Reddit – menyelam ke dalam apa -apa, senarai tier solo shuffle untuk patch 10.1.5 – WOW List Tahap PvP PvP – Kemahiran Terhadap

Senarai Tier Shuffle Solo untuk Patch 10.1.5 – Senarai Tier PvP Wow Dragonflight

Destro cukup kuat dalam meta semasa. Buat masa ini, kekuatan utamanya adalah keupayaannya untuk menangani banyak kerosakan tanpa memerlukan pelakon keras.

Dari BC ke Dragonflight. Kelas Pvp terbaik di DF.

Saya adalah pemain wow aktif semasa SM. Dalam Addon berikut, saya bermain sedikit (2-3 bulan di Wowlk + BFA dan 3 bulan di SL). Tetapi pada masa yang sama, saya telah membaca Reddit setiap malam selama lebih dari satu tahun untuk sekurang -kurangnya sedikit menyedari keadaan di WOW.

Dan akhirnya saya bersedia untuk kembali. Tetapi saya tidak tahu kelas mana yang harus saya pilih, jadi saya akan gembira atas nasihat anda.

Kali terakhir saya berhenti wow adalah kira -kira 3 bulan yang lalu. Saya mempunyai 60 sub penyangak dan 60 bm pemburu. Saya hanya bermain pvp (kebanyakannya rbg) kerana saya tidak suka pve.

BM Hunter berada di C-tier sekarang, jadi saya tidak mahu memainkannya. Saya memikirkan penyangak assasination (a-tier), tetapi saya tidak dapat bermain sub dengan baik. Itulah sebabnya pada suatu ketika saya mengubahnya menjadi BM Hunter. Dan saya takut dengan assasination akan menjadi lebih sukar. Selain itu, saya tidak suka bahawa dia tidak berada di S-tier.

Dalam keutamaan, saya ingin mencari kelas mudah yang dalam versi terakhir WOW (maksud saya MOP dan SL) tidak jatuh di bawah s/a-tier. Lagipun, ada kemungkinan dia akan terus tinggal di sana. atau adakah saya berfikir salah?

Saya tidak mempunyai banyak masa untuk bermain wow, jadi saya mahu menguasai satu kelas dengan baik dan bermain sepanjang masa lol

Selepas pembebasan Dragonflight, DH menjadi OP, tetapi nampaknya dia tidak berada di puncak sebelum ini. Dan saya benar-benar tidak mahu menghabiskan masa menguasai kelas yang menjadi lemah selepas 4-5 bulan.

Senarai Tier Shuffle Solo untuk Patch 10.1.5 – Senarai Tier PvP Wow Dragonflight

Panduan untuk kelas terbaik dalam solo shuffle

Tidak kira kelas yang anda memutuskan untuk bermain, terdapat banyak perubahan yang akan datang, dan anda mungkin memerlukan bantuan di sepanjang jalan. Kami menyediakan sebilangan kursus playstyle dan kelas untuk membantu anda dalam perjalanan PvP anda di Dragonflight. Daftar hari ini dengan diskaun 10% istimewa dan mendahului persaingan dengan kursus kelas kami dan jaminan penarafan +400.

Isi kandungan

Pengenalan

Panduan ini dibuat dengan kerjasama pelbagai Gladiator Rank 1 semasa, tetapi direka untuk mewakili seluruh tangga arena.
Untuk membantu memahami bagaimana kedudukan ini berfungsi, kami menganggap perkara berikut:
S peringkat spesifikasi adalah yang kini mentakrifkan meta. Ini mewakili yang terbaik dalam setiap kategori.
Peringkat Spesifikasi sangat kuat, tetapi bukan salah satu yang terbaik. Ini masih sangat kompetitif, tetapi mempunyai peluang untuk mendapatkan sedikit lobi.
B Tier Spesifikasi mewakili spesifikasi “purata”, dan mempunyai pengedaran lobi yang baik dan buruk, yang dapat membuat mereka merasa kurang konsisten.
C Tier Spesifikasi biasanya lemah ke meta dan dijangka mempunyai lobi yang tidak menguntungkan.

Nota penting lain:
Senarai ini adalah projek yang berterusan dan akan dikemas kini secara berkala

Huru -hara

S peringkat

Knight kematian yang tidak suci

DKS Unholy telah menonjol populariti kerana penggemar kerosakan baru -baru ini. Oleh kerana melembapkan solo solo yang tinggi, kesatria kematian yang tidak suci dapat menurunkan lawan mereka dengan cepat.

Windwalker Monk

Dari semua huru -hara yang baik dalam shuffle solo, windwalker berpotensi yang paling rendah. Di atas kertas, nampaknya spesifikasi akan menjadi meriam kaca, tetapi di sebelah kanan, ini jauh dari kebenaran. Salah satu kekuatan teras Windwalker Monk bukan sekadar toolkit kerosakan letupan, tetapi sebaliknya pelbagai pilihan pertahanan. Sentuhan karma, meredakan kemudaratan, dan sihir yang meresap memberikan windwalker sami tiga cooldowns defensif yang unik untuk berputar melalui setiap pusingan, yang boleh membuat sami yang berpengalaman agak sukar untuk dibunuh.

A+ Tier

Rogue kehalusan

Selepas reka bentuk semula ke Ret Paladins, sub rogues paling banyak menderita, kerana meta dengan cepat beralih ke banyak paladin ret, pahlawan senjata, dan demo warlocks, yang semuanya cukup kuat untuk penyangak. Walau bagaimanapun, dalam 10.1 sub penyangak telah pulih dengan banyak perubahan penalaan.

Feral Druid

Walaupun musim awal nerfs yang jelas menetapkan druid liar sedikit di belakang, tetapi walaupun ini, kami fikir spec masih cukup baik untuk kekal di peringkat A+ terutama selepas penggemar kerosakan baru -baru ini.

Hunter Survival

Survival terus menjadi pilihan yang menarik untuk DPS Melee dalam solo shuffle, terima kasih terutamanya kepada kerosakan luas mereka dan CC Toolkit.

Semua spesifikasi pemburu menerima kenaikan kerosakan 5% rata dalam hotfix baru -baru ini, yang mungkin tidak kelihatan seperti masalah besar sehingga anda menggabungkannya dengan pengubah kerosakan yang lain. Defensively, membentuk pembalut adalah bahagian penting dan kurang ajar kit mereka, yang bertindak sebagai kaunter lembut untuk pembunuhan dan druid liar . Kerana betapa popularnya kedua -dua kelas itu mungkin dalam solo shuffle, ini terus menambah nilai kepada pemburu hidup survival .

Havoc Demon Hunter

Walaupun banyak nerfs sejak pelancaran pengembangan itu, Demon Hunter terus menjadi salah satu kelas yang paling serba boleh untuk solo shuffle.

Sudah tentu, kerosakan mereka yang berterusan dan mobiliti yang tidak dapat ditandingi membantu prestasi mereka dalam kurungan ini, tetapi salah satu kekuatan terbesar mereka sebenarnya mengawal.

Dengan penambahan Sigil of Misery, pemburu setan mempunyai rantai CC yang boleh dipercayai segera untuk mana-mana penyembuh apabila digabungkan dengan dipenjarakan. Apabila anda menambah bahawa kerosakan mereka yang berterusan, mereka pada dasarnya boleh memenangi permainan dengan sendirinya, yang merupakan kelebihan besar bagi mana -mana kelas dalam solo shuffle.

Peringkat

Pahlawan Arms

Kelas pahlawan telah dikelilingi agak sedikit sejak pengembangan awal. Selepas reka bentuk semula kepada pokok pahlawan dalam 10.0.5, lengan mengambil mengabaikan kesakitan lagi, yang merupakan bantuan kecil untuk kit pertahanannya dalam kurungan. Dalam 10.1, ia menyaksikan perubahan berterusan terutama yang berkaitan dengan pendarahannya.

Fury Warrior

Seperti yang telah kami sebutkan tadi, senjata telah jelas ditarik ke hadapan sebagai spesifikasi PVP utama untuk pahlawan dalam caponfight. Slaughterhouse telah menjadi tulang belakang kepada Fury Warrior sejak pertengahan Shadowlands, dan melihat pelbagai reka bentuk semula sepanjang Dragonflight. Walaupun pengurangan penyembuhannya adalah besar, ia masih kurang konsisten daripada mogok fana dan mengasah bilah, yang kini membantu meningkatkan senjata dalam kurungan solo.

Peningkatan Shaman

Peningkatan Shaman melihat beberapa penggemar utama di tengah -tengah Musim 1 yang membantu mengimbangi profil kerosakannya. Walaupun begitu, sebagai salah satu daripada beberapa dps huru -hara tanpa kesan MS, spec berjuang untuk menambah nilai kepada banyak lobi, di mana ia lebih kurang itik duduk untuk pasukan musuh. Meningkatkan juga sangat bergantung pada toolkit penyembuhannya sebagai utiliti utamanya. Ini menjadi kurang berkesan dengan kesan MS yang tinggi dan jumlah yang lebih tinggi.

Paladin Retribusi

Ret tetap kukuh walaupun banyak nerfs. Walau bagaimanapun, meta kastor menjadikannya lebih sukar untuk terus maju di meta yang menjatuhkannya ke peringkat.

B Tier

Frost Death Knight

Selepas satu siri penggemar kerosakan pada 7 Februari, kami telah membuat keputusan untuk memindahkan Frost ke peringkat B. Kedua -dua spesifikasi DK mempunyai toolkit yang sama, tetapi Unholy nampaknya memberikan sedikit utiliti dan kawalan, yang meletakkannya di atas fros sekarang. Dalam apa jua keadaan, Frost mempunyai profil kerosakan yang sangat meletup dan dapat menangani pecah besar setiap minit dengan gabungan tiang fros dan coretan sejuk.

Mengharamkan penyangak

Buat masa ini, Outlaw jelas nampaknya menjadi spesifikasi penyangak terburuk. Walaupun ia menawarkan beberapa teknologi yang sama seperti yang dilakukan di Shadowlands, termasuk cooldown yang lebih rendah pada buta dan pengelakan, Outlaw tidak dapat bersaing dengan tekanan yang ditawarkan oleh dua spesifikasi penyangak yang lain. Pembunuhan dan Sub mempunyai pilihan yang lebih baik untuk pendakap, dan ironinya ia kelihatan seperti sub sebenarnya telah ditarik ke hadapan sebagai spesifikasi penyangak “tangki” buat masa ini terima kasih kepada kawalan yang luar biasa dan penyembuhan dirinya.

Pembunuhan Rogue

Nerfs baru -baru ini ke Assa akhirnya melepaskannya sebagai huru -hara keseluruhan terbaik dalam solo solo. Ia mempunyai kerosakan yang tinggi tetapi nerfs yang konsisten dan defensif yang lebih lemah telah meletakkannya di bawah huru -hara yang lain.

Berkisar

S peringkat

Baki Druid

Keseimbangan menyaksikan reka bentuk semula besar dalam 10.0.5, dengan pelbagai perubahan yang bertujuan untuk menggabungkan kerosakan yang berterusan dan pecah. Memasangkan ini dengan bonus sekeping peringkat 4 set telah melihat kenaikan baru -baru ini dalam prestasi spec, memperolehnya tempat di peringkat kami.

Priest Shadow

Walaupun ia adalah salah satu spesifikasi yang paling diwakili dalam solo shuffle, ia tetap kuat terutama setelah melihat penggemar kerosakan yang datang dengan pas penalaan baru -baru ini.

A+ Tier

Frost Mage

Frost’s relatif mudah bermain baru -baru ini menjadikannya spesifikasi yang lebih baik, meletakkannya di hadapan Arcane dan Fire . Output kerosakan AOE agak kuat, ia mempunyai potensi pecah sasaran tunggal dan ia adalah sasaran licin untuk lobi huru -hara.

Pemburu Marksmanship

Marks Hunter pendatang baru ke A+ Tier. Penyingkiran ketuk berganda dalam 10.0.5 mungkin pada awalnya tersengat, tetapi satu siri penggemar kerosakan tidak lama lagi akan mengikuti. Kami fikir ini sudah cukup untuk meningkatkan pemburu MM sehingga sekarang.

Pemburu Penguasaan Binatang

Tidak seperti setiap spesifikasi pemburu yang lain, BM dapat menangani kerosakan secara konsisten semasa bergerak dan tidak bergantung pada keropok kerosakan besar untuk menangani tekanan maksimum. Buat masa ini, ia adalah salah satu spesifikasi terbaik dalam permainan untuk jumlah tekanan yang tidak berkesudahan yang dapat menangani keseluruhan permainan

Elemental Shaman

Elemental terus menjadi salah satu DPS jarak jauh yang paling fleksibel, dan walaupun menjadi sasaran banyak lobi huru -hara, ia masih dapat merosakkan kerosakan AOE yang luar biasa.

Peringkat

Mage api

Walaupun Arcane dan Frost mendapat sebahagian besar perhatian setakat ini musim ini, api mungkin perlahan. Di atas kertas, ia mempunyai output kerosakan yang sangat tinggi, kerana ia tidak memerlukan banyak hardcasting, yang merupakan ciri yang mudah dalam lobak solo solo yang huru -hara. Dengan reka bentuk semula masa depan, ia dapat melompat dalam kedudukan.

Arcane Mage

Setiap spesifikasi mage nampaknya kuat sekarang dalam solo shuffle, dengan Arcane menjadi yang paling sukar untuk dimainkan. Gabungan lengkung pembelajarannya yang curam dan kekuatan relatif fros melihat arcane diletakkan di peringkat A.

Warlock penderitaan

PENDEDAHAN adalah spesifikasi lain yang telah mengalami perubahan besar sejak pembebasan. Walaupun output kerosakannya mungkin kelihatan tinggi pada masa -masa, ia akan mudah ditutup oleh lobbies berat huru -hara, yang menyakitkan kedudukan keseluruhannya di senarai peringkat kami.

Demonologi Warlock

Demo mungkin spesifikasi Warlock keseluruhan terbaik, walaupun selepas beberapa nerfs. Sebagai satu -satunya dps kastor dengan pengurangan penyembuhan dengan mogok legion, demo dapat dengan mudah slot ke mana -mana lobi, dan mempunyai alat mengelupas yang cukup untuk menanggung sendiri dan untuk rakan sepasukannya.

Pemusnahan Warlock

Destro cukup kuat dalam meta semasa. Buat masa ini, kekuatan utamanya adalah keupayaannya untuk menangani banyak kerosakan tanpa memerlukan pelakon keras.

B Tier

Penghancuran Evoker

Sebagai spesifikasi meriam kaca yang benar, penghapusan kehancuran sangat sukar untuk pangkat. Semasa tingkap pecah kecilnya, ia adalah spesifikasi peringkat S+. Setelah tingkap -tingkap itu berakhir, nampaknya pertengahan peringkat terbaik. Ini disebabkan oleh CD pertahanan yang agak lemah yang digabungkan dengan mitigasi kerosakan pasif yang lemah. Oleh kerana ketidakkonsistenannya, kami fikir kehancuran adalah tahap B yang benar.

Penyembuh

S peringkat

Paladin suci

Paladin suci menerima reka bentuk semula yang signifikan. Ia mempunyai penyembuhan, pertahanan, kerosakan dan cc yang tidak dapat ditandingi dan mempunyai kolam renang yang tidak terhingga walaupun dengan mana -mana nerfs yang suci Paladins melihat pos 10.1.5.

A+ Tier

Mistweaver Monk

Mistweaver Monk dalam bentuk “kastor” nya dengan cepat menjadi salah satu penyembuh yang paling dominan di setiap pendakap. Spesifikasi ini mampu mengekalkan hps tinggi tanpa kehabisan mana.

Dukun pemulihan

Resto Shamans melonjak kedudukan kami dalam 10.1, dengan penggemar keseluruhan untuk output penyembuhan mereka. Ini membantu melengkapkan kelemahan utama mereka dan menjadikan mereka salah satu penyembuh yang paling kompetitif.

Pemeliharaan Evoker

Pemeliharaan Evoker boleh dikatakan penyembuh yang paling baik. Bukan sahaja mereka mempunyai hps yang tinggi secara konsisten dan pelbagai pertahanan pertahanan, tetapi pemeliharaan juga mempunyai banyak cara untuk menyumbang kepada pembunuhan. Ini memberi mereka nilai yang besar dalam shuffle solo, di mana mereka dapat menyesuaikan diri dengan hampir mana -mana lobi sementara menjadi salah satu penyembuh yang sebenarnya boleh solo membawa permainan.

Imam Kudus

Imam Kudus dapat menyumbang secara meluas, tetapi ia berjuang dengan output kerosakan AOE yang tinggi pada satu ketika. Dengan peningkatan tahap kerosakan dan pelembab yang lebih tinggi, mereka juga dapat kehilangan secara langsung semasa penyembuhan spam, yang bermaksud satu gangguan yang cukup untuk menamatkan permainan. Dengan penggemar penyembuhan yang berterusan, mereka bergerak ke peringkat tetapi mungkin berjuang berbanding dengan lebih banyak penyembuh meta.

Peringkat

Pemulihan druid

Resto Druid telah bergerak ke peringkat kerana penyembuhan baru -baru ini. Walaupun terdapat nerfs, output penyembuhannya cukup kuat untuk mengatasi banyak kerosakan yang konsisten dalam pendakap, terutama dari spesifikasi meta dps.

B Tier

Disiplin Imam

Disiplin menyaksikan penurunan dalam senarai tier kami selepas nerf yang signifikan kepada kata kuasa: perisai dan kekal sebagai salah satu penyembuh yang lebih lemah di meta.

Pemikiran terakhir

Sama seperti semua senarai peringkat lain yang telah kami lakukan, anda harus menyedari bahawa menjadi lebih rendah dalam senarai tidak menjadikan kelas anda buruk. Terdapat banyak perkara yang membuat kelas lebih baik daripada yang lain. Dalam solo shuffle secara khusus, kekurangan koordinasi adalah faktor yang besar, tetapi tahap kekacauan akan berubah bergantung pada penarafan anda. Kelas yang lebih tinggi dalam senarai akan lebih mudah untuk mengemudi kerana kepelbagaian mereka dan membawa potensi, dan akan menjadi pilihan yang selamat masuk ke Musim 1 dari Dragonflight.