Roadmap Bethesda yang dibocorkan mendedahkan permainan Doom baru, Dishonored 3, Fallout 3 Remaster, dan banyak lagi | TechSpot, permainan azab baru comel dan menyeronokkan sehingga anda kehabisan tenaga

Permainan Doom baru comel dan menyeronokkan sehingga anda kehabisan tenaga

Penting untuk diingat bahawa banyak jalan raya akhirnya berubah. Ini menunjukkan bahawa Starfield terlepas tarikh pelancaran yang dirancang oleh dua tahun, dan kebocoran yang berbeza menunjukkan bahawa Elder Scrolls VI tidak dijangka sehingga sekurang -kurangnya 2026. Selain itu, pasti ada beberapa permainan yang telah dibatalkan sejak dokumen itu diturunkan pada bulan Julai 2020.

Roadmap Bethesda yang bocor mendedahkan permainan Doom baru, Dishonored 3, Fallout 3 Remaster, dan banyak lagi

Apa yang baru saja berlaku? Sebagai sebahagian daripada Microsoft vs. Kebocoran FTC, beberapa permainan Bethesda yang tidak diumumkan telah diturunkan dalam dokumen mahkamah yang merupakan sebahagian daripada pengambilalihan gergasi Redmond Zenimax Media, ibu bapa Bethesda. Mereka termasuk gelaran Doom baru yang dipanggil Doom Year Zero dan Dishonored 3. Pelan hala tuju juga menyebutkan Elder Scrolls VI yang sangat dijangka dan membakar permainan yang lebih lama.

Hala tuju, yang menggunakan persembahan Zenimax sebagai sumbernya, adalah sebahagian daripada dokumen Microsoft dalaman dari Julai 2020 yang merumuskan cadangannya untuk memperoleh Zenimax Media. Ia meliputi tahun kewangan 2020 hingga 2024, menyenaraikan permainan Bethesda untuk konsol, PC, dan mudah alih.

Senarai ini termasuk permainan yang telah dikeluarkan, seperti Starfield, Redfall, Ghostwire: Tokyo, dan Deathloop. Terdapat juga permainan yang kita tahu tetapi belum tiba, gelaran Indiana Jones yang baru jatuh ke dalam kategori itu.

Pelan hala tuju juga menunjukkan permainan yang belum diturunkan. Yang paling menarik adalah permainan Doom baru yang disebut Doom Year Zero yang, atau, dijadualkan untuk mendarat pada tahun kewangan semasa. .

Tajuk lain yang tidak diumumkan tidak dipamerkan 3. Kemasukan penuh ketiga dalam siri SIM Immersive akan dialu -alukan berita untuk peminat yang mungkin tidak menyukai Deathloop. Permainan ini ditetapkan untuk keluar pada tahun kewangan yang akan datang, yang berlangsung dari April 2024 hingga Mac 2025, seperti sekuel Ghostwire: Tokyo.

Roadmap juga mempunyai beberapa permainan yang tidak dinamakan: Projek Hibiki, Projek Kestrel, dan Projek Platinum. Kestrel dipercayai menjadi permainan dalam talian baru yang telah berkembang selama lebih dari 4 tahun di Zenimax Online Studios. Terdapat juga ‘Permainan IP Berlesen’ yang ditetapkan untuk dibebaskan pada tahun kewangan yang akan datang, dan nampaknya Bethesda merancang untuk mengemas semula Fallout 3 dan Oblivion.

Penting untuk diingat bahawa banyak jalan raya akhirnya berubah. Ini menunjukkan bahawa Starfield terlepas tarikh pelancaran yang dirancang oleh dua tahun, dan kebocoran yang berbeza menunjukkan bahawa Elder Scrolls VI tidak dijangka sehingga sekurang -kurangnya 2026. Selain itu, pasti ada beberapa permainan yang telah dibatalkan sejak dokumen itu diturunkan pada bulan Julai 2020.

Baru DOOM Permainan comel dan menyeronokkan sehingga anda kehabisan tenaga

Azab besar Adakah comel dan bodoh, tetapi ia pasti tidak menahan diri

Diterbitkan pada 30 Mac, 2023
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Slayer Doom kecil dan hijau berdiri di atas kereta kuning yang dikelilingi oleh iblis

Azab besar, keluar sekarang di iOS dan Android, adalah permainan percuma Archero-Seperti penembak atas ke bawah yang membintangi satu-satunya pembunuh Doom, aka the doomguy . Dalam banyak cara, ia mengingatkan saya pada kartun 80-an yang aneh yang menyesuaikan filem tindakan, dewasa ke dalam pertunjukan animasi yang mesra kanak-kanak, seperti Rambo atau Robocop. Malangnya, sementara Azab besar menyeronokkan, ia masih menderita dari omong kosong permainan mudah alih biasa.

Permainan Tindakan ini bertanya bagaimana jika Ninja Gaiden membiarkan rambutnya turun
Cinta Tetapi rindu SekiroCangkuk bergelut? Ini mungkin seperti jiwa untuk anda
Permainan PS2 terbaik di PS Plus

Yang pertama DOOM Permainan melanda tempat kejadian pada tahun 1993. Penembak setan mungkin tidak mencipta genre fps, tetapi ia pasti mempopularkannya dan menjadikannya hari ini. Cepat menjadi salah satu permainan yang paling popular di dunia, sekuel pemijahan, komuniti mod yang berkembang maju, dan juga konsep Speedrunning. Dekad kemudian, DOOM masih relevan, masih dinikmati secara meluas, dan masih mendapat sekuel. Sekarang, entri terbarunya adalah permainan mudah alih atas ke bawah yang membintangi Doomguy yang merobek dan merobek Lil ‘Demon.

Azab besar, yang akan saya namakan Azab kecil, adalah permainan baru dari permainan Bethesda dan Alpha Dog yang banyak seperti yang baru -baru ini , yang saya tutupi tidak lama dahulu . Seperti dalam Tomb Raider, pembunuh masuk Azab besar menembak secara automatik. Anda memindahkan mereka ke arena yang dihasilkan secara rawak yang dipenuhi dengan syaitan, membunuh segala -galanya dan melepaskan serangan khas setiap kali. Antara arena, anda naik dan mendapat faedah baru. Buat ke akhir dan keluarkan bos terakhir dan anda membuka kunci kawasan seterusnya. Setiap larian bermula dengan anda tanpa faedah, seperti dalam penyangak-lite, dan anda mengumpul bahan dan barang melalui setiap run-killin ‘yang boleh anda gunakan untuk menaik taraf doomguy antara permainan.

Dalam suis dari Tomb Raider dimuat semula, dalam Azab besar The Doom Slayer -Staying Sangat pada jenama -menyimpan menembak sehingga dia mati atau mengalahkan semua musuh. Tiada lollygaggin ‘di sini. Tweak kecil ini menjadikan permainan bergerak lebih cepat dan berasa lebih agresif. Azab besar . Dan jika anda melakukan kerosakan, jangan risau, Azab besar DOOM permainan, membiarkan anda menjana pengambilan kesihatan dengan melaksanakan syaitan-syaitan yang terperanjat.

Dari muzik logam berat ke cara permainan menggalakkan anda menjadi lebih agresif dan aktif dalam pergaduhan, semuanya sangat menyeronokkan dan sangat DOOM-Seperti. Nah, sehingga anda perlu berinteraksi dengan semua faf dan pistol antara larian.