Reddit – Menyelam apa -apa, Pride of the Valley Update Patch Notes

Kebanggaan Nota Patch Kemas Kini Lembah

– Pemain tidak boleh lagi menghadapi masalah yang memulakan hang-out dengan Eric (kami mendengar dia sibuk dengan botnya).

“Bersedia” untuk Dreamlight Valley Update 4: Pride of the Valley dengan FAQ ini

R/Dreamlightvalley Peringatan Peraturan 6 – Semua jawatan yang berkaitan dengan mengemas kini 4 kandungan dan laluan bintang baru mesti ditandakan sebagai spoiler sehingga 4/13/2023. Sebarang jawatan yang didapati melanggar peraturan ini akan dipadamkan oleh moderator untuk melindungi pengalaman orang lain.

Q: ?

Pada:

 • .
 • Laluan bintang bertema taman Disney baru juga akan bermula.
 • .
 • ., dan akan membolehkan anda menggunakan sihir untuk meluncur dengan cepat melalui lembah!
 • Acara Eggstravaganza akan berlaku dari 8 April hingga 29 April.
 • .
 • Pembetulan pepijat untuk membolehkan kami bergaul dengan Putera Eric, dan memberi makan makhluk semasa membawa manual latihan, antara lain.
 • Nota patch penuh boleh didapati di sini .

Di mana saya boleh mengetahui maklumat mengenai titisan Twitch?

Semua maklumat boleh didapati di sini .

 • Pautkan akaun anda di sini .
 • Inventori Drops Twitch anda ada di sini .
 • Setelah memperoleh kejatuhan pertama, anda mesti menuntut setiap penurunan sebelum anda dapat memulakan pendapatan ke arah kejatuhan seterusnya.

Kebanggaan Nota Patch Kemas Kini Lembah

Kami harap anda mempunyai keseronokan mengalu -alukan Mirabel dan Olaf ke lembah anda sejak beberapa minggu kebelakangan ini dengan kemas kini Festival Persahabatan! Kali ini, di atas penambahbaikan bug biasa dan penambahbaikan prestasi, kami teruja untuk membawa anda seorang raja dan ratu, bahkan lebih banyak cara untuk mengubah lembah anda menjadi tempat paling bahagia di bumi, beberapa kejutan untuk peminat haiwan, dan banyak lagi!

Kandungan dan penambahbaikan baru:

– !

– Selamat Datang Simba dan Nala ke Lembah semasa anda membina versi Rock Pride sendiri.

– Raikan taman Disney dengan jalan bintang yang paling bercita -cita tinggi dan ajaib! Letakkan Pixar Pal-A-Round anda sendiri, Dumbo the Flying Elephant atau Mad Tea Party Rides dan Ubah Lembah Anda ke Tempat Paling Bahagia di Bumi!

– Kedai Scrooge McDuck telah menerima penghantaran barangan baru yang menarik, termasuk beberapa peralatan bilik mandi yang snazzy, set yang diilhamkan oleh cendawan dan banyak lagi.

– Item pilihan baru datang ke kedai premium untuk masa yang terhad! Bersiaplah untuk menjalani kehidupan yang sempurna di laut dengan gaya impian rumah Prince Eric dan berjumpa dengan sahabat haiwan yang ditanam untuk pertama kalinya.

– !

– Kraf barang interaktif baru untuk sahabat haiwan anda untuk memberi mereka lebih banyak untuk dilakukan di sekitar lembah anda, termasuk rumah kecil, pengumpan dan mainan.

– Pose selfie baru untuk setiap sahabat haiwan anda kini boleh didapati dalam mod foto.

– ! Nampaknya terdapat beberapa penemuan asing di lembah. Anda harus, uh, bercakap dengan buzz.

– Bonus yang diberi makan yang diperoleh daripada makan makanan yang dimasak telah diperkuatkan! Apabila diberi makan dengan baik, anda kini mendapat lebih banyak peluang untuk hasil kritikal setiap kali anda berinteraksi dengan dunia (i.e. Memilih buah -buahan, ikan memancing, permata perlombongan, dll.). Tetapi itu bukan semua ..

– Bergerak dengan keupayaan untuk berlegar! Apabila bonus yang diberi makan aktif, anda kini boleh mula menyalurkan sihir anda untuk meluncur di sekitar lembah anda lebih cepat!

– Mengambil nafas. Duduk di bangku simpanan – atau objek lain, untuk perkara itu – di mana sahaja di lembah, kini akan menambah tenaga anda dengan perlahan.

Pembetulan pepijat teratas:

– .

– Tingkah laku teman yang lebih baik untuk mengurangkan peluang disekat oleh mereka.

– Memperbaiki masalah yang menghalang beberapa pemain daripada memberi makan makhluk semasa mereka mempunyai manual latihan dalam inventori mereka.

– Pencarian “Festival Persahabatan”: Sekeping ke -4 meja Madrigal kini harus bertelur seperti yang diharapkan di pantai.

– Pencarian “Definisi Hero”: Pemain kini harus menerima bufet Ranger Space yang diperlukan untuk menyelesaikan usaha ini.

– Quest “A Restaurant Makeover”: Memperbaiki masalah yang akan menghalang pemain daripada menyelesaikan usaha ini dengan memasuki restoran.

– .

– .

– Pencarian “Putera Hilang”: Setelah meletakkan patung putera Eric, ingatan yang diperlukan untuk maju usaha ini sekarang harus ditanam dengan betul.

– Mengubah ikon serpihan Sunstone untuk menjadikannya lebih mudah dibezakan dari shards malam di hutan keberanian.

– Tetingkap Porthole kapal angkasa kini harus memaparkan latar belakang ruang dengan betul.

– Pemain kini boleh mengambil beg pakaian biru di rumah Moana yang disekat oleh perabot untuk beberapa orang.

– .

– Memperbaiki masalah yang menghalang beberapa pemain daripada melengkapkan gaya impian Mickey dan Minnie D100.

– Memperbaiki masalah yang menghalang beberapa pemain daripada menjejaki pencarian dalam menu.

– Memperbaiki masalah di mana sebilangan kecil pemain melaporkan ganjaran jalur bintang hilang setelah memulakan semula permainan mereka.

– Memperbaiki masalah di mana beberapa pengguna Nintendo Switch akan menemui skrin hitam ketika memasuki dunia dinding-e.

– .

– .

– .

– .

– .

– Pelbagai pembetulan audio dan visual.

– .

– Dan lebih banyak pembetulan pepijat, pengoptimuman dan penambahbaikan kestabilan!

Ingin terus mengetahui semua perkara Disney Dreamlight Valley? di sini , bookmark kami Trello Isu Tracker , Dan pastikan anda mengikuti kami di saluran media sosial kami: