Riot mendedahkan dua lagi ejen akan datang ke Valorant pada tahun 2023 – Dexerto, semua yang kita tahu mengenai Agen Valorant Baru 23 | Pcgamesn

Semua yang kita tahu mengenai ejen valorant baru 23

Senibina dan budaya Dravidian, yang berakar umbi di selatan India, timur laut Sri Lanka, dan barat daya Pakistan, adalah inspirasi untuk Lotus, menurut artikel itu. Peta dikatakan untuk melayani tujuan, yang kini tidak diketahui, jadi seseorang yang boleh berbahasa Dravidian dikehendaki menafsirkan maklumat dan menemui Rahsia Lotus. Lebih daripada 250 juta orang kini bercakap bahasa Dravidian (Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam), yang dianggap sebagai salah satu bahasa tertua.

Riot mendedahkan dua lagi ejen akan datang ke Valorant pada tahun 2023

Imej Phoenix dan Jett di Valorant

Permainan rusuhan

Riot Games telah mengumumkan bahawa dua lagi ejen akan ditambah kepada Valorant’s senarai Sebelum akhir tahun 2023. Inilah yang perlu anda ketahui.

Ia cukup separuh sepanjang tahun dan Devs telah mengeluarkan video baru di mana mereka mendedahkan apa yang ada untuk Valorant pada tahun 2023. Sebagai tambahan kepada mod permainan baru, mereka telah mendedahkan dua ejen baru akan datang ke permainan tahun ini, selepas pembebasan Gekko pada bulan Mac.

Artikel berterusan selepas iklan

Selain itu, Riot juga mengesahkan tarikh pelepasan Team Deathmatch di Valorant. Anda akan dapat memainkan mod baru sebaik sahaja episod 7 jatuh, akhir bulan ini.

Sentinel dan seorang duel akan debut di Valorant pada tahun 2023

Salah satu daripada dua lagi ejen pada tahun 2023 akan menjadi sentinel “yang akan menghalang anda mati di trek anda dan menarik anda untuk melihat lebih dekat.”Ia tidak sepenuhnya jelas apa yang dimaksudkan oleh Devs dengan itu, walaupun ia boleh menjadi sesuatu yang serupa dengan keupayaan cengkaman LifeVeaver dari Overwatch 2.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Ejen lain yang akan ditambah ke jadual pada tahun 2023 adalah seorang duel. Pada masa ini, terdapat hanya enam duel dalam permainan. Dengan tambahan yang akan datang, pemain akan mempunyai wajah baru untuk masuk ke tapak dan mewujudkan ruang untuk pasukan.

. Kami akan mengemas kini bahagian ini dengan lebih banyak maklumat apabila permainan rusuhan mengangkat tudung.

Artikel berterusan selepas iklan

Sudah tiga tahun sejak Valorant dibebaskan. Dengan penambahan dan perubahan yang berterusan kepada meta, Devs akan terus membawa lebih banyak kejutan kepada pemain dalam beberapa minggu dan bulan yang akan datang.

Semua yang kita tahu mengenai ejen valorant baru 23

Agen Valorant 23 secara rasmi telah diikat oleh pemaju, dan sudah tiba masanya untuk menyelam jauh ke dalam tradisi, asal, tarikh pelepasan, dan banyak lagi.

Diterbitkan: 20 Jun 2023

Siapa ejen valorant 23? FPS popular Riot biasanya menambah tiga ejen baru ke senarai permainan setiap tahun. .

Gekko dan globulesnya akhirnya disesuaikan dengan barisan ejen Valorant, yang bermaksud pemain harus bersiap untuk mengalu -alukan wajah yang segar. Pada 5 Jun, pengeluar eksekutif Valorant Anna Donlon menjatuhkan penggoda ejen 23 (sengaja, kali ini), mengesahkan kelas mereka juga. Buat masa ini, tidak banyak yang telah didokumenkan tentang mereka, tetapi ia patut diterokai semua yang kita tahu mengenai ejen baru dalam permainan FPS RIOT.

Agen Valorant 23 spekulasi tarikh pelepasan

Berdasarkan corak pelepasan masa lalu tindakan dan ejen valorant, kami meramalkan Agent 23 akan dilancarkan dengan Valorant Episode 7 Act 1, yang dijadualkan pada 28 Jun. . Gekko juga ejen tunggal yang dikeluarkan dalam Episod 6, menunjukkan bahawa Riot boleh memperkenalkan ejen baru tidak lama lagi.

Permainan rusuhan suka membuat lagu dan tarian besar untuk setiap pelepasan ejen. Contohnya, Fade menikmati perhatian di VCT Masters Reykjavik 2022 dan Gekko di Lock // In in. Dengan VCT Masters Tokyo 2023 menghampiri, selamat untuk mengatakan bahawa pembukaan besar ejen 23 mungkin lebih dekat daripada sesiapa yang menjangkakan. Oleh itu, ia bernilai menjimatkan tarikh untuk 21 Jun untuk mendapatkan pandangan pertama pada ejen 23.

Thumbnail YouTube

Ejen 23 kebolehan dan permainan

Menurut Donlon, Agent 23 adalah sentinel, dan setakat ini, itu semua yang kita tahu pasti. Tetapi ada banyak bukti anekdot yang menunjuk kepada ejen yang cemerlang dalam kawalan orang ramai. Ejen 23 akan dapat “menghentikan anda mati di trek anda dan menarik anda untuk melihat lebih dekat.”Keupayaan ini menunjukkan banyak kemungkinan, tetapi teori perangkap kematian membuat yang paling masuk akal.

. Kaca mempunyai pusaran asap di dalamnya, menyerupai kabut CO2. Tema Warna dan Teknologi Memadankan peralatan yang dikongsi dalam penggoda rasmi dan juga sejajar dengan keterangan Anna mengenai ejen 23. Ada kemungkinan bahawa ejen seterusnya akan membekukan musuh, menjadikan mereka sasaran mudah untuk Duelist.

Teori lain yang menarik berasal dari pemain Valorant Thallo. Dia berkata ejen 23 dapat menarik anda untuk melihat lebih dekat, menunjukkan bahawa ejen itu mungkin mempunyai kuasa yang sama dengan graviti Astra dengan baik. Teori Yo-Yo Thallo mengatakan bahawa peralatan yang diletakkan di meja Agent 23 boleh menjadi pelincir, rentetan, dan bola untuk membuat peranti yang menarik di musuh.

Ejen 23 Teaser dan Asal

Ejen 23, yang dikhabarkan akan diberi nama Cashew, telah digoda dengan imej mereka yang memeriksa data yang mencurigakan yang tersebar di atas meja. Tetapi, edibles di sebelah telah menjadikannya sukar untuk menentukan lokasi mereka. Pada mulanya, nampaknya mereka berasal dari Belgium kerana plat wafel yang lazat, tetapi beberapa pemain menunjukkan bahawa wafel jantung adalah makanan istimewa yang popular di Norway. Untuk mengatasinya, ramai pengguna mendakwa topping coklat di wafel adalah keju coklat Norway.

Petunjuk terbesar dari semua datang dari kedai simpanan Valorant. Pasar Malam mempunyai sejarah menyembunyikan petunjuk tentang watak -watak yang akan datang – Pasar Malam Akta ini mempunyai cahaya yang biasa dari Lampu Utara, perkara lain Norway terkenal. Oleh itu, ejen valorant 23 sama ada dari Belgium atau Norway.

Ejen 23 tradisi dan khabar angin

Ejen Valorant 23 nampaknya berat badan sejauh ini. Keupayaan ruang kriogenik mengikat mereka dengan ejen 8, watak valorant yang hilang. Inilah sebabnya: Kad Perangkap Kematian yang terkenal mempunyai “008” kecil yang ditulis di sudut. Saya tidak membuat sebarang tuntutan liar, tetapi mungkin sepanjang masa ini, Agent 8 telah berada dalam tidur cryo yang mendalam dan kini kembali dengan kuasa pembekuan.

Ini juga sejajar dengan teknologi yang tersebar di atas meja mereka, yang menjerit bahawa mereka bukan berseri, sama dengan Cypher dan Chamber, yang membawa instrumen mereka sendiri ke permainan. Jadi, jika ejen 23 tidak berseri, mereka mungkin mendapat keperibadian mereka yang sejuk dari ruang kriogenik, yang mengilhami teknologi baru mereka.

Jadi, ini semua yang kita tahu mengenai Valorant Agent 23 setakat ini. Sehingga pelepasan rasmi mereka, periksa cara memilih ejen valorant yang betul untuk melihat apakah ejen baru sepadan dengan playstyle anda. Kami juga mempunyai panduan kulit valorant jika anda ingin memberikan senjata kegemaran anda dengan rupa baru.

Fariha Bhatti Setelah mencelupkan jari kaki ke korporat dan akademik – ijazah dalam kriminologi terletak di raknya – Fariha menemui sebuah rumah dalam menulis dan permainan esport. Apa yang dia tidak tahu mengenai permainan FPS, terutamanya Valorant, CSGO, dan Counter-Strike 2 dengan Dabbles di Fortnite, tidak layak mengetahui. Kerja beliau juga mempunyai ciri -ciri di Talkesport dan menang.gg.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Ejen Valorant Baru pada tahun 2023: Kebocoran & Teori mengenai Smokedancer dan Mati

Ejen Valorant Baru pada tahun 2023: Kebocoran & Teori mengenai Smokedancer dan Mati

Misi Ace, Bina Profil Pemain Anda, dan menjadikan GG anda lebih bermanfaat dengan Stryda Free Battle Pass!

** Periksa artikel baru kami mengenai Giraffe https: // stryda.GG/Berita/Valorant-New-Agent-Codename-Giraffe-THEORI-LEAKS ** Tiga ejen baru telah diumumkan untuk menyertai Valorant pada tahun 2023: Sejak Gekko sudah membuat penampilannya dalam episod 6, hanya dua agen baru yang tersisa. .

Setelah menambah a Pemula baru Gekko, Valorant Episode 6 Act 2 memperluaskan jumlah ejen valorant di kolam ke 22. Menurut pengumuman pemaju, dua lagi ejen akan ditambah ke senarai ini pada tahun 2023, salah satunya mempunyai nama smokedancer nama dan kini sedang dibangunkan. Juga, sumber yang boleh dipercayai telah mendedahkan nama kod ejen ketiga, iaitu mentega. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Ejen 23 – CodeName Cashew – termasuk tarikh pelepasan dan dari mana asalnya, baca di bawah ramalan kami untuk kewarganegaraan dan kebolehan ejen baru!

https: // stryda.GG/Berita/Valorant-New-Agent-Codename-Giraffe-THEORI-LEAKS

Sebelum kita menyelam lebih banyak maklumat mengenai Ejen Baru Smokedancer dan Mete, Jangan lupa untuk menyemak pas pertempuran percuma kami, yang dapat meningkatkan pengalaman valorant anda dengan pertandingan harian, tangga, dan ganjaran yang menarik!

Ejen Smokedancer Datang ke Valorant pada tahun 2023

Riot biasanya memperkenalkan ejen baru setiap empat bulan, menjaga meta-dinamik Valorant dengan menyampaikan pemain dengan cabaran baru dan mengharuskan mereka menyesuaikan diri dengan peralihan. Pada masa ini terdapat 22 ejen kuat dalam jadual Valorant, masing -masing dengan empat kemahiran dan gaya mainan yang berbeza. Empat kelas ejen yang terdapat dalam penembak wira yang penuh aksi adalah duel, pemula, pengawal, dan sentinel.

Geeko, yang memasuki kolam renang dalam Episod 6 Akta 2 bulan lalu, adalah ejen terbaru yang akan diperkenalkan. Oleh kerana Geeko berkhidmat sebagai pemula, tidak mungkin kita akan melihat pemula lain dalam permainan. Riot kemungkinan besar akan melepaskan pengawal, seperti yang telah disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai dan pemecah data.

Salah satu tDia ejen Valorant yang akan datang, Smokedancer, dikatakan sebagai pengawal dan mempunyai kebolehan meneutralkan asap. Menurut leaker terkenal ‘Valorleaks,’ ejen itu juga mempunyai kemahiran lain yang menyekat garis penglihatan, menjadikan mereka musuh yang mematikan dalam permainan yang kompetitif memandangkan meta valorant semasa.

Dari mana smokedancer ejen valorant baru dari?

Identiti Smokedancer tetap menjadi misteri, mengenai ejen seterusnya yang menghubungkan banyak petunjuk rusuhan dan mewujudkan teori yang koheren mengenai ejen yang akan datang. Teori ini memberi perhatian kepada artikel rasmi mengenai Lotus Peta Valorant Terbaru yang menawarkan petunjuk mengenai ejen Smokedancer yang akan datang.

Kredit Imej: Hadiah-dari-Sun/ Reddit

Senibina dan budaya Dravidian, yang berakar umbi di selatan India, timur laut Sri Lanka, dan barat daya Pakistan, adalah inspirasi untuk Lotus, menurut artikel itu. Peta dikatakan untuk melayani tujuan, yang kini tidak diketahui, jadi seseorang yang boleh berbahasa Dravidian dikehendaki menafsirkan maklumat dan menemui Rahsia Lotus. Lebih daripada 250 juta orang kini bercakap bahasa Dravidian (Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam), yang dianggap sebagai salah satu bahasa tertua.

Walaupun Pelabuhan, ejen 21, adalah orang India dan berbahasa Hindi, Dia bukan secara khusus Dravidian. Berdasarkan maklumat yang ada, kemungkinan besar ejen baru Valorant akan menjadi pengawal dengan pengetahuan tentang Dravidian dan hubungan yang kuat dengan sejarah Lotus. Bolehkah mereka berasal dari India atau Pakistan? Kami akan mengatakan ini adalah tekaan terbaik kami setakat ini.

Kemampuan Smokedancer Ejen Valorant Baru

Nama “Smokedancer” mungkin menyiratkan keupayaan untuk mengatasi halangan visual atau asap dalam valorant, tetapi ia juga boleh dikaitkan dengan peningkatan visual yang memberikan ejen keupayaan untuk melihat melalui asap. Pemaju perlu memastikan untuk mengimbangi kebolehan mereka untuk mengekalkan keseimbangan meta. Meta secara drastik akan berubah jika ejen masa depan ditujukan untuk memecahkan halangan visual dalam permainan. “Smokedancer” boleh secara kekal menjalin trend playstyle pasif yang agen pengawal biasanya suka.

Kredit Imej: Hadiah-dari-Sun/ Reddit

adalah gerakan dan ketidakstabilan, yang menyerupai tarian kerana pergerakan bendalir sering dihubungkan dengannya. . Dari andaian ini, Seorang penjaga astral menari dengan kemahiran yang berkaitan dengan bunyi dan asap akan sesuai untuk plot.

. Juga, terdapat istilah geologi seperti gempa bumi, ahli fizik radiologi, penenggelaman seismik, dan urutan bawah tanah dalam dokumen dalam permainan, yang mungkin merupakan petunjuk rusuhan mengenai keupayaan ejen masa depan.

Walau bagaimanapun, petunjuk itu tidak cukup konkrit untuk membuat apa -apa daripada itu. Walaupun tidak ada maklumat lanjut mengenai kebolehan, peminat percaya ia boleh menjadi keupayaan untuk menembusi tanah di bawah. Kita mesti menunggu dan melihat yang satu ini!

Tarikh Siaran Smokedancer Ejen Valorant Baru

Kebocoran mendakwa bahawa pengawal baru masih dalam pembangunan, oleh itu mungkin bahawa Smokedancer tidak akan dikeluarkan dengan bab Valorant yang akan datang. Namun kemungkinan besar ejen itu akan diturunkan semasa juara VCT 2023, yang nampaknya merupakan acara terbaik untuk memaparkan ejen kedudukan ini. . Walau bagaimanapun, pada masa ini tidak ada maklumat yang tersedia pada tarikh pelepasannya, jadi yang terbaik yang boleh kita lakukan ialah menunggu maklumat lanjut.

Pada 25 April, tindakan seterusnya Valorant akan hidup di pelayan, dan mungkin akan ada penggoda selanjutnya yang tersembunyi di seluruh kawasan latihan, garis suara, dan pas pertempuran.

Bolehkah Smokedancer menjadi Giraffe Ejen Valorant Baru?

Baru -baru ini, nama kod baru muncul dari kebocoran dan khabar angin valorant: Giraffe Agent!

Masih belum jelas apakah ejen ini dengan nama kod seperti itu, tetapi kita mempunyai teori tentang zirafah dan smokedancer menjadi ejen yang sama. !

Ejen 23 Mete yang Datang ke Valorant dalam Episod 7, Jun 2023

Pada bulan Januari State of the Agents Update, pemaju rusuhan John ‘Memememe’ Gosciki memberi pemain mengintip ke dalam permainan yang ada untuk mereka pada tahun 2023. Tiga ejen baru, termasuk pemula baru dan sentinel, akan ditambah kepada jadual tahun ini, menurut pemaju. Yang pertama dari ketiga adalah Gekko, pemula, dan yang kedua mungkin Smokedancer, yang dikatakan sebagai pengawal, meninggalkan kami dengan kelas ejen ketiga menjadi sentinel.

Empat daripada 21 ejen yang boleh dimainkan adalah dari kelas Sentinel, yang telah menjadi sentuhan sentuhan dan memerlukan kerja pembangunan tambahan selepas nerf penting ruang dan peningkatan Killjoy berikutnya. Bercakap tentang Sentinels, Sekiranya anda suka bermain ruang, Pastikan anda membaca panduan mendalam kami tentang cara memainkan ejen dengan berkesan mengikuti nerf.

Tetapi cukup mengenai Sentinels: Semasa kami menghampiri Valorant Episode 7, yang akan dibebaskan tidak lama lagi, Nampaknya Ejen Cashew akan menjadi sebahagian besar daripada itu.

Oleh itu, bilakah ejen 23- mete- dibebaskan? Sehingga sekarang, ia kelihatan seperti .

Perubahan pada meta peta di Valorant dengan Ejen Meachew

Seperti yang telah kami sebutkan tadi, Valorant dijangka mendapat ejen sentinel – ejen 23- tidak lama lagi, menurut beberapa sumber dan kebocoran berlaku dari Januari hingga sekarang. Diharapkan bahawa ejen yang akan datang, yang dinamakan Cashew, bahkan akan keluar dari medan bermain, Jadikan lebih mudah untuk menahan tapak dan memajukan meta pertahanan.

Dua peta baru, Mutiara dan Lotus, diperkenalkan dalam episod 5 dan 6 valorant, yang dipisahkan hanya enam bulan. Pemain berjuang untuk menguasai pasukan pertahanan kerana kekurangan pilihan yang berdaya maju dalam peranan sentinel, . Akibatnya, peta terbaru, Pearl dan Lotus, setakat ini telah menjadi penyerang yang ketara.

Dengan ketibaan Cashew, Meta peta pasti akan berubah, mungkin menjadikannya sedikit lebih mudah bagi pembela untuk memegang lokasi dan mencegah backstabs. . Baca kebolehan kami dan ramalan kewarganegaraan untuk ejen 23 di bawah.

Riot melepaskan ejen 23 Cashew Cashew New Player Card

Kredit Imej: Permainan Riot

Kad pemain baru yang dipanggil “Death Trap” baru saja dikeluarkan oleh Riot Games, dan nampaknya penggoda pertama untuk ejen yang akan datang. Pemain dipujuk bahawa kad itu boleh menggoda salah satu kebolehan ejen, seperti bagaimana Gekko dan Pelabuhan ,”masing -masing). Kad pemain mempunyai semacam ruang pembekuan kriogenik dengan teks yang tidak jelas di sepanjang tepi dan tornado biru di tengah.

Memandangkan ini, ejen baru . Petunjuk yang paling penting dalam kad adalah teks di sebelah kanan kapsul, yang berbunyi 008 dan menunjukkan bahawa ejen yang akan datang boleh menjadi ejen 8.

, Meninggalkan tempat kelapan pada senarai rasmi ejen Valorant kosong. Walaupun terdapat nombor dan tanda bersiri yang lain, teks 008 adalah satu -satunya isyarat yang munasabah untuk membina sesuatu dari.

Imej penggoda baru -baru ini untuk ejen 23 (lihat di bawah) menjadikannya seolah -olah seolah -olah Sentinel baru mungkin mengusahakan sesuatu yang boleh, berkaitan dengan kad, “perangkap kematian”. Dari penggoda, kelihatan seperti perangkap mungkin melibatkan suntikan cecair semacam itu: mungkin ejen 23 keupayaan utama, atau salah satu kebolehan mereka, akan menjadi mesin atau peranti yang dapat melumpuhkan dan menahan musuh untuk seketika. Apa pendapat kamu? Mungkinkah kita betul mengenai ejen 23 perangkap kematian mentega, atau adakah anda mempunyai idea lain di fikiran?

Jadi, di mana ejen 23 – Mete- dari?

Treler penggoda baru untuk ejen 23 – CODEname Cashew- nampaknya mempunyai .

Jadi, jika anda juga tertanya -tanya di mana Agent 23 berasal, anda berada di tempat yang betul untuk mendapatkan beberapa jawapan! Selepas treler penggoda baru -baru ini, kami 99% yakin bahawa Ejen Valorant yang baru sebenarnya akan menjadi orang Norway!

Jika anda melihat di sebelah kiri gambar treler penggoda, anda akan melihat dua perkara: Ejen minum kopi hitam (Seperti dalam semua Nordik, penggunaan kopi hitam sangat tinggi berbanding negara -negara lain), dan yang paling penting Adakah makan sesuatu yang secara tradisinya dimakan di Norway: wafel dengan brunost (keju coklat)!

Di Stryda kami akan sangat teruja untuk mengalu -alukan Ejen Valorant lain dari Nordik, Setelah melanggar, dan siapa yang tahu, ia mungkin menjadi salah satu pilihan baru kegemaran kami.

Smokedancer dan Meachew tidak kelihatan mempunyai sebarang pautan langsung kepada penggali ejen valorant rasmi 22, tetapi ia juga tidak menolak teori penggemar dan kebocoran sebelumnya. Untuk mendapatkan idea yang jelas mengenai arah Riot arahan mengambil ejennya 23 dan 24, kita hanya perlu menunggu beberapa hari lagi. Semasa anda menunggu, mengapa tidak membuat Permainan Valorant anda lebih bermanfaat dengan Misi Stryda dan Battle Pass?

Shubh d
Penulis

Wartawan Penulis dan Esports, saya juga wira seribu cerita, seorang vigilante, pembunuh, dan seorang askar. Saya telah membunuh beribu -ribu naga dan mengembara melalui beberapa alam semesta. Saya seorang Spartan dari 300, komander, dan seorang raja. Saya telah menyelamatkan seribu bandar dan lebih banyak kehidupan. Daydream berpakaian sebagai mimpi ngeri, saya seorang pemain permainan permainan.