Reddit – menyelam apa -apa, yang mana destiny serbuan adalah yang paling sukar?

Serangan takdir mana yang paling sukar

2: Spire of Stars: Encounters 1 dan 2 adalah mudah, tetapi pertemuan 3 adalah kejam. Bukan sahaja musuh sukar dikendalikan (pada tahun 1), tetapi terdapat banyak mekanik sepanjang perjuangan dengan kelonggaran sifar yang benar -benar. Belum lagi ia akan selalu mengambil 3 fasa kerosakan, yang akan membuat perjuangan lebih lama lagi. Dan jika anda tidak membunuhnya dalam 3, anda menyapu.

Bagaimana anda akan menarafkan 9 serbuan takdir 2 dari segi kesukaran?

PENTING: Saya menganggap “keadaan biasa”, jadi kembali ke Levithan dengan senjata berkuasa yang tidak kita gunakan untuk saya rasa agak tidak adil. Anda mendapat titik.

Saya melihat beberapa orang mengatakan bahawa taman adalah serbuan yang paling sukar, yang saya fikir secara peribadi tidak masuk akal. Bagaimana anda akan menarafkan setiap serbuan? Inilah milik saya, dengan penjelasan ringkas.

Kesukaran RAID (dalam keadaan biasa)

9: Crypt Batu Deep: Serangan Sangat Mudah. Bahagian yang paling sukar adalah tanpa izin teka -teki melompat. Perjumpaan pertama biasanya ditewaskan pertama kali dalam 90 saat. Perjumpaan kedua biasanya ditewaskan pertama kali, walaupun sedikit lebih lama. . Suka serbuan pada kali pertama, tetapi selepas itu, tidak begitu banyak.

. Vog sedikit lebih sukar kerana atheon memerlukan beberapa komunikasi dan orakes kadang -kadang, walaupun jarang, menjadi sangat menggembirakan.

. Juga, semasa bos, mekanik stun selepas kerosakan kadang -kadang boleh menjadi rumit. .

6: Scourge of the Past: serangan pertama dengan beberapa tahap kesukaran. Pertemuan 1, 2, dan 3 hampir selalu dipukul pertama kali, tetapi pertemuan bos memerlukan anda cepat dan semua orang harus melakukan tugas mereka. Menjadikannya lebih sukar daripada 3 sebelumnya.

5: Leviathan: Kolam dan Binatang Mudah, tetapi Gauntlet boleh menjengkelkan kerana berapa lama, dan pertemuan bos sukar dibebaskan kerana jumlah penambahan. Sekiranya anda tidak memainkan serbuan ini pada tahun 1, ini mungkin kelihatan tidak jelas, tetapi serbuan ini memang lebih sukar.

. Encounter 3 tidak memerlukan kecerahan, komunikasi, dan kemahiran permainan, tetapi biasanya akan dipukul dalam beberapa percubaan. . Setiap harus melakukan pekerjaan, tetapi tidak ada yang terlalu sukar.

3: Crown of Sorrow: Ada kemungkinan untuk menghapuskan pertemuan 1 hanya kerana berapa lama, dan semasa pertemuan 2 mudah, pertemuan 3 agak sukar dan mungkin pertemuan serbuan kegemaran saya. Semua orang, untuk masa ini, harus tahu apa yang mereka lakukan. Pertarungan bos sangat sibuk, tetapi biasanya hanya akan mengambil 2 fasa untuk membawanya ke bawah.

2: Spire of Stars: Encounters 1 dan 2 adalah mudah, tetapi pertemuan 3 adalah kejam. Bukan sahaja musuh sukar dikendalikan (pada tahun 1), tetapi terdapat banyak mekanik sepanjang perjuangan dengan kelonggaran sifar yang benar -benar. Belum lagi ia akan selalu mengambil 3 fasa kerosakan, yang akan membuat perjuangan lebih lama lagi. Dan jika anda tidak membunuhnya dalam 3, anda menyapu.

1: Hasrat Terakhir: Serangan paling sukar. Kalli biasanya akan dipukul terlebih dahulu, walaupun ada masalah jika orang tidak tahu bagaimana mengira pintu. Shuro Chi, adalah pertemuan paling sukar ke -2 dalam serbuan ini, dan sangat mudah untuk merosakkan teka -teki gambar jika anda tidak memperhatikan tempat anda berdiri. Tidak dapat berdiri di atas pinggan yang sama untuk kali kedua menjadikan bahagian itu sibuk pada masa -masa. Morgeth cukup mudah semua perkara yang dipertimbangkan, tetapi masih boleh dihapuskan. Vault juga cukup mudah, tetapi sekali lagi, masih boleh dihapuskan. Riven, The Boss, adalah perjuangan yang panjang, sibuk, dan komunikasi yang tidak mudah sama sekali. Biasanya mengambil 3 fasa kerosakan, anda harus benar -benar tahu apa yang anda lakukan untuk mengalahkan legit bos ini. Dan akhirnya, Queenswalk, ini mungkin pendapat yang tidak popular, tetapi pertemuan ini lebih sukar daripada kebanyakan pertemuan dalam permainan. Boleh menjadi sukar untuk menyelaraskan siapa yang akan mengambil setiap orb.

Dan di sana anda memilikinya, ada senarai saya. !

Serangan takdir mana yang paling sukar?

Taman keselamatan itu sendiri adalah serbuan yang paling mencabar di takdir 2 untuk cahaya baru. Di atas titik sebelumnya, serbuan itu sangat mengelirukan untuk pemula, walaupun sangat indah. Terdapat juga bos di sini yang meremehkan banyak saraf penjaga – minda yang disucikan.

Apakah serangan terpanjang di takdir?

.

Apakah tahap kesukaran dalam serangan takdir?

Dua tahap kesukaran wujud untuk serbuan: normal, dan keras (prestij). Mod biasa mesti diselesaikan sebelum yang lebih sukar dapat dicuba. Ini bermakna pemain yang telah menyelesaikan kesukaran biasa tidak dapat mengambil pemain melalui mod keras walaupun mereka adalah pemimpin fireteam.

Destiny 2 Lore – peringkat peringkat semua bos serangan takdir mengikut kuasa mereka dalam tradisi!

Adakah serbuan lebih sukar daripada penjara bawah tanah?

Dungeons semacam seperti mini-raids, dengan mekanik dan pertemuan, tetapi kurang menuntut daripada serbuan enam orang sebenar. .

Apakah Destiny Title Raid yang paling mudah 2?

Crypt batu yang mendalam mempunyai cabaran serbuan yang paling mudah dan tidak ada kesukaran tuan. Dengan mengandaikan anda menjadi serbuan.

Apakah serbuan terpantas yang pernah ada?

RAID 0 adalah jenis serbuan terpantas. Walau bagaimanapun, ia juga satu -satunya jenis serbuan tanpa toleransi kesalahan. Sekiranya satu pemacu gagal, semua data dalam array RAID 0 hilang. Ia tidak boleh digunakan untuk sistem kritikal misi.

Apakah perkara paling sukar di takdir 2?

Mimpi ngeri dan lubang bidaah adalah dua aktiviti utama yang terikat dengan Harbinger. Melengkapkan masa percubaan mimpi buruk mengenai kesukaran tuan boleh dikatakan kemenangan paling sukar untuk tajuk ini. Melengkapkan lubang solo bidaah dan menyelesaikan larian lain tanpa mati juga merupakan cabaran penting bagi kebanyakan.

Apakah kandungan paling sukar di takdir 2?

Nightfalls Grandmaster adalah beberapa kandungan paling sukar di Destiny 2. Mereka memerlukan fireteam untuk bekerjasama dengan koordinasi yang hampir sempurna untuk mengatasi cabaran mereka, dan di bawah keadaan menghukum mereka, bahkan serangan yang paling mudah dapat menjadi sukar.

Apakah bos serbuan paling lemah?

Untuk meletakkannya dengan mudah, Magikarp adalah Pokemon paling lemah di Pokemon Go sejauh statistik dianggap. Akibatnya, ini menjadikan Magikarp sebagai bos Raid paling lemah dalam sejarah permainan.

?

Salah satu yang terbaik dan paling sukar, Max Raids di Pokémon Sword & Shield adalah untuk Gyarados. Khususnya, Gyarados yang mempunyai keupayaan tersembunyi, Moxie, yang meningkatkan statistik serangannya dengan satu peringkat untuk setiap pokémon ia KOS dalam pertempuran.

Bolehkah anda mengalahkan serbuan Tier 1 sahaja?

Tahap 1 serbuan sangat mudah dan boleh solo’d oleh mana -mana jurulatih selagi mereka tahu jenis perlawanan mereka.

Apakah serbuan paling popular di takdir 2?

Hasrat terakhir. Walaupun selepas empat tahun ekspansi tahunan, kemas kini, dan kandungan bermusim, satu serbuan masih mewakili kemunculan kandungan serangan Destiny 2. Hasrat Terakhir adalah benar -benar tontonan dalam reka bentuk permainan, mencapai perpaduan sempurna kesukaran, keseronokan, ganjaran, dan kerumitan mekanikal.

Destiny 2 penjara paling mudah?

Takdir paling mudah 2 penjara bawah tanah

Penjara bawah tanah paling mudah di takdir 2 adalah, setakat ini, takhta hancur. Bungie penjara pertama yang dibebaskan, Takhta Shattered adalah peninggalan masa lalu.

Apakah kelas paling popular di takdir 2?

Pemburu jauh dan jauh yang paling popular dan mereka selalu. Titans dan Warlocks sedikit lebih dekat, dengan Titans hanya memasuki penduduk Warlock.
.
Secara umum Destiny 2 Crucible, pembezaan antara 3 kelas teras adalah seperti berikut:

  • .7% adalah pemburu.
  • 30.8% adalah Titans.
  • 27.5% adalah warlocks.

Apakah gelaran paling jarang di takdir 2?

Undying (Musim of the Undying): 9..

Apakah senjata paling kuat di takdir 2?

Pedang tunggal berdiri di bahagian atas senarai ini. The Lament adalah binatang mutlak dan membolehkan beberapa DPS paling banyak dalam permainan, kerana keupayaannya untuk dibangkitkan dan menangani kerosakan bonus besar -besaran.

Apakah jenis serbuan terkuat?

RAID 0 menawarkan kelajuan baca/tulis terpantas dan ketersediaan maksimum kapasiti penyimpanan mentah. . Walau bagaimanapun, ia memberikan prestasi terbaik bagi mana -mana tahap RAID.

Apakah tahap serbuan yang paling popular?

. Tahap serbuan berganda juga boleh digabungkan atau bersarang, contohnya RAID 10 (Striping of Mirrors) atau RAID 01 (Mirroring Stripe Sets).

Mengapa RAID 6 lebih baik daripada RAID 1?

RAID-1 dan 10 berguna apabila anda memerlukan prestasi dan kebolehpercayaan yang sangat tinggi, dan biasanya dilihat pada pemacu OS/boot dan pelayan aplikasi berprestasi tinggi. RAID-6 biasanya digunakan apabila sejumlah besar penyimpanan diperlukan dan terdapat sebilangan besar cakera dalam permainan. Menyediakan redundansi n+2.

Apakah serbuan terbaik untuk solo?

  1. 1 Ice Crown Citadel: meletakkan putera untuk berehat.
  2. 2 naxxramas: nekropolis bergerak! .
  3. 3 Kuil Hitam: Tragedi yang boleh dielakkan. .
  4. 4 Blackwing Lair: Lebih banyak naga! .
  5. . .
  6. 6 teras cair: definisi warisan. .
  7. 7 Karazhan: Parti seumur hidup. .

Apakah takdir kelas solo terkuat 2?

Kelas terbaik untuk pemain solo di Destiny 2 adalah pemburu kerana suite kemahirannya yang dapat membantu pemain melarikan diri dari pertunangan dan menjana semula kesihatan. Keupayaan kelas Dodge sangat berguna dalam mengelakkan serangan musuh dan apabila dipasangkan dengan subkelas yang betul, bahkan dapat memberikan anda kebolehlihatan sementara.

?

Ia mengambil Clan menebus 18 jam dan 48 minit untuk membersihkan serangan terakhir, bermula pada petang 14 September 2018, menyimpulkan pada awal 15 September.