Reddit – menyelam apa -apa, reddit – menyelam ke dalam apa sahaja

Untuk memeluk kesakitan .25 saat untuk setiap detik musuh berada di dalam kawasan sasaran dan skala dengan iklan.

Pembaikan Evelynn lama yang tidak setia dan cadangan kerja semula saya untuk percubaan yang lebih setia

.

Bagi saya Evelynn baru adalah pembunuh yang paling mudah dan paling kurang saya yang direka dalam permainan sebagai juara yang berdiri sendiri, kerja -kerja semula beliau membuatnya kini menjadi kikuk yang disiram ke bawah juara keselamatan yang diselaraskan juga, juga saya rasa mereka memutuskan untuk membuatnya dengan cara ini untuk mengelakkannya Keseluruhan naratif “ohhhhh dia tidak dapat membersihkan kem hutan” untuk mengelakkan menurunkan kadar pick (mula berfikir populariti mungkin dipertimbangkan untuk beberapa kerja semula). . Old Evelynn (yang sebelum VGU semasa) adalah juara yang menarik dengan kepelbagaian membina dan playstyle, saya tidak fikir dia layak mendapat baik pulih yang dia dapat.

. . Fiddlesticks mendapat kerja keras yang setia dan saya gembira mereka membuatnya sebagai pakar. Bayangkan jika orang menegaskan fiddlesticks adalah seorang penyihir dan diwarnai menjadi mage pecah hambar atau sesuatu. . Sekurang -kurangnya Akali ketika mempunyai kerja semula yang tidak setia masih memberi kita juara yang sejuk (walaupun sejarah keseimbangannya) dengan kepelbagaian.

Dan saya hanya akan pergi ke tangen di sini dan bercakap tentang tradisi dan reka bentuknya. Lore Evelynn lama sangat kurang maju tetapi tidak ada alasan untuk membuatnya menjadi entiti Tahm Kench yang baru dengan inspirasi dari Cassiopeia dan Elise kerana jenis kotaknya berpotensi dalam. Apabila tiba masanya untuk membaikpulih yang tidak dapat dielakkan Evelynn sepatutnya mempunyai tradisi lama yang dibangunkan sebagai Kepulauan Shadow dan Lunari (tidak disahkan tetapi C’mon) anak yatim yang dibesarkan di sebuah kampung oleh ibu bapanya yang dia bersantai dan mereka berkembang untuk mencintainya walaupun mereka Ragu -ragu pada mulanya dan lama Evelynn menyedari ia membesar tetapi mereka telah berubah sekarang dan juga keturunannya menjadi darah dan kegilaan harus diterokai lebih banyak dan bagaimana ia membawa kepadanya. . Saya mempunyai lebih banyak idea (jelas) tetapi saya hanya akan mengatakan bahawa saya lebih suka dia pergi ke jalan ini kerana dengan cara itu dia boleh dipamerkan sebagai pejuang yang sangat mahir dan pembunuh dengan motivasi dan matlamat yang unik dan dihubungkan ke tempat lain (bukan hanya menjadi dari Runeterra) juga saya suka jika dia seorang pembunuh yang berat sebelah yang mengejar orang yang layak daripada Evelynn baru yang tidak berat sebelah.

Saya juga menyukai reka bentuknya. .

. . Saya akan mulakan dengan Q dan beralih ke pasifnya kemudian. Sekarang ada yang mencadangkan bahawa Q Evelynn lama sepatutnya automatik atau mempunyai pengikatan tertentu tetapi bagaimana pula.

.

Perincian: . Keupayaan ini skala dengan kritikan di mana bukannya menangani kerosakan tambahan, contoh krit . Keupayaan ini mempunyai nisbah AP dan AD. Cooldown: 2 saat

. Reworks Amirite yang setia? . Jelasnya tidak betul -betul seperti kiting tetapi masih boleh menjadi menyeronokkan.

. Selama 3 saat yang akan datang, dia memperoleh kelajuan pergerakan bonus dan hantu. Kegilaan bulan.

Perincian: . Radius Berkedip: 225, Pergerakan Bonus Kelajuan: 30/40/50/60/70% Cooldown: 16 saat

Saya lebih suka meninggalkan keupayaan ini seperti sebelum ini tetapi nampaknya ia terlalu serupa dengan kebolehan lain sehingga di sini. Selepas kerja semula semasa nerfed mobilitasnya, dia pasti tidak merasakan yang sama jadi ini pasti akan membantu menghidupkan kehidupan kembali ke Evelynn.

Evelynn menggunakan pertuduhan untuk melakukan dash cepat untuk menyampaikan slash, menangani kerosakan fizikal dan memohon kesan yang hit ke musuh berhampiran lokasi sasaran.

Kegilaan bulan Ravaging dahaga, Kebangkitan Pejuang Separuh masa melalui sengkang sebelum melaksanakan dash tajam ke arah lokasi sasarannya untuk mendarat dan melengkapkan Ravaging dahaga. Spite Spike semasa Kemudian Evelynn akan meninggalkan jejak pancang selama 2 saat yang menangani kerosakan pada musuh yang berdiri di sana dan cooldown dari Spite Spike akan dua kali ganda.

: Evelynn melaksanakan gerakan akrobatik yang berubah bergantung pada jarak Cast tetapi selalu berakhir dengan Evelynn Rising di Udara. Semasa persembahan ini, Evelynn mengambil kerosakan yang dikurangkan.

.

Pendaratan yang dahaga Pada musuh akan memberikan kelajuan serangan bonus Evelynn. Jika Evelynn mendarat Ravaging dahaga . Ravaging dahaga, .

Perincian: Kebangkitan Pejuang tidak dapat mengembara melalui dinding. akan berhenti di atas musuh pertama yang bertembung dengan. tidak mempunyai masa pelakon. . Kelajuan serangan bonus: 60/75/90/105/120% (+1% setiap 0..

Cooldown: 5 saat, Recharge: 16/14/12/10/8

Anda tahu, saya fikir jika saya akan menambah kemahiran tambahan kepada kit Evelynn, saya harus melakukannya untuknya dan bukannya Q yang menjadi sasaran auto selepas pelakon pertama. Juga saya ingin menguji memperkenalkan dengan cara yang berbeza supaya anda dapat mendapatkannya dari musuh yang saya rasa akan sangat berguna. Saya tahu Rise of the Fighter agak terlalu banyak di sini di atasnya, sebab itu saya memutuskan untuk menggunakannya untuk bekerja, jika anda fikir ia terlalu banyak berpura -pura ia hilang.

. Kawasan ini berlangsung selama 6 saat dan membolehkan Evelynn melintasi medan.

Evelynn Siphons kesakitan mangsa, menangani kerosakan sihir dan mewujudkan perisai yang berlangsung 6 saat untuk setiap juara yang dilanda .25 saat untuk setiap detik musuh berada di dalam kawasan sasaran dan skala dengan iklan.

Butiran: Selepas pelakon pertama , Terlalu pancang akan bergerak ke arah Evelynn dari lokasi sasaran semasa pelakon dan 3 saat selepas dan semasa contoh kritikan dari Spite Spike Arah akan menjadi terbalik. Setelah setiap musuh melanda, Untuk memeluk kesakitan akan melambatkan. Untuk memeluk kesakitan kerosakan akan digunakan selepas kelewatan ringkas (0.25 saat).

Cooldown: 120/100/80, Window Recast: 6 saat

. Jalan tersembunyi, .

Saya selalu menganggap Evelynn lama boleh menggunakan tanah pada akhirnya dan sejak saya mahu menjadikannya lebih unik di kawasan lain saya fikir saya melakukan pekerjaan yang baik. Juga saya telah berfikir tentang membuat camo beliau kurang mengecewakan untuk berurusan kerana orang ramai mengadu tentangnya dan saya tidak benar -benar menganggapnya banyak terasnya (lagi) jadi beritahu saya.

Evelynn menyerang musuh dengan anggota badan yang berbeza setelah setiap serangan. .. Evelynn tidak akan dapat melangkah .

. masing -masing. Kehilangan degil

.

.

R – Evelynn akan menyerang dengan anggota yang sama sekali lagi.

Tidak dapat dilihat jika sudah siap.

.

Adakah statistik bonus yang disertakan dengan terlalu banyak? Saya juga datang dengan versi alternatif di mana camo beliau boleh diaktifkan pada dia, beritahu saya mana yang anda suka, berikut adalah perubahan:

Selepas 1..5 Jika dia diserang) Evelynn memudar, menjadi Camo’d’d. Tindakan seterusnya Evelynn ke arah musuh akan memberikan kesan yang sepadan.

Butiran: Bonus sebagai: 25/35/50/60/75%; Bonus MS: 20/20/25/25/30%; Lambat: 30/35/40/45/50%

  • R pasif – Niat jahat dan benci

.

. Mungkin dia tidak memerlukan camo dengan pasif yang saya berikan kepadanya, saya tidak tahu, saya akan menyerah hanya untuk bermain dia sekali lagi.

. . Saya rasa evelynn lama (versi saya atau tidak berubah) akan menjadi sangat menarik untuk dilihat dengan barang -barang dan rune baru ini tanpa dikuasai, pasti dapat bekerja dengan beberapa penalaan yang baik. Sudah 4 tahun sekarang dan malangnya tidak ada yang perlu dilakukan mengenai kerja semula. .

Masalah mengenai kerja semula Evelynn

Hey! Saya pemain peringkat utama di EUW yang Main Mid> Jung dan sebahagian besar saya hanya bermain Assassins, beberapa Mages. .

Sebelum saya memulakan, jika seseorang tidak mahu membaca keseluruhan jawatan, pendapat saya adalah bahawa juara pada hari ini adalah sampah yang penuh, sekurang -kurangnya di elo tinggi. Perlu diingat Meta ini adalah super ADC/supp ramah dan pembunuh semakin jauh dari tahap kuasa sebenar mereka mencadangkan, perkara -perkara seperti Solari, Vow Knight, Censer, Shields, Tanks. Jadikan mereka mungkin kelas terburuk dalam keseluruhan ATM permainan, tetapi tanpa mengira bahawa saya fikir EVE juga mempunyai masalah kit yang teruk yang harus ditekankan, dan di sini kita mulakan:

Pasif: Berbanding dengan Evelynn yang terakhir, anda hanya berdagang pra 6 tekanan untuk menyembuhkan keseluruhan permainan, mungkin nerf. Berbanding dengan pembunuh lain dengan penyamaran/invi yang mungkin masih yang terbaik, menawarkan lebih banyak utiliti tetapi ia mempunyai kuasa kurang 1v1 seperti yang tidak kelihatan yang ditawarkan oleh Talon dan Kha.

. . . . (Perlu diingat bahawa ada beberapa orang seperti Fizz, Kat. bahawa mereka tidak mempunyai ejaan roti dan mentega yang sebenar) Evelynn’s Q terasa kurang bersemangat dan mempunyai sedikit kerosakan pecah untuk mantra utama pembunuh.

. . Yang satu ini, menarik, mengambil kek yang menakutkan. Anda tidak boleh menyerang sasaran dalam apa jua cara sementara tanda itu “memasak” Appart daripada memberitahu mereka bahawa anda sedang pulang (untuk cinta Tuhan yang sial, bahkan menunjukkan arah) sekurang -kurangnya Fizz dan LeBlanc boleh menggunakan selebihnya Jampi mereka semasa kelewatan yang direka bentuk buruk memasak, Hawa tidak dapat berbuat demikian: anda dan wajah watak lain memeriksa antara satu sama lain pada masa yang sama? Saya rasa saya mati kerana saya perlu menunggu 2.5s sebelum melakukan apa -apa. Anda boleh berhujah malam boleh bertarung tanpa daya tarikan Allure dan Encik Shred, dan yang benar, anda mungkin boleh membunuh seseorang 4LVL di belakang anda jika mereka tidak mempunyai mobiliti/kilat.

E: Sekarang inilah yang paling banyak saya sumpu. “Hei, mari buat pembunuh tanpa mobiliti (Zed’s W, Fizz’s E, Akali’s R. . ?. . Sekiranya seseorang pernah berjaya menggunakan kotoran ini dalam pertandingan berpasukan terhadap bot di pertengahan tanpa menggunakan flash, anda boleh menganggap diri anda sebagai Kristus Liga Legenda.

R:

Cadangan:

Ambil ini sebagai cadangan individu, yang bermaksud bahawa mereka tidak dirancang untuk dilaksanakan bersama

Pasif: Bermula di LV 1

Q: .

W: .5s dari 2…..4/1..25/1.5/1.

Dikeluarkan: Mark akan lambat jika muncul lebih awal

BARU: Anda boleh secara bebas menunaikan semasa tanda memasak tanpa kehilangan kesannya apabila waktu masak selesai dan musuh mengalami kerosakan dari anda

E: . Diberi kuasa e

Lama: Adakah 150/275/400 (+ 75% AP) Kerosakan Magic dan 300/550/800 (+ 150% AP) Kerosakan Magic kepada Sasaran Bellow 30%

.S.