Resident Evil 9 Tarikh pelepasan, khabar angin, & Spekulasi, Rumor: Resident Evil 9 ditetapkan untuk membawa kembali protagonis yang dilupakan ke dalam lipatan, tidak ada lagi Winters Ethan – Fandomwire

Rumor: Resident Evil 9 ditetapkan untuk membawa kembali protagonis yang dilupakan ke dalam lipatan, tidak ada lagi musim sejuk Ethan

Contents

Walaupun menunggu yang paling lama untuk Re 9, tidak ada tanda -tanda kegembiraan peminat yang berkurangan. Semangat ini dilihat dalam peminat yang mempunyai dedikasi yang besar, kerana dia sudah bersedia untuk menunggu lebih banyak untuk RE9.

Resident Evil 9 Tarikh, Rumor, & Spekulasi

  • 25 Julai 2023
  • Seb Santaabarbara

Sejak melengkapkan bayang -bayang Rose DLC, semua orang sangat teruja dengan Resident Evil 9 menjatuhkan di rak kedai permainan.

Resident Evil Village adalah kejayaan yang belum pernah terjadi sebelumnya, dengan peminat bersemangat kerana takut dari kecerdasan mereka sekali lagi. Tetapi kampung juga mengambil jalan cerita semula ke 11, memberikan kita lebih mendalam dan kelainan plot bersama -sama dengan dos yang sihat penjahat yang menakutkan.

Tidak pernah ada yang berehat di atas kejayaan kami, terutamanya apabila wahyu zombie berlaku di sekeliling kami, kami telah memburu semua maklumat yang tersedia mengenai permainan Resident Evil yang baru.

Oleh itu, keluar dari belakang sofa, menarik nafas panjang, dan bersiap sedia untuk membaca semua permainan terbaru dalam francais Resident Evil.

Nota – Siaran ini mengandungi spoiler, jadi hanya teruskan jika anda tidak keberatan mengetahui apa yang berlaku pada akhir Resident Evil Village dan Shadows of Rose DLC.

Isi kandungan

Semua yang kita tahu mengenai Resident Evil 9 setakat ini

Residen Evil 9 - Apa yang kita tahu setakat ini

Resident Evil Village diumumkan awal untuk PS5; Kami menutupnya dalam permainan PS5 terbaik yang dibebaskan untuk sistem kembali sebelum konsol jatuh dan semuanya sangat teruja untuk melihat ke mana siri ini kini menuju.

Tidak perlu dikatakan, ia tidak mengecewakan!

Resident Evil Village sama seperti menakutkan dan turun-kanan yang menakutkan seperti yang kita harapkan. Ia adalah perniagaan seperti biasa untuk Capcom, dan kami semua sangat sila (dan memerlukan terapi) pada masa kami sampai akhir.

Jadi, Chris telah melakukan dengan megamycete dan Ethan adalah seperti mati dan berdebu sebagai Profesor Quirrell dalam filem Harry Potter yang pertama. Anak perempuan Ethan Rose selamat, bagaimanapun, atau selamat seperti yang anda boleh dalam permainan seperti Resident Evil dan terutama memandangkan dia pada dasarnya adalah senjata yang merosakkan sekarang.

Secara teknikal, Ethan masih wujud dalam megamycete, dan kita tahu bahawa bersama dengan Chris dan Rose, kisahnya belum selesai.

Kami tahu bahawa orang secara teknikal telah dibentuk semula melalui acuan juga, yang membawa kita untuk mempercayai bahawa kita mungkin melihat watak -watak yang mati sebelum ini membuat pulangan.

Pada asasnya, kita boleh bersetuju bahawa penulis -penulis kejahatan penduduk menarik semua perhentian sekarang, dan kita semua di sini untuknya.

Apa yang boleh kita harapkan dari permainan Resident Evil 9?

Saya rasa selamat untuk mengatakan bahawa kita boleh mengharapkan jalan cerita yang lebih mendalam dari Resident Evil 9. Judul terakhir adalah yang paling rumit lagi, dengan jalan cerita yang menambah begitu banyak kelainan, giliran, wahyu, dan detik -detik kejutan untuk pemain untuk melibatkan diri.

Resident Evil 4 terkenal kerana membawa pandangan yang lebih besar semasa permainan, tetapi kampung itu membawa barang-barang kembali kepada kegagalan hanya melihat pistol Chris dan bukannya seluruh badannya. Walaupun kami menyukai pandangan bahu, saya fikir kami mungkin mengekalkan pandangan yang sama seperti kampung di Re9 sebagai pandangan utama kerana ia menarik anda lebih dekat ke dalam tindakan.

Semakin dekat anda ke zombie, semakin takut anda akan menjadi betul?

Mengharapkan teka -teki untuk disiapkan semasa anda bergerak melalui permainan seperti Resident Evil Village. Teka -teki memberikan sedikit kelegaan cahaya dari yang sentiasa dimakan oleh undead cretins atau miranda membuat anda berlari untuk stash kertas tandas terdekat.

Rumor Resident Evil 9 yang utama

Resident Evil 9 - Rumor Utama

Salah satu khabar angin utama untuk Resident Evil 9 ialah Chris Redfield akan kembali bersama dengan pelbagai wajah terkenal dari francais Resident Evil.

Yang menjadikannya hampir seperti ’emas – jenis urusan yang terbaik dari kejahatan penduduk’, yang kita tidak gila sama sekali!

Dan selepas saya menyebut tentang sudut kamera yang digunakan dalam Resident Evil 4, sebenarnya ada khabar angin bahawa anda akan dapat beralih antara mod pertama dan ketiga orang.

Chris juga menjadi sedikit serigala penyangak, betul -betul tidak mempercayai sesiapa sekarang bahawa BSAA pada dasarnya bersedia untuk menjadi antagonis dalam RE9.

Adakah kita akan melihat beberapa jenis serangan gaya klon dengan semua orang yang menentangnya? Maksud saya, apabila orang dalam organisasi yang anda bantu mendapati ternyata untuk memegang orang yang sebenarnya senjata bio, sudah cukup untuk membuat anda hilang marah, betul?

Dan seperti yang saya sentuh di atas, megamycete, yang merosakkan file-o-faks kesadaran semua yang dijangkiti, nampaknya bersedia untuk memainkan peranan besar dalam Resident Evil 9 selepas sebahagian besarnya di desa DLC.

Adalah watak -watak jahat yang bermastaut?

Hanya masa akan menentukan!

Konsol mana yang akan menamatkan kejahatan 9 akan dikeluarkan?

Resident Evil 9 akan melepaskan semua platform utama termasuk Mac, selepas Resident Evil Village akhirnya datang ke Mac pada tahun 2022.

Pengguna PS5, PS4, Xbox, dan Windows pasti akan memainkan tajuk baru, walaupun saya ragu ia akan jatuh pada Nintendo Switch.

Resident Evil 4 hanya sepatutnya dibuat untuk Gamecube, tetapi hari ini Nintendo lebih banyak konsol mesra keluarga.

Terdapat beberapa permainan yang menakutkan untuk suis, namun, kebanyakan mereka menetap gelaran jahat. Namun, saya fikir kita mungkin mempunyai Nintendo Switch 2 sebelum kita melihat permainan Resident Evil yang baru jatuh untuk pengguna Nintendo.

Tarikh Siaran Residen Evil 9

Residen Evil 9 - Tarikh Siaran

Resident Evil 9 kemungkinan besar akan jatuh pada musim panas 2025.

Memandangkan hakikat bahawa Resident Evil Village jatuh pada tahun 2021 dan DLC datang pada tahun 2022, kami menjangkakan Capcom mengumumkan permainan pada musim gugur 2024 dengan tarikh pelepasan untuk musim panas berikutnya.

Apa kejahatan penduduk?

Resident Evil adalah siri permainan seram survival zombie yang dicipta oleh Capcom. Dicipta oleh Shinji Mikami dan Tokuro Fujiwara, sejak itu telah menghasilkan buku komik, novel, siri TV dan filem adaptasi!

Berapa banyak permainan kejahatan penduduk yang ada?

Pada masa ini terdapat 29 permainan Evil Resident di Canon termasuk remake permainan lama.

Oleh itu, banyak kebaikan zombie untuk pemain untuk mempunyai bash pada masa itu!

Apakah permainan Evil Resident Evil terbaik?

Permainan Evil Resident Terbaik adalah Resident Evil 4.

Permainan ini juga yang terakhir telah membuat pembuatan semula untuk konsol gen seterusnya dan kelihatan luar biasa pada PS5!

Adakah Resident Evil 9 berada di Xbox?

Sejauh yang kita tahu, Resident Evil 5 akan tersedia untuk pengguna Xbox One dan Xbox Series X/S.

Bilakah tarikh pelepasan Resident Evil 9?

Resident Evil 9 kemungkinan besar melihat tarikh pelepasan musim panas 2025.

Artikel ini mungkin mengandungi pautan sekutu. Sekiranya anda menggunakan pautan ini untuk membeli item, kami boleh mendapatkan komisen. Terima kasih atas sokongan anda.

Seb Santaabarbara telah membeli setiap konsol Nintendo yang pernah dibebaskan dalam 33 tahun di planet bumi. Francais permainan kegemarannya adalah Zelda, dan dia sabar menunggu banjo-kazooie untuk kembali ke lipatan. Ketika dia tidak bermain permainan, dia mengembara ke dunia dalam van kempingnya sendiri.

Rumor: Resident Evil 9 ditetapkan untuk membawa kembali protagonis yang dilupakan ke dalam lipatan, tidak ada lagi musim sejuk Ethan

Khabar angin berputar itu Residen Evil 9 akan dikeluarkan pada akhir 2024 dan menampilkan protagonis klasik dari francais yang lama. Maklumat ini disampaikan oleh pengguna Twitter Chris Marx, pemain yang cukup baru dalam bidang kebocoran permainan video. Memandangkan itu, semua maklumat ini harus diambil dengan garam yang sihat. Dia bermula dengan menyatakan bahawa tajuk itu akan menampilkan beberapa watak klasik termasuk “Claire, Jill, Leon, dan Chris” sambil menyatakan bahawa Chris secara khusus akan menjadi protagonis permainan.

Watak klasik seperti Claire, Jill, Leon, dan Chris (Protagonis) akan kembali dalam permainan Resident Evil yang akan datang. Pemain juga akan berpeluang bermain sebagai watak lain dalam misi tertentu. Permainan ini dijangka kurang memberi tumpuan kepada seram dan lebih banyak tindakan.

– Chris Marx (@marxxchris) 18 Jun 2023

Resident Evil 9 mungkin mengikuti jejak filem yang akan datang dan menampilkan banyak protagonis

Walaupun secara khusus memanggil Chris Redfield sebagai protagonis utama permainan, Marx mencatatkan bahawa pemain akan “berpeluang bermain sebagai watak lain dalam misi tertentu.”Sama ada ini bermakna kandungan sampingan pilihan, urutan cerita utama, atau pertukaran watak pilihan tidak jelas.

Sekiranya khabar angin ini benar, peminat juga harus teruja dengan sudu lain Chris Marx yang disediakan, menyatakan bahawa Capcom bersedia untuk memulakan pembangunan pada remake Kod Veronica dan Residen Evil 5, selepas Residen Evil 9 juga. Ramai peminat telah berteriak untuk remake kedua -dua tajuk, terutamanya Kod Veronica Seperti yang pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2004.

Capcom juga mungkin akan mula mengusahakan kod semula kod Veronica dan mungkin RE5 membuat semula pada masa akan datang.

– Chris Marx (@marxxchris) 18 Jun 2023

Sama ada Residen Evil 9 akan menjadi orang pertama seperti dua penyertaan sebelumnya nampaknya tidak diketahui, menurut Marx. Walaupun dia menyatakan bahawa permainan itu akan mempunyai tumpuan seram dan ditujukan terutamanya ke arah tindakan, dia memberi jaminan kepada peminat bahawa ia masih akan menjadi permainan seram. Dia menyebut dalam tweet yang sama bahawa ada kemungkinan permainan akan membolehkan pemain secara bebas beralih antara permainan orang pertama dan orang ketiga, dan dia menjangkakan gelaran itu akan dibebaskan pada akhir 2024.

Ia masih akan menjadi permainan seram. Mod kamera belum disahkan, tetapi ada kemungkinan pemain mungkin mempunyai pilihan untuk memilih antara perspektif orang ketiga dan orang pertama. Saya mengharapkan ia dibebaskan pada tahun 2024, Capcom harus mula bercakap tahun ini.

– Chris Marx (@marxxchris) 18 Jun 2023

Resident Evil 9: The Return of the Queens?

Resident Evil 9 mungkin melihat Jill dan Claire kembali berikutan filem baru, Death Island

Peminat lama francais mungkin akan mengalu -alukan kembali Jill Valentine di Residen Evil 9 dengan tangan terbuka. Walaupun menjadi salah satu protagonis asal Kejahatan penduduk, Dia tidak hadir dari francais selama beberapa waktu. Selain daripada pembuatan semula Resident Evil 3 Pada tahun 2020, penampilan terakhirnya dalam tajuk baru adalah Resident Evil: Wahyu pada 2012. Walau bagaimanapun, permainan itu ditetapkan pada tahun 2005, jadi peminat kali terakhir melihatnya di alam semesta adalah sebagai watak sampingan di Residen Evil 5, Dikeluarkan dan ditetapkan pada tahun 2009.

Jill tidak akan bersendirian dalam membuat pulangan yang sangat pantas Residen Evil 9. Claire Redfield juga tidak hadir sejak sekian lama. Dia pertama kali muncul pada tahun 1998 -an Residen Evil 2, kemudian muncul sebagai protagonis utama Resident Evil – Code: Veronica, juga. Selepas itu, bagaimanapun, dia tidak muncul dalam permainan lagi sehingga Residen Evil: Wahyu 2, ditetapkan di antara Residen Evil 5 dan Residen Evil 6.

Jill dan Claire tidak muncul di mana -mana Residen Evil 6Empat kempen, walaupun permainan itu membawa bersama beberapa bekas protagonis. Kedua -duanya akan membuat penampilan pada bulan Julai tahun ini dalam filem CGI Residen Evil: Death Island, yang berlaku dua tahun sebelumnya Residen Evil VII: Biohazard Dan menampilkan beberapa protagonis yang dikasihi dari Sukan, termasuk Chris, Leon, dan Rebecca Chambers, juga.

Kelas perjumpaan kelas banyak watak -watak yang paling popular francais akan kelihatan seperti perkembangan semula jadi berikutan berakhirnya Kampung Evil Resident, yang sendiri menubuhkan potensi plot untuk Residen Evil 9 Itu akan pit Chris Redfield terhadap b.S.A.A., Organisasi anti-bioterror dia dan Jill membantu dijumpai bersama. Ini boleh menjadi cara semula jadi untuk menyatukan banyak protagonis terhadap musuh biasa dan peribadi.

Walaupun semua berita ini berpotensi sangat menarik Kejahatan penduduk Peminat, selalu baik untuk diingat bahawa tidak Residen Evil 9 Tidak ada lagi remake lagi yang telah disahkan oleh Capcom, jadi ambil dengan sebutir garam.

Adakah anda teruja bahawa Jill dan Claire mungkin kembali Residen Evil 9? Adakah anda mahu siri ini kekal di kalangan orang pertama atau kembali kepada orang ketiga? Beritahu kami fikiran anda dalam komen dan suapan media sosial kami!

Ikuti Liputan Hiburan kami di Facebook, Twitter, Instagram, dan YouTube.

Ditulis oleh Tanner Linares

Tanner adalah peminat peminat yang bersemangat dengan kecenderungan untuk mengejek pendapatnya pada orang yang mungkin atau tidak peduli. Beliau lulus dengan ijazah dalam tulisan bahasa Inggeris dari Northern Michigan University pada tahun 2021. Dia juga menulis beberapa novel grafik dengan ilustrator yang indah.

Resident Evil 9 akan menjadi tajuk francais pertama yang akan dibangunkan untuk masa terpanjang jika ia dilepaskan pada garis masa yang dikhabarkan

Orang teruja! Siri Resident Evil selalu memikat peminat dengan permainan tulang belakangnya. Itulah sebabnya peminat telah lama menunggu untuk pembebasan Resident Evil 9 yang sangat dinanti -nantikan. Walaupun Capcom mengeluarkan Resident Evil Village pada tahun 2021 dan Resident Evil Rapea pada tahun 2023, peminat mahukan lebih banyak. Tetapi sekeping trivia yang menarik boleh dilampirkan pada tajuk permainan jika ia dikeluarkan pada tarikh yang dikhabarkan.

Video kegemaran Amerika hari ini

Menurut kebocoran baru -baru ini, kita dapat melihat Re9 melangkah ke keluarga Resident Evil pada tahun 2025. Tetapi apa yang dikatakannya mengenai tajuk aksi-aksi yang akan datang?

Residen Evil 9: Terjebak dalam Pembangunan Neraka?

Artikel iklan berterusan di bawah iklan ini

Pembangunan tajuk RE9 bermula pada tahun 2018. Terdapat kebocoran lain juga bahawa tuntutan Capcom akan mengumumkan gelaran yang dijangkakan pada tahun 2024. Pengumuman itu membawa kepada pembebasan permainan yang berpotensi pada tahun 2025. Sekiranya itu berlaku, maka Re9 akan menjadi yang paling lama sejauh tempoh pembangunan berkenaan. Peminat lega sedikit sebanyak dengan pembuatan semula Resident Evil 4 yang ikonik. Tambahan pula, Resident Evil Village juga mendapat pujian yang tinggi dari pemainnya kerana pengembaraan seram tindakan orang pertama. Tetapi kedua -dua gelaran gagal menghilangkan kehausan Resident Evil 9. Walau bagaimanapun, peminat tidak keberatan menunggu sedikit lagi jika tajuk itu dapat memadankan kualiti gelaran Resident Evil yang disebutkan di atas.

Trend

“Terima kasih kerana tidak membiarkan Riot Shield menang”: Peminat Call of Duty bergembira kerana Skullface memenangi Hadiah Yolo Solo $ 100,000 di World Series of Warzone

17 September 2023 08:42 PM EDT

Adakah EA Sports FC 24 Datang ke Xbox Game Pass? Inilah yang perlu diketahui menjelang pelepasan yang dijangkakan

23 September 2023 07:32 PM EDT

Berikut adalah panduan untuk memecahkan Payday 3: Rock the Cradle dengan pendekatan yang paling bijak

23 September 2023 04:57 PM EDT

Menunggu permainan PS5 dan PS4 percuma pada bulan Oktober di PlayStation Plus? Berikut adalah tarikh dan masa yang dijangkakan untuk mendedahkan

23 September 2023 06:00 PM EDT

Jim Ryan percaya Sony’s $ 3.6 bilion pengambilalihan Bungie dapat memberi mereka “lebih daripada $ 69 bilion” perjanjian antara Call of Duty Publisher Activision dan Microsoft

23 September 2023 08:37 PM EDT

Dapatkan dengan serta -merta diberitahu tentang cerita eSports yang paling hangat melalui Google! Klik ikuti kami dan ketik Bintang Biru. Ikut kami

Resident Evil 9 akan menjadi bahagian terpanjang siri dalam tempoh pembangunan, kerana perkembangan permainan bermula pada tahun 2018, dan ia akan dikeluarkan pada tahun 2025, menurut khabar angin. gambar.Twitter.com/kgesbxsswj – ��️��️◻✖ (@0aoxo) 29 Julai 2023

Ia juga menjangkakan bahawa permainan-bijak, RE9 akan menjadi mashup Resident Evil Village dan Resident Evil 4 REMAKE. Resident Evil akan menampilkan superhero lama Chris Redfield sebagai watak utama. Tajuk ini juga boleh menampilkan Claire Redfield. Tambah pada itu, RE9 juga boleh memperkenalkan beberapa watak RE klasik juga.

Walaupun heroik Ethan Winters telah berakhir dengan kampung, kita juga dapat melihat sebuah istana di Re9, tepat seperti di 4 dan kampung. Bukan sahaja Resident Evil 9, tetapi Capcom juga mendapat beberapa rancangan serius untuk siri permainan seram ikonik ini, sekurang -kurangnya sehingga 2029.

Peminat menghina kualiti Resident Evil 9 sebagai pengganti pembangunan yang panjang

Walaupun menunggu yang paling lama untuk Re 9, tidak ada tanda -tanda kegembiraan peminat yang berkurangan. Semangat ini dilihat dalam peminat yang mempunyai dedikasi yang besar, kerana dia sudah bersedia untuk menunggu lebih banyak untuk RE9.

#ResIdentEvil Pic.Twitter.com/qhxjpt2pvd – RC CinematixVerse (@GiantDCufan30) 29 Julai, 2023

Terdapat lebih daripada 20 Kejahatan penduduk Tajuk sejak tahun 1996, dan nada yang berbeza sepanjang francais menawarkan pelbagai kemungkinan tentang bagaimana permainan seterusnya, Resident Evil 9, boleh meneruskan. Mungkin ini telah membuat peminat di jari kaki mereka. Resident Evil 8 Restry Village dibebaskan pada tahun 2021 dan proses pembangunan RE9 bermula pada tahun 2018. Oleh itu, peminat berspekulasi apabila pembangunan RE9 bermula.

Jadi ia bermula sebelum lapan lagi dibebaskan? �� – ❄️Chwy4skn❄️ (@chwy4skn) 29 Julai 2023

Setelah menunggu begitu lama, peminat ini tidak akan terlepas gelaran ini dengan apa -apa kos. Lagipun, hanya beberapa minggu yang lalu yang leaker seram yang menonjol Golem senja Potensi Pelepasan Potensi RE9 pada tahun 2025. Seperti beberapa laporan, pengumuman pelepasannya boleh dilakukan pada tahun 2024.

Tidak mungkin saya akan merindui ini kerana saya suka francais ini hingga mati. Tidak ada penyertaan buruk sejak RE7 (selain permainan dalam talian). – Aron Blue (@darkattack_yt) 29 Julai, 2023

Untuk masa yang lama, terdapat beberapa spekulasi mengenai permainan. Sepanjang laporan, musim sejuk Ethan mungkin bukan protagonis untuk Re9. Sebaliknya, Chris Redfield akan memimpin dan ramai orang teruja dengan perkara ini. Peminat ini mahukan sekurang -kurangnya 20 jam permainan selepas menumpukan bertahun -tahun untuk menunggu permainan.