Rick Grimes dari The Walking Dead menyertai Fortnite, Daryl dan Michonne Kembali ke Kedai Item – Informer Permainan, The Walking Dead Skins mungkin kembali ke Fortnite tidak lama lagi

Kulit mati berjalan mungkin kembali ke Fortnite tidak lama lagi

Seperti yang dapat anda lihat di tangkapan skrin di atas, Rick dilengkapi dengan pickaxe yang unik, bling belakang, dan peluncur, seperti pakaian lain yang tersedia untuk pembelian.

.

Epic Games telah menambah pemimpin sheriff-beralih sheriff yang terkenal Rick Grimes ke Fornite, dan dia boleh dibeli sekarang di kedai item. Rick telah ditambah ke kedai item sebagai sebahagian daripada acara Fortnitemares tahun ini, membawa ikon universal klasik seperti Monster Frankenstein, The Mummy, dan banyak lagi permainan.

Daryl Dixon dan Michonne Hawthorne juga telah ditambah kembali ke kedai item Fortnite untuk meraikan ketibaan Rick, jadi jika anda terlepas pada mereka kali terakhir, sekarang adalah peluang anda. Mereka yang membeli Rick akan menerima pakaian standardnya serta pakaian musim sejuknya Rick Grimes.

Seperti yang dapat anda lihat di tangkapan skrin di atas, Rick dilengkapi dengan pickaxe yang unik, bling belakang, dan peluncur, seperti pakaian lain yang tersedia untuk pembelian.

Epic Games juga menambah pemimpin scream curdle (di samping raksasa Frankenstein) dan kulit skeletara (di samping Rick) ke kedai item bersama Rick. Lihat gambar di bawah.

Rick menyimpulkan minggu pertama kad untuk fortnitemares yang bermaksud satu minggu lagi akan bermula, dan ia meneka apa -apa tentang pakaian dan kulit yang boleh dibawa oleh kad tersebut. Dalam berita lain, Venom dan Carnage akan meninggalkan Fortnite pada 18 Oktober, dan Pakaian Ghoul Trooper dan Brainiac kini boleh didapati untuk pembelian di kedai item.

Adakah anda akan mengambil Rick Grimes di Fortnite? Beritahu kami dalam komen di bawah!

Kulit mati berjalan mungkin kembali ke Fortnite tidak lama lagi

Fortnite Kebocoran telah gila pada masa kini. Salah satu bocor permainan yang paling boleh dipercayai telah mencatatkan senarai besar bahagian di kedai item yang akan datang. Walaupun sesetengah daripada mereka tidak begitu besar atau baru, ada yang mempunyai pemain teruja. Sekiranya ternyata benar, itu. Menurut kebocoran, mungkin ada beberapa The Walking Dead kulit membuat kembali ke Fortnite. Pek kulit akan merangkumi tiga watak yang paling terkenal dan ikonik dalam siri ini. Kami tidak tahu bila ini akan berlaku atau jika ia akan berlaku sama sekali tetapi kami sangat berharap ia menjadi kenyataan.

The Walking Dead Skins untuk Fortnite boleh termasuk Michonne, Rick, dan Daryl

Ini bukan kali pertama itu The Walking Dead kulit telah membuat penampilan di Fortnite. . Sekarang, dengan berapa banyak silang permainan yang dibuat, senang mempunyai sesuatu dari siri Zombies ikonik. Seperti yang anda ketahui, pertunjukan itu hanya berakhir beberapa ketika dahulu dengan banyak spin-off sudah disahkan, jadi, ini kelihatan seperti masa yang baik untuk menambah kulit ke permainan.

Fortnite Winterfest 2022: Cara Membuka Hadiah

Seperti biasa, ini hanya kebocoran tetapi leaker telah tepat pada banyak kesempatan. Beberapa hari yang lalu, orang itu juga menyiarkan bahagian kedai item untuk kulit terminator dan mereka tiba di kedai tidak lama lagi. Itu menjadikan kita sangat berharap kerana ia akan menjadi baik untuk melihat beberapa The Walking Dead kulit masuk Fortnite. . MR. Acara Binatang baru sahaja bermula dan tidak boleh jauh di belakang. .

?

Fortnite berjalan kulit mati

Telah menunggu lebih dari setahun untuk Rick Grimes, Daryl Dixon, dan Michonne Skins untuk kembali ke Fortnite Dan nampaknya mereka tidak perlu menunggu lebih lama. Inilah segala yang kita ketahui mengenai kemungkinan kembalinya Rick Grimes The Walking Dead Skin ke kedai item Fortnite, serta dua yang lain.

Adakah kulit Fortnite Rick Grimes akan kembali?

Tiada satu pun dari tiga The Walking Dead Skins, termasuk Rick Grimes, boleh didapati dalam permainan pada masa ini. Walau bagaimanapun, Dataminers telah mendedahkan kulit kelihatan mungkin kembali ke kedai item semasa Bab 4 Musim 1. . Bundle Survivors in Arms termasuk tiga kulit yang disebutkan di atas, masing -masing mempunyai alat pemadam dan penuaian yang sepadan. .

Kulit lain yang kelihatan ditetapkan untuk kembali adalah Dragon Ball, Star Wars, Marvel, Kegemaran Percutian, dan Kegemaran 2022. Tiada tab ini mempunyai tetingkap tarikh pelepasan untuk kembali ke kedai item.

Rebecca adalah penulis berita untuk PSLS. Setelah menghabiskan lebih dari 25 tahun permainan, dia mengumpulkan koleksi yang cukup. Jangan tanya dia mengenai saiz tunggakan itu.