Reddit – menyelam apa -apa, Sistem Kedudukan CS2 Premier baru: Penarafan CS dan Tiers Warna | Satu eSports

Sistem ranking CS2 Premier dijelaskan: Apakah penarafan CS, peringkat apa yang ada

Penarafan CS keseluruhan tertinggi yang telah kita lihat dalam permainan yang kami diproses ialah 33224 (sehingga 2023-09-08).

Sistem ranking baru berfungsi lebih baik daripada sebelumnya!

. Kebanyakannya, saya fikir ia berfungsi dan inilah sebabnya:

 1. Permainan yang saya mainkan lebih seimbang. Menjadi LEM dari GN1 dalam kemas kini nampaknya seperti perubahan yang adil bagi saya, dan saya sedang berilok -olok dan dengan pemain yang mungkin tidak maju, tetapi pasti mempunyai asas asas dan beberapa mekanik kerja yang kukuh untuk berada di peringkat ini.
 2. . Sebagai LEM sekarang, saya beratur dengan dan menentang pemain MG – LEM yang tinggi dan kadang -kadang tertinggi dan global, jadi saya percaya sistem baru berfungsi seperti yang dimaksudkan.
 3. Kebanyakan orang yang saya tahu sebenarnya mendapat pangkat yang mereka layak. Saya telah melihat kebimbangan mengenai sama ada orang berhak untuk mendapatkan global dari kelawar dari GN3 dan barangan, tetapi apabila orang yang saya kenal polis global keluar dari pintu gerbang sebagai pemain dengan 3k+ jam, tahap 10 dan bermain pasukan CS sebagai pertengahan hingga tahap tinggi, ya masuk akal. Kedudukan yang lebih rendah sepatutnya kelihatan lebih teruk sehingga berhenti mengadu tentang sampah yang kelihatan sekarang, sepatutnya, ia tidak penuh dengan tahap 10 sekarang.

Ini hanyalah pemikiran dan pendapat saya mengenai apa yang saya perhatikan setakat ini. Saya rasa ini berfungsi lebih baik daripada apa yang kita ada dan walaupun kita mendapat banyak pemain global, pemain ini layak. Selalu akan ada pengecualian kepada orang -orang yang mempunyai pangkat tertentu dalam permainan fps, jadi orang -orang ganjil di mana anda tertanya -tanya “bagaimana dia berada dalam pangkat ini” tidak bercakap untuk selebihnya.

Sistem ranking CS2 Premier dijelaskan: Apakah penarafan CS, peringkat apa yang ada

!

Oleh Steven “Heartbreaker” Cropley 16 September 2023 2:16 pagi

Pemain mendapat penarafan CS dalam sistem ranking CS2

.

Dalam artikel ini, kami akan menerangkan bagaimana sistem ranking CS2 baru berfungsi, bagaimana untuk mendapatkan atau kehilangan penarafan CS, dan banyak lagi.

. .”

Sistem Peringkat CS2 baru dibina di sekitar papan pendahulu penarafan CS

Juara Leaderboard Bobosaur CS2

Penarafan CS akan memasuki papan pendahulu bermusim, yang membolehkan anda sentiasa memberikan musim depan.

Anda boleh menapis papan pendahulu mengikut musim, rantau (atau dunia), atau hanya dengan senarai rakan anda. Ia juga akan menunjukkan kepada anda berapa banyak kemenangan yang anda miliki dan apa persentil yang anda jatuh ke dalam dunia.

Apabila anda mula -mula melompat ke CS2, anda tidak akan mempunyai kedudukan atau penarafan apa -apa. Ini hanya akan tersedia sebaik sahaja anda berjaya memenangi sekurang -kurangnya 10 perlawanan utama CS2.

Ini adalah permulaan sistem ranking CS2. .

.

Sebaik sahaja anda memenangi 10 perlawanan anda, permainan akan memberi anda penilaian CS pertama anda. Dari sana, sistem akan cuba meletakkan anda ke dalam perlawanan yang sesuai untuk tahap kemahiran anda.

Kemenangan akan menjana mata anda, sementara kerugian akan kehilangan mata anda dalam penarafan anda. Penting untuk diperhatikan bahawa hubungan akan berpotensi kehilangan atau mendapatkan anda menunjukkan bergantung kepada sama ada sistem itu menganggap anda sepatutnya menang.

Sekiranya anda berada di pasukan underdog, anda masih boleh mendapatkan penarafan untuk mengikat perlawanan, jadi jangan terlalu menekankan.

Tingkat penarafan CS2

Sistem Kedudukan CS2 Berdasarkan Penarafan CS, memperoleh warna pangkat CS2 baru

Semasa anda menaikkan pangkat, anda juga akan bergerak ke dalam ambang warna yang berbeza. Ini melambangkan peringkat baru dalam sistem ranking CS2.

 • Biru Cahaya: 5,000-9,999
 • Biru Gelap: 10,000-14,999
 • Dark Purple: 15,000-19,999
 • Merah: 25,000-29,999

.

!

Jaret Anderson

Jaret Anderson

.

Jaret Anderson

Jaret Anderson

CS2 dilengkapi dengan sistem pangkat baru yang telah dirombak sepenuhnya yang disebut “CS Rating,” yang memberi anda nombor yang sukar untuk pangkat anda bersama dengan papan pendahulu untuk menunjukkan bagaimana anda menyusun kedua -dua di seluruh dunia dan dibandingkan dengan rakan anda.

Setakat ini, penarafan CS nampaknya merangkumi dari 1k+ hingga sekurang -kurangnya 40k, dengan pemain peringkat tertinggi selepas pelancaran kini duduk di 36k. .

.

 1. Pengagihan pangkat CSGO dari set pemain yang sama
 2. ?
 3. Anggarkan bagaimana pangkat mengaitkan antara kedua -dua perlawanan

Bagaimana CSGO berpangkat?

. .

Anda akan melihat bahawa graf ini sangat tepat di sebelah kanan.

. . Ia cermin adalah condong ke kanan.

. Ia bukan sesuatu yang benar -benar terpencil kepada sampel pemain dengan penilaian CS dalam CS2.

. Satu -satunya orang dengan penilaian CS pada masa ini adalah orang yang mempunyai 10 kemenangan dalam ujian terhad dalam masa lebih seminggu kerana mempunyai akses kepadanya. . .

?

0..

Membahagikan lebih lanjut ini 0.

 • .
 • .
 • 0.

Penarafan CS keseluruhan tertinggi yang telah kita lihat dalam permainan yang kami diproses ialah 33224 (sehingga 2023-09-08).

?

. . ? Atau mungkin orang tidak mempunyai masa untuk sampai ke sana.

Memeriksa hasil kami terhadap Leaderboard CS2

.

Penarafan saya ialah 11112, meletakkan saya di 30% pemain teratas mengikut skrin utama. .

Jangan ragu untuk mencuba ini untuk diri sendiri, dan beritahu kami mengenai perselisihan jika anda mempunyai nilai yang tidak mengikuti ujian ini.

.

Anggaran CSGO dan CS2 Equivalensi Rank

Kedudukan CSGO Playerbase %
S1-SEM ~ 6%
GN1-GNM ~ 22%
DMG-LEM 9000-12999 ~ 29%
Global + ~ 6%

. Kami menganalisis permainan anda dan memberi anda pandangan yang boleh dilakukan untuk menjadikan anda bertambah cepat.