Reddit – menyelam ke dalam apa -apa, perkembangan bahagian “Bahagian 2 mengira” perkembangan pemain | Pcgamesn

Divisyen 2 mengemaskini perkembangan pemain “mengira semula”

Setelah mencapai pangkat 40, penguasaan bawah tanah dapat dicapai. Cache ini mempunyai dua objek di dalamnya, yang mungkin set gear (mungkin gear diklasifikasikan), senjata mewah atau gear. Dan kadang -kadang peralatan atau senjata eksotik dapat diberikan. Ia juga termasuk 1 Arahan Intel.

Panduan cepat untuk sistem kepakaran bagi mereka yang masih keliru

. Juga saya tidak melihat banyak jawatan bercakap tentang mekanik sebenar, dan nampaknya ada beberapa kesalahpahaman tentang sistem yang ditanam, jadi saya fikir saya akan cuba membersihkan sebahagian daripada mereka.

Sistem ‘kepakaran’:

Sistem ‘kepakaran’ benar -benar dua sistem di bawah satu payung – Kemahiran dan Kepakaran

Jika anda memikirkannya sebagai blok bangunan, kemahiran adalah asas dan kepakaran adalah sistem yang duduk di atas. Untuk meletakkannya dengan cara lain, anda boleh meningkatkan kecekapan tanpa kepakaran, tetapi anda tidak dapat meningkatkan kepakaran tanpa meratakan kemahiran.

Ironinya, ini menjadikan penamaan kepakaran sistem keseluruhan ‘agak mengelirukan kerana ia benar -benar mengenai kemahiran pada peringkat awal, dengan kepakaran yang datang sedikit kemudian.

Mari kita lihat bagaimana setiap sistem berfungsi.

.

Senjata – Ini termasuk subkategori untuk setiap jenis senjata dan juga untuk senjata pengkhususan. Dalam setiap subkategori senjata adalah jenis senjata individu, dengan jenis senjata standard, senjata bernama dan senjata eksotik. Perlu diingat bahawa senjata standard dan senjata bernama adalah jenis yang berasingan, masing -masing mempunyai kecekapan individu ke tahap. Contohnya Rifle Assault Famas dan Burn Out (yang dinamakan Famas Assault Rifle) adalah jenis yang berbeza dan meratakan seseorang tidak mengukur yang lain.

Gear bernama dan eksotik – . Terdapat subkategori untuk setiap slot dengan item individu dalam setiap slot (e.g. Jenis topeng individu termasuk catharsis, bersantai, coyote, dll). Menariknya, kategori ini juga termasuk item yang dipanggil sarung tangan ‘Hydden’. Mungkin ini adalah pemegang tempat untuk item masa depan yang dirancang. Perhatikan Gila Gard Chest ‘Pointman’ yang tidak betul disenaraikan sebagai hanya dada armadillo di bahagian dada.

– .g. Hive Artficer Juruteknik) dan varian kemahiran yang memerlukan penyelesaian misi manhunt (e.g. Perangkap pembaikan).

Jenama – Semua set jenama gear yang tidak dinamakan. Nota – Tidak seperti kategori yang dinamakan dan eksotik, tidak ada jenis jenama individu untuk setiap slot (sarung tangan, topeng, dada, dan sebagainya), jadi setiap bahagian yang dipakai atau disumbangkan akan menyumbang untuk meratakan kemahiran jenama secara keseluruhan (lebih lanjut mengenai ini kemudian).

Set gear – Sama dengan jenama, terdapat satu subkategori untuk setiap set gear, tetapi tiada jenis individu untuk setiap slot. Dan sekali lagi, setiap bahagian yang dipakai atau disumbangkan akan menyumbang untuk meratakan kemahiran set gear secara keseluruhan.

Bagaimana kemahiran berfungsi, dan bagaimana untuk mengukurnya:

Terdapat 10 pangkat kemahiran untuk setiap item, kemahiran, jenama atau set gear. .

. Perhatikan bahawa tahap kepakaran mempunyai tiada kesan .e. pangkat 10) dengan – lebih banyak mengenai perkara ini di bahagian kepakaran di bawah.

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan pangkat PXP dan tahap kemahiran:

  1. Mempunyai item, kemahiran, jenama atau gear yang dilengkapi apabila anda membunuh musuh. Nampaknya % daripada pertempuran XP yang diperolehi – pada heroik merah, npc membunuh dianugerahkan 220 pxp, manakala membunuh chunga memperoleh 330 pxp. Tidak pasti pada tahap ini jika pertempuran Bonues (e.g. Headshot Membunuh, Multi-Kills, dll) faktor ke dalam PXP yang diperoleh, tetapi saya tidak mengesyaki. Ironinya, menggunakan peralatan sebenarnya adalah cara paling lambat untuk menguasai tahap, seperti yang anda lihat di bawah.
  2. Sumbangkan item jenis yang sama – ini akan mendapat 8800 pxp untuk peralatan berjenama biasa dan gear set gear (i.e. 100 keping menjadi mahir), dan 44,000 pxp untuk sebarang senjata, atau gear yang dinamakan atau eksotik (i.e. 20 keping untuk menjadi mahir). Ketidaksamaan antara kepingan mungkin kerana jumlah jenis senjata, bernama gear dan kepingan eksotik. Ia juga bermaksud sangat mudah untuk menaikkan senjata atau barang yang dinamakan jika mereka dijual oleh vendor (dengan andaian anda ditunaikan cukup untuk membelinya).
  3. Sumbangan Sumber – Sumbangkan sama ada 400 bahan asas (komponen penerima, kain pelindung), atau 200 bahan biasa (keluli, seramik, polikarbonat), atau 150 bahan yang tidak biasa (titanium, elektronik, serat karbon), atau 30 bahan langka (filamen pencetak) untuk 8800 pxp. Ini akan membolehkan anda menjadi mahir dengan item yang mungkin tidak anda miliki (e.g. Eksklusif RAID seperti Regulus atau Bearer Eagle)

Dari segi meratakan dengan cekap, anda mungkin akan melihat senjata dan gear yang disumbangkan untuk barang -barang normal yang tidak anda gunakan sebagai sebahagian daripada binaan, kerana anda dapat menanamnya secara efektif melalui rampasan yang disasarkan.

Sekali dengan sumber yang disumbangkan jika anda mendapat RNG yang buruk mengenai senjata.

.

. Atau membelinya dengan tahap SHD jika anda mempunyai banyak ganti. Atau ladang mereka dengan rampasan yang disasarkan.

Kepakaran:

Terdapat 20 pangkat kepakaran, yang masing -masing berpangkat memerlukan 200 EP (mata kepakaran) untuk kemajuan.

Anda memperoleh EP dengan meratakan pangkat kemahiran – setiap anugerah peringkat 1 EP, contohnya dari pangkat kemahiran 0 dengan bluescreen LMG sehingga pangkat kemahiran 10 akan mendapat 10 EP.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa topi praktikal kini berada di peringkat kepakaran 17 – ini kerana terdapat hanya 344 jenis kemahiran yang berbeza dalam permainan pada masa ini (211 senjata, 54 bernama Gear & Exotics, 41 varian kemahiran, 24 jenama dan 14 set gear).

344 jenis = maksimum 3440 EP, dan dengan 200 EP setiap pangkat, ini sama dengan 17 pangkat penuh.

Bagaimana kepakaran berfungsi:

Senjata – 1% meningkat kepada asas Kerosakan setiap pangkat

Perisai asas

Kemahiran – kenaikan 1% kepada .

kos itu meningkat dengan setiap tahap peningkatan. . Menaik taraf kapasitor dari tahap 1 hingga tahap 2 kepakaran memerlukan 350 komponen penerima, 270 keluli, dan 175 Titanium.

Juga sedar bahawa tahap kepakaran setiap item terikat dengan item itu sahaja. Sekiranya anda mempunyai dua aksara dengan ransel momento untuk EXAPMLE, anda perlu menaik taraf masing -masing secara individu.

Penting untuk diperhatikan bahawa peningkatan dari tahap kepakaran adalah untuk nilai asas item atau kemahiran.

.

. . Ini bermakna pada semua kuning atau semua binaan merah, anda akan melihat kenaikan % yang sama, tetapi sebaik sahaja anda mula menambah blues ke dalam campuran, peningkatan % perisai keseluruhan anda akan dikurangkan.

. Melangkah dari 210% hingga 211% tidak akan memberi kesan yang banyak dalam perisai anda. Ini kisah lama nilai aditif vs berbilang.

Saya melihat peningkatan yang sama dengan momento maxed out – walaupun mempunyai perisai asas 131k dan 170k dari teras biru, meratakannya hanya mendapat 1.Perisai 4K (perisai yang dipaparkan pusingan hingga beribu -ribu dengan satu tempat perpuluhan, jadi kenaikan mungkin sebenarnya 1… 1.

Sedih kemahiran berada dalam bot yang sama. Untuk kemahiran, nampaknya peningkatan 1% pada kerosakan peringkat 0 kemahiran dan tidak mengambil kira bonus dari peringkat kemahiran. Contohnya semasa menaik taraf menara saya dari tahap kepakaran 0 hingga tahap 1 pada kemahiran tier 6 saya, turet saya pergi dari kira -kira 119k kerosakan hingga kira -kira 119..

Saya kehabisan tikar untuk menguji peningkatan senjata, tetapi saya mengesyaki cerita itu mungkin sedikit lebih baik di sini kerana banyak bonus senjata popular adalah multiplikasi dan tidak aditif. Akan menguji lebih jauh apabila saya memperoleh lebih banyak bahan.

Bagaimanapun, itu membungkus panduan saya. Semoga ada di antara anda yang dapat membantu.

Tetap selamat di luar sana ejen!

*Edit Tetap beberapa kesilapan dan maklumat yang diperbetulkan mengenai dada gila gard.

Divisyen 2 mengemaskini perkembangan pemain “mengira semula”

Kemas kini Divisyen 2 menggulung pangkat kemahiran: seorang ejen wanita yang memakai jaket dengan kanun oksigen yang diamankan untuk melihat ke jauh dari bawah tudungnya

Kemas kini Bahagian 2 terkini, Tu 15.. Sistem kepakaran, yang melibatkan mendapat pangkat kemahiran dalam kepingan pemain gear telah dilengkapi, telah memberikan terlalu banyak mata berdasarkan Kill XP, Ubisoft telah berkata. Sekarang anugerah XP telah dikira semula, dan pemain yang telah aktif sepanjang musim ini mungkin akan melihat tahap kepakaran mereka jatuh di MMORPG.

Sistem kepakaran baru Bahagian 2 berfungsi seperti ini: Anda memperoleh pangkat kemahiran dalam semua gear, senjata, dan kemahiran yang digunakan oleh watak anda dalam pertempuran, atau dengan mendermakan beberapa salinan item, sehingga anda mencapai pangkat 10, di mana titik boleh dinaik taraf. Tahap kepakaran ejen ditentukan oleh berapa banyak item yang mereka mahir, dan tahap itu seterusnya menentukan berapa kali mereka dapat menaik taraf sekeping gear.

Masalahnya ialah kepakaran itu dimaksudkan untuk menembusi tahap 20, tetapi pemain telah mendapati bahawa mereka dapat meningkatkan kepakaran mereka melampaui itu. .

Dengan nilai Kill XP yang dikurangkan, pemain akan mendapati bahawa mereka kini mendapat lebih sedikit kemahiran yang lebih sedikit sepanjang musim, dan oleh itu mencapai tahap kepakaran yang berpotensi rendah. Ini juga bermakna pemain yang telah dinaik taraf di luar tahap 20 – tahap kepakaran maksimum yang dimaksudkan – akan melihat peningkatan tersebut dilancarkan kembali.

“Harap diberi amaran bahawa tidak mungkin bagi kami untuk memberikan jumlah bahan yang sama yang dilaburkan kerana kekurangan data dalam permainan,” kata Ubisoft dalam pemain tweet yang memberi amaran kepada situasi.

Yannick Banchereau, pengarah kreatif Divisyen 2, menjelaskan bahawa pemain tidak akan kehilangan mana -mana pembunuh XP yang mereka perolehi – itu adalah keperluan XP untuk pangkat kemahiran yang berubah. Itu mungkin keselesaan sejuk bagi pemain yang mendapati diri mereka dengan bahan -bahan yang hilang atau masa yang dihabiskan untuk mengisar musim ini.

Nota patch lengkap terperinci selebihnya perubahan yang boleh anda harapkan dari kemas kini tajuk Bahagian 2 15.1.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . . Harga betul pada masa penerbitan.

Apakah pangkat kemahiran di Bahagian 2?

Hari ini kita akan menerangkan apakah pangkat kemahiran di Bahagian 2, mari kita pergi.

Waktu Membaca: 3 minit Baca

Hari ini kita akan menerangkan sistem pangkat kemahiran Divisyen 2

Hari ini kita akan menerangkan sistem pangkat kemahiran Divisyen 2. Kemas kini Kandungan Utama Terakhir Divisi 2, Kemas Kini Tajuk 12, memulakan kerjaya pada Disember 2020. Walau bagaimanapun, Ubisoft dan hiburan besar memutuskan untuk mengubah fikiran mereka, dan kemas kini baru telah dijadualkan pada bulan Februari 2022. . Kepakaran akan menjadi sistem perkembangan yang mungkin membuat pemain diduduki untuk jangka masa yang panjang di Bahagian 2.

Hari ini kita akan menerangkan sistem pangkat kemahiran Divisyen 2

Kepakaran adalah sistem dengan beberapa tujuan yang berbeza. Objektif utama kepakaran adalah untuk membantu pemain meningkatkan senjata, gear, dan kemahiran mereka dengan menyediakan peningkatan tetap. Kedua, ia direka untuk menggalakkan kepelbagaian senjata seseorang dengan mewujudkan tahap kemahiran untuk semua item. Ketiga, ia jelas bertujuan untuk menyediakan pemain Divisyen 2 pilihan jangka panjang untuk perkembangan yang sedikit akan selesai. Ini adalah trek sehala ke arah kemajuan akhir hayat bagi pemain yang ingin berpegang dengan Divisyen 2 walaupun selepas kandungannya mengering.

Di dalam sistem kepakaran (pangkat kemahiran division), terdapat dua sistem utama yang berasingan yang digunakan. Yang pertama adalah kepakaran, yang merupakan tahap baru yang berkaitan dengan pemain. Setiap kali pemain memperoleh tahap kepakaran, mereka boleh meningkatkan statistik asas item seperti kerosakan senjata, nilai perisai Gear, dan kerusakan asas/penyembuhan/status kemahiran kemahiran. Pemain mendapat kemahiran dengan menyelesaikan tugas, dan ini adalah aspek kedua kepakaran.

Berapakah pangkat kemahiran Divisyen 2?

. Apabila pemain mencapai tahap 30 pada watak mereka, XP digunakan untuk akaun mereka dan dikreditkan ke arah penyempurnaan cache penguasaan lapangan. Cache ini mengandungi dua item rawak dan mungkin set gear, produk mewah, atau barangan eksotik, tetapi skor barangan ini bergantung kepada pemain dunia (i.e. World Tier 1 memberikan 163 gs, Tier 2 183 GS, dan sebagainya).

Terdapat pangkat kemahiran lain selain cache kemahiran bidang. Kedudukan ini disambungkan kepada dua daripada tiga mod permainan DLC, bawah tanah dan PvP (Stand Last and Skirmish).

Hari ini kita akan menerangkan sistem pangkat kemahiran Divisyen 2

Setelah mencapai pangkat 40, penguasaan bawah tanah dapat dicapai. Cache ini mempunyai dua objek di dalamnya, yang mungkin set gear (mungkin gear diklasifikasikan), senjata mewah atau gear. Dan kadang -kadang peralatan atau senjata eksotik dapat diberikan. Ia juga termasuk 1 Arahan Intel.

. Cache kemahiran ini sama dengan yang diperoleh melalui PVP.

Kedudukan Kecekapan Bahagian 2 kembali. .

Divisyen 2 mempunyai kemahiran senjata, yang berkaitan dengan senjata, jenama, gearset, barang bernama, exotics, kemahiran, dan senjata khusus. . Pemain mungkin mendapat pangkat dengan memperoleh Kill XP, memberikan barang atau bahan yang sepadan sebagai balasannya. Setiap pangkat yang diperoleh menyumbang kepada tahap kepakaran pemain. Walau bagaimanapun, apabila statistik asas item telah dirangsang melewati pangkat maksimum perkembangannya.

Hari ini kita akan menerangkan sistem pangkat kemahiran Divisyen 2

Ini adalah sistem perkembangan yang mudah yang bertujuan untuk mudah difahami. Pemain Divisyen 2 mengumpulkan item dan meningkatkan kecekapan mereka di dalamnya, yang membawa kepada tahap kepakaran untuk ejen mereka. Penambahbaikan statistik asas dibuka pada tahap kepakaran 1-3, dengan kepakaran tambahan yang membolehkan peningkatan yang lebih besar.

Sistem Kedudukan Kecekapan Bahagian 2 tidak akan diperkenalkan pada tarikh pelepasan tertentu, kerana kemungkinan besar akan dimasukkan ke dalam kemas kini permainan Februari 2022. Satu lagi aspek yang ketara yang diturunkan secara besar -besaran mengenai sistem kepakaran adalah bahawa ia menyebut “kandungan tambahan kepada permainan” pada masa akan datang, menyiratkan bahawa kemungkinan kepakaran cap mungkin ditingkatkan. Mungkin kemas kini Februari depan bukanlah yang terakhir divisi 2 tambahan, sama ada.

. Selain itu, terdapat 4 permainan baru untuk menyertai Xbox dan PC Game Pass. Anda boleh memainkan Divisyen 2 melalui kedai Epic Games.