Reddit – Menyelam apa -apa, Video: Hogwarts Legacy kelihatan hebat dalam VR | Permainan awal

Video: Hogwarts Legacy kelihatan hebat dalam VR

.

A Hogwarts Legacy VR-Port boleh menjadi pengalaman untuk menjadikan VR pergi arus perdana.

.

Tetapi saya benar -benar tidak menganggap mana -mana dunia terbuka jauh dari pengalaman yang mendalam atau ajaib sebagai Harry Potter’s. Pada dasarnya ini adalah fantasi muktamad walaupun banyak orang yang tidak bermimpi dengan. . besar -besaran kaki dibandingkan dengan setiap francais lain.

Lihat, kita mungkin tidak menyukai penulis di belakang Harry Potter atas alasan peribadi yang wajar, dan kita mungkin menikmati francais lain (saya secara peribadi membunuh untuk versi VR West yang dilarang penuh). Tetapi dengan ketat untuk menjamin masa depan VR, permainan dengan rayuan sejagat hanya membuat rasa kewangan dan paling selamat dari pertaruhan.

Saya dapat dengan mudah melihat walaupun bukan pemain membeli persediaan psvr2 hanya untuk ini. Saya terkejut mereka tidak memanfaatkannya. Ia juga mengingatkan saya bagaimana Wii menjadi konsol jualan yang sangat baik kerana rayuan universalnya untuk bukan pemain dengan tajuk seperti Wii Sports, Wii Fit, Just Dance dan Mario Kart.

VR benar -benar boleh mendapat manfaat daripada lebih banyak tajuk dengan daya tarikan yang lebih universal berbanding dengan lebih banyak pasaran khusus seperti permainan seram + simulasi. Saya tidak mengatakan bahawa kita tidak sepatutnya mempunyai lebih banyak permainan pasaran niche btw, hanya aneh kita tidak mengutamakan lebih banyak tajuk VR dengan rayuan yang lebih universal Pertama Untuk membiayai platform VR.

Video: Hogwarts Legacy kelihatan hebat dalam VR

Mod VR baru untuk warisan Hogwarts menunjukkan pemandangan indah istana, alasan, dan bilik darjah, memberi peminat melihat apa yang sebenarnya akan melangkah ke dunia ajaib dan mengalaminya secara peribadi.

Hogwarts Legacy Preload

Video baru dari Flat2VR memberikan gambaran tentang bagaimana rasanya mengalami warisan Hogwarts dalam persekitaran VR yang sepenuhnya mendalam.

Pemain dapat melihat istana, alasan, dan bilik darjah Hogwarts dari perspektif orang pertama, kerana watak pemain berkeliaran di dewan dan berinteraksi dengan watak dan objek lain.

The Modders telah melakukan pekerjaan yang hebat dalam menangkap keajaiban dunia Harry Potter dan memberi pemain peluang untuk melangkah ke kasut pelajar Hogwarts. Mod VR menyediakan pengalaman permainan yang unik dan menarik untuk peminat francais.

Mod VR untuk Hogwarts Legacy dicipta oleh PrayDog, yang terkenal Vr peminat. Mod ini berdasarkan mod VR Universal PrayDog, yang membolehkan hampir semua permainan dibangunkan dengan Unreal Engine 4 atau 5 yang akan dimainkan di VR dengan tahap penuh pengesanan kepala percuma.

Ini bermakna pemain dapat sepenuhnya melibatkan diri dalam dunia permainan dengan hanya menggerakkan kepalanya dan mendapat pandangan percuma tentang persekitaran mereka. Kerja Praydog pada mod ini pasti memberikan pengalaman yang luar biasa untuk peminat Harry Potter yang ingin menyelam ke dunia Hogwarts dengan cara yang baru.

Mod VR untuk warisan Hogwarts mengubah perspektif orang ketiga tradisional permainan asal kepada pandangan orang pertama percuma.

.

Input boleh dibuat menggunakan tetikus dan papan kekunci atau pengawal, walaupun kawalan gerakan belum tersedia.

Walau bagaimanapun, pengguna yang mempunyai mod sejagat dapat menambahkan ciri ini untuk pengalaman yang lebih mendalam.

Mod VR berjanji untuk menyediakan pemain dengan cara yang unik dan menarik untuk meneroka dunia Hogwarts dan berinteraksi dengan watak dan objeknya.

Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.

Hogwarts Legacy VR Mod sudah dalam pembangunan, rakaman permainan pertama

Hogwarts Legacy Screenshot Baru

Hogwarts Legacy Screenshot Baru

Flat2VR kini sedang mengusahakan mod VR untuk permainan Harry Potter baru yang akan melepaskan Jumaat ini, Hogwarts Legacy. Seperti yang dicadangkan oleh tajuk, mod ini akan membolehkan anda meneroka Hogwarts, dan memainkan keseluruhan permainan, dalam VR. Dan, untuk mempamerkan mod ini dalam tindakan, Flat2VR mengeluarkan video permainan berikut.

Mod VR ini akan menyokong pandangan orang pertama dan orang ketiga. Dan, kerana ia mungkin mempunyai perspektif orang pertama, saya mengharapkan modders juga melepaskan mod orang pertama untuk versi bukan VR permainan.

Hogwarts Legacy akan secara rasmi melepaskan Jumaat ini. Walau bagaimanapun, pada masa ini tidak ada ETA apabila mod VR ini akan keluar. Seperti biasa, kami pasti akan memaklumkan anda.

Bercakap tentang mod VR, kami mencadangkan melihat yang berikut untuk beberapa permainan lain. Sebagai contoh, terdapat mod VR untuk kedua-dua separuh hayat 2 dan witcher. Anda juga boleh memuat turun mod VR untuk Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast, Resident Evil 7, Resident Evil Village, RE2R, RE3R, Devil May Cry 5 & Monster Hunter Rise. Dan akhirnya, mod VR untuk Half-Life 2: Episode One kini dalam Pembangunan Aktif.