Rockstar GTA 6 Tarikh Siaran 2023: Kebocoran, Ciri & Kemas kini, peminat GTA 6 dengan cemerlang bertindak balas terhadap kemas kini terbaru Rockstar

Peminat GTA 6 bertindak balas dengan cemerlang untuk mengecewakan kemas kini rockstar

GTA 6 mungkin telah menghabiskan masa bertahun -tahun sebagai khabar angin, tetapi Rockstar mengesahkan perkembangan berterusan sekuel yang tidak dapat dielakkan dalam pengumuman Februari 2022. Senang mengetahui ia wujud, sudah tentu, tetapi kami masih menunggu seorang pegawai yang mendedahkan maklumat sebenar mengenai arah apa yang akan dituju Grand Theft Auto Seterusnya. Buat masa ini, Rockstar menjaga kita dalam kegelapan.

Rockstar GTA 6 Tarikh Siaran 2023: Kebocoran, Ciri & Kemas kini

Tarikh pelepasan Rockstar GTA 6 dijangka menjelang Oktober 2024. Walau bagaimanapun terdapat pelbagai pendapat dan maklumat mengenai sumber. Dapatkan maklumat lanjut mengenai tarikh pelepasan Rockstar GTA 6 2023 melalui webportal rasmi, rockstargames.com/.

Tarikh Siaran Rockstar GTA 6 2023

GTA 6 kini dicipta oleh Rockstar Games. Sejak pembebasan GTA 5, ini akan menjadi permainan paling penting Rockstar. Terdapat pangkalan penggemar yang cukup besar untuk francais GTA di seluruh dunia. Ramai pemain terus menikmati dan bermain permainan GTA yang asal, termasuk GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA I, II, III, IV, dan V.

Video permainan GTA 6 dan tetapan watak telah dibocorkan dan diharapkan bahawa tarikh pelepasan Rockstar GTA 6 2023 akan keluar tidak lama lagi. Kebocoran ini disiarkan oleh pengguna di forum GTA, yang sangat menyerang peminat permainan. Melalui kebocoran GTA 6 ini, para peminat dapat melihat keseronokan serta gambaran pertama mereka GTA 6.

Jadual pelepasan Rockstar GTA 6 2023

Permainan GTA baru akan ditetapkan di bandar naib kontemporari, menurut kebocoran. Fail kebocoran juga mengandungi beberapa item lain yang perlu diberi perhatian, seperti sembang antara watak, susun atur, animasi dan filem ujian yang berbeza, dll. Pada mulanya ia dilancarkan untuk pertama kalinya pada tahun 1997 dan sejak itu GTA telah mendapat kemasyhuran rekod dari rakyat. Rakaman permainan ini didakwa diperolehi daripada kumpulan gta 6 yang tidak terkawal oleh penggodam yang mengeluarkannya secara dalam talian. The Hackers juga menegaskan bahawa mereka mempunyai media dicuri tambahan dan kod sumber.

Peminat GTA 6 bertindak balas dengan cemerlang untuk mengecewakan kemas kini rockstar

Peminat GTA 6 bertindak balas dengan cemerlang untuk mengecewakan kemas kini rockstar

Siri Grand Theft Auto adalah salah satu sifat permainan video yang paling popular dan menguntungkan dalam industri dan permainan rockstar pasti akan mengharapkan kedatangan GTA VI untuk mengambil siri ini ke ketinggian baru.

Pada masa penulisan, kita tahu sedikit tentang Grand Theft Auto VI, Walaupun diumumkan dalam pembangunan hampir dua tahun yang lalu. Kami tidak tahu GTA VI Tarikh pelepasan atau maklumat cerita dan kami tidak pernah melihat treler.

Lihat video GTA VI kami di bawah!

Kami terpaksa melakukan dengan kebocoran permainan yang terkenal, dan banyak lagi spekulasi lain, yang semuanya harus diambil dengan secubit garam sehingga permainan rockstar secara rasmi mengesahkan atau mendedahkan sesuatu. Sebilangan besar khabar angin menunjukkan bahawa pemain akan dibawa kembali ke lokasi Naib Bandar yang diilhamkan oleh Miami. Permainan ini juga akan menampilkan dua watak yang boleh dimainkan, Jason dan Lucia, yang diilhamkan oleh kedua -dua jenayah bersejarah Bonnie dan Clyde.

Asalnya dikeluarkan pada 17 September 2013 untuk PlayStation 3 dan Xbox 360, hujung minggu ini menyaksikan ulang tahun ke -10 ikonik Grand Theft Auto V, yang kemudian tiba di platform lain termasuk PC, PS5 dan Xbox Series X | s.

Peminat telah kelaparan dari apa -apa jenis kemas kini yang besar oleh permainan rockstar mengenai kemajuan GTA VI Dan minggu ini akan menjadi peluang yang sempurna untuk sekurang -kurangnya membuang masyarakat untuk mengunyah. . Permainan Rockstar menangani ulang tahun ke -10 GTA v, Tetapi berdasarkan banyak reaksi media sosial, wajar untuk mengatakan ini bukan apa yang dikehendaki oleh masyarakat.

“Hari ini, pada ulang tahun ke -10 rasmi Grand Theft Auto V, Kami ingin mengucapkan terima kasih, pemain kami, atas sokongan luar biasa anda selama ini.”Tweeted Rockstar Games dalam tiga tweet pertama.

Ia berterusan: “Komuniti yang luar biasa ini adalah alasannya GTA v telah berkembang pesat di pelbagai generasi konsol dan memberi kita peluang untuk berkembang dan dikemas kini GTA Online dengan ciri dan kandungan baru sejak 10 tahun yang lalu, dan sokongan anda benar -benar merendahkan.

“Terima kasih banyak kepada sesiapa sahaja yang pernah bermain, disiarkan, dipainkan, dicipta, atau dikongsi dari dunia Los Santos dan Blaine County – di sini banyak lagi pengembaraan bersama!”

Terima kasih banyak kepada sesiapa sahaja yang pernah bermain, disiarkan, dipainkan, dicipta, atau dikongsi dari dunia Los Santos dan Blaine County – di sini banyak lagi pengembaraan bersama! ❤️

– Rockstar Games (@RockStargames) 17 September 2023

“Bilakah GTA VI keluar?”Dan” Mengumumkan GTA VI“Adakah balasan yang sangat biasa di thread Twitter permainan rockstar, dan reaksi pada reddit tidak berbeza.

“Jelas sekali saya tidak mengharapkan apa -apa yang besar, tetapi saya akan berbohong jika saya berkata saya tidak mempunyai harapan yang paling kecil untuk treler,” kata Redditor Toppletoes. “Tetapi hakikat bahawa mereka tidak memberi kita apa -apa untuk teruja GTA V Ulang tahun ke -10 adalah kekecewaan. Beberapa kaos, kereta percuma dan kandungan terkunci di belakang langganan GTA bodoh. Apa kekecewaan. GTA VI Lebih baik meniup fikiran kami, Rockstar.”

“Ya, agak membosankan bagaimana Rockstar tidak melakukan apa -apa nota sejak 2019 tetapi semua orang berkata:” Tunggu saja, Rockstar akan meniup kami GTA VI“, tentu saja, mereka akan mendedahkan permainan yang hebat, tetapi tunggu sudah lama sehingga tidak kira apa yang mereka nyatakan ia akan menjadi kekecewaan yang relatif,” kata NAWMP.

“Inilah banyak lagi pengembaraan bersama” Noooooo Dapatkan Saya F ** k dari Los Santos, “mengaku Stitch-is-Dope. “Benar -benar memberikan getaran bahawa mereka bersedia untuk bergerak dari GTA v ke Vi“Menambah Ashutosh57 yang optimis.

Dalam berita berkaitan, orang dalam mendakwa bahawa Grand Theft Auto VI Akan mempunyai saiz fail kekalahan 750GB, dan penerbit permainan Rockstar Take-Two Interactive telah membayangkan bahawa entri seterusnya dalam siri ikonik ini akan mempunyai tarikh pelepasan antara 2025 hingga 2026.

Diharapkan itu GTA VI akan dikeluarkan untuk PC, PlayStation 5 dan Xbox Series X | s.

GTA 6: Apa yang kita tahu mengenai pengembaraan jenayah seterusnya Rockstar

GTA 6 - GTA 5 Karakter Seni Perompak Bank bertopeng

GTA 6 mungkin telah menghabiskan masa bertahun -tahun sebagai khabar angin, tetapi Rockstar mengesahkan perkembangan berterusan sekuel yang tidak dapat dielakkan dalam pengumuman Februari 2022. Senang mengetahui ia wujud, sudah tentu, tetapi kami masih menunggu seorang pegawai yang mendedahkan maklumat sebenar mengenai arah apa yang akan dituju Grand Theft Auto Seterusnya. Buat masa ini, Rockstar menjaga kita dalam kegelapan.

Sudah tentu, itu tidak menghentikan orang lain daripada cuba melakukan beberapa pencahayaan mereka sendiri. September 2022 menyaksikan kebocoran besar rakaman membina ujian GTA 6, yang Rockstar mengesahkan sebagai produk pencerobohan rangkaian. Kebocoran harus selalu diambil dengan sebatian garam, jelas, tetapi rakaman haram itu memberi kita gambaran yang baik tentang apa yang diharapkan dari GTA 6: khususnya, kembali ke Naib Bandar sebagai sepasang protagonis jenayah.

Rockstar tidak perlu tergesa -gesa GTA 6 maklumat keluar pintu. GTA Online masih mengamuk sepanjang satu dekad selepas dibebaskan, dengan lagu setengah bilion dolar setahun. Jangan mengharapkan untuk melihat sepenuhnya GTA 6 sehingga Rockstar berasa baik dan bersedia. Sehingga itu, kami akan mengumpulkan apa sahaja maklumat yang tergelincir di pintu belakang. Inilah semua yang kita tahu mengenai GTA 6.

GTA 6 kebocoran

Apa yang ada dalam kebocoran GTA 6?

Pembuangan besar rakaman bocor mungkin masih terapung, tetapi melainkan jika anda sangat berminat untuk memisahkan rakaman debug anda tidak banyak kehilangan. Berdasarkan apa yang telah kita lihat, Yup, ini pasti adalah permainan GTA dalam karya. Semuanya mungkin rakaman yang lebih tua dan benar -benar barangan pembangunan dalaman, tidak ada puncak yang licik pada produk akhir yang digilap. Yang mungkin belum wujud, memandangkan bagaimana pembangunan permainan proses berulang.

Berikut adalah beberapa perkara tinggi yang kita mungkin dapat mengharapkan dalam versi pelancaran GTA 6:

  • Dua watak yang boleh dimainkan: Dirujuk sebagai Lucia dan Jason, mereka mungkin “Bonnie & Clyde Diilhamkan” duo jenayah yang dirujuk dalam khabar angin masa lalu.
  • Naib bandar: Sebahagian daripada rakaman termasuk kereta api moden yang dilabelkan sebagai “Naib City Metro,” menjadikan khabar angin kembali ke Florida fiksyen juga mungkin.
  • Persekitaran moden: Kami telah melihat sekurang -kurangnya satu pejalan kaki dengan telefon pintar, yang nampaknya diskaun khabar angin yang lebih kecil mengenai kemungkinan ’80 -an.

Tidak kira betapa mungkin mereka kelihatan, semua ciri -ciri lain yang dapat kita dapatkan dari rakaman -Lucia melakukan rompakan pada pilihan bersama waffle, dialog untuk watak -watak yang boleh dimainkan, watak yang dilihat bergerak dan merangkak sementara rawan, sistem pemesejan yang disebut “Whatup!”-Adakah boleh diambil sebagai tertakluk kepada perubahan sehingga Rockstar memilih untuk membuat orang ramai mendedahkan untuk GTA 6.

Tarikh Siaran GTA 6

Tarikh Siaran GTA 6: Bilakah boleh?

Kami belum mempunyai tarikh pelepasan untuk GTA 6 lagi, tetapi kami mungkin dapat berusaha untuk menyempitkan setahun, sekurang -kurangnya. Anggaran semasa kami? Kadang -kadang pada tahun 2024. Mungkin. Laporan pelabur terbaru Take-Two membuat janji luas bahawa penerbit berhasrat untuk melepaskan “beberapa tajuk terobosan” pada tahun fiskal 2025, yang bermula pada bulan April 2024 (kalendar fiskal korporat adalah pelik). Potongan kasar, tetapi itu yang kami dapat sehingga pengumuman rasmi muncul.

Sudah tentu, teka -teki kami di tarikh pelepasan GTA 6 telah beralih banyak masa. Apabila Take-Two Interactive mengumumkan perjanjian untuk membeli syarikat permainan mudah alih Zynga, ia datang melalui siaran akhbar yang juga termasuk seksyen yang disebut “Rasional Strategik dan Penciptaan Nilai Pemegang Saham”. Di dalamnya adalah nota, “Melihat ke depan, syarikat gabungan itu dijangka akan memberikan kadar pertumbuhan tahunan sebanyak 14% … selama tempoh tiga tahun dari tahun fiskal Take-Two 2021 hingga 2024.”

Seorang penganalisis dari firma perbankan pelaburan Jefferies, yang dipetik oleh Stephen Totilo dari Axios, “hanya ada beberapa tajuk yang boleh. Menyediakan pengurusan dengan keyakinan untuk mengeluarkan bimbingan yang kuat; Kami percaya terdapat sekurang -kurangnya satu set rockstar yang akan dikeluarkan oleh FY24 “. Itu diikuti dengan petikan dari penganalisis penyelidikan Doug Creutz dari Cowen, yang menganggap ini menunjukkan “pelancaran GTA 6 yang mungkin di FY24.”Sekiranya benar, itu boleh meletakkan tarikh pelepasan Grand Theft Auto 6 di mana sahaja antara sekarang dan akhir Mac 2024.

Kembali pada bulan Julai 2021, Tom Henderson, Call of Duty Leaker, mencatatkan video YouTube yang memperlihatkan bahawa GTA 6 akan keluar pada tahun 2024 atau 2025, dan ini disokong oleh wartawan Bloomberg Jason Schreier, yang menyatakan di Twitter bahawa “semuanya Tom Henderson telah mengatakan tentang permainan yang sesuai dengan apa yang saya dengar.”

Secara keseluruhannya, khabar angin mencadangkan bahawa pelancaran 2024 atau 2025 mungkin, tetapi sebahagian daripada apa yang mungkin mendorong GTA 6 ke dalam tahun -tahun lebih jauh adalah usaha Rockstar untuk memerangi budaya krisis yang telah melanda pelancaran masa lalu, terutamanya ke arah akhir pembangunan di Red Dead Penebusan 2.

Namun, kami mempunyai tanda -tanda bahawa pembangunan GTA 6 sedang mengambil wap. Kenyataan Julai 2022 dari Rockstar pada akhir kemas kini bertema utama untuk Red Dead Online menyebut bahawa semakan untuk strategi perkhidmatan langsung mereka telah diperlukan, kerana syarikat itu telah “terus bergerak lebih banyak sumber pembangunan ke arah entri seterusnya di Grand Theft Auto Auto siri.”

Adakah GTA 6 akan dilepaskan di PC?

Adakah GTA 6 akan datang ke PC?

Ia adalah pertaruhan yang cukup selamat. Masa lalu Rockstar dengan versi PC agak tidak menentu, tetapi populariti besar kedua -dua GTA 5 dan Red Dead Redemption 2 di PC adalah alasan yang baik untuk Rockstar mengambil platform dengan serius.

Dan nampaknya seperti Rockstar terasa sama, memandangkan ia mengeluarkan Pelancar Rockstar Games di PC pada tahun 2019. Sukar untuk mempercayai studio akan melepaskan pelancar permainannya sendiri jika tidak merancang untuk menganjurkan permainan masa depannya di sana, termasuk GTA 6 yang diasumsikan. Yang mengatakan, kita mungkin boleh mengharapkan jurang antara pembebasan GTA 6 pada konsol dan PC. Ia mengambil masa 5 tahun setengah untuk datang ke PC, dan jurang RDR2 hampir setahun juga.

Tetapan GTA 6

Apa yang akan ditetapkan oleh GTA 6?

Semuanya mengalir dari pilihan bandar dan dekad Rockstar. GTA 5 kembali ke Los Angeles menetapkan kami untuk kembali ke Naib Bandar. Teori itu terasa lebih dan lebih berkemungkinan berkat kebocoran dari September 2022 yang menunjukkan watak yang keluar dari kereta kereta api berlabel “Naib Bandar Metro.”

Lebih banyak GTA 5 dan GTA dalam talian

Kereta Online GTA Tercepat: Dibebaskan
Jana Wang Dalam GTA Dalam Talian: $$$
GTA 5 Mods: Semua kecelakaan terbaik
GTA 6: Semua khabar angin setakat ini
GTA 5 Cheats: Telefonnya masuk

Khabar angin dari Julai 2021 juga menunjuk kepada GTA 6 yang kembali ke Naib Bandar. Tuntutan ini mengatakan bahawa GTA 6 akan berlangsung dalam versi moden siri analog untuk Miami. Ramalan yang sama juga mengatakan bahawa peta GTA 6 akan berkembang atau berkembang dari masa ke masa, mungkin melalui DLC atau kemas kini permainan langsung. Ramalan Miami telah disuarakan oleh sumber -sumber lain, seperti yang dilaporkan oleh Bloomberg Jason Schreier.

Dalam temu bual dengan Develop pada tahun 2013, Presiden Rockstar North Leslie Benzies merujuk kepada Trifecta Rockstar dari bandar -bandar GTA yang disukai:

“Kami tidak tahu apa GTA 6 akan menjadi, tetapi kami mempunyai beberapa idea. Kami mempunyai idea bernilai 45 tahun yang ingin kami lakukan. Kami akan memilih yang betul. Ia datang dari idea terlebih dahulu. Di mana ia akan ditetapkan adalah soalan pertama. Yang kemudian mentakrifkan misi; Anda melakukan perkara yang berbeza di LA daripada di New York atau Miami. Peta dan cerita dapat bekerja bersama -sama, dan kisahnya adalah aliran asas bagaimana ia berfungsi sehingga anda dapat melapisi misi di.”

Bercakap tentang bandar -bandar GTA lama, beberapa tahun yang lalu adegan Liberty City muncul di profil Rockstar Dev, nampaknya dihina dalam enjin GTA 5. Ini dengan mudah boleh menjadi ujian teknikal, atau mungkin adegan dari beberapa DLC singleplayer yang dibatalkan, tetapi Rockstar pernah bercakap tentang meletakkan semua bandar mereka menjadi satu permainan mega. Kedengarannya tidak masuk akal, tetapi Rockstar mungkin mempunyai sumber untuk melakukannya.

GTA 6 Online

Adakah akan ada GTA 6 dalam talian?

Los Santos dalam talian GTA 5 belum kehabisan gas. Rockstar masih kerap menambah aktiviti, kandungan, dan acara baru ke dunia berbilang pemain yang besar. Memandangkan GTA 4, GTA 5, dan kedua-dua permainan Red Dead Redemption mempunyai pelayan dalam talian, ia terasa seperti mesti mempunyai GTA 6.

Lebih banyak khabar angin GTA 6

GTA 6 mungkin mempunyai protagonis wanita

Beberapa khabar angin muncul dari kilang dengan sedikit kredibiliti. Seperti yang dilaporkan oleh Jason Schreier dari Bloomberg, GTA 6 sepatutnya menampilkan protagonis wanita yang boleh dimainkan untuk kali pertama dalam sejarah siri. Menurut Schreier, watak pemain Latina adalah satu separuh daripada duo jenayah Bonnie-and-Clyde. Ini adalah pengurangan yang jelas dalam skop permainan, yang menurut sumber axios pada asalnya membayangkan empat protagonis yang boleh dimainkan dan tiga bandar.

Schreier juga melaporkan bahawa, bersama dengan usaha yang lebih luas ke arah kepekaan politik di Rockstar, GTA Devs mengambil perhatian yang lebih baik dalam memilih subjek untuk satira mereka. Schreier diberitahu bahawa pemaju mengelakkan menggunakan kumpulan terpinggir sebagai punchlines dalam tulisan GTA 6, dengan harapan dapat melepaskan diri dari kesediaan siri untuk “menumbuk.”

Laporan ini disokong oleh rakaman pembangunan yang bocor dari September 2022 yang menunjukkan watak yang disebut sebagai Lucia dan seorang yang dipanggil Jason yang boleh menjadi Duo Jenayah Dibintangi.

Ambil-dua memfailkan paten yang boleh dikatakan GTA 6

Pada awal tahun 2021, kami mengetahui paten yang difailkan oleh pengambilan dua yang dipanggil “Sistem dan Kaedah untuk Navigasi Maya dalam Persekitaran Permainan” yang berkaitan dengan Pathfinding Watak Simulasi untuk Persekitaran Luaran Besar. Tidak ada jaminan bahawa ini berkaitan dengan pembangunan di GTA 6, tetapi ia disebabkan oleh pemaju di Rockstar. Sekiranya ia berkaitan dengan perkembangan GTA seterusnya, ia mungkin bermakna Rockstar merancang beberapa penambahbaikan besar terhadap tingkah laku simulasi di bandar dunia terbuka seterusnya.

Rockstar telah mencatatkan beratus -ratus pembukaan pekerjaan GTA

Di laman web kariernya sendiri dan tapak papan kerja industri seperti Hitmarker, Rockstar telah mencatatkan beratus -ratus pekerjaan yang harfiah sejak pengesahan pembangunan GT 6. Pada satu ketika, 75 penyenaraian pekerjaan ditambah ke longgokan dalam masa kurang dari 24 jam. Penyenaraian termasuk praktikal setiap disiplin yang terlibat dalam pembangunan permainan dan penerbitan, dan -sementara tidak ada yang secara jelas menyebutkan sebarang butiran GTA 6 -bilangan penyiaran yang dimaksudkan untuk sokongan berterusan Rockstar Online. Mungkin tanda bahawa GTA Online ada di sini untuk kekal, dalam satu bentuk atau yang lain.

Tidak ada jaminan bahawa semua penyiaran ini berkaitan dengan GTA 6, tetapi memandangkan kenyataan Rockstar mengenai penyatuan sumber pembangunan untuk ansuran auto kecurian yang akan datang, ia pasti merasakan petunjuk bahawa pembangunan GTA 6 semakin mendapat momentum. Maaf untuk mengatakan bahawa kita semua menunggu permainan tenis meja rockstar seterusnya mesti terus memegang jaga sedih kita.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.