Rock, Paper, Shotgun – 50 RPG Terbaik di PC | Forum RPGWatch, Permainan PC Terbaik 2015 | Pcgamesn

Permainan PC Terbaik 2015

Kereta projek adalah mengenai mendengar setiap kenderaan, memahami apa yang dikatakannya, dan menghormati perbezaan mereka. Ini mengenai menyesuaikan diri dengan yang tidak dijangka, ketika matahari terbenam dan ribut ditutup, hanya berusaha untuk bertahan beberapa minit ke depan sehingga anda sampai ke lubang -lubang. Jadikan kedamaian anda dengan ai jahat, dan anda akan menikmati pemanduan yang hebat.

Rock, Paper, Shotgun – 50 RPG Terbaik di PC

Kedudukan objektif sepenuhnya 50 RPG PC terbaik yang pernah dikeluarkan. Meliputi keseluruhan sejarah permainan peranan komputer adalah tugas yang menakutkan dan cuba meletakkan permainan terbaik dalam genre yang luas dalam apa-apa jenis perintah adalah lebih menakutkan. Syukurlah, kami bersamaan dengan semua tugas dan di bawah, anda akan mendapati lima puluh pc rpg terbaik sepanjang masa.

Membuat senarai ini melibatkan banyak perdebatan dan perselisihan, terutamanya mengenai apa yang kita maksudkan dengan istilah RPG. Permainan di mana anda memainkan peranan. Dalam Doom Adakah kita tidak memainkan peranan Marin Angkasa? Dalam Pengurus Bola Sepak kita bukan seorang dengan pengurus bola sepak fiksyen yang mewakili kita dalam dunia permainan?

Untuk tujuan kami, seperti semua ciri terbaik kami, skop genre dianggap luas dan bukannya sempit. Perkembangan watak adalah penting, seperti dunia dengan kualiti interaktif selain daripada perkara yang dibunuh. Pengurusan inventori beberapa bentuk lebih disukai, seperti tetapan yang menetapkan rasa yang kukuh di mana untuk memainkan peranan yang anda usahakan dan dihuni.

Dengan itu, inilah permainan. Anda boleh mengklik pautan di bawah untuk menggerakkan ciri atau baca dalam urutan supaya ketegangan dan kemarahan dapat mencapai puncak kerana permainan kegemaran anda gagal muncul (dan kemudian, tidak dapat dielakkan, sama ada dalam 5 teratas atau akhirnya menjadi ke -51 senarai induk kami). Terdapat nota tambahan di bawah penulisan untuk setiap permainan, memaklumkan kepada anda di mana anda boleh membelinya (atau memuat turun secara percuma dalam beberapa kes), apa lagi yang telah kami tulis tentangnya dan di mana untuk melihat seterusnya jika anda mengasyikkan untuk sesuatu yang serupa.

“Pendapat seperti assholes. Semua orang mempunyai satu dan semua orang menganggap bau orang lain.”

– Lihat utas saya sendiri untuk lebih banyak berita RPG dikemas kini setiap hari – Rpgwatch

Permainan PC Terbaik 2015

Kami telah diberitahu beberapa cerita hebat sepanjang tahun 2015. Dontnod akhirnya memecahkan formula Telltale telah menimbulkan kecemburuan beberapa tahun kebelakangan ini, tiang keabadian dan kisahnya membuat kebaikan, sementara Rockstar dan Kojima mengingatkan kita bahawa Triple-A masih boleh mengejutkan dan memprovokasi.

Tidak semua yang hebat berlaku pada tahun 2015 – kami dalam permainan PC terbaik untuk bermain sekarang memaparkan pilihan dari tahun ini dan mereka yang berlalu.

Tetapi kami juga menulis cerita kita sendiri, bermain seperti arkitek penjara dan laut tanpa matahari, yang kita akan ingat sama -sama sayang. Bagi mereka yang dibekukan dalam karbonit atau tersekat tanpa PC yang cukup kuat dalam tempoh yang dipersoalkan, berikut adalah yang terbaik tahun ini.

Heroes of the Storm

Permainan PC Terbaik 2015 Heroes of the Storm

Ia tidak akan lama sehingga Blizzard memasuki Moba Fray, dan Heroes of the Storm adalah menusuk mereka mengambil Dota dan League of Legends. Namun permainan arena 5v5 ini bukan sekadar klon lain. Sebaliknya Blizzard telah membuat permainan jauh lebih mudah diakses daripada MOBA biasa anda, sambil memegang erat ciri -ciri teras genre: wira kompleks dan pemahaman set kemahiran.

Wira yang dipersoalkan adalah kegemaran yang ditarik dari dunia Blizzard – Warcraft, Diablo, dan Starcraft – dan masing -masing membawa pendekatan unik mereka ke arena pertempuran. Peta Heroes of the Storm bukan sahaja meminta pasukan untuk mengalahkan satu sama lain, tetapi juga untuk menyelesaikan masalah sampingan yang disesuaikan dengan tema mereka. Seseorang memerlukan anda untuk menggerakkan golem yang dapat mengamuk melalui pangkalan musuh anda, sementara yang lain membolehkan anda berubah menjadi naga ksatria yang tidak dapat dihalang jika anda menangkap sebuah kuil. Bukan sahaja ia berbeza -beza, tetapi sangat menyeronokkan.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V Trailer GTA 5 Rockstar PC Editor Mode Ambil Dua Interaktif

Kami terpaksa menunggu lebih setahun untuk tiba, tetapi ketika Grand Theft Auto V muncul di PC kami mendapat versi terbaik yang mungkin: tekstur resolusi besar, trafik yang lebih berat, lebih banyak hidupan liar untuk memburu, pandangan orang pertama, dan bingkai Kadar yang tidak membuang anda. Los Angeles Satirical GTA sangat besar, dan ia kelihatan fenomenal di PC. Baju baju riak di angin California, dan cabang -cabang pokok perlahan -lahan. Gelombang Froth di Tips, dan Gritstones Individu Jalan Laluan Tarmac berkilau di bawah sinar matahari.

Ia juga menjadi permainan yang hebat juga. Perhatikan: Tiga protagonis yang berbeza yang anda boleh bertukar antara pada bila -bila masa, dan misi yang tidak pernah gagal menghiburkan. . Tidak dapat dinafikan pencapaian puncak reka bentuk permainan generasi Rockstar semasa.

Fallout 4

Fallout 4

2015 telah menjadi tahun yang baik untuk PC RPGS, dan Fallout 4 boleh berdiri dengan bangga di antara mereka. Boston radioaktifnya adalah harta karun yang merawat, kebanyakannya dalam bentuk mata air, pecahan logam, dan bola lampu yang rosak. Inilah Fallout yang membolehkan anda lakukan dengan kemungkinan dan berakhirnya kekuatannya: sementara RPG lain biola dengan nombor rawak dan keputusan yang berat, Fallout 4 adalah tentang membina semula masyarakat dari sisa yang ditinggalkan. Yang boleh datang dalam bentuk pistol baru yang hebat yang digunakan untuk membunuh musuh utama, atau seluruh kampung yang dibina untuk menampung mangsa dan peniaga. Apa sahaja cara membina semula, ia sentiasa dilakukan dengan tangan anda melalui sistem kerajinan yang cemerlang dalam permainan.

Selain itu, ia adalah perniagaan seperti biasa untuk kejatuhan. Terdapat Persaudaraan Keluli untuk bertanding, misteri bayangan yang dikebumikan jauh di bawah tanah, dan tentera super mutan untuk menangkis. Fallout 4’s Combat adalah Bethesda terbaik yang pernah dibuat, jadi sementara perang tidak mungkin berubah, kami bersyukur kerana beberapa perkara lakukan.

Warhammer: Masa Akhir – Vermintide

Warhammer: Masa Akhir - Vermintide

Ya, Vermintide pada dasarnya adalah 4 klon mati kiri-hingga ke setara dengan panjang yang dijangkiti khasnya. Tetapi kami tidak mempunyai 4 permainan mati yang mati selama enam tahun, dan Fatshark telah meniru seni membuang binatang pembunuh pada kelompok empat pemain. Randomer yang ganjil dapat menyelesaikan beberapa misi sedikit mimpi ngeri – tetapi anda boleh menggodam kepala Ratman dan melihatnya melancarkan jalan berbatu, membakarnya atau meletupkannya dengan blunderbuss, jadi setiap awan. Skaven adalah bintang -bintang yang berbau, membangkitkan bunian Moria dalam darah mereka yang gemilang, demam. Sekiranya situasi kiamat impian anda adalah wabak London pada steroid, maka Vermintide adalah untuk anda.

Kekeliruan kehijauan permainan berasal dari Mordheim, dan kelasnya dari Warhammer Quest – ditambah ada sistem rampasan dan kerajinan yang merangkumi senjata dan alat Gothic Bengkel. Ini usaha magpie yang hebat, dan perayaan yang sesuai dengan dunia lama yang kini bersara.

Hidup ini pelik

Hidup ini pelik

Life is Strange adalah contoh pertama formula episodik Telltale yang benar -benar bekerja untuk seseorang yang tidak menceritakan. Bukan sahaja pemaju tidak menghidupkan bukan arkitek dari The Walking Dead, mereka juga tidak berminat untuk memberitahu buku komik perumpamaan akhir dunia. Hidup ini Strange adalah cerita yang akan datang, memberi tumpuan kepada percubaan dan masalah kehidupan remaja. Pasti, ada aspek paranormal untuk semua – watak utama Max dapat memanipulasi masa, menjimatkan pemain dari tambah semula simpanan untuk menguji hasil alternatif – tetapi ia adalah unsur -unsur yang realistik dan relatable dari kisah sekolah ini yang benar -benar bergema.

Dengan semua lima episod kini dibebaskan, maraton menanti. Semasa anda bermain, anda mungkin mendapati naratif itu mula terbongkar sebagai elemen permainan video-y. Tetapi bagi setiap salah satu momen yang kuku cinta remaja, yang memukul rumah kesedihan yang dahsyat, yang menangkap anda di luar pengawal. Malah keputusan terkecil dapat membawa kepada akibat pemusnahan nyawa.

Marvel Heroes 2015

Marvelheroes.jpg

Sekiranya anda memberikan tindakan superhero ini RPG nama dari komik Marvel, ia akan menjadi kelahiran semula projek. Setelah dilancarkan dua tahun yang lalu, tidak ada cara ia akan membuat senarai ini. Tetapi Gazillion menghidupkan mekanik pertempuran yang kurang bersemangat di sekitar dengan memberi perhatian kepada komuniti mereka, dan Marvel Heroes kini menjadi salah satu permainan yang paling dimainkan di Steam. Anda juga akan melihat, kerana permainan ini berfungsi sebagai MMO: pek Wolverines dan Hulks Mill tentang persekitaran yang dibuat oleh filem Thor dan Avengers, dan membuat lebih banyak rakan kongsi co-op yang mencukupi.

Pelarasan Gazillion telah meminjamkan wira Marvel bahawa aliran penting yang paling penting yang dikongsi oleh RPG tindakan yang terbaik-irama hipnotik yang dibunuh oleh sistem perkembangan yang memuaskan. Dan sepanjang masa, anda akan mendengar satu-liners dari Spider-Man yang tersenyum, atau sesiapa yang mungkin anda pilih wira anda. Terdapat lebih daripada 100 dari komik, dari ikonik hingga yang tidak jelas, jadi anda mempunyai pukulan yang kuat untuk memenuhi fantasi kuasa tertentu anda.

Ketuhanan: Dosa Asal – Edisi yang Dipertingkatkan

Ketuhanan: dosa asal

Tidak berpuas hati dengan RPG terbaik tahun 2014, Ketuhan.

Lebih dari seribu peningkatan meningkatkan RPG klasik berasaskan giliran yang sudah menakjubkan. Sokongan pengawal, plot yang disemak semula dan skrin split dinamik adalah headliner. . Memandangkan, er, dosa asal asal boleh menjadi gigi-meng,. Selebihnya kita dapat membanting dalam penghargaan simulasi luhur yang memanggil kubu kerdil sebanyak permainan ultima.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V Pramuat

Sekali dalam sejarahnya, Metal Gear Solid telah merawat PC seperti warganegara kelas pertama dan datang ke platform tepat pada masanya. Dibina di atas enjin Fox baru yang mewah, The Phantom Pain adalah lompatan besar untuk siri ini, yang menampilkan tahap yang luas, terbuka yang membolehkan pemain memilih pendekatan mereka untuk objektif dan bebas bermain dengan sistem permainan tanpa jatuh urutan skrip.

Ular mempunyai banyak mainan yang tersedia untuk memenuhi keperluan taktikalnya, dan idiosyncrasi yang diharapkan dari Hideo Kojima memperkenalkan logik dalaman yang aneh kepada prosiding: Dalam apa yang lain permainan stealth anda boleh bergantung pada kuda untuk penyembunyian mudah alih, atau musuh-musuh yang tidak menyenangkan jalan? Sekiranya ini menjadi opus akhir autentric auteur, maka kami tidak dapat meminta keluar yang lebih baik. Tidak pernah ada radio Kojima yang sangat sesuai dengan keperluan pemain kontemporari dan penglihatannya sendiri.

Mad Max

Permainan PC Terbaik 2015 Mad Max

Selepas beberapa dekad Dogmeat dan lain-lain rujukan yang tidak begitu halus kepada The Road Warrior di Videogames, Warner Brothers akhirnya mengaitkan penyesuaian rasmi dari Avalanche. Pertempuran Kenderaan adalah tulang belakang permainan dunia terbuka ini (adakah kita mengharapkan apa-apa lagi, terutama selepas Fury Road?), tetapi padang gurun juga penuh dengan kumpulan geng yang gila untuk pergi ke kepala dengan pertempuran dekat. Penyesuaian adalah elemen yang besar, dengan kereta Max dapat menjalani banyak peningkatan dan menyempurnakan sehingga anda dapat mencari pertandingan mekanikal ideal anda.

Dengan Just Cause Guys menarik tali, rasa kegilaan keganasan filem Mad Max telah dipindahkan ke dalam permainan. Dan ia benar -benar cantik, terima kasih tidak sebahagian kecil daripada badai pasir yang disiapkan dari semasa ke semasa. Mereka melihat kekuatan mikrokosmik pada kekuatan Mad Max: cantik di kaki langit, benar -benar huru -hara apabila anda terperangkap dalam serpihan dan serangan kilat mereka.

Olliolli 2: Selamat datang ke Olliwood

Olliolli2

Walaupun PC adalah chocka dengan rpg dan permainan pengembaraan yang akan datang, ada satu sudut otak nostalgia kita yang biasanya dibiarkan tidak terkawal-bahagian yang sanggup menahan kombinasi butang yang bercita-cita tinggi dalam mengejar skor setengah paip yang tinggi.

Olliolli 2 membawa gerakan Tony Hawk ke format percubaan sampingan. Anda melompat, anda mendarat, anda mengekalkan momentum. Pendaratan ceroboh melambatkan anda, pecahkan kombo anda dan tersandung skater anda. Terdapat aliran hipnosis ke bahaya yang ditonjolkan secara halus dan rel bercahaya, serta kilat merah jambu dan hijau yang memberi ganjaran masa yang sempurna. Cabaran harian, multiplayer skrin split, pro-versi trek dan soundtrack yang sangat sejuk menutup perjanjian. Jangan terkejut jika, ketika minit beralih hingga berjam -jam, anda mengalami sensasi hampir rohani. Jika anda akan membiarkannya, Olliolli akan menimbulkan perkongsian seperti zen antara minda dan jari yang otak anda tidak dijemput untuk mengambil bahagian.

Kisah dari Borderlands

Kisah dari Tarikh Siaran Borderlands Episode 3

Kisah terbesar yang pernah diberitahu oleh sepasang penyampai yang tidak boleh dipercayai, Tales dari Borderlands adalah variasi bangga pada pelan tindakan yang disediakan untuk The Walking Dead. Di mana di Georgia anda biasanya memilih dari dua hasil yang mengerikan, Pandora lebih kerap anda memilih antara trofi yang menggoda. Ini permainan yang didorong oleh ketamakan dan bukannya kelangsungan hidup yang melelahkan. Lebih-lebih lagi, Telltale kini bersedia untuk mengacaukan dengan had alat mereka-menipu anda untuk mencetuskan penggera dengan butang di skrin besar, atau menyebabkan dua kali ganda dengan mengeluarkan item dari latar belakang.

Ia juga lucu: satu siri yang komedi depan yang dibuat oleh studio yang diasaskan di atasnya. Gags datang dengan cepat, tetapi disengajakan dan bukannya scattershot – entah bagaimana mengekalkan masa komik walaupun pemain mengawal perbualan. Bermain dengan kemarahan protagonis mereka, yang merupakan pemburu profesional dan bukan pemburu kurnia, dan mengambil kegembiraan dalam menjatuhkan mereka ke arah kekacauan total-menubuhkan beberapa urutan tindakan yang indah. Oh: Dan ada interlude elektro-funk.

Kisahnya

herstory.jpg

Permainan Detektif tidak pernah menangkap rasa menjadi pemeriksa polis yang tulen. Itu sehingga kisahnya datang bersama. Duduklah dengan monitor CRT ’90 -an dan menyaring fail video yang banyak, anda perlu menyatukan cerita yang diberitahu oleh seorang wanita yang ditemubual dalam hal yang hilang. Sekiranya pangkalan data reticent kisahnya adalah nyata, sesiapa yang merancangnya mungkin akan keluar dari pekerjaan. Tetapi di sini ia memastikan bahawa anda akan menggantung setiap perkataan yang diucapkan oleh pelakon yang ditemuduga Viva Seifert. Bagaimana peristiwa berlaku? Tanpa penanda tangan atau misi, terpulang kepada anda untuk memutuskan hasil kes itu.

. Lakonan manusia yang betul, kerana sekali tidak dibelenggu oleh terjemahan ke dunia yang diberikan, sebenarnya membawa permainan unik ini lebih dekat dengan realiti.

Guild of Dungeoneering

Guild of Dungeoneering

Kami telah memainkan perayap penjara bawah tanah yang tidak terhitung jumlahnya di mana kami bertindak sebagai wira. Mengapa tidak menjadi penjara untuk sekali? Guild of Dungeoneering membalikkan formula, meminta anda untuk melepaskan kawalan langsung pengembara anda dan sebaliknya memilih jubin yang akan mereka hadapi – menyalurkannya melalui bilik -bilik yang telah anda penduduk dengan musuh dan duit syiling ke arah objektif. Ia seperti adegan di seluar yang salah di mana Gromit meletakkan trek sebelum kereta api mainan semasa ia bergerak, tetapi dengan barbar dan ruang penyeksaan.

Menggoda pahlawan anda ke jalan yang betul boleh menjadi sangat penting. Apa yang anda lakukan ialah menguruskan lengkung kesukaran anda sendiri-memastikan bahawa watak anda memenuhi musuh-musuh yang sesuai dengan yang mungkin; Membenarkan mereka cukup masa untuk meningkatkan dan merampas gear yang lebih baik sebelum menghadapi bos.

Guild of Dungeoneering mengambil apa yang diperlukan dari yang terbaik dalam CCG dan taktik dan melipat semuanya ke dalam struktur yang pandai dan sedar tidak. Itu dek yang anda mahu terus bermain.

Liga Roket

Permainan PC Terbaik 2015 Rocket League

Ia adalah permainan bola sepak yang diambil dunia dengan ribut, mungkin kerana semua lelaki dengan kaki yang menendang bola telah digantikan dengan kereta hebat yang pergi brum brum dan zoom zoom sekitar stadium futuristik. Ya, ia adalah bola sepak kenderaan, dan ia berfungsi dengan cemerlang. Ini adalah permainan di mana anda boleh mengejar bola semasa memandu di siling, ketika peminat bersorak dari tempat duduk sci-fi mereka. Ini adalah permainan di mana matlamat disertai dengan letupan dan gempa susulan yang menghantar setiap kereta melanda ke belakang.

Walaupun ia adalah bola sepak yang jelas memberi inspirasi. Terdapat sedikit kolam atau snuker di sana, juga, di sudut dan tembakan silap mata. Semasa melancarkan pelayan tidak dapat mengatasi permintaan, tetapi sekarang semuanya baik-baik saja dan Liga Roket Dandy adalah pantas, menyeronokkan.

Final Fantasy XIV: Heavensward

Final Fantasy XIV Heavensward

Apabila MMO mempunyai empat juta pemain, pek pengembangan yang baik adalah apa yang patut. Heavensward memberikan tepat untuk Final Fantasy XIV, menambah dunia baru yang besar, bangsa baru, tiga pekerjaan baru, dan putaran tambahan untuk kisahnya yang menarik, mendorong plot dalam arah baru dan berbahaya. Di sini menjadi naga, jadi mengharapkan pergaduhan bos epik.

Permainan asas tetap penting-fantasi akhir yang penuh dengan semua hiasan. Anda mempunyai Eorzea sebagai dunia terbuka yang besar: campuran padang pasir kering, hutan yang subur dan pantai yang cerah. Anda mempunyai watak mewah anda, termasuk CID watak berulang di mana -mana. Dan anda mendapat cerita yang baik dan jahat yang memegang tangan anda dari tahap satu hingga 50 dan seterusnya, mendorong anda melalui pelbagai zon, mengarahkan anda ke hab pencarian. Humor cheesy mendahului seluruh urusan seperti cheddar pada burger chocobo yang sangat gemuk.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 ng+

Ini adalah kisah yang jauh lebih peribadi daripada salah satu permainan Witcher sebelumnya, meneroka sejarah dan hubungan Geralt, baik romantis dan platon, tetapi masih luas dalam skop, dan banyak usaha juga telah membangunkan dunia fantasi gelap dan yang penghuni. Walaupun usaha mendesak Geralt, dia dapat melepaskan diri dan melakukan apa yang dia lakukan dengan baik: membunuh raksasa.

Sekarang dia melakukannya di dunia yang besar, kebanyakannya terbuka. Ini bermakna lebih banyak raksasa untuk membunuh, lebih banyak sudut dan celah untuk meneroka untuk peninggalan, bahan -bahan alkimia dan raksasa dan lebih banyak pencarian daripada yang anda mungkin dapat menjejaki tanpa log pencarian. Dan ia menjadi pelajaran bagaimana membuat permainan dunia terbuka yang dipenuhi dengan kandungan yang menarik dan bukannya sibuk.

Alasannya terus memikat adalah mudah: Setiap kali anda memulakan apa yang kelihatan sebagai pencarian, anda tahu untuk mengharapkan sentuhan di ekor dari penulis -penulis cdrits CD Projekt Red.

Perintah Pertempuran: Pasifik

Permainan PC Terbaik 2015 Pesanan Pertempuran: Pacific

Permainan strategi besar mempunyai, biasanya, selalu gagal mendapatkan pasukan tentera laut. Pesanan Pertempuran: Pasifik retak di kepala, hanya membuat tindakan mengangkut dari pulau ke pulau kegembiraan taktikal. Ini adalah wargame yang serius seperti panzer, tetapi dengan pendekatan yang belum pernah terjadi sebelumnya yang menggabungkan terperinci, laju, dan mencabar untuk mewujudkan pertempuran yang menarik terhadap pasukan Jepun.

Halangan terbesar dalam permainan adalah lautan itu sendiri. Anda perlu kedua -duanya mencari lokasi pendaratan yang sesuai, mengetahui di mana kapal perang musuh bersembunyi, memintas pejuang dan pengebom mereka, dan kemudian pastikan pasukan pencerobohan anda mempunyai bantuan dan bekalan yang cukup untuk bertahan untuk bertahan. . Semoga berjaya dengan itu.

Ini adalah syurga buff sejarah: rekreasi yang kuat tentang kerumitan operasi di Pasifik, tetapi yang tidak pernah terjebak dalam, spesifik.

Bandar: Skylines

Bandar: Skylines

Selepas kekecewaan yang simcity, kita semua telah menunggu pembina bandar penting untuk datang. Akhirnya tiba di Bentuk Bandar: Skylines, Permainan Pengurusan Mayoral yang hebat Paradox. . Setiap jalan raya, setiap perhentian bas, setiap pautan dalam rangkaian pengangkutan adalah penting, dan juga perubahan kecil boleh mempunyai hasil yang bermakna.

Skopnya membolehkan fleksibiliti yang tiada tandingannya, dibantu oleh pertumbuhan adegan mod yang mengagumkan dan pengembangan yang hebat. Skylines adalah elixir yang dikarang oleh alkimia Finland, yang dibuat dari semua bahan yang diperlukan oleh genre. Ia membuatkan kami terlambat lagi dan lagi membentuk utopias bandar – dan ketika kami tidur, kami dihantui oleh bulatan dan paip kumbahan.

Rukun keabadian

Memimpin satu pek RPG nostalgia pada tahun 2015 adalah tiang keabadian, pengganti rohani ke permainan alam yang dilupakan pada masa lalu. Disokong oleh superstar RPG Chris Avellone, pasukan Obsidian mencipta alam semesta baru dengan cerita -cerita yang tidak ternilai, kaum yang tidak kelihatan, dan penjara bawah tanah yang belum diterokai. Itu mungkin elemen yang paling menarik dari tiang keabadian; Ia lebih baik.

Dengan dunia baru itu terdapat rangkaian sistem RPG yang kompleks dan pertempuran masa nyata, memeluk semua kemungkinan parti pelbagai aksara. Anda akan melekat pada sahabat anda, tetapi butang jeda akan menjadi sahabat anda, kerana kombinasi dan masa serangan sangat penting untuk menjadikannya melalui pertemuan Eternity hidup.

Obsidian mempunyai tugas yang menakutkan di hadapan mereka: untuk membuat susulan kepada satu siri permainan yang terperangkap dalam nostalgia, lebih sedekad selepas ketinggian populariti permainan tersebut. Ini adalah bahagian terbaik dari banyak mereka, dibungkus dalam sesuatu yang baru dan cemerlang.

Korteks beku

Korteks beku

Pada masa akan datang, kami tidak akan bergantung kepada bintang sukan manusia yang lebih bayar untuk menyediakan hiburan petang Sabtu kami. Oh tidak: robot berlari selepas bola akan menjadi sukan paling popular esok, dan korteks beku membuat kes yang kuat untuk mengapa. Transposing taktik berasaskan giliran sinaps beku dari kompleks pejabat ke stadium terbuka, korteks beku mengharuskan anda untuk meneliti kedudukan pemain lawan anda, menilai langkah seterusnya mereka, dan cuba keluar dari mereka. . Tetapi berpecah, mereka boleh membawa anda sepanjang petang jika anda ingin merancang setiap langkah untuk kesempurnaan. Ini sukan untuk minda saintifik, dan ya ampun.

.

Jumlah Perang: Attila

Permainan PC Terbaik 2015 Total War: Attila

Attila secara literal menetapkan francais Perang Total terbakar, terima kasih kepada mekanik penyebaran kebakaran yang baru yang membolehkan anda melepaskan seluruh bandar ke tanah. The Huns adalah taufan tanpa henti yang tidak dapat menyelesaikannya dan tidak mahu terkandung. .

Dengan melarikan diri dari iklim sejuk dan berurusan dengan tentera yang berpangkalan di gerombolan, Attila mendapati kedudukan yang selamat untuk siri ini selepas tersandung Rom II. Sesungguhnya, ia terasa seperti peningkatan yang ketara dalam semua bidang, yang membawa kepada permainan yang lebih kuat dan lebih yakin. Ini adalah Perang Jumlah Paling Agresif Kreatif, yang ditetapkan dalam peta kempen yang beralih dan berpaling di mana warbands dan tentera menyusun semula sempadan dengan paksi dan tombak dalam batu, kertas, gunting pertempuran. Lebih berperang dari sebelumnya, jumlah obor perang terbakar.

Laut tanpa matahari

Laut tanpa matahari

Laut Sunless memberi anda lautan bawah tanah yang luas untuk meneroka kapal yang lemah. Dotted About the Sea adalah pulau -pulau yang dipenuhi dengan kengerian lovecraftian – mummified ghouls, raksasa tentakul, dan orang asing misterius. Anda ditugaskan untuk berlayar di antara mereka, berdagang dengan cepat, dan menjaga krew anda cukup untuk tidak berdosa.

Seluruh perkara berubah menjadi semacam memilih novel pengembaraan anda sendiri setiap kali anda mengikat kapal anda. Anda akan dibentangkan dengan rentetan benang cerita yang mungkin – mungkin seorang wanita yang bertudung menunggu anda di dermaga, atau anda mendengar jeritan yang mengerikan yang boleh anda pilih untuk menyiasat, atau mungkin sekumpulan lelaki bertopeng menjemput anda untuk bermain kad dengan mereka. Memilih jalan anda melalui cerita mungkin membawa kepada duit syiling, atau ahli krew baru, atau mungkin sesuatu yang sangat mengerikan menyebabkan lelaki anda meninggalkan anda. Semua ini meningkat dari minda kegilaan yang membawa kita jatuh London dan, oleh itu, adalah salah satu permainan bertulis terbaik di PC.

Tumbuh rumah

Menanam Refleksi Ubisoft

Ubisoft’s Grow Home datang sebagai kejutan yang menggembirakan. Anda bermain robot kecil dengan kecenderungan untuk berkebun yang cuba menanam beanstalk ke langit yang penuh dengan pulau -pulau terapung. Beanstalk tidak mempunyai tenaga yang cukup untuk mencapai atmosfera dalam satu perjalanan jadi, sebaliknya, anda perlu membesar ke arah pulau -pulau, menggunakannya sebagai batu loncatan. Untuk membesarkannya, anda harus menyanyi ke bunga merah yang titik batang dan kemudian memegang cawangan yang menembak, mengarahkannya ke arah sebuah pulau. Seluruhnya penuh dengan warna dan idea yang kemas, seperti dapat menggunakan daun sebagai penggemar hang dan daisies sebagai payung terjun.

Eksperimen ini dari Refleksi Studio Pemandu adalah pukulan segar dan hijau di taman siri permainan lama yang dikeringkan oleh tahunan. Grow Home mengalu -alukan dan manis, dan kesederhanaannya sebagai elegan seperti tunas (droid utiliti botani).

Chaos Reborn

Chaos Reborn

Chaos Reborn Plonks dua hingga empat lawan di atas papan, dan meminta mereka untuk membunuh satu sama lain dengan kombinasi pintar raksasa yang dipanggil dan mantra ofensif. Setiap spellcaster dan makhluk dibenarkan satu langkah dan satu tindakan, selepas itu mereka akan lulus kawalan kembali ke musuh. Perlawanan berakhir, secara harfiah dan kiasan, dalam kilat.Twist adalah bahawa kekacauan adalah seperti perjalanan yang buruk: anda terapung di atas diri anda. Itulah anda di sana di papan, di tudung dengan tongkat nobly. Wizard adalah sekeping permaisuri anda, dan akibat dari kematian anda sepadan, meninggalkan anda sekaligus terdedah dan berkuasa.

Pencipta X-Com Pencipta Julian Gollop’s Trademark Tabletop Ethos kembali ke sini dengan sistem peratusan-ke-hit: yang terbaik yang dapat dilakukan oleh pemain adalah mengarahkan kebarangkalian yang memihak sekeras yang sebenar. Ia poker. Ia catur. Ia Warhammer. Ia cemerlang, dan kini dilengkapi dengan mod satu pemain yang ditetapkan dalam bidang yang dihasilkan secara prosedur.

Mengepung

Mengepung Studio Spiderling Akses Awal

Tujuan Pengepungan adalah mudah: menghancurkan semua orang dan menghancurkan semuanya. Kiri ke peranti anda sendiri di dunia abad pertengahan yang cutes, anda perlu melihat kotak Lego bertemakan enjin pengepungan anda untuk komponen untuk membina whirligig kematian dan kemusnahan dan membunuh semua tentera musuh di peta.

Pengepungan memberi anda sistem kerajinan yang sangat mantap untuk berfungsi. Anda boleh membina casis dari rasuk kayu, menampar beberapa roda dan meriam dan mempunyai tangki zaman pertengahan. Sebagai alternatif, anda boleh melakukan apa yang dilakukan oleh komuniti Pengepungan: Pergi sedikit gila dengan kotak pasir, mewujudkan robot jam kompleks dari komponen mudah. Anda tidak semestinya perlu meniru daya tarikan mereka yang pelik dengan wanking automata, walaupun.

Dengan hanya pilihan kecil gizmos, anda boleh membina ciptaan yang paling bijak, pelik, gembira, dan imajinatif, dan kemudian menggunakannya untuk memusnahkan sebuah kampung yang penuh dengan lelaki kecil dan domba. Pengepungan adalah permainan yang akan memakan imaginasi anda selama berminggu -minggu.

Pemerintahan satelit

satreign.jpg

Pemerintahan satelit adalah pengganti rohani untuk sindiket, dan tidak seperti reboot FPS 2012 bukan sahaja kelihatan dan bermain seperti permainan asal tetapi juga baik. Cityscape yang diilhamkan oleh Blade Runner sangat menakjubkan: Tahap yang sempurna untuk skuad tentera cyberpunk anda untuk menghidupkan, mantel besar yang mengalir, membuang otak di seluruh trotoar.

Pertempuran ini memuaskan strategik, dengan warna kedua-dua sindiket asal dan permainan taktik masa nyata moden. Penyusup anda boleh menyala jubahnya, bersembunyi dari polis dan keselamatan; Ejen sokongan boleh mengimbas orang ramai, mencatatkan perjalanannya melalui kehidupan digital mereka untuk merampas maklumat penting; Pal kami penggodam boleh menjatuhkan pelbagai perkara, mematikan kamera atau menghilangkan wang tunai dari ATM; Dan ada juga seorang lelaki yang menembak yang pandai menembak. Ia sindiket. Bukan sindiket sebenar, fikiran, tetapi yang ada dalam kenangan mereka yang memainkannya lebih dari 20 tahun yang lalu. Dan itulah rawatan sebenar.

Kereta projek

Kereta projek ditangguhkan lagi

Satu lagi kisah kejayaan crowdfunding, Project Cars menawarkan pengalaman kotak pasir untuk peminat perlumbaan. Pilih gaya perlumbaan pilihan anda dan cuba membuat kerjaya daripada itu. . Membina keperluan mereka untuk kelajuan: enjin shift, pemaju studio sedikit gila telah bekerja dengan veteran motorsport seperti bekas Ben Collins Top Gear dan pemenang Piala Kereta Nicolas Hamilton (saudara Lewis).

Kereta projek adalah mengenai mendengar setiap kenderaan, memahami apa yang dikatakannya, dan menghormati perbezaan mereka. Ini mengenai menyesuaikan diri dengan yang tidak dijangka, ketika matahari terbenam dan ribut ditutup, hanya berusaha untuk bertahan beberapa minit ke depan sehingga anda sampai ke lubang -lubang. Jadikan kedamaian anda dengan ai jahat, dan anda akan menikmati pemanduan yang hebat.

Arkitek penjara

Arkitek Penjara PC 2015 Terbaik 2015

Semua orang dan anjing mereka telah bermain arkitek penjara berkat penggunaan model Awal Akses Awal Steam, tetapi hanya pada tahun 2015 adalah permainan yang akhirnya dibebaskan [… dengan jaminan – metafora wajib ed]. SIM Intarceration Introversion telah berkembang dari sekumpulan sistem yang berfungsi dengan baik tetapi jelas masih dalam pembangunan ke dalam kotak pasir yang sepenuhnya menggabungkan mod alternatif, peristiwa rawak dan kemungkinan tidak berkesudahan.

Ini adalah ladang semut kenakalan maya di mana anda menginjak garis antara kebahagiaan tahanan dan kecekapan dan keselamatan penjara anda. Sediakan pengesan logam dan memerintahkan carian yang meluas setiap sel dan ketegangan akan meningkat, tetapi mengabaikan untuk menghindari penghuni anda memihak kepada suasana penjara yang baik dan tahanan yang bahagia akan berakhir dengan semua body. Sekarang bahawa permainan selesai, anda juga boleh bermain sebagai pelarian yang cuba mengosongkan lubang neraka yang anda tidak sengaja dibuat. Arkitek Penjara menetapkan bar baru untuk genre pengurusan yang lama.

Kelantangan

Tarikh pelepasan volum

. Volume adalah permainan stealth yang sangat diilhamkan oleh pepejal logam pertama. .

Seperti Thomas bersendirian, ada naratif yang kuat yang berjalan bersama permainannya yang kompleks. Dalam pengulangan sci-fi legenda Robin Hood, ketua kelantangan Robert Locksley melakukan heists dalam simulasi AI (disuarakan oleh Danny Wallace), menyiarkan tindakannya kepada penonton Internet sebagai sejenis anti-penubuhan Let’s Play. Dia berhadapan dengan Guy Gisborne, Ketua Pegawai Eksekutif Corporatokrasi England Masa Depan, yang dimainkan oleh Andy Serkis. Simulator Heist juga boleh digunakan untuk membina tahap buatan pemain, yang bermaksud sudah ada jumlah pilihan tambahan yang hampir tidak terhingga melalui bengkel stim.

Dan itulah caranya. Atau sekurang -kurangnya ada di mata kita – apa pendapat anda? Apa -apa sahaja yang kami terlepas ketika datang ke permainan teratas 2015?

.