Reddit – menyelam ke dalam apa -apa, anda boleh suplex dudes di Fallout 4 Now | Pcgamesn

Anda boleh supleks dudes di fallout 4 sekarang

Pernah bersuara di sekitar Komanwel yang memikirkan perniagaan anda sendiri dan berfikir, “bahawa penceroboh yang hanya membantah saya perlu mengambil pasak”? Pasti anda ada – Fallout 4 secara positif dipenuhi dengan musuh yang menunggu untuk merosakkan hari anda. Nah, berita baiknya adalah anda sekarang tidak perlu meninggalkannya ke senapang, kelawar, dan penumbuk kuasa anda untuk menangani beberapa keadilan manis – satu peminat terinspirasi telah mencipta mod “serangan ambil manusia” yang membolehkan anda hanya menggagalkan bajingan.

Melee menamatkan pergerakan, membunuh stealth, dan maklumat yang nampaknya tidak disiarkan di jaring. (Tiada soalan, hanya data)

Hai semua. Seperti orang lain dalam subreddit ini, saya ketagih untuk jatuh 4. Seperti beberapa daripada anda dalam subreddit ini, saya suka bermain watak huru -hara yang tersembunyi. Saya menghadapi banyak masalah untuk mendapatkan watak saya untuk melakukan apa -apa jenis animasi membunuh. Saya hanya dapat menemui sedikit maklumat dalam talian. Akibatnya, saya duduk dan menguji serangan huru -hara secara terperinci menggunakan switchblade serrated, pisau tempur yang tersembunyi, dan parang bergerigi. Semua maklumat yang saya berikan ditemui melalui pemerhatian yang ragu -ragu dan percubaan berulang untuk mencipta hasil yang sama. Saya tidak mempunyai kemahiran pengekodan, jadi saya tidak dapat memberitahu anda bagaimana permainan sebenarnya dikodkan.

  1. Sejauh yang saya tahu, satu -satunya cara untuk mencetuskan animasi adalah sama ada a) menggunakan tong atau b) Dapatkan dekat dan melakukan serangan kuasa. Daripada kedua -dua kaedah, semakin dekat dan melakukan serangan kuasa jauh lebih dipercayai. Bahawa dikatakan, tong termasuk beberapa animasi membunuh unik yang tidak kelihatan berlaku di luar menggunakan tong.
  2. Animasi Kill Unik yang saya dapati di Vats dilakukan dengan pisau tempur. Watak itu kadang -kadang merebut musuhnya dan kemudian, sambil memegang musuhnya, berulang kali menikamnya di perut. Bagaimana anda memegang sasaran bergantung kepada sama ada sasarannya kembali kepada anda. Sekiranya anda berada di belakang sasaran, anda merebut bahu mereka, menjangkau, dan menikam kemudian berulang kali. Sekiranya anda berada di hadapan, anda merebut bahu mereka dan menikam ke hadapan berulang kali. Semasa dalam perisai kuasa, saya juga mendapat animasi di mana saya mengambil penceroboh dari tanah (dengan satu tangan) dan kemudian menikam mereka sekali sangat keras di tempat yang sama di mana anda menikamnya berulang kali tanpa perisai kuasa.
  3. Animasi hanya berfungsi melawan manusia sementara anda dan manusia berdiri di atas kapal terbang yang sama rata. Anda tidak akan mendapat animasi di tangga, bukit, atau semasa anda berdiri di atas/di bawah sasaran. Anda juga tidak akan mendapat animasi terhadap sasaran bukan manusia.
  4. Semasa menyerang dari stealth dengan switchblade, anda menjangkau dan menusuk sasaran di bahu/leher. Semasa menyerang dari Stealth dengan pisau tempur, anda memukul sasaran di kepala dengan pommel pisau tempur anda. Animasi ini, dengan pisau tempur, sangat jelek. Saya tidak faham mengapa stealth membunuh dengan pisau tempur tidak menggunakan bilahnya, tetapi saya tidak dapat membunuh dengan serangan kuasa bilah dari stealth walaupun sekali dengan pisau tempur saya (dan saya boleh melakukannya hanya kira -kira setiap masa dengan switchblade). Ironinya, parang, yang mungkin harus menggunakan serangan Sneak Strike Pommel (kerana ia sedikit lama untuk digunakan untuk menikam sasaran di leher a la switchblade), nampaknya menikam sasarannya di bahu / leher ketika anda Segar Serangan dengannya. Sebahagian daripada saya tertanya -tanya jika animasi untuk pisau tempur dan parang secara tidak sengaja mendapat tidak sesuai dan stealth bunuh animasi semasa dengan parang/pisau tempur adalah pepijat.
  5. Sekiranya anda tidak berdiam diri dan anda membunuh sasaran dengan pisau tempur menggunakan serangan kuasa, anda akan menikamnya di leher. Animasi kelihatan pantat yang sangat buruk. Kadang -kadang, sebaliknya, anda akan memotong kaki mereka dan kemudian memotong kepala mereka apabila mereka jatuh ke satu lutut. Kadang -kadang anda gagal memotong kepalanya walaupun anda menggunakan animasi. The Machete menggunakan animasi bunuh diri yang tidak sama dengan stealth yang sama, walaupun nampaknya mendapat animasi pemotongan kaki/kepala lebih kerap daripada animasi leher leher. Ia juga nampaknya lebih dipercayai memisahkan kepala. Sekali atau dua kali saya mendapat apa yang kelihatan seperti animasi di mana anda merebut bahu sasaran dan memotong kepalanya, tetapi saya tidak dapat mengetahui sama ada itu sebenarnya animasi atau hanya sudut yang baik untuk animasi serangan kuasa machete biasa yang berlaku memutuskan kepala.

6) Semasa memakai perisai kuasa, anda tidak akan dapat mencetuskan animasi gerakan penamat yang akan menggunakan serangan kuasa, dan anda tidak akan mendapat sebarang serangan menyelinap animasi khas. Sekiranya anda menggunakan pisau tempur, bagaimanapun, dan anda tidak berjongkok/cuba menyelinap, hampir setiap serangan tong yang membunuh manusia akan membuat animasi khas di mana anda merebut musuh anda, menjemputnya, dan menikamnya. Sekiranya anda berjongkok, anda tidak akan dapat membuat animasi ini.

Harap ini membantu anda yang, seperti saya, cuba mencari cara untuk mencetuskan huru -hara membunuh animasi dan melakukan serangan menyelinap animasi. Semua yang terbaik!

P.S. Saya sedih untuk mengatakan, tidak ada animasi pemotongan tekak la skyrim. Oleh itu, jangan mengharapkan untuk memotong sebarang kerongkong. Paling baik, anda akan menikam ke dalam kerongkong seseorang, yang juga kelihatan pantat yang sangat buruk, tetapi akan lebih baik jika permainan beralih antara beberapa animasi yang berbeza. Ia juga akan menjadi sangat bagus jika stealth membunuh animasi untuk pisau tempur dan machete mendapat terbalik.

Anda boleh supleks dudes di fallout 4 sekarang

Pernah bersuara di sekitar Komanwel yang memikirkan perniagaan anda sendiri dan berfikir, “bahawa penceroboh yang hanya membantah saya perlu mengambil pasak”? Pasti anda ada – Fallout 4 secara positif dipenuhi dengan musuh yang menunggu untuk merosakkan hari anda. Nah, berita baiknya adalah anda sekarang tidak perlu meninggalkannya ke senapang, kelawar, dan penumbuk kuasa anda untuk menangani beberapa keadilan manis – satu peminat terinspirasi telah mencipta mod “serangan ambil manusia” yang membolehkan anda hanya menggagalkan bajingan.

Mod Elzee menambah “80+ jenis serangan ambil untuk bersenang -senang”, dan dari keterangan sahaja, ia pasti membunyikannya. Mod “mengubah semua pembunuh manusia ke kemahiran tempur biasa”, Pencipta menerangkan, termasuk semua senjata dan pembunuh tangan, dan juga yang tidak membawa maut, dari keterangan. Ia juga melipat dalam langkah baru dari DLC permainan RPG.

Untuk memasak ini di musuh anda, anda hanya perlu memukul butang serangan kuasa. Walaupun serangan serangan menangani jumlah kerosakan huru -hara yang normal dan bukan sekadar kematian segera – yang mungkin adil, jika anda mahu pertempuran tetap seimbang dan menyeronokkan – mereka pasti akan melihat ace. Satu -satunya berita buruk ialah musuh juga akan menggunakannya “secara rawak” dalam pertempuran huru -hara, jadi anda perlu berhati -hati untuk takedown yang masuk semasa anda bekerja untuk menyampaikan sendiri.

Elzee mengatakan kemungkinan setiap serangan yang mencetuskan “diselaraskan dengan teliti untuk memastikan bahawa mereka dicetuskan secara merata” dan “peristiwa hit” telah dimasukkan sebagai sebahagian daripada beberapa animasi untuk menjadikan mereka menangani beberapa kerosakan. Di samping.

Watak kejatuhan 4 melakukan penyingkiran pada penunggang

Serangan ini berfungsi pada semua musuh humanoid di Fallout 4, jadi anda harus menyerahkan beberapa penunggang yang bergaya kepada semua penyerang yang anda suka. Barang indah. Jika anda berminat untuk merebut mod, pergi ke mod Nexus di sini. Seperti biasa, mod dengan berhati -hati dan pastikan untuk menyemak rundown kami dari mod Fallout 4 terbaik di pautan itu.

Kredit Imej Atas: Mod Elzee / Nexus

Carrie Talbot Carrie adalah fanatik permainan RPG dan dunia terbuka, dengan lebih banyak jam di Skyrim, The Witcher 3, dan Ketuhanan: Sin asal II daripada yang dia inginkan untuk mengakui. Dia juga menjanjikan jiwanya kepada tuhan -tuhan dongeng untuk membuat fable 4 tiba lebih cepat. Seorang bekas editor PCGamesn News, dia tidak mengikuti projek penulisan bebas.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.