Reddit-menyelam apa-apa, topik wow-addon-manager · github · github

Kod carian, repositori, pengguna, isu, permintaan tarik

Ini adalah pelanggan silang platform baru untuk laknat yang tidak berjalan di kerangka overwolf. Ia kini berada di Alpha tetapi berfungsi sebagai baik (jika tidak lebih baik) daripada aplikasi berasaskan overwolf.

Pengurus tambahan yang harus saya gunakan untuk WOW pada tahun 2022 ? Nasihat dari pemaju tambahan

tl; dr Pelanggan Standalone dan Wowup CurseForge dengan Wago.Penyedia IO.

Pengurus Add-On adalah cara yang paling mudah dan terpantas untuk memasang dan memastikan add-on anda dikemas kini. Walau bagaimanapun, mungkin mengelirukan pemain baru untuk mencari aplikasi mana yang paling sesuai untuk mereka.

Sebagai pemaju tambahan sendiri, saya ingin berkongsi nasihat saya mengenai pengurus tambahan yang saya cadangkan, dan mengapa.

Kriteria saya adalah:

 • Cepat, boleh dipercayai dan ringan, Tidak ada yang mahu menggunakan pelancar roket untuk membunuh lalat.
 • Tidak mengganggu, tanpa iklan yang dipaparkan di luar permohonan.
 • Ganjaran penulis tambahan Kerana menerima $$$ adalah cara yang baik untuk menggalakkan pemaju untuk mengekalkan dan memperbaiki projek mereka.
 • Cross-platform Kerana pemain Mac juga layak mendapat cinta.

Saya akhirnya menggunakan bukan satu, tetapi 2 pengurus tambahan:

1. Pelanggan CurseForge Standalone

Ini adalah pelanggan silang platform baru untuk laknat yang tidak berjalan di kerangka overwolf. Ia kini berada di Alpha tetapi berfungsi sebagai baik (jika tidak lebih baik) daripada aplikasi berasaskan overwolf.

CurseForge adalah tempat pilihan bagi pemaju untuk menerbitkan tambahan mereka kerana ia adalah yang paling popular. Ia juga yang memberi ganjaran kepada mereka yang terbaik, dengan cara memasukkan iklan kecil di dalam aplikasinya.

Terdapat beberapa khabar angin bahawa rangka kerja overwolf cenderung mengganggu dan menunjukkan iklan tanpa diduga, walaupun tidak ada aplikasi yang sedang berjalan. Aplikasi mandiri tidak menggunakan rangka kerja overwolf sama sekali sehingga khabar angin itu tidak memohon di sini.

Pastikan anda memilih versi “CurseForge Standalone” ke atas “CurseForge on Overwolf” yang merupakan lalai ketika memuat turun aplikasinya dari laman web CurseForge .

Pilih “CurseForge Standalone”

2. Wowup.io

Wowup adalah pelanggan sumber yang ringan, silang platform dan terbuka. Ini adalah pelengkap terbaik untuk CurseForge kerana ia menyokong semua pembekal tambahan utama yang lain, kerana CurseForge menutup API mereka kepada pihak ketiga . Pada wowup, anda boleh mendapatkan semua add-on yang tidak di laknat seperti elvui, auras lemah dll.

Pastikan untuk membolehkan wago.Penyedia IO dan lebih suka daripada yang lain kerana WAGO mempunyai perkongsian dengan wowup untuk memberi ganjaran kepada penulis. Ini akan menunjukkan sisipan iklan kecil di dalam aplikas.

Bonus: Wago.io

Wago (Auras Lemah) juga mengeluarkan permohonan mereka sendiri. Ciri unik aplikasi wago adalah ia juga menyimpan skrip kelemahan anda, sebagai tambahan kepada add-on yang diterbitkan di WAGO. Sekiranya anda seorang pengguna Auras yang lemah (atau jika anda tidak mahu menggunakan kutuk Overwolf), anda mungkin mahu menggunakan aplikasi ini.

Pengarang Wago Ganjaran juga jadi pemaju tambahan akan menghargai bahawa anda juga menggunakannya.

Terdapat lebih banyak pengurus tambahan yang tidak saya sebutkan di sini kerana mereka kurang biasa atau tidak lagi dikekalkan tetapi mungkin bernilai diperiksa.

Akhirnya, beberapa lagi nasihat:

 • Kemas kini tambahan anda dengan kerap, sekurang -kurangnya sekali seminggu. Ini akan mengelakkan anda banyak masalah dan pepijat.
 • Elakkan lari berjalan lebih dari satu pengurus tambahan pada satu masa.
 • Tutup pengurus tambahan anda Apabila kemas kini selesai, anda tidak perlu membiarkan mereka berlari bersama dengan wow.

Saya harap ini dapat membantu anda. Ini hanyalah cadangan peribadi saya yang saya fikir sepatutnya sesuai untuk anda, tetapi keperluan anda sendiri mungkin berbeza. Jangan ragu untuk berkongsi pengalaman anda sendiri dalam komen;)

Carian yang disimpan

Gunakan carian yang disimpan untuk menapis hasil anda dengan lebih cepat

Batalkan Buat Carian Disimpan

Anda mendaftar dengan tab atau tetingkap lain. Muat semula untuk menyegarkan sesi anda. Anda menandatangani dalam tab atau tetingkap lain. Muat semula untuk menyegarkan sesi anda. Anda menukar akaun pada tab atau tetingkap lain. Muat semula untuk menyegarkan sesi anda.

Wow-Addon-Manager

Berikut adalah 8 repositori awam yang sepadan dengan topik ini.

Ogri-La / Strongbox

Pengurus World of Warcraft Addon yang bertujuan untuk pemain Linux

 • Dikemas kini 23 Sep, 2023
 • Clojure

Layday / Instawow

World of Warcraft Add-on Manager CLI dan GUI

 • Dikemas kini 22 Sep, 2023
 • Python

Penolakan / Snapjaw

Pengurus Addon Vanilla Wow Advanced yang berpangkalan di Git

 • Dikemas kini 27 Ogos 2023
 • Python

Sylvanaar / Addon-Control-Panel

ACP menambah butang “Addons” ke menu utama permainan (yang anda dapatkan semasa anda memukul ESC). Ia membolehkan anda menguruskan addons anda dalam permainan, dengan antara muka yang kelihatan serupa dengan Pengurus Addon Blizzard. ACP akan membantu anda berurusan dengan “kekacauan” yang diperkenalkan oleh tambahan dan perpustakaan dengan memaparkan tambahan anda dalam pengaturan logik. ACP ..

 • Dikemaskini 8 Nov, 2022
 • Lua

Worldofaddons / Worldofaddons

Pengurus Addon World of Warcraft (WOW). Sumber terbuka, dibina dengan elektron, GUI minimalis

 • Dikemas kini 31 Jan, 2019
 • JavaScript

ccassise / wowpkg

Pengurus CLI World of Warcraft Addon

 • Dikemas kini 12 Jul, 2023
 • C

Fenteale / Mangmanager

Pengurus World of Warcraft Addon yang ringan.

 • Dikemas kini 9 Sep 2019
 • C++

Strayge / Wowup

Wowup world of warcraft addon updater

 • Dikemaskini 11 Jun 2022
 • TypeScript

Tingkatkan halaman ini

Tambahkan keterangan, imej, dan pautan ke halaman topik wow-addon-manager supaya pemaju lebih mudah belajar mengenainya.

Kurangkan topik ini

Tambahkan topik ini ke repo anda

Untuk mengaitkan repositori anda dengan topik wow-addon-manager, lawati halaman pendaratan repo anda dan pilih “Urus Topik.”