Riot Games mengumumkan Lil Nas X sebagai ‘Presiden’ Liga, Lil Nas X mengundurkan diri sebagai Presiden League of Legends – Dexerto

Lil Nas X mengundurkan diri sebagai Presiden League of Legends

Melupakan Hari April Fool, Riot Games baru saja mengumumkan bahawa artis pemenang anugerah Grammy dua kali Lil Nas X adalah presiden .

Um, Lil Nas X kini menjadi presiden League of Legends

Diterbitkan pada 15 September 2022
Kami mungkin mendapat komisen dari pautan di halaman ini.

Melupakan Hari April Fool, Riot Games baru saja mengumumkan bahawa artis pemenang anugerah Grammy dua kali Lil Nas X adalah presiden League of Legends.

Air mata pencarian akhbar Kerajaan dan keadaan kewartawanan hyrulean
Permainan pengembaraan ini mahu anda meninggalkan masyarakat di belakang

Walaupun penerbit mengumumkan ini melalui siaran akhbar yang tulen, pada hakikatnya, Riot Games tidak semestinya menyewa ikon muzik pop sebagai presidennya. LigaAkaun Twitter rasmi sebagai “lolnasx,” bintang pop sebenarnya akan terlibat dengan League of Legends .

Menurut siaran akhbar, lagu yang akan datang Lil Nas X, “Star Walkin ‘,” yang dia dijadualkan untuk mengadakan majlis pembukaan di dunia pada 5 November, akan menjadi lagu rasmi acara itu. Selain Pinjaman Liga . .

Vid YouTube Riot Games dengan Lil Nas X cukup menghiburkan, dengan adegan yang menggambarkan bintang pop yang duduk di atas takhta emas, pekerja mengedarkan telefon yang memainkan trek barunya, dan anak -anak di bawah tanah dengan cara nampaknya, dengan hanya mengatakan anda adalah sesuatu seperti sesuatu – seperti yang Presiden Liga-Ia boleh menjadi kenyataan secara automatik. Tetapi jangan dapat dipintal, percubaan syarikat permainan video di satira mengabaikan amalan perniagaan yang mengerikan itu.

Lil Nas X mengundurkan diri sebagai Presiden League of Legends

Lil Nas X Star Walkin

Riot Games/LSXYZ9 | Twitter

Lil Nas X telah melangkah keluar dari kedudukannya sebagai presiden League of Legends dalam kempen promosi dari artis dan permainan rusuhan. .

Selepas berminggu-minggu kerjasama dengan Lil Nas X dalam video promosi untuk Kejohanan Dunia League of Legends, pelaku dan pemaju mengeluarkan kandungan terakhir mereka di mana artis meletakkan jawatan dari kedudukannya sendiri.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini termasuk bermain League of Legends dengan pemain Genius Evil Kyle ‘Danny’ Sakamaki dan jabatan rusuhan lain dan menggantikan nada dering telefon pejabat mereka dengan lagu “Star Walkin ‘2022 Worlds.”

Juga, sila masukkan fob kunci anda di meja depan. gambar.Twitter.

– Muzik Permainan Riot (@riotgamesmusic) 2 November 2022

.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

“Ia tidak merasakan saya kehilangan bos. Rasanya seperti saya kehilangan kawan, “kata seorang pekerja Riot Games yang fiksyen dalam video itu.

Pelakon itu akan muncul di Grand Final untuk menyanyikan lagu Dunia 2022 bersama -sama dengan trek lain dengan rapper dan pengeluar Jackson Wang.

Artikel berterusan selepas iklan

Juara Baru, K’Sante, akan memukul pelayan langsung pada 3 November bersama dengan Skins Lil Nas X membantu membuat dengan permainan rusuhan.

Majlis pembukaan untuk Final Grand Worlds 2022 akan bermula sebelum T1 dan DRX Clash untuk gelaran kejohanan pada 5 November.

Lil Nas X sebagai presiden liga apa pun yang dimaksudkan

. Anda tidak salah membaca dan, tidak, saya tidak faham apa presiden lol usules sendiri dengan. ? ? Peraturan Microtransaction?

Walau bagaimanapun, bermula dengan Kejohanan Dunia Liga 2022, Lil Nas X nampaknya akan mencipta “Momen Muzik Letupan, Kulit Juara Liga yang bijak, dan prestasi dunia yang hebat untuk pemain bulanan 180 juta dan peminat di Liga Universe.”

. .

Ini adalah, untuk meletakkannya sedikit, sesuatu pemasaran masterstroke. Lil Nas X adalah seperti yang bijak ketika anda bercakap tentang dinamik dan viraliti dalam talian (dia memulakan kariernya memikirkan dia akan menjadi seorang influencer sebelum beralih ke muzik), luar biasa popular (lapan juta pengikut Twitter), dan sepenuhnya gembira.

ditonton oleh 33 juta pemain. Terdapat juga permainan yang terikat dengan salah satu lagunya yang, dengan baik, tidak begitu baik.

Lil Nas X kini telah menamakan semula sendiri Presiden Nasirati di Twitter, dan telah mula menghantar tweet yang baik mengenai kedudukan baru.

..

.

Artis sedang menjawab soalan dalam talian, dan telah menjelaskan bahawa “akan ada 2 video muzik 1 dari liga dan 1 dari saya.”Terdapat juga jawapan yang agak menggembirakan ini kepada seseorang yang bertanya mengapa lirik tertentu diubah dari pratonton coretan lagu:” The Original Hook berbunyi pantat TBH, itu dan sedikit ayat adalah satu -satunya perubahan.”

. “Saya telah meninggalkan tanda saya pada budaya pop dalam banyak cara, dan kini sudah tiba masanya untuk mengambil dunia permainan. Saya akan menjadi presiden terbesar League of Legends, sepanjang masa. ! . Swag fr!”

Lagu itu debut pada 23 September, sebelum dunia bermula pada 29 September. Selepas ini, juara lol baru K’Sante The Pride of Nazumah mendapat kulit prestij yang direka oleh rapper pada 3 November. .

Akhirnya, Lil Nas X akan mengambil panggung di Pusat Chase di San Francisco di Majlis Pembukaan Dunia yang menuju ke Final Dunia pada hari Sabtu, 5 November.

Riot cemerlang dalam memasarkan produknya, dan ini merupakan contoh lain. Jelas Tajuk Pekerjaan adalah sedikit jenaka, dan semuanya dimainkan untuk ketawa, tetapi Lil Nas X adalah mesin pencipta. Lebih luas, League of Legends tidak pernah melihat kesihatan Ruder, dan kerjasama seperti ini pastinya tidak menyakitkan.

Buletin PC Gamer

.

.