Reddit – menyelam ke dalam apa -apa, pelayan minecraft atas

Pelayan Minecraft

Survival vanila ekonomi freebuild pve rtp +1

?

Terrashift adalah SMP Vanila 1 Whiteleded 1.20..

Sekiranya anda berminat untuk memulakan segar dan ingin bermain/membina pelayan yang serupa dengan Hermitcraft dengan tumpuan untuk membina komuniti, jangan ragu untuk memohon dengan borang yang disenaraikan pada akhir jawatan. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Perincian:

Sekiranya anda merasa seperti membina dan bekerjasama dengan perangkap Redstone gergasi atau hanya ingin membina pondok yang selesa di suatu tempat dan berehat, kami mendapat anda dilindungi.

Kami sangat mesra pembina dan sementara ia masih menjadi dunia baru yang segar terdapat bandar-bandar komuniti yang hebat dan ladang awam besar-besaran dalam kerja-kerja.

Peraturan pelayan agak mudah.

 • – Tiada kesedihan
 • – tidak mencuri
 • – Tiada PvP tanpa persetujuan dari semua pihak
 • – Tidak ada kekasaran terhadap rakan -rakan
 • – Tidak “penggodaman” seperti mod X-ray/Fly/Umum yang memberikan kelebihan atau kebolehan yang tidak adil tidak mungkin dalam vanila.

Kami kini mempunyai ~ 30 ahli aktif dan mencari orang yang berkongsi matlamat yang sama.Semua perubahan pelayan/penambahan/penyingkiran dipilih oleh semua ahli untuk memastikan semua orang mempunyai kata di arah pelayan kerana ia berkembang dalam perselisihan.

Pada masa ini semasa kami cuba mengekalkan Gameplay sebagai Vanilla sebagai pelayan yang mungkin menjalankan beberapa datapacks:

 • – Ketua Pemain jatuh- Lebih banyak kepala kumpulan
 • – nama warna
 • – patung perisai
 • – Kerosakan daun cepat

Semua perubahan yang berkaitan dengan datapacks diputuskan dengan mengundi supaya senarai dapat berubah dari masa ke masa.

Cara memohon:

Untuk memohon, anda boleh mengisi borang di pautan ini: https: // memohon.Terrashift.jaring . Kami akan menghubungi anda secepat mungkin selepas itu.

Psst. ? Anda mesti mencuba Idleon, itu RPG yang mengisar ketika anda pergi, percuma di Steam!

.berkuasa stim.com

Sequel to Union SMP: Pelayan ini adalah sekuel kepada Union SMP setelah ditutup oleh pemilik sementara ia masih mempunyai komuniti aktif. Ia berlaku ditutup tepat sebelum kemas kini pelayan yang sangat dinanti -nantikan hingga 1.20 yang membawa kepada penciptaan pelayan ini. Union SMP terkenal kerana ia dipromosikan dalam video YouTuber bernama Salc1 di mana dia cuba meminta OP di pelayan Minecraft.

.

Pasar: Satu -satunya item yang boleh anda jual ke pelayan adalah berlian yang dijual dengan harga $ 100 setiap satu. Terdapat pasaran di Spawn di mana pemain boleh membuat kedai dan menjual barang kepada pemain lain menggunakan wang ini.

VIP: Terdapat satu pangkat sumbangan pada pelayan yang dipanggil VIP dengan perubahan kosmetik terutamanya kerana kami anti-ptw. Ini terutamanya menyokong membayar kos tuan rumah pelayan.

 1. Jangan membuat tuntutan yang menjengkelkan.
 2. Harrasment dan buli tidak boleh diterima.
 3. Kesedihan tidak dibenarkan di mana sahaja.
 4. Sila gunakan bahasa Inggeris dan bersuara sivil.
 5. Tidak menggunakan cheat, x-ray, atau eksploitasi.
 6. Duping kecil seperti pasir dan permaidani yang dibenarkan.

Perlindungan 4TBPS+ DDOS termasuk

3 teras logik yang berdedikasi

Memori DDR4 10GB

Penyimpanan NVME 220GB

Moderator – Olive_oil02, Vibe Foxx, Foxy75, JustInthe1

Pelayan Minecraft

Senarai ini mengandungi 563 pelayan minecraft untuk PC dan mudah alih. . Klik pada nama pelayan untuk mencari alamat IP, butang undi, dan ulasan.

Senarai pelayan MC

Catcraft pengalaman survival SMP yang menyeronokkan, mesra dan menyeronokkan!

Catcraft

Survival SMP Bedrock dan Java Crossplay Vanilla Economy Pve +14

Rangkaian Advancius ��Free Ranks�� Kami menawarkan sistem pangkat bebas 100% yang disepadukan dengan 20+ gamemod kami!

Bedrock dan Java Crossplay UHC SMP Perlu kakitangan Mob Arena Pembunuhan Misteri +14

Oreomc SMP yang menyeronokkan, mesra dan menyeronokkan!

Oreomc

.com pelayan minecraft yang menyeronokkan dan moden

SMP Modded Dating RLCraft Dragon Block C Hogwarts +14

Batuan Bedrock Kelab Vanilla Peaceful (Pocket) & Java Semi-Vanilla Cross-Play tanpa Teleports, tetapi dengan banyak penambahbaikan lain!

Kelab Vanilla yang damai

Pelayan minecraft terbaik

.

 • Pelayan terbaik
 • Pelayan modded
 • Pelayan survival
 • Pelayan minigame

? Kreativiti Minecraft adalah hampir tidak ada batas, jadi mempunyai tempat yang selesa untuk menendang kaki anda adalah kunci selepas hari -hari yang sukar dihabiskan menyelinap di sekitar bandar -bandar kuno dan prospek kedalaman mineshaft yang ditinggalkan. Atau mungkin anda berasa lebih mulia, dan lebih suka pelayan lebih banyak ” Game of Thrones ‘untuk pengembaraan survival terbaru anda? Jika ya, berhati -hati untuk memilih pelayan lebih dekat ke musim awal daripada yang terakhir.

Atau mungkin anda lebih banyak jenis PvP dan minigames untuk kepakaran minecraft anda? Melengkapkan penguasaan minecraft anda adalah sukar melainkan anda mempunyai tahap yang betul untuk dipamerkan, dan dengan pelayan yang tidak terkira banyaknya untuk memilih dari sukar untuk mencari pilihan yang sempurna. Sekiranya anda berasa lebih pedas, anda juga boleh mengembangkan pilihan anda lagi dengan memasukkan pelayan yang modded dalam carian anda, yang boleh membolehkan anda melakukan apa -apa dari roleplaying dan backstabbing dengan rakan -rakan Lords of Westeros atau buasir Pokeballs di setiap pixelmon yang berlalu. Tetapi tidak kira apa yang anda harapkan untuk mencari, kami telah mengumpulkan sebuah kapal harta karun pelayan Minecraft yang terbaik untuk anda menyemak perburuan untuk alasan baru.

Setelah anda mengasingkan diri melalui katalog pilihan pelayan Minecraft kami, semua yang tersisa adalah untuk menyambung ke satu. . . Setelah anda mendapat tambahan baru anda disimpan, hanya tekan main dan anda boleh melompat masuk dan masuk ke sana. Pek tekstur minecraft boleh membawanya melaluinya.

Minecraft 1. menetap dan membawa segala -galanya dari rak buku baru, ke blok buluh, penambahan unta Minecraft dan rakan -rakannya yang sniffer Minecraft Eared -bersedia untuk meneroka suite penambahan baru dengan pelayan Minecraft baru untuk dimainkan. Lihat senarai pelayan Minecraft terbaik kami di bawah:

Pelayan Minecraft terbaik

. Tidak kira apa kategori yang anda cari, anda tidak akan salah dengan salah satu daripada pilihan ini.

Minecraft Middle-earth

Pasukan selalu cuba mencipta semula Lord of the Rings Universe di Minecraft, dan hasilnya adalah sesuatu yang benar -benar menakjubkan. Segala-galanya di MC Middle-Earth telah direka dengan teliti. Berjalan -jalan melalui Shire adalah cara yang indah untuk kehilangan beberapa jam, tetapi jika anda tidak berada di sini untuk lawatan bersiar -siar, ada juga pelayan PVP. Kerana sudah tentu ada.

 • membina.McMiddleearth.com
 • Pvp.McMiddleearth.com
 • Mod permainan: Bangunan terorganisir, atau mod pvp berganda
 • Microtransactions?

Prestasi

Dahulu dipanggil SkyBlock Network, Performium memberi anda beberapa varian yang berbeza dari formula SkyBlock untuk dimainkan. Sama ada anda mahukan satu pulau blok yang lebih sukar, atau hanya untuk melakukan beberapa koperasi dengan rakan, persembahan membolehkan anda menyediakan dan menjual barang anda dengan orang lain, atau hanya memamerkan persediaan Skyblock yang hebat kepada orang lain. Ini Standard Diamond untuk sesiapa sahaja yang suka Rags yang unik untuk Mod Kekayaan.

 • Alamat IP: Mc.Prestasi.Jaring
 • Mod permainan: Segala -galanya Skyblock yang boleh anda bayangkan.
 • Microtransactions?:

Apabila anda mencari pengalaman yang berbeza, mengembangkan vanila dan menyeretnya dengan sebaik mungkin yang boleh ditawarkan mod, ini adalah tempat untuk mencari fave baru anda.

Generasi Pixelmon

Generasi Pixelmon adalah mod minecraft, tetapi ia menghasilkan sekumpulan pelayan yang berkaitan dengan Pokemon, termasuk pokesaga, pokezone, harmoni pixelmon, dan banyak lagi. . Ini bermakna pelayan ini mempunyai lebih banyak pokemon yang dapat ditangkap di banyak biominya daripada Pokemon Sword & Pokemon Shield, yang agak sedih apabila anda memikirkannya.

Westeroscraft

Dengan Game of Thrones yang berakhir memudar ke dalam sejarah, peminat mempunyai House of the Dragon yang dilepaskan untuk menjadikan mereka lapar untuk lebih banyak lagi. Baiklah, kelaparan tidak lagi, dan makan diri anda mengenai perkara ini Westeroscraft. Walaupun belum selesai, pencipta menganggarkan bahawa dunia adalah 72% selesai pada akhir tahun 2022. .

 • Alamat IP: mc..
 • Bangunan kreatif yang teratur dan bersiar -siar
 • Microtransactions?:

Potter World MC

Apabila anda mula -mula memasuki Potter World, anda disambut oleh budak lelaki itu sendiri yang berjuang dengan dementor ketika Hogwarts duduk di latar belakang di latar belakang. Sama seperti Middle Earth, Potter World Wound Out ketika datang ke Keaslian. . Anda boleh belajar tentang pembuatan ramuan, duel penyihir dan penyihir lain, atau pergi dan bermain pusingan mesra Quidditch. Ini adalah minecraft yang paling kuat: mewujudkan dunia permainan yang terbaik dari rakan -rakan AAA mereka.

 • Alamat IP: bermain.Potterworldmc.
 • Mod permainan: Mod utama, minigames, dan perumahan utama seperti RPG
 • Microtransactions? Ya

Pelayan Minecraft Survival Terbaik

Mahukan pengalaman kelangsungan hidup klasik itu? Membina empayar kecil anda sendiri, atau menyertai orang elses? Survival di Multiplayer adalah pengalaman minecraft yang sangat penting dengan orang lain -jadi pilih anda.

MineWind

Mencari pelayan yang membolehkan anda melakukan apa sahaja yang anda mahukan? . Mencuba untuk bertahan lama di dunia ini adalah cabaran sebenar, tetapi ia adalah satu cabaran yang menyeronokkan. Terdapat kelas untuk memilih antara, peristiwa biasa, tuntutan blok untuk semua keseronokan bangunan anda, dan padang gurun untuk meneroka dan risiko semuanya-selagi anda suka di tepi.

 • Alamat IP: pelayan.MineWind.com
 • Mod permainan:
 • Microtransactions?: Ya

Piratecraft

Berlayar kapal di Minecraft adalah rumit, tetapi di Piratecraft, mereka melakukan pekerjaan yang sangat baik untuk menjadikannya berfungsi. Seperti yang sering berlaku dengan pelayan survival minecraft ini, memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri dengan sesuatu, tetapi ia bernilai usaha jika anda menyukai idea itu. Skala kapal sangat mengagumkan, seperti pertempuran kapal ke kapal. Jangan terkejut apabila seseorang mengetuk kapal lanun anda. .

 • mc..
 • Mod permainan: Mod survival dengan ekonomi pemain, kapal, meriam, dll
 • Microtransactions?:

Autcraft

Autcraft adalah pelayan yang direka khusus untuk kanak -kanak dan orang dewasa yang mempunyai autisme. Ia direka untuk menjadi tempat selamat bagi mereka yang ingin penangguhan dari perkara -perkara yang berpotensi besar yang anda akan dapati di pelayan lain. Ini termasuk perkara-perkara seperti tidak ada watak yang menakutkan dan memastikan semuanya disimpan mesra kanak-kanak. Anda perlu memohon untuk menyertai pelayan, tetapi jika anda membuatnya maka anda baik untuk pergi. .

 • Alamat IP: mc.Autcraft.
 • Mod permainan:
 • Microtransactions?

Tuan kerajinan

Walaupun ini mungkin terdengar seperti Lord of the Rings Server, ia tidak cukup. Ini fantasi, pasti, tetapi dengan tumpuan besar pada peranan. Dunia, dan tradisi, sudah ditubuhkan, dan perintah warp yang berguna bermaksud perjalanan antara kerajaan -kerajaan yang berlainan (elf tinggi, bunian gelap, kerdil, dll) adalah mudah. Apa yang anda perlukan adalah kulit pembunuh dan backstory yang rumit di Lord of the Craft dan anda baik untuk pergi.

 • Alamat IP: .LOTC.co
 • Mod permainan:
 • Microtransactions?: Ya

Pelayan minecraft minigame terbaik

Sama ada anda sedang mencari gangguan yang cepat, atau untuk mencapai penguasa.

Hypixel

. Terdapat semua permainan biasa yang anda harapkan dari pelayan berkualiti tinggi, tetapi terdapat juga beberapa yang perlu diberi perhatian. Permainan seperti Vampireez, di mana anda harus mencuba dan bertahan sebagai manusia sementara Vampire memburu anda. . Ia sangat menyeronokkan, dan mereka mengemas kini secara teratur, jadi ia patut dilekatkan.

 • mc.Hypixel.jaring
 • Mod permainan: Perang Bed, Skywars, Vampireez, dan banyak mod permainan lain
 • Microtransactions?: Ya

Alamat IP: bermain..com

, Manacube . .

 • .Manacube.
 • Pelayan survival, acara dalam permainan, PvP, kursus parkour, dll
 • Microtransactions?: Ya

HeroBrine.

? HeroBrine.Org mempunyai sekumpulan permainan yang berbeza termasuk survival, skyblock, puak, dan banyak lagi. Ia juga mempunyai bumi, mod permainan geopolitik jadi pastikan untuk menyemaknya. Apabila anda selesai, mengapa tidak menyemak benih dunia HeroBrine yang terkenal yang ditemui pada tahun 2021?

 • Alamat IP: HeroBrine.org
 • Pelayan survival, bumi, puak langit, dll
 • Microtransactions?: Ya

. Anda meneka, juggernaut yang tidak dapat dihalang yang hello kitty dalam talian. . Ia adalah salah satu daripada dua.

Sertai pelayan ini dan anda akan dirawat dengan dua mod permainan yang berbeza (Grand Theft Minecart dan Naib Minecart), serta 35 senjata yang diilhamkan oleh GTA yang berbeza. Terdapat juga banyak tawaran kenderaan termasuk kereta, pesawat, dan tentu saja, tangki. Kerana ia bukan GTA jika tidak ada pilihan untuk pergi ke tempat pembunuh yang meletup.

 • MC-GTM.
 • Mod Minecart Grand Theft Minecart yang diilhamkan oleh GTA
 • Microtransactions?: Ya

Kraf melampau

Kami tidak dapat mengeluarkan senarai pelayan Minecraft tanpa menyebut salah satu yang paling popular di luar sana. Kerajinan Extreme terus muncul kerana jumlah mod yang ada untuk dimainkan, termasuk orang -orang seperti mod survival yang penuh fleshed, permainan kelaparan, puak, skygrid, skywars, skyblock, pulau asid, dan eggwars. . .

 • Alamat IP: bermain.Extremecraft.jaring
 • Survival, kreatif, pulau asid, skywars, dan banyak lagi mod permainan
 • ?: Ya

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Philip Palmer

. Dengan empat tahun pengalaman menulis bebas untuk beberapa penerbitan, dia meliputi setiap genre yang boleh dibayangkan. Selama 15 tahun dia melakukan penulisan teknikal dan dokumentasi IT, dan kandungan permainan tradisional baru -baru ini. . .

 • Stacey Henley
 • Wesley Copeland
 • Jason Coles
 • Rachel Watts

Saya sangat gembira saya menunggu hampir 3 tahun untuk bermain cyberpunk 2077, tetapi saya takut fakta bahawa ini adalah normal baru kami

Saya tahu seseorang memberitahu anda sudah tiba masanya untuk bermain cyberpunk 2077 setiap kali ia mendapat patch, tetapi untuk masa yang nyata, sudah tiba masanya sekarang