mod ini. Anda boleh ambil di sini.

Mod pengendalian kenderaan yang lebih baik Cyberpunk 2077

4 – Kerosakan dari masa ke masa membaik pulih

Kerosakan dari masa ke masa dari senjata dan kemahiran telah dikuasai sejak permainan dilancarkan. Mod ini mengimbangi keberkesanan senjata fizikal yang berdarah kerosakan dan kerosakan senjata kimia racun. Ia menjadikan pembentukan di sekitar kerosakan dari masa ke masa. Sangat mengagumkan untuk mempunyai lebih banyak pilihan membina dan binaan titik sangat menyeronokkan untuk dimainkan! Anda boleh mendapatkan mod ini di sini.

Kerosakan dari masa ke masa mod cyberpunk

3 – Kenderaan Terbang

. . Sekiranya anda mempunyai persediaan kayu bedik juga, mod ini lebih baik kerana ia dapat memanfaatkan sepenuhnya untuk terbang kereta anda. Anda boleh merebut mod ini di sini.

Mod kereta terbang cyberpunk

2 – Sistem Metro Bandar Malam

Mod ini sangat mengagumkan. Ia menambah sistem kereta api yang dipaparkan sepenuhnya di seluruh bandar malam. . . Banyak kerja masuk ke mod ini dan anda boleh menambahkannya ke permainan anda dengan memuat turun di sini.

Mod City Mod Cyberpunk 2077

1 – Arasaka Cyberarms

Mod ini menambah pelbagai cyberarms untuk anda gunakan dan mencuba. Jadikan watak anda lebih cyberpunk dengan lengan adat yang hebat ini! Mod ini mengandungi pelbagai jenis kulit, tekstur dan lengan senjata yang berfungsi sepenuhnya untuk anda gunakan. Mod ini benar -benar liar dengan perincian dan usaha yang telah dimasukkan ke dalamnya. Saya secara peribadi menyukai lengan gorila untuk membina huru -hara, itu sangat badass! Anda boleh memuat turun mod ini di sini.

Arasaka Cyberarms Mod Cyberpunk 2077

Itu adalah lima mod terbaik yang patut dicuba Cyberpunk 2077. Terdapat banyak mod yang menakjubkan di luar sana untuk permainan ini, jadi lihatlah dan mula memoding pengalaman bandar malam anda!

Sekiranya anda mencari lebih banyak permainan, periksa pemikiran kami jika Cyberpunk 2077 bernilai bermain sekarang.

Mengenai Pengarang

Alex Berry adalah penyumbang bebas di The Escapist. Alex telah menulis mengenai permainan selama kurang dari setahun tetapi benar -benar menikmatinya. Setelah bekerja dalam pemasaran sebagai peranan utamanya, dia bukan orang asing untuk menulis secara kreatif. Liputannya berkisar dari lucu mengambil permainan terkini kepada sekumpulan kandungan panduan. Alex adalah bicu semua perdagangan ketika datang ke permainan, bermain hampir setiap tajuk baru yang menunjukkan janji. Dari RPG ke penembak, sepanjang perjalanan ke permainan sukan, dia memainkan semuanya, walaupun dia mempunyai tempat yang lembut untuk RPG berasaskan giliran setelah memulakan perjalanan permainannya dengan salinan Pokémon Red pada Game Boy yang asal. Alex mempunyai ijazah sarjana dalam perniagaan dan terpesona oleh ekonomi permainan dalam talian, sering menghabiskan banyak masa mencari cara untuk memaksimumkan kekayaan dalam permainan ini (tetapi dia harus benar -benar melakukan itu dalam kehidupan sebenar).

Mod cyberpunk 2077 terbaik

Semua mod terbaik yang telah kita lihat di Cyberpunk 2077 setakat ini, dari memberi V keupayaan untuk membina sahabat robot untuk memandu kereta terbang di Malam Bandar.

Diterbitkan: 10 Ogos 2023

Apakah mod cyberpunk 2077 terbaik? Kebanyakan fokus untuk membuat permainan berjalan pada kadar bingkai yang lebih banyak dimainkan atau meningkatkan visualnya pada pelantar tertentu. Semua perkara penting memandangkan cyberpunk 2077 adalah, pada hari pelancaran, dalam keadaan mutlak untuk semua tetapi spesifikasi tertinggi.

Ia membantu CD Projekt Red telah mengeluarkan alat Redmod sendiri secara percuma, membolehkan semua orang memasang mod CyberPunk 2077 melalui pelanggan yang berdedikasi yang mereka boleh muat turun dari Steam atau GOG. Siaran ini datang kerana kita juga melihat mod yang mengubah pelbagai ciri wajah, mengubah penampilan anda dengan cara yang kecil selepas penciptaan watak, dan juga mengakses barangan yang tidak pernah kita lihat. Yang terakhir adalah penting kerana ia menambah fungsi baru ke permainan siber. Apa yang bermula dengan shove satu hari dapat berkembang menjadi memberikan kuasa besar watak anda.

Tweak Enjin Siber dan CP77Tools

Anda harus menyedari perbezaan penting dari perjalanan. Sebilangan mod Cyberpunk 2077 ini memerlukan anda memasang mod lain yang bertindak sebagai asas. Kami menyerlahkan mod mana yang memerlukan tweak enjin siber atau mod CP77Tools yang akan dipasang. Dengan kaveat itu, inilah mod terbaik untuk cyberpunk 2077 yang kami dapati setakat ini.

Cyberpunk 2077 dilancarkan sebagai sedikit kekacauan, walaupun patch baru -baru ini telah membantu sedikit dalam hal ini. Beberapa mod dapat membantu menyelesaikan beberapa masalah prestasi. Ada perkara lain yang boleh dilakukan oleh mod tweak enjin siber, seperti mematikan TAA, membuka kunci menu debug, atau melangkau menu permulaan. Sekiranya anda mahu, anda juga boleh mengeluarkan semua pejalan kaki dan lalu lintas yang menyumbat jalan -jalan di bandar malam.

Mod ini juga merupakan pintu masuk ke skrip Lua untuk mengubah bahagian lain permainan RPG. Terdapat banyak yang boleh anda lakukan kerana itu; Anda boleh melihat wiki untuk melihat dengan tepat apa yang boleh anda lakukan dengan mod ini. Mod CP77Tools juga merupakan salah satu yang diperlukan untuk menjalankan beberapa mod yang tersedia untuk Cyberpunk 2077, tetapi ia tidak mempunyai tambahan yang mempunyai tweak enjin siber.

Thumbnail YouTube

Pembaikan tekstur Cyberpunk 2077 ini dari Halk Hogan, yang sebelum ini menghidupkan Witcher 3, mengambil segala -galanya dari laluan pejalan kaki, grafiti, tumbuh -tumbuhan, dan juga tanglung kertas dan meresapnya dengan baik. MOD MOD MOD Projek Cyberpunk HD REROWSED tersedia, bergantung pada spesifikasi rig permainan anda, dengan versi ultra berkualiti mengambil kesempatan penuh dari 2K dan 4K paparan. Sebaliknya, versi seimbang dioptimumkan untuk kad rendah dengan memori yang kurang tersedia. Sekiranya anda mahu persekitaran kelihatan segar dan lengkap, ini adalah mod yang anda perlukan.

Mod Cyberpunk 2077 Terbaik - Judy berdiri dengan tangannya menyeberang dan ekspresi marah

Mod Xilamonstrr

. Walaupun anda hanya mempunyai pilihan untuk memuat turun pek individu, tekstur 4k yang Xilamonstrr telah diberikan di sini adalah mengagumkan, berniat untuk sepenuhnya menyusun semula keseluruhan permainan untuk berjalan lancar dan pada resolusi yang baik. Ia mungkin bernilai menunggu sehingga ada satu pakej lengkap, walaupun, kerana mereka mempunyai lebih dari 200 mod individu di halaman mod nexus mereka untuk menyaring melalui.

Mod Cyberpunk 2077: Lucy dari Cyberpunk Edgerunner

Cyberpunk Edgerunner Guns

Bagi peminat cyberpunk Edgerunner, kini anda boleh menggunakan pistol Lucy dan Rebecca dengan bantuan dua mod. Ini adalah pengganti model senjata mudah, dengan pistol Lucy menggantikan perpaduan .45 dan pistol Rebecca menggantikan Omaha. Kedua -dua mod ini memerlukan bahan dan tekstur tekstur dan mod tweakXL berfungsi dengan betul.

Pengendalian kenderaan yang lebih baik

Memandu kereta di Cyberpunk 2077 adalah seperti menggerakkan troli pasar raya yang disusun, tidak dapat dielakkannya menimpa orang lain dan meminta maaf atas kesulitan. Dengan fail konfigurasi kerja yang lebih baik dalam proses pengendalian kenderaan, anda boleh tweak stereng untuk semua kenderaan menjadi lebih responsif.

Ini mungkin mod yang paling berguna dalam senarai ini untuk ramai orang, terutamanya jika anda mengawal permainan FPS menggunakan tetikus dan papan kekunci dan bukan pengawal. Ia juga meningkatkan bagaimana semua motosikal mengendalikan, memberi anda lebih banyak kawalan apabila anda bersandar. Sehingga CD Projekt Red membetulkan pengendalian, ini adalah muat turun wajib.

Minimap yang lebih baik

Mod ini memerlukan mod CP77Tools

Perkara lain yang agak menjengkelkan untuk sesetengah orang ialah peta siber 2077. Jika anda salah satu daripada orang-orang itu, maka mod minimap yang lebih baik membolehkan anda menyesuaikannya dengan beberapa cara: menjadikannya lebih besar, menjadikannya telus, mengeluarkan sempadan sepenuhnya, atau mengubahnya ke mod kompas sahaja. Di samping itu, terdapat juga pelbagai pilihan zum semasa memandu kenderaan.

Pada masa ini, terdapat beberapa isu yang mempunyai mod ini dengan kelip -kelip dan ketinggalan, jadi ia mungkin bukan penyelesaian yang sempurna untuk anda, tetapi lebih baik daripada pilihan sama sekali!

Mod Cyberpunk 2077 Terbaik: Mod pendamping drone dalam tindakan, menunjukkan V mensasarkan senapang manakala dua sahabat Android bergegas ke hadapan dan pucuk drone terbang di luar layar musuh

Kadang -kadang, kawan terbaik yang boleh anda miliki adalah yang anda buat. Mod Sahabat Drone oleh Gunting Menambah TechDeck, sistem operasi yang sama secara fungsional ke cyberdeck yang ada. Melengkapkan OS ini memberi anda akses kepada pelbagai komponen untuk membina pelbagai sahabat robot sekaligus. .

Walaupun anda boleh mengehadkan diri anda untuk membina pesawat terbang, anda juga berpotensi membina android seperti manusia dan mechs gergasi untuk membantu anda dalam pertempuran. Anda juga boleh menyesuaikannya dengan peningkatan seperti jubah yang tidak dapat dilihat atau rasuk laser. .

Mod Cyberpunk 2077 Terbaik: Johnny Silverhand menggunakan tangan robotnya untuk mengeluarkan cermin mata hitamnya. Terdapat sedikit warna hijau untuk imej yang telah ditambah dalam pos untuk memamerkan gaya matriks

Matriks

Oleh kerana Cyberpunk 2077 adalah permainan terbuka dunia yang ditetapkan dalam ‘syurga’ dystopian dan bintang Keanu Reeves, hampir tidak dapat dielakkan bahawa kita akan melihat mod matriks. Malangnya, dengan memasang mod Reshade Grading Color Grading yang bernama, anda tidak menambah apa -apa selain warna hijau ke permainan. . Ia tidak betul-betul berjalan dinding, tetapi lebih baik daripada apa-apa. .

Thumbnail YouTube

Peleburan masa

Mod peleburan masa banyak, membaik pulih sistem operasi Sandevistan dan mengimbangi faedah untuk setiap tujuh pengeluar. . Walau bagaimanapun, kerana ini adalah mod yang luas, kami menggalakkan anda untuk mengambil perhatian mengenai keperluan di halaman Nexusmod sebelum anda memuat turunnya. Anda perlu memasang banyak mod lain untuk menjadikannya berfungsi, tetapi sebaik sahaja anda melakukannya, anda akan merawat.

Kereta terbang

Walaupun Cyberpunk 2077 ditetapkan dalam masa terdekat, ia membingungkan bahawa tidak ada kereta terbang yang boleh anda memandu di bandar malam. Walau bagaimanapun, dengan mod kereta terbang, kini anda boleh melambung di atas musuh anda, semuanya mengalahkan lalu lintas ke objektif anda yang seterusnya.

Thumbnail YouTube

Pelanggaran takedown

Mod pelanggaran yang dilanggar akan memberi penggodam pilihan ketiga ketika bergulat dengan sasaran mereka. Dengan mod yang dipasang, sebagai tambahan kepada mengetuk musuh atau membunuhnya, anda boleh memilih pilihan Rangkaian Pelanggaran untuk membuka skrin Protokol Pelanggaran. . .

Thumbnail YouTube

Tingkah laku orang ramai alternatif dan tweak lain

Orang ramai agak bodoh di Cyberpunk 2077, dan ternyata dengan reka bentuk. Oleh itu, anda boleh mengubah tingkah laku NPC dengan memasang tingkah laku orang ramai dan mod tweak lain. Ciri -ciri termasuk mengubah seberapa cepat NPC akan menghina, membolehkan lebih sedikit lalu lintas di jalan raya, dan ia menggigit dengan AI untuk menjadikan musuh lebih pintar.

. Seperti yang dinyatakan oleh pencipta mode mod dalam keterangannya, ia “membolehkan lebih banyak aset dimuatkan setiap bingkai dan mengurangkan pengurangan spawn berdasarkan kelajuan pergerakan untuk menjaga lalu lintas dan orang ramai di Max”. .

. Sekiranya anda benar -benar ingin mendapatkan bingkai yang lebih berharga, mod ini akan melakukannya.

Menu kawalan yang lebih baik

. Ini termasuk yang berikut:

  • Dodge
  • Berjalan perlahan – Pegang dan gunakan kunci pergerakan biasa anda untuk berjalan. Lalai ke kekunci “/”
  • Tindakan utama – lalai f
  • Tindakan sekunder
  • Beberapa butang navigasi UI

Mod ini juga membolehkan anda memberikan konfigurasi butang ke kekunci anak panah, jadi sebarang kawalan yang jarang digunakan dapat dipetakan di sini sekiranya anda inginkan.

Buka kunci tetapan pencahayaan global

Kami menyimpan nama ini untuk ‘membuka kunci tetapan pencahayaan global’, tetapi mod ini lebih banyak daripada itu. Di sini anda juga akan dapat menyesuaikan slider FOV ke nilai yang lebih tinggi, togol penskalaan resolusi, dan tetapkan kepekaan tetikus dan sensitiviti zum ke nombor yang lebih besar. Ia juga serasi dengan mod menu Kawalan yang lebih baik, membolehkan anda menyesuaikan kawalan dan tetapan permainan selaras.

Pengemaskini penampilan Arasaka

Bercakap tentang bagaimana cyberpunk 2077 kelihatan, anda tidak dapat mengubah banyak watak anda setelah mereka dicipta. Mod pengemaskini penampilan arasaka membolehkan anda membuat perubahan kecil setelah mencipta watak anda.

Sebelum menggunakan mod ini, anda mungkin dapati beberapa perbezaan yang jelas antara bagaimana mereka melihat dalam menu penciptaan watak dan bagaimana mereka akhirnya melihat ketika berpose untuk gambar dalam mod foto cyberpunk 2077. Syukurlah mod ini memberi anda imej pratonton yang tepat tentang watak anda sebelum menggunakan kemas kini ke fail simpan.

Pastikan anda melihat video di atas, kerana ia memberikan tutorial penuh untuk mengedit watak anda tetapi anda mahu. Ia terhad kepada hanya beberapa ciri wajah dan gaya rambut pada masa ini, jadi anda tidak dapat mengubah suara anda dari seorang lelaki yang membunyikannya kepada seorang wanita yang berbunyi, tetapi pengemaskini penampilan Arasaka sentiasa diperbaiki, jadi kami teruja untuk Lihat bagaimana ia berkembang.

CIRI 2077 Pratetap

Ingat ketika semua orang berpendapat bahawa Ciri akan berada di Cyberpunk 2077? Adakah anda kecewa bahawa ini ternyata benar -benar palsu? Maka pratetap Ciri 2077 ini akhirnya dapat membuat impian yang tinggi itu menjadi kenyataan. Ia melakukan ini dengan menggigit dengan beberapa fail, dengan arahan yang disertakan untuk mencipta model watak Ciri dalam menu penciptaan watak siber 2077. Mod ini juga memerlukan kedua -dua rambut putih untuk mod warna v dan adat untuk membantu menyelesaikan rupa!

Judy yang boleh rosak untuk lelaki v

Mod ini memerlukan mod tweak enjin siber.

Baiklah, ini mendapat orang bercakap. Mod ini membolehkan anda untuk merenung Judy sebagai lelaki v, mendedahkan beberapa baris yang belum ditemui sebelum ini yang direkodkan dalam permainan sebagai sebahagian daripada pembangunan.

. Sekiranya anda ingin mendengar garis -garis yang anda tidak bermaksud untuk mendengar, maka mod ini hanya itu.

Lampu neon menerangi jalan di bandar malam

Phil’s HDR Reshade

Mod Reshade HDR Phil Tweak warna untuk mencipta imej dengan kedalaman, warna, dan kesan visual yang tepat. Gambar -gambar itu bercakap untuk diri mereka sendiri, mengambil beberapa warna merah dan memberikan warna hitam sedikit lebih banyak penekanan. Sila ambil perhatian bahawa ini tidak ada kaitan dengan HDR yang benar yang memerlukan monitor mewah-pelaksanaan ini cuba meniru kesan itu tanpa membeli perkakasan baru.

Reshade Doom

Sudah tentu, anda juga boleh memberikan Cyberpunk 2077 A 90 -an rasa dengan benar -benar menembusi hidup dari mereka! Mod Reshade Doom mengubah skrin menjadi monitor CRT yang serasi S-VGA, lengkap dengan garis imbasan. Mereka yang gelembung dengan nostalgia pada sebutan kad Voodoo 2 3DFX (stabil sekarang!) akan mendapat sepakan dari ini.

Kami tidak pasti jika anda akan bermain dengan mod ini selama lebih dari lima minit. Hanya melihat tangkapan skrin itu membakar retina kami, tetapi sekurang -kurangnya, ia menjadikan untuk gurauan April Fool yang hebat!

Thumbnail YouTube

Pergerakan penggodam muktamad adalah untuk menggodam sistem penggodaman, memastikan anda memenangi semua hadiah setiap kali. Mod autohacker ini menjamin anda berakhir dengan hasil terbaik, tidak kira betapa sukarnya teka -teki.

Polis yang dipertingkatkan

Adakah anda sakit polis yang tidak berguna di cyberpunk 2077? Mod ini menambah kenderaan polis yang berbeza untuk mengejar anda setiap kali anda melakukan jenayah. Jumlah polis yang memutuskan untuk memburu anda bergantung sepenuhnya pada tahap ancaman anda.

Terdapat empat tahap ancaman, masing -masing dengan kriteria sendiri untuk menentukan kenderaan mana (jika ada) harus mengejar anda. Percayalah kami; Anda tidak mahu mendapatkan empat bintang dalam masa terdekat kerana anda perlu bersaing dengan Maharaja Chevalier semasa anda memandu di sekitar bandar malam.

Dan itu semua mod Cyberpunk 2077 yang kami sukai setakat ini. Memandangkan betapa ghairah komuniti modding sudah mengenai cyberpunk 2077, kami yakin bahawa mod terbaik masih akan datang. Dari masa ke masa, mudah -mudahan, mod untuk Cyberpunk 2077 akan menjadi kualiti yang sama dengan mod Witcher 3 terbaik dan, mungkin, suatu hari nanti, bahkan menyaingi koleksi besar mod Skyrim terbaik di luar sana. Pastikan anda menyemak ulasan CyberPunk 2077 kami untuk mengetahui bagaimana kami menemui permainan asas.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.