Resident Evil 4 REMAKE RED 9 Lokasi | Pcgamesn, red9 | Wiki Evil Resident | Fandom

RE4 REMAKE RED 9

Tidak pasti Cara Mendapatkan Red9 dalam Resident Evil 4 REMAKE? Sekiranya anda seorang veteran yang berambut perang dari permainan seram aksi Capcom yang terkenal, anda mungkin terkejut mendapati bahawa pistol Red9 tidak lagi tersedia untuk membeli dari pedagang. .

Resident Evil 4 REMAKE RED 9 Lokasi

Resident Evil 4 membuat semula lokasi Red9 berbeza dari yang asal, tetapi pistol yang kuat ini bernilai masalah, terutama ketika dipasangkan dengan stoknya.

Resident Evil 4 REMAKE RED9 Lokasi: Leon Kennedy menunjuk pistolnya pada musuh yang tidak kelihatan

Diterbitkan: 31 Mac, 2023

Tidak pasti Cara Mendapatkan Red9 dalam Resident Evil 4 REMAKE? Sekiranya anda seorang veteran yang berambut perang dari permainan seram aksi Capcom yang terkenal, anda mungkin terkejut mendapati bahawa pistol Red9 tidak lagi tersedia untuk membeli dari pedagang. Sebaliknya, anda perlu membuat lencongan sedikit di misi menyelamat anda untuk sampai ke lokasinya – tetapi yakinlah, itu berbaloi.

Sebaik sahaja anda tahu bagaimana untuk mendapatkan Red9 dalam Resident Evil 4 REMAKE, anda mempunyai akses kepada salah satu senjata terbaik dalam permainan pengembaraan tindakan. Pistol yang boleh dipercayai ini membungkus pukulan yang mengejutkan, dan peningkatan untuk memaksimumkan potensinya adalah murah dan minimum. Satu -satunya kelemahan utama adalah mundur yang tinggi, tetapi jika anda sebahagiannya untuk membasuh kepala dan sasaran tunggal yang mengejutkan, Resident Evil 4 Red9 adalah yang untuk anda. Begini cara mendapatkannya dalam salah satu permainan PC terbaik untuk peminat seram.

Resident Evil 4 REMAKE RED9 Lokasi: Leon mendekati bot yang usang di tasik dengan bot laju kecilnya sendiri

Resident Evil 4 Rempa RED9 Lokasi

Resident Evil 4 remake Red9 terletak di bot usang di pusat tasik dan hanya boleh diakses semasa bab 4.

Anda boleh mencapainya dengan melintasi tasik menggunakan bot selepas bertarung dengan del lagos. Pendekatan badan yang rosak di sebelah kiri untuk menerima arahan untuk menaikinya, berhati-hati untuk mengelakkan serpihan menyekat jalan anda. The Red9 boleh didapati di dada biru berhampiran busur bot.

Resident Evil 4 REMAKE RED9 Lokasi: Leon berdiri di hadapan dada biru yang mengandungi Red9 di dek bot usang di tengah -tengah tasik

. Anda memerlukan sembilan spinel untuk membayarnya, jadi perhatikan lokasi medali biru dan pencarian sampingan Resident Evil 4 Resident Evil 4 yang lain untuk diserahkan jika anda beberapa pendek.

Sekarang anda tahu bagaimana untuk mendapatkan Red9 di Resident Evil 4 R -Rabe, bersiaplah untuk menggunakannya ketika menentang Galeri Rogues ‘Resident Evil 4 R -remake Bosses dalam permainan Survival Horror. Terdapat satu lagi senjata tersembunyi untuk dibuka kemudian – senapang serangan – dan anda dapat mengetahui cara mendapatkannya dengan mengikuti pautan. Sama ada anda seorang Speedrunner atau Penyempurnaan, kami dapat memberitahu anda berapa lama Resident Evil 4 Reprake akan diambil untuk ditewaskan, serta beberapa mod terbaik yang muncul dari demo sudah. Akhirnya, periksa ulasan Resident Evil 4 R -Ruat semula untuk mengetahui bagaimana Leon Kennedy’s Excursion terbaru bertumpu menentang yang asal.

. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Red9

Red9 adalah senjata di Residen Evil 4.

Kandungan

Lokasi []

.

Ulasan Pakar Gamespot

22 Januari 2019

Permainan []

Pistol dengan penampilan yang sama dengan Luis Serra Navarro, Red9 terkenal kerana mempunyai kuasa tertinggi di antara semua pistol dalam permainan (hampir dua kali lebih tinggi berbanding dengan Punisher) terutama apabila dinaik taraf sepenuhnya, menjadikannya boleh dikatakan pistol yang paling kuat. Ini menjadikan Red9 hebat dalam menangani hampir semua musuh yang normal dan beberapa yang lebih besar dengan mudah.

Walau bagaimanapun, Red9 mempunyai beberapa kelemahan utama yang menghalang pistol ikonik daripada menjadi senjata yang baik. Terutama, ia mempunyai ketepatan dan kadar kebakaran yang paling rendah dari semua pistol dalam permainan, yang, digabungkan dengan kapasiti peluru sub-parnya dan kelajuan muat semula yang perlahan, menjadikan penembakan berterusan yang tepat. Ini bermakna, pada jarak yang lebih jauh, Red9 mungkin tidak baik ketika menghadapi musuh berbahaya dengan titik lemah kecil, seperti Garrador dan Ramón Salazar dalam bentuknya yang bermutasi. Pemain mungkin mahu memilih Blacktail jika fleksibiliti adalah keutamaan, kerana ia mempunyai statistik yang hebat dan ketepatan yang baik sebagai pertukaran untuk kuasa yang agak rendah.